Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 28 Lipca 2010, 19:32
Czyli w skrócie okruszkami
A co do kocich pazurków, to wszystkie koty jakie znałem świetnie cobie w tym temacie radziły same bez ingerencji człowieka
Kai - 28 Lipca 2010, 19:34
Rodion, pod warunkiem, że miały o co je ścierać, czyli np były wychodzące, albo miały drapak.
Nie okruszkami, ja myślałam o pełnej porcji, jak chcesz taki dywan utrzymać?
Rodion - 28 Lipca 2010, 19:56
U mnie okruszków obfitość wielka
Wychodzące nie były. Przycinały, i dalej to robią jak je znam we własnym zakresie. Meldując się z ta czynnością do łózka. W związku z czym miałem możliwość wyciągania sobie takich ogryzków z najmniej spodziewanych miejsc i napotykania typowego kociego spojrzenia pod tytułem "Ale o co chodzi? ".
I z innej beczki. Co należy przycinać gollumom, by je wychować na dzielnych forumowych spamerów?
Kai - 28 Lipca 2010, 20:01
Rodion napisał/a | Co należy przycinać gollumom, by je wychować na dzielnych forumowych spamerów? | Instynkt samozachowawczy?
Sam wiesz, że początkowe wrażenia nie zawsze muszą być pozytywne. Aczkolwiek zawsze znajdzie się Dobry Duszek, który wesprze na pw i pozwoli przetrwać otrzęsiny.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:09
Albo włączy na pełna parę program obrony gollumów i troli. Ginące gatunki, prawa mniejszości, etos, prawomyślność, poprawność i inne takie...
mBiko - 28 Lipca 2010, 20:14
Nina Wum, widzę, że Rodion zupełnie Cię upaprał tymi swoimi okruszkami. No to pranie w 90 stopniach, a potem duża ilość wirowania. Co, że wzorek zszedł? Nic to, domalujemy nowy.
Buczek, tobie, to tylko takie lekkie poklepania saperką po plecach.
Kai - 28 Lipca 2010, 20:14
Na trolle się nie zgadzam, chyba, że interesuje Cię przekazywana przez nie informacja
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:21
mBiko ten dywanik właśnie się posilał. A Ty tak z nim brutalnie do centryfugi.
Kai to one przekazują informacje??
Kai - 28 Lipca 2010, 20:24
Rodion napisał/a | Kai to one przekazują informacje?? | Boty i owszem (powiększanie, ulepszanie, niezawodne środki, a jak nie to choć zdjęcia!), bardziej żywe trolle tylko irytują, ani jeden, ani drugi gatunek nie zasługuje na bycie na forum. Gollumy to co innego.
mBiko - 28 Lipca 2010, 20:26
Rodion, tu nie Ciechocinek, tu się je kiedy pozwolą, a nie kiedy się chce.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:28
Kai O tu się nie do końca zgodzę. Swojski " osfojony" troll zajmuje nisze która w innym wypadku zajmie żywioł dziki i nieprzewidywalny. Pogłowie trolli na forum musi być ściśle kontrolowane z zachowaniem czynnika " wypełniającego".
mBiko nie spodziewałem się ze mi zakosisz dywanik spod krzesła i to w porze karmienia.
Kai - 28 Lipca 2010, 20:31
Rodion, ja jednak trolle wolę mieć pod ściślejszą kontrolą. Żywioł dziki i nieprzewidywalny może jeszcze okazać się całkiem dobrym do użytku gollumem.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:34
No co do kontroli to się zgadzam, jeden dwa i to pod mostem wystarczy.
A co do użytku to widzisz. Zrobiłem fajny dywanik to popsuli.
Kai - 28 Lipca 2010, 20:36
Tak to bywa, jak się dobra oddaje do użytku publicznego. Było zostawić pod własne stopy i koty
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:37
Następnego golluma anektuje na wyłączny użytek i nie oddam puki się nie wygollumi ze szczętem
Kai - 28 Lipca 2010, 20:38
Zapomnij! To ja tu jestem ta wredna
No chyba że będzie wybrakowany i bez wyobraźni to proszę uprzejmie.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:39
To sobie i bądź. A gollum i tak jest mój
Kai - 28 Lipca 2010, 20:41
A to będzie bot! I dowiesz się wszystkiego na różne tematy
mBiko - 28 Lipca 2010, 20:42
Rodion napisał/a | anektuje na wyłączny użytek i nie oddam |
Bo akurat będę się pytał.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:42
KaiAlbo zrobię z niego pralkę.
Lub dodam do niego ro i wyjdzie mi klasyka.
mBiko a samemu nałapać to już nie łaska? na gotowe przychodzisz?
Kai - 28 Lipca 2010, 20:45
Rodion, przecież same przyłażą, co mBiko dokuczasz.
Pralkę? Ale z wirowaniem i suszarką?
Klasyka nie wyjdzie, bo śrubki są w innym standardzie.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:51
Taka bez wirowania i suszarki już mam.
Może nity?
Kai - 28 Lipca 2010, 20:53
Kołki wystarczą. Gwint metryczny da radę
I podkładki sprężyste.
Rodion - 28 Lipca 2010, 20:58
Cała ta wyrafinowana technika. A mi już zaczęła się podobać myśl o płonących wesoło węglach, młocie i czerwonym żelazie. A w środku tego wszystkiego gollum
merula - 28 Lipca 2010, 22:08
Aż prawie żałuję, że gollumem przestałam być dawno temu. Taka inwencja i duch w narodzie się obudziły
Vintorezz - 28 Lipca 2010, 23:24
Dobry!
merula - 28 Lipca 2010, 23:28
Vintorezz, witaj (mój Ci on )
Chyba na Twoją cześc odkurzę nieco mój gabinecik dentystyczny. Siadaj i rozgość się. Te obrączki na nadgarstkach? To dla komfortu i bezpieczeństwa. Już, już, jeszcze chwileczka i .... mam. Wiertło numer 3 i igły do kanałowego... tak... i szczypce. Widze kilka ubytków, zaniedbane... będziemy rwać. No proszę, chwilka nerwów i już... Zaraz obstalujemy protezki i będziesz miał uśmiech jak nowy.
Kai - 29 Lipca 2010, 08:02
Vintorezz, pac macką Ileż można czyhać na świeżynki
Witchma - 29 Lipca 2010, 08:19
Vintorezz, witaj i się baw (może być, że dobrze)
buczek - 29 Lipca 2010, 09:41
Vintorezz, masz mniej postów ode mnie, więc czuję się w prawie przyłożyć Ci złotą trzepaczką na powitanie.
|
|
|