To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Agi - 28 Kwietnia 2010, 16:59

Kruk Siwy napisał/a
Agi, pewnie nic. Ale te kobiety mają prawo się zachowywać różnie. Faceci raczej nie choć i oni nie wkraczają bezboleśnie w dojrzałość.

Kruku Siwy, odezwałam się bo wkurzają mnie uogólnienia.

Kruk Siwy - 28 Kwietnia 2010, 17:01

I jak się okazało ku mojemu zdziwieniu miałaś rację, Agi,
Kai - 28 Kwietnia 2010, 17:02

Kruk Siwy napisał/a
Kai czy ty zawsze musisz myśleć stereotypami? No dobrze, często?

Stereotypy?
No może.
Ale to znaczy, że jestem w ognisku stereotypowych pań w odnośnym wieku i na tym właśnie etapie "rozwoju". A ostatnio dołączają do nich również faceci.

Nie ma dla mnie innego wyjaśnienia nieustających wojen o kawałeczek miejsca na blacie w kuchni, dwugodzinnych dyskusji na temat upuszczonego w męskiej ubikacji zużytego ręcznika jednorazowego, obgadywania się wzajemnie, skoro tylko dana osoba wyjdzie z pokoju z takim natężeniem urazy i odrazy, że człowiek odczuwa to fizycznie, robienia awantury o pudełko pozostawione przez sprzątaczkę, idiotycznych komentarzy na temat czyjegoś życia osobistego i niemożności posiadania dzieci, a wszystko z wypiekami na twarzy i dziką satysfakcją w głosie.

merula - 28 Kwietnia 2010, 20:16

się wybrałam do *beep* na doroczny przegląd ( w końcu się zebrałam) i okazało się, że akurat tego badania, na którym mi zależy najbardziej nie mogę zrobić, bo fizyczność moja ma akurat teraz jakieś fanaberie. i trzeba będzie zebrać się kolejny raz.
dobrze przynajmniej, ze nie będę musiała dwa razy płacić za tę przyjemność.

hijo - 28 Kwietnia 2010, 20:52

alergia, która właśnie przeprowadza desant na mój nos
Kai - 28 Kwietnia 2010, 21:08

hijo, dobrze, że nie karmisz piersią, zawsze coś możesz wziąć na to. Właśnie Lynx podsunęła mi dobry pomysł, przetestuję, jeśli się wszystko sprawdzi, powiem.
mBiko - 28 Kwietnia 2010, 21:33

Końcówka miesiąca roboczego ciągnąca się jak flaki z olejem. Żadne nasze działania nie zdążą już przynieść efektu, a szef i tak dostaje małpiego rozumu i wyskakuje z coraz to głupszymi pomysłami.
Kai - 28 Kwietnia 2010, 21:38

mBiko, tak chyba jest wszędzie.
Okołokońcomiesiącowe szaleństwo.

hijo - 28 Kwietnia 2010, 22:10

wyłączający się bez powodu sterownik touch pada
Ziemniak - 28 Kwietnia 2010, 22:13

Use mouse, Luke :mrgreen:
Ozzborn - 28 Kwietnia 2010, 23:21

taczpad to największe zło świata!
kurde chyba mi się przeziębienie zaczyna :/

Godzilla - 28 Kwietnia 2010, 23:24

Ozzborn, nalewkę czosnkową masz? Niezła jest. A w ogóle to weź na rozgrzanie, łyknij jakiś Sudafed żeby Ci się katar nie rozkręcił, i do łóżka marsz.
hijo - 28 Kwietnia 2010, 23:41

Ziemniak napisał/a
Use mouse, Luke
już nie potrafię
Ozzborn napisał/a
taczpad to największe zło świata!
bzdura
mBiko - 28 Kwietnia 2010, 23:48

Kai, u mnie zazwyczaj jest normalnie, tylko ostatnio jakiejś śruby dostał.
Martva - 29 Kwietnia 2010, 00:06

Bolą mnie krzyże (tak? Ten kręgosłup nisko, część lędźwiowa), a jeszcze dla równowagi zaczynają się bóle przednie, cos mi się wydaje że kolejne dwa dni będę jeszcze gorsza niż zazwyczaj. I zero dystansu do siebie, z góry uprzedzam.
Ozzborn - 29 Kwietnia 2010, 10:15

Godzilla napisał/a
Ozzborn, nalewkę czosnkową masz?

Wzięła się i skończyła.
Spoko za każdym razem mam podobne objawy i już mniej więcej wiem co działa. Trzymajta kciuki, żebym wygrał i tym razem.

Lynx - 29 Kwietnia 2010, 10:17

mBiko, premia na horyzoncie? ;)
Agi - 29 Kwietnia 2010, 11:33

Migrena sobie o mnie przypomniała
shenra - 29 Kwietnia 2010, 11:43

Agi, głask.
merula - 29 Kwietnia 2010, 11:57

Agi, głask. Nie daj się paskudzie.
Lynx - 29 Kwietnia 2010, 16:32

Agi, okład na czoło. Z lodu. Współczuję.
Agi - 29 Kwietnia 2010, 16:38

Właśnie wróciłam do domu i będę się leczyć.
Dziękuję za przytulanie, tymczasem trochę pomogło.

Kai - 29 Kwietnia 2010, 16:46

Agi, głask i do zaciemnionego pokoju. I zapomnij o świecie, on się jakoś bez Ciebie trochę poturla :)
Witchma - 29 Kwietnia 2010, 17:22

Niepoważni ludzie, nie szanujący cudzego czasu :evil:

Agi, trzymaj się.

ketyow - 29 Kwietnia 2010, 18:00

5 czy 6 dzień napindala mnie łeb i mam cały kark zesztywniały i też boli. Raczej nie jestem ostatnio niczym mocno zestresowany czy znerwicowany, więc nie wiem od czego to.
merula - 29 Kwietnia 2010, 18:03

Mam nieszczelną uszczelkę ( :mrgreen: ) w pralce i sika woda przy wirowaniu :evil:
Kai - 29 Kwietnia 2010, 20:03

ketyow, pogoda. Mnie pomaga niezbyt mocny i nieduży kusztyczek brandy.

Rozszerza naczynia krwionośne, byle nie przeholować, bo ból wraca ze zdwojoną siłą.

Wkurza mnie to, że nie mam czasu iść do fryzjera. A to co mam na glowie, przypomina ostrzeżenie przed wysokim napięciem.

mBiko - 29 Kwietnia 2010, 21:40

Jeszcze aż jeden dzień.
ihan - 29 Kwietnia 2010, 22:09

Kompletnie zapomniałam, że w sobotę jest pierwszy maja, a według miesięcznych planów powinnam iść do fryzjera. Jeśli będzie miała zamknięte, to pupcia zbita, bo w przyszłym tygodniu kompletnie nie mam czasu, w przyszłą sobotę idę na wesele ( nie swoje w dodatku), więc nie zdąże. Wrrrr, już teraz denerwują mnie, że mają powyżej 2 cm na karku, za dwa tygodnie będzie jakaś masakra.
Kruk Siwy - 29 Kwietnia 2010, 22:13

Ja idę jutro. Muszę. Wyglądam jak Cebulek albo Cudaczek Wyśmiewaczek.

Partner forum