Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
cyklofrenik - 22 Lipca 2010, 11:26
Witam.
Dopiero i w końcu.
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 12:25
Na początek przynieś mi zgrzewkę zimnej coli, potem posprzątaj mi chatę, bo mi się w tym upale nie chce, a jak już skończysz, rozgość się na forum.
Witaj.
Rodion - 22 Lipca 2010, 17:18
Ty co? Niewolnika szukasz?
Nie tak się to robi.
Dajesz gollumowi pierścień ( wiadomo jaki, a ty cylkofrenik łap! ).
Na golluma z pierścieniem wabisz elfy, które się zlatują by delikwenta finezyjnie i fantazyjnie zaciukać. Gdy elfy zajęte są owymi finezyjnymi czynnościami wybierasz sobie jedna czy dwie nadobne elfki, oszałamiasz tym co pod ręką i zaciągasz do gawry.
na wszelki wypadek ( czyli na konieczność wymiany aktualnego połowu na nowy ) z resztek golluma wygrzebujesz pierścień.
Hymmm... wiesz co? Mi się tez nie chce sprzątać, weź złap trzy
Kai - 22 Lipca 2010, 18:23
cyklofrenik, pac i chlast macką, nie słuchaj Chal-Cheneta, a Rodiona tym bardziej. Wiesz... przeczyść to bagienko, widziałam tam paru przystojnych utopców, ale ja się w błocie taplać nie lubię, rozumiesz, tak parę lilii wodnych i trochę dobrego piwa w źródełku... i piaseczku w miarę czystego, a potem powyżsi slave driverzy mogą swoje elfki przyprowadzić na ognisko, byle dzika mieli na rożen
Witchma - 22 Lipca 2010, 18:23
cyklofrenik, witaj
Rodion - 22 Lipca 2010, 18:28
Kai złap sobie własnego golluma do robót irygacyjnych.
I won od bagienka! Staram się o dotacje z unii na jego rekultywacje w ramach promocji regionu ( nadwyżka podzielimy się w karczmie )
Kai - 22 Lipca 2010, 18:42
Bagienko jest MOJE, ja je odkryłam, możesz sobie ustawić manifestację jednoosobową przy ścieżce wejściowej I pilnuj elfek, bo właśnie dają nogę A jeszcze doniosę do Komisji Praw Golluma w Mordorze że nadużywacie!
Chal-Chenet - 22 Lipca 2010, 18:45
Gońcie się. Ja pierwszy zauważyłem golluma, ma sprzątać mój pokój i basta.
Jak skończy (jeśli skończy ), mogę go Wam, za (nie)drobną opłatą odsprzedać.
Rodion - 22 Lipca 2010, 18:45
I czort z nimi ( znaczy z elfkami ). I tak wole demonice, więcej ognia i mniej eterycznego marudzenia.
A co do KPG to mam dawno już wykupiona u nich licencje na odstrzał sanitarny bez limitu
A ty cwaniaku nie będziesz kupczył wspólnym dobrem jakim jest sprawny ( w miarę ) gollum w tych trudnych czasach
Kai - 22 Lipca 2010, 18:48
Chal-Chenet napisał/a | ma sprzątać mój pokój i basta. | nie wróżę mu szans na przeżycie
I proszę nie drażnić wystarczająco już wkurzonej smoczycy....
Rodion - 22 Lipca 2010, 18:49
I de sprawdzić ceny smoczej łuski na wolnym rynku
Kai - 22 Lipca 2010, 18:53
Agentów Chaosu to ja na śniadanie w centrum Logrusa. Nie ekscytuj się możliwością nowej skóry przed kominkiem
Rodion - 22 Lipca 2010, 18:57
Ehhhhh... 5 centów za każdym razem jak słyszę ten tekst i Appla kupiłbym sobie z drobnych.
I zaraz wpadnie Agi i pogoni nas za bicie się w piaskownicy
Kai - 22 Lipca 2010, 19:03
Rodion, trzeba gollumom pokazać, jak tu się żyje Powiedz, że nie lubisz Zelaznego i możesz odpowiedzieć w moim blogu, tam się spamuje bezkarnie
Rodion - 22 Lipca 2010, 19:05
Zelazny! To mi podpowiada parę fajnych pomysłów na twórcze wykorzystanie tych parchawców! Jak znajdę to pospamuje
Kai - 22 Lipca 2010, 19:14
Ani nie próbuj... nie poznajesz nicka? Kai Wren, Zabójca Boga, twórca flasz?
Agi - 22 Lipca 2010, 21:49
Rodion napisał/a | I zaraz wpadnie Agi i pogoni nas za bicie się w piaskownicy |
Zmęczonam upałem, odpuszczę Wam tym razem.
robert70r. - 23 Lipca 2010, 08:03
cyklofrenik, No to BĘC!
mBiko - 23 Lipca 2010, 09:27
Jest tak gorąco, że nie chce mi się bić gollumów. Bawcie się.
terebka - 23 Lipca 2010, 09:59
schi... eee, znaczy cyklofrenik, jak już machniesz pokój u Chala i odfajczysz swoje u Rodiona i Kai skocz po piwo, bo mnie suszy. Tylko na jednej nodze, schizo... - szlaque!, to przez to żeś Gollum i mi się myli - na jednej nodze cyklofrenik.
robert70r. - 23 Lipca 2010, 11:12
cyklofrenik, Ino nie zapomnij, że browar ZIMNY na być!
Rodion - 23 Lipca 2010, 17:20
Popełzł ( bo nogi zostały pod drzewem na skraju bagienka ) w bliżej nie określonym kierunku i tylem go widzieli.
Ktoś zna jakiś dobry sposób na wabienie gollumów?
Kai - 23 Lipca 2010, 19:33
Kici kici?
Witchma - 23 Lipca 2010, 19:40
Chyba "zobacz jaki mam śśśśśśśśśliczny pierśśśśśśśśścionek"
Rodion - 23 Lipca 2010, 19:58
Witchma ma chyba racje. No zarzucasz kolco na sznurku i wabisz. Zobaczymy co się trafi. Może tym razem jakiś z ikrą i choć szczątkową wyobraźnią, że o chęci do współpracy już nie wspomnę.
Kai - 23 Lipca 2010, 21:09
A masz to kolco, bo jak nie, to wiesz, że nic się nie złapie?
Rodion - 23 Lipca 2010, 21:21
Wszystko sam muszę.....
Weźmie się kawał drutu czy inna nakrętkę, lub coś podobnego. Pociągnie pozłotką. Wydrapie jakieś mistyczne esyfloresy i gotowe.
qbard - 24 Lipca 2010, 13:38
ogólne jeb.
Sory, jeżeli rykoszet padł na starszych.
robert70r. - 24 Lipca 2010, 13:43
mnie nie dosięgło - schylałem się po następne piwo
Kai - 24 Lipca 2010, 14:24
Rodion napisał/a | Weźmie się kawał drutu czy inna nakrętkę, lub coś podobnego. Pociągnie pozłotką. Wydrapie jakieś mistyczne esyfloresy i gotowe. |
Porządny gollum się na to nie złapie, ale help yourself Słodziaste takie fejki.
qbard napisał/a | Sory, jeżeli rykoszet padł na starszych. |
Nie wiem czy jestem starsza ale pacam uczciwie
|
|
|