To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

czamataja - 18 Maj 2010, 10:32

Kai, opowiedział Ci o tym przed czy po zajrzeniu do Twojej torby w poszukiwaniu jedzenia? ;)
Kai - 18 Maj 2010, 10:52

czamataja napisał/a
Kai, opowiedział Ci o tym przed czy po zajrzeniu do Twojej torby w poszukiwaniu jedzenia? ;)

Swoim śniadaniem mógłby wykarmić pół działu :evil: a mojego dzisiaj wyjątkowo nie skomentował.

Teraz chodzi i opowiada, jak to u nich wszystko zalało i jak to nie będzie mógł dojechać.

nureczka - 18 Maj 2010, 11:00

Ze wszystkich chorób znanych ludzkości dziś nie dopadł mnie tylko trąd (przynajmniej na razie).
Kruk Siwy - 18 Maj 2010, 11:02

Ktoś o mnie pytał?
Bo ja z rana ślamazarny jestem i słabo dopadam.

dzejes - 18 Maj 2010, 12:01

Jezusmaria, nie ma to jak sprzedawanie/kupowanie samochodu.
Ziemniak - 18 Maj 2010, 14:08

Perspektywa odstania w gigantycznym korku :evil:
Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 14:09

Zostaw auto w robocie i wracaj tramwajem. ;)
Ziemniak - 18 Maj 2010, 14:12

Ale jutro muszę jakoś dopłynąć do pracy, bez samochodu się nie wyrobię :twisted:
robert70r. - 18 Maj 2010, 14:58

Ziemniak, a ta fala kulminacyjna to już popłynęła, czy dopiero płynie? W B. terac cudnie leje :evil:

EDIT:
Właśnie się dowiedziałem: fala kulminacyjna spodziewana jest między 16tą, a 18tą. :(

Godzilla - 18 Maj 2010, 15:50

W każdym razie wkrótce będziecie to mieć za sobą. U nas do piątku wzrośnie o 2 metry i zobaczę co dalej. Interesuje mnie to niezmiernie, bo mieszkam parę kroków za wałem przeciwpowodziowym.
Kai - 18 Maj 2010, 15:53

A u nas kolega stwierdził że nie dojedzie i od jutra jestem sama na włościach, robiąc za 4 osoby :evil: Może jakaś grypa i zamykamy interes? :evil:
joe_cool - 18 Maj 2010, 15:54

Moja stojąca rzeczka osiedlowa (Ślęza) osiągnęła stan alarmowy. Pewnie woda zaleje nam piwnice, bo i tak mamy wysoki poziom wód gruntowych i słabe izolowanie budynku :roll:
czamataja - 18 Maj 2010, 15:57

Kai napisał/a
A u nas kolega stwierdził że nie dojedzie i od jutra jestem sama na włościach, robiąc za 4 osoby :evil: Może jakaś grypa i zamykamy interes? :evil:

jeśli Ty nie dasz rady, to kto?

robert70r. - 18 Maj 2010, 16:12

Ja mieszkam na wzgórzu - czyli jakby B. zalało, to oglądałbym sobie to z góry jak człowiek z wysokiego zamku. Nie żebym się cieszył. Aha onet.pl i tvn24 częściowo padły. :?

Kai, jak to TY nie dasz rady? :shock:

Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 18:01

Cytat
Poczta.onet.pl jest chwilowo niedostępna z przyczyn technicznych. Przerwa ma związek z zagrożeniem powodziowym w Małopolsce i w Krakowie.
Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem tego problemu i mamy nadzieję, że już wkrótce znów będziemy online.
Zapraszamy na stronę główną Onet.pl.

Co ma powódź do poczty? o.o Czyżby poczta onetu miała jakieś serwery czy inna gó/wna w innym rejonie kraju niż główna onetu? o.o
Wrrr.

robert70r. - 18 Maj 2010, 18:11

No na to wygląda, kurdesz... :evil:
Kai - 18 Maj 2010, 18:20

Bob1970r napisał/a
Kai, jak to TY nie dasz rady? :shock:

Daję radę. Zawsze. Ale to się robi nudne i wszyscy się do tego przyzwyczaili. Że chodzę do pracy nawet z lumbago (od lat nie miałam, ale mi pamiętają :) )

I wszyscy inni korzystają z dobrodziejstw migania się, tylko nie ja :evil:

Edit: ktoś mnie obgadał czy to terminatorostwo już ze mnie emanuje nawet przez net?

Lichtenstein - 18 Maj 2010, 18:28

Wycinanie literek z gazety i naklejanie na koperty jest straszliwie, straszliwie upierdliwe.
robert70r. - 18 Maj 2010, 18:33

Lichtenstein, Porwałeś kogoś, ultimatum wysyłasz? :wink:
Lichtenstein - 18 Maj 2010, 20:15

Nie, to na razie element żartu/trollu.

Powiedzmy na razie tylko, że całość jest bardzo niedojrzała i uwzględnia galon kupy goryla.

Gwynhwar - 18 Maj 2010, 21:46

Irytuje mnie to, że pożyczam bratu komputer, a wrac on do mnie w takim stanie:

I teraz nie wiem. Co ja mam zawirusowane? Mam otwartą Operę, i wywala mi taki komunikat co trzy sekundy. Robie skan, tylko co on mi da? I k%#% nie wiem co robić :(

ivaine - 18 Maj 2010, 21:47

Chal, wszystko przez to, że pewnie maile się utopiły... ;P: .

A tak naprawdę nie jest mi do śmiechu. Przeraża mnie to co się dzieje, człowiek wobec żywiołu staje się bezbronny jak dziecko.

Memento - 18 Maj 2010, 21:48

Gwyn, avast ssie.
Lynx - 18 Maj 2010, 21:50

Rozgrzebana podłoga w kuchni. Szlag. Zachciało mi się wymiany kafelek. Tfu, idiotka.

Gwynhwar, mi podobnie robiło po zainstalowaniu czegoś przez młodzież, ale wtedy nie miałam legalnego windowsa. Pomógł format i reinstalacja, czy jakoś tak.

Gwynhwar - 18 Maj 2010, 21:51

To co to jest błąd Avasta?
Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 21:53

ivaine napisał/a
Chal, wszystko przez to, że pewnie maile się utopiły... ;P: .

Na szczęście już się otworzyła i co miałem zrobić, zrobiłem. ;)

Cytat
A tak naprawdę nie jest mi do śmiechu. Przeraża mnie to co się dzieje, człowiek wobec żywiołu staje się bezbronny jak dziecko.

Prawda.
Lubię jak pada, ale niech pada dużo, ale bez ofiar.

Memento - 18 Maj 2010, 22:48

Gwynhwar napisał/a
To co to jest błąd Avasta?

Możliwe. Kiedyś też miałem avasta, i spisywał się fatalnie. Miesiąc po zainstalowaniu full wirusów, 2/3 programów uszkodzone, a bezradny avast komunikuje mi, że nic nie da się z tym zrobić. Teraz od kilku miesięcy używam Avira AntiVir, i nie ma żadnych problemów, program jest czujny i usuwa tylko to co trzeba. Avast to zUo.

Kai - 18 Maj 2010, 22:50

Nie tyle zuo, co głupek. Darmowa wersja zwłaszcza. I robi takie dowcipy. A odinstalować niełatwo, bo jakoś skubaniec sam nie chce się z rejestru usuwać.

Avira też podobno ma coś za uszami, ale nie wiem co i muszę sprawdzić, bo czeka mnie nowy antywirus. Nie wiem, czy nie kupię zwyczajnie NOD32.

Ziemniak - 18 Maj 2010, 22:57

Kai, nie przesadzaj, nowa wersja ma wykrywalność na poziomie 97% i bardzo mało obciąża system. tylko nie ma modułu antispyware, o czym nie każdy wie i tu rodzi się problem. Osobiście używam zestawu avast+spy-bot+comodo firewall i nie miałem nigdy żadnych problemów :D
Virgo C. - 18 Maj 2010, 23:02

Ja bym spybota zastąpił antimalware i/lub Superantispyware i też jest cacy :)

*beep* mnie niemożebnie fdb. Właśnie odkryłem, że kolejne 20 ocenionych filmów stało się nieocenionymi, a jeden z dawno ocenionych w rekomendacjach znalazłem. Za jakieś pół godziny skończę przenoszenie ocen na nowy filmweb, potem kasuje to konto i niech mnie w *beep* całują na pożegnanie za taką jakość usług :evil:

Partner forum