Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
czamataja - 18 Maj 2010, 10:32
Kai, opowiedział Ci o tym przed czy po zajrzeniu do Twojej torby w poszukiwaniu jedzenia?
Kai - 18 Maj 2010, 10:52
| czamataja napisał/a | Kai, opowiedział Ci o tym przed czy po zajrzeniu do Twojej torby w poszukiwaniu jedzenia? |
Swoim śniadaniem mógłby wykarmić pół działu a mojego dzisiaj wyjątkowo nie skomentował.
Teraz chodzi i opowiada, jak to u nich wszystko zalało i jak to nie będzie mógł dojechać.
nureczka - 18 Maj 2010, 11:00
Ze wszystkich chorób znanych ludzkości dziś nie dopadł mnie tylko trąd (przynajmniej na razie).
Kruk Siwy - 18 Maj 2010, 11:02
Ktoś o mnie pytał?
Bo ja z rana ślamazarny jestem i słabo dopadam.
dzejes - 18 Maj 2010, 12:01
Jezusmaria, nie ma to jak sprzedawanie/kupowanie samochodu.
Ziemniak - 18 Maj 2010, 14:08
Perspektywa odstania w gigantycznym korku
Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 14:09
Zostaw auto w robocie i wracaj tramwajem.
Ziemniak - 18 Maj 2010, 14:12
Ale jutro muszę jakoś dopłynąć do pracy, bez samochodu się nie wyrobię
robert70r. - 18 Maj 2010, 14:58
Ziemniak, a ta fala kulminacyjna to już popłynęła, czy dopiero płynie? W B. terac cudnie leje
EDIT:
Właśnie się dowiedziałem: fala kulminacyjna spodziewana jest między 16tą, a 18tą.
Godzilla - 18 Maj 2010, 15:50
W każdym razie wkrótce będziecie to mieć za sobą. U nas do piątku wzrośnie o 2 metry i zobaczę co dalej. Interesuje mnie to niezmiernie, bo mieszkam parę kroków za wałem przeciwpowodziowym.
Kai - 18 Maj 2010, 15:53
A u nas kolega stwierdził że nie dojedzie i od jutra jestem sama na włościach, robiąc za 4 osoby Może jakaś grypa i zamykamy interes?
joe_cool - 18 Maj 2010, 15:54
Moja stojąca rzeczka osiedlowa (Ślęza) osiągnęła stan alarmowy. Pewnie woda zaleje nam piwnice, bo i tak mamy wysoki poziom wód gruntowych i słabe izolowanie budynku
czamataja - 18 Maj 2010, 15:57
| Kai napisał/a | A u nas kolega stwierdził że nie dojedzie i od jutra jestem sama na włościach, robiąc za 4 osoby Może jakaś grypa i zamykamy interes? |
jeśli Ty nie dasz rady, to kto?
robert70r. - 18 Maj 2010, 16:12
Ja mieszkam na wzgórzu - czyli jakby B. zalało, to oglądałbym sobie to z góry jak człowiek z wysokiego zamku. Nie żebym się cieszył. Aha onet.pl i tvn24 częściowo padły.
Kai, jak to TY nie dasz rady?
Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 18:01
| Cytat | Poczta.onet.pl jest chwilowo niedostępna z przyczyn technicznych. Przerwa ma związek z zagrożeniem powodziowym w Małopolsce i w Krakowie.
Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem tego problemu i mamy nadzieję, że już wkrótce znów będziemy online.
Zapraszamy na stronę główną Onet.pl. |
Co ma powódź do poczty? o.o Czyżby poczta onetu miała jakieś serwery czy inna gó/wna w innym rejonie kraju niż główna onetu? o.o
Wrrr.
robert70r. - 18 Maj 2010, 18:11
No na to wygląda, kurdesz...
Kai - 18 Maj 2010, 18:20
| Bob1970r napisał/a | Kai, jak to TY nie dasz rady? |
Daję radę. Zawsze. Ale to się robi nudne i wszyscy się do tego przyzwyczaili. Że chodzę do pracy nawet z lumbago (od lat nie miałam, ale mi pamiętają )
I wszyscy inni korzystają z dobrodziejstw migania się, tylko nie ja
Edit: ktoś mnie obgadał czy to terminatorostwo już ze mnie emanuje nawet przez net?
Lichtenstein - 18 Maj 2010, 18:28
Wycinanie literek z gazety i naklejanie na koperty jest straszliwie, straszliwie upierdliwe.
robert70r. - 18 Maj 2010, 18:33
Lichtenstein, Porwałeś kogoś, ultimatum wysyłasz?
Lichtenstein - 18 Maj 2010, 20:15
Nie, to na razie element żartu/trollu.
Powiedzmy na razie tylko, że całość jest bardzo niedojrzała i uwzględnia galon kupy goryla.
Gwynhwar - 18 Maj 2010, 21:46
Irytuje mnie to, że pożyczam bratu komputer, a wrac on do mnie w takim stanie:
I teraz nie wiem. Co ja mam zawirusowane? Mam otwartą Operę, i wywala mi taki komunikat co trzy sekundy. Robie skan, tylko co on mi da? I k%#% nie wiem co robić
ivaine - 18 Maj 2010, 21:47
Chal, wszystko przez to, że pewnie maile się utopiły... .
A tak naprawdę nie jest mi do śmiechu. Przeraża mnie to co się dzieje, człowiek wobec żywiołu staje się bezbronny jak dziecko.
Memento - 18 Maj 2010, 21:48
Gwyn, avast ssie.
Lynx - 18 Maj 2010, 21:50
Rozgrzebana podłoga w kuchni. Szlag. Zachciało mi się wymiany kafelek. Tfu, idiotka.
Gwynhwar, mi podobnie robiło po zainstalowaniu czegoś przez młodzież, ale wtedy nie miałam legalnego windowsa. Pomógł format i reinstalacja, czy jakoś tak.
Gwynhwar - 18 Maj 2010, 21:51
To co to jest błąd Avasta?
Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 21:53
| ivaine napisał/a | Chal, wszystko przez to, że pewnie maile się utopiły... . |
Na szczęście już się otworzyła i co miałem zrobić, zrobiłem.
| Cytat | | A tak naprawdę nie jest mi do śmiechu. Przeraża mnie to co się dzieje, człowiek wobec żywiołu staje się bezbronny jak dziecko. |
Prawda.
Lubię jak pada, ale niech pada dużo, ale bez ofiar.
Memento - 18 Maj 2010, 22:48
| Gwynhwar napisał/a | | To co to jest błąd Avasta? |
Możliwe. Kiedyś też miałem avasta, i spisywał się fatalnie. Miesiąc po zainstalowaniu full wirusów, 2/3 programów uszkodzone, a bezradny avast komunikuje mi, że nic nie da się z tym zrobić. Teraz od kilku miesięcy używam Avira AntiVir, i nie ma żadnych problemów, program jest czujny i usuwa tylko to co trzeba. Avast to zUo.
Kai - 18 Maj 2010, 22:50
Nie tyle zuo, co głupek. Darmowa wersja zwłaszcza. I robi takie dowcipy. A odinstalować niełatwo, bo jakoś skubaniec sam nie chce się z rejestru usuwać.
Avira też podobno ma coś za uszami, ale nie wiem co i muszę sprawdzić, bo czeka mnie nowy antywirus. Nie wiem, czy nie kupię zwyczajnie NOD32.
Ziemniak - 18 Maj 2010, 22:57
Kai, nie przesadzaj, nowa wersja ma wykrywalność na poziomie 97% i bardzo mało obciąża system. tylko nie ma modułu antispyware, o czym nie każdy wie i tu rodzi się problem. Osobiście używam zestawu avast+spy-bot+comodo firewall i nie miałem nigdy żadnych problemów
Virgo C. - 18 Maj 2010, 23:02
Ja bym spybota zastąpił antimalware i/lub Superantispyware i też jest cacy
*beep* mnie niemożebnie fdb. Właśnie odkryłem, że kolejne 20 ocenionych filmów stało się nieocenionymi, a jeden z dawno ocenionych w rekomendacjach znalazłem. Za jakieś pół godziny skończę przenoszenie ocen na nowy filmweb, potem kasuje to konto i niech mnie w *beep* całują na pożegnanie za taką jakość usług
|
|
|