To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Rodion - 28 Lipca 2010, 19:32

Czyli w skrócie okruszkami :twisted:
A co do kocich pazurków, to wszystkie koty jakie znałem świetnie cobie w tym temacie radziły same bez ingerencji człowieka :wink:

Kai - 28 Lipca 2010, 19:34

Rodion, pod warunkiem, że miały o co je ścierać, czyli np były wychodzące, albo miały drapak. :)

Nie okruszkami, ja myślałam o pełnej porcji, jak chcesz taki dywan utrzymać?

Rodion - 28 Lipca 2010, 19:56

U mnie okruszków obfitość wielka ;P:

Wychodzące nie były. Przycinały, i dalej to robią jak je znam we własnym zakresie. Meldując się z ta czynnością do łózka. W związku z czym miałem możliwość wyciągania sobie takich ogryzków z najmniej spodziewanych miejsc i napotykania typowego kociego spojrzenia pod tytułem "Ale o co chodzi? ".

I z innej beczki. Co należy przycinać gollumom, by je wychować na dzielnych forumowych spamerów?

Kai - 28 Lipca 2010, 20:01

Rodion napisał/a
Co należy przycinać gollumom, by je wychować na dzielnych forumowych spamerów?
Instynkt samozachowawczy? :wink:
Sam wiesz, że początkowe wrażenia nie zawsze muszą być pozytywne. Aczkolwiek zawsze znajdzie się Dobry Duszek, który wesprze na pw i pozwoli przetrwać otrzęsiny.

Rodion - 28 Lipca 2010, 20:09

Albo włączy na pełna parę program obrony gollumów i troli. Ginące gatunki, prawa mniejszości, etos, prawomyślność, poprawność i inne takie...
mBiko - 28 Lipca 2010, 20:14

Nina Wum, widzę, że Rodion zupełnie Cię upaprał tymi swoimi okruszkami. No to pranie w 90 stopniach, a potem duża ilość wirowania. Co, że wzorek zszedł? Nic to, domalujemy nowy.

Buczek, tobie, to tylko takie lekkie poklepania saperką po plecach.

Kai - 28 Lipca 2010, 20:14

Na trolle się nie zgadzam, chyba, że interesuje Cię przekazywana przez nie informacja :twisted:
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:21

mBiko ten dywanik właśnie się posilał. A Ty tak z nim brutalnie do centryfugi.

Kai to one przekazują informacje?? :shock:

Kai - 28 Lipca 2010, 20:24

Rodion napisał/a
Kai to one przekazują informacje?? :shock:
Boty i owszem (powiększanie, ulepszanie, niezawodne środki, a jak nie to choć zdjęcia!), bardziej żywe trolle tylko irytują, ani jeden, ani drugi gatunek nie zasługuje na bycie na forum. Gollumy to co innego.
mBiko - 28 Lipca 2010, 20:26

Rodion, tu nie Ciechocinek, tu się je kiedy pozwolą, a nie kiedy się chce.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:28

Kai O tu się nie do końca zgodzę. Swojski " osfojony" troll zajmuje nisze która w innym wypadku zajmie żywioł dziki i nieprzewidywalny. Pogłowie trolli na forum musi być ściśle kontrolowane z zachowaniem czynnika " wypełniającego".

mBiko nie spodziewałem się ze mi zakosisz dywanik spod krzesła i to w porze karmienia.

Kai - 28 Lipca 2010, 20:31

Rodion, ja jednak trolle wolę mieć pod ściślejszą kontrolą. Żywioł dziki i nieprzewidywalny może jeszcze okazać się całkiem dobrym do użytku gollumem.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:34

No co do kontroli to się zgadzam, jeden dwa i to pod mostem wystarczy.
A co do użytku to widzisz. Zrobiłem fajny dywanik to popsuli.

Kai - 28 Lipca 2010, 20:36

Tak to bywa, jak się dobra oddaje do użytku publicznego. Było zostawić pod własne stopy i koty :D
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:37

Następnego golluma anektuje na wyłączny użytek i nie oddam puki się nie wygollumi ze szczętem :P
Kai - 28 Lipca 2010, 20:38

Zapomnij! :twisted: To ja tu jestem ta wredna :P
No chyba że będzie wybrakowany i bez wyobraźni :) to proszę uprzejmie.

Rodion - 28 Lipca 2010, 20:39

To sobie i bądź. A gollum i tak jest mój :mrgreen:
Kai - 28 Lipca 2010, 20:41

A to będzie bot! :P I dowiesz się wszystkiego na różne tematy :D
mBiko - 28 Lipca 2010, 20:42

Rodion napisał/a
anektuje na wyłączny użytek i nie oddam

Bo akurat będę się pytał. ;P:

Rodion - 28 Lipca 2010, 20:42

KaiAlbo zrobię z niego pralkę.
Lub dodam do niego ro i wyjdzie mi klasyka.

mBiko a samemu nałapać to już nie łaska? na gotowe przychodzisz?

Kai - 28 Lipca 2010, 20:45

Rodion, przecież same przyłażą, co mBiko dokuczasz.

Pralkę? Ale z wirowaniem i suszarką?

Klasyka nie wyjdzie, bo śrubki są w innym standardzie. :|

Rodion - 28 Lipca 2010, 20:51

Taka bez wirowania i suszarki już mam.

Może nity?

Kai - 28 Lipca 2010, 20:53

Kołki wystarczą. Gwint metryczny da radę :D

I podkładki sprężyste.

Rodion - 28 Lipca 2010, 20:58

Cała ta wyrafinowana technika. A mi już zaczęła się podobać myśl o płonących wesoło węglach, młocie i czerwonym żelazie. A w środku tego wszystkiego gollum :twisted:
merula - 28 Lipca 2010, 22:08

Aż prawie żałuję, że gollumem przestałam być dawno temu. Taka inwencja i duch w narodzie się obudziły :mrgreen:
Vintorezz - 28 Lipca 2010, 23:24

Dobry! :D
merula - 28 Lipca 2010, 23:28

Vintorezz, witaj (mój Ci on :wink: )

Chyba na Twoją cześc odkurzę nieco mój gabinecik dentystyczny. Siadaj i rozgość się. Te obrączki na nadgarstkach? To dla komfortu i bezpieczeństwa. Już, już, jeszcze chwileczka i .... mam. Wiertło numer 3 i igły do kanałowego... tak... i szczypce. Widze kilka ubytków, zaniedbane... będziemy rwać. No proszę, chwilka nerwów i już... Zaraz obstalujemy protezki i będziesz miał uśmiech jak nowy. :mrgreen:

Kai - 29 Lipca 2010, 08:02

Vintorezz, pac macką :mrgreen: Ileż można czyhać na świeżynki :P
Witchma - 29 Lipca 2010, 08:19

Vintorezz, witaj i się baw (może być, że dobrze) :)
buczek - 29 Lipca 2010, 09:41

Vintorezz, masz mniej postów ode mnie, więc czuję się w prawie przyłożyć Ci złotą trzepaczką na powitanie. ;)

Partner forum