Ludzie z tamtej strony świata - Darek Domagalski
shenra - 10 Grudnia 2010, 12:47
Last Viking napisał/a | Gość zrozumiał swój błąd | Tu bym polemizowała szczerze powiedziawszy, ale fakt - wycofał się. Nie jestem pewna, czy z zachowaniem twarzy, bo forma była niższych lotów niż nasz pościg. Poza tym próbowałam ze 3 razy się już nie odzywać... może teraz się uda.
Last Viking napisał/a | Zaczyna mi być go żal | Dobry Viking, dobry (głask)
Last Viking napisał/a | To może na skutek technik ćwiczenia empatii? | Czego? Pomyśl ile empatii wykrzesał z siebie Azis, to Ci przejdzie... no i zwizualizuje te ponętne usta... Przepraszam, mnie też w mózg właśnie zabolało
Hubert - 10 Grudnia 2010, 12:50
shenra napisał/a | Pomyśl ile empatii wykrzesał z siebie Azis, to Ci przejdzie... no i zwizualizuje te ponętne usta... Przepraszam, mnie też w mózg właśnie zabolało |
<głask, głask> Biedactwo.
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 13:03
shenra napisał/a | Pomyśl ile empatii wykrzesał z siebie Azis, to Ci przejdzie... no i zwizualizuje te ponętne usta... |
Właśnie sobie to zwizualizowałem
Obrzydziłaś mi świat, obrzydziłaś mi seks
A tak pięknie się dzień zaczął...
shenra - 10 Grudnia 2010, 13:10
Last Viking napisał/a | Obrzydziłaś mi świat, obrzydziłaś mi seks | Brzydka shenra, niedobra shenra, ukarać shenrę. A kysz shenro przeklęta
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 13:17
Ubierzesz się w lateks i wyciągniesz pejcz?
shenra - 10 Grudnia 2010, 13:23
Last Viking widzę, że lawirujesz pomiędzy wizualizacjami Balansujesz na cienkiej granicy, gdzie błyskawice w moich oczach nabierają rzeczywistych kształtów. Pejcz to rzecz, o którą będziesz błagał jak z Tobą skończę
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 13:28
Brzmi obiecująco
Robię wszystko żeby tylko nie ruszyć dalej powieści A mam do opisania scenę w nocy w muzeum archeologicznym, gdzie pewien profesor wizualizuje sobie jak po niego idą zmarli przed wiekami, a potem scena seksu, która jest niezwykle ważna dla konstrukcji fabuły
baranek - 10 Grudnia 2010, 13:30
Darku, ale to z tymi zmarłymi ta scena? fuj?
shenra - 10 Grudnia 2010, 13:37
Last Viking napisał/a | A mam do opisania scenę w nocy w muzeum archeologicznym, gdzie pewien profesor wizualizuje sobie jak po niego idą zmarli przed wiekami, | Przez chwilę pomyślałam, że on chce sobie zwizualizować, jak to przed wiekami wizualizował, że idą po niego, gdy wizualizuje ich sobie sprzed wieków teraz
Last Viking napisał/a | a potem scena seksu, która jest niezwykle ważna dla konstrukcji fabuły | No i w czym problem?
Edit: baranek napisał/a | Darku, ale to z tymi zmarłymi ta scena? fuj? | A może z duchami zmarłych, wiesz ile napięcia w takiej interakcji?
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 15:22
Cytat |
Cytat | a potem scena seksu, która jest niezwykle ważna dla konstrukcji fabuły |
No i w czym problem? |
A bo to musi być seks stulecia
baranek napisał/a | Darku, ale to z tymi zmarłymi ta scena? fuj? |
No wiesz, nie wszystko co martwe źle się prezentuje
shenra - 10 Grudnia 2010, 15:25
Last Viking napisał/a | A bo to musi być seks stulecia | Mrau, i co nie dajesz rady?
No nie mów, że Ci inspiracji brakuje
Last Viking napisał/a | nie wszystko co martwe źle się prezentuje |
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 15:30
shenra napisał/a | Mrau, i co nie dajesz rady? |
Radę to daję... w sumie jestem niezmordowanym Vikingiem
shenra napisał/a | No nie mów, że Ci inspiracji brakuje |
Co powinno zostać zawarte w scenie erotycznej, żeby zasługiwało na seks stulecia?
No to czekam na propozycje.
shenra - 10 Grudnia 2010, 15:34
Last Viking napisał/a | No to czekam na propozycje. | Muahahaha. Naprawdę liczysz, że przyjdzie Ci to tak łatwo? Wiesz, co? Przedstaw swoją wersję, a my Ci powiemy, czy załapałeś się na seks dekady, potem pokombinujemy z ćwierćwieczem. Jeżeli dojdziesz(jak to ładnie się komponuje ) w najbliższym czasie do półwiecznego orgaz...ogarnięcia sytuacji to nastąpi wielkie bum i w rytm tańca Święta Lasu przejdziemy do obawień stuletniej tradycji
hrabek - 10 Grudnia 2010, 15:38
Oglądaliście Interstate 60? Tam była dziewczyna poszukująca doskonałego kochanka. Miała kajecik z kilkoma tysiącami nazwisk facetów, którzy z nią byli i według niej żaden nie był doskonały. Trafiła na głównego bohatera i on jej wtedy powiedział:
"jeżeli się z tobą prześpię, będę kolejnym numerkiem. Ale jeśli się nie prześpię, to będę doskonałym kochankiem - takim, jakiego nigdy nie miałaś".
Cytuję z pamięci i w dodatku pamiętam dialog po angielsku, ale tak to jakoś szło.
A piszę o tym, bo tak samo może być z tym opisem - seks stulecia to taki, którego nigdy nie było
shenra - 10 Grudnia 2010, 15:42
hrabek, jesteś okrutny. Teraz Viking będzie się miotał jak goły w pokrzywach, żeby wymyślić to wiekopomne zdanie, którego nie było
merula - 10 Grudnia 2010, 16:23
no i po co ja do pracy chodzę? po co? pożytku z tego żadnego, a takie fajne rzeczy dzieją się gdzie indziej
shenra - 10 Grudnia 2010, 16:24
merula, to zaczyna przeradzać się w mantrę
merula - 10 Grudnia 2010, 16:33
i co ja na to poradzę, że jest to takie prawdziwe
zaraz idę na kinderbal. ból głowy murowany
shenra - 10 Grudnia 2010, 16:39
merula, myśl o nas. Będzie Ci łatwiej.
A Vikinga wcięło, czyżby zaiste natchnienie złapał?
merula - 10 Grudnia 2010, 16:42
najwyraźniej go natchliście
nie chce mi się. zimno, śnieży, zmarzłam wcześniej, czuję się jak pierwszego dnia Falconu ( ) , mam co oglądać i czytać i ostatnie o czym marzę to banda rozwrzeszczanej "młodzieży".
baranek - 10 Grudnia 2010, 16:44
no, natchnienie złapał. może nawet do pisania...
Martva - 10 Grudnia 2010, 17:00
baranek napisał/a | Darku, ale to z tymi zmarłymi ta scena? fuj? |
Ty też używasz pewnych zwrotów w sposób nieprzemyślany?
Last Viking napisał/a | No wiesz, nie wszystko co martwe źle się prezentuje |
No dobra, czuję się ugłaskana po zjeżeniu. Co nie zmienia faktu że pff.
shenra - 10 Grudnia 2010, 17:01
Martva napisał/a | No dobra, czuję się ugłaskana po zjeżeniu. Co nie zmienia faktu że pff. | Wiedziałam, wiedziałam Chyba serio rozważę karierę wróżki
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 23:08
shenra napisał/a | A Vikinga wcięło, czyżby zaiste natchnienie złapał? |
Trzeba szukać natchnienia wszędzie gdzie tylko można.
Gwiazdy polazłem oglądać, fajna pogoda do ich obserwowania
Niesamowite, ale mogę przysiąc, że Syriusz miał dziś czerwoną barwę. Biało-niebiesko-czerwoną Skąd ta czerwień? A może chciał się do ruskiej flagi upodobnić?
Coś mnie na romantyzm wzięło, bo dzisiaj z rana miałem ochotę tańczyć tango
Czas do grobu...
shenra napisał/a | Chyba serio rozważę karierę wróżki |
To ciężki kawałek chleba i kiepski zarobek.
No, ale lepiej płacą niż pisarzom
shenra - 10 Grudnia 2010, 23:11
Last Viking napisał/a | Coś mnie na romantyzm wzięło, bo dzisiaj z rana miałem ochotę tango tańczyć | Jest to niepokojące, ale nie wyciągajmy pochopnych wniosków. Może to przejściowa infekcja.
Last Viking napisał/a | Gwiazdy polazłem oglądać, fajna pogoda do ich obserwowania | Ech, a już myślałam, że tak Cię opanował ten seks stulecia, że Ci się aż klawiatura zgrzała...nadzieja płonną jest
Last Viking napisał/a | Czas do grobu... | Uważaj, bo Cię Martva pogoni
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 23:14
A propos seksu stulecia... jakoś nie znajduję na razie żadnych konkretnych propozycji jak by miał taki seks wyglądać
Bo wiecie to musi być taki seks stulecia, żeby co najmniej na tydzień starczył
merula - 10 Grudnia 2010, 23:17
Last Viking napisał/a |
Bo wiecie to musi być taki seks stulecia, żeby co najmniej na tydzień starczył |
zgryzione sutki, rany szarpane, poobcierane narządy i odwodnienie
shenra - 10 Grudnia 2010, 23:19
merula, widzę, że krzywdzenie Vikinga weszło w modę
Nutzz - 10 Grudnia 2010, 23:20
Może pożyczyć 'kolczastą rękawiczkę'?
merula - 10 Grudnia 2010, 23:21
powiedzmy, że uaktywnił mojego wewnętrznego świntucha, zazwyczaj dobrze zakamuflowanego
|
|
|