Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)
mawete - 18 Kwietnia 2007, 15:02
Ja też... za złośliwość
Anonymous - 18 Kwietnia 2007, 18:45
Ja chyba ze względu zdrowotnych będę musiał zrezygnować ze SKOFy. Kurde, od grudnia nie byłem na niej...
gorat - 18 Kwietnia 2007, 21:00
O której to ma się zacząć? I tak raczej pewne, że będę przed oficjalnym rozpoczęciem i zmyję się trochę po nim...
Anonymous - 18 Kwietnia 2007, 23:40
Żerań, szkoda. A to już przesądzone?
gorat, rezerwacja jest od 18.
lokje - 19 Kwietnia 2007, 10:55
U mnie też piątek zaczyna dziwnie wyglądać, mogę nie dotrzeć
gorim1 - 19 Kwietnia 2007, 11:17
lokje, ojjjjjjjj bo to napisałaś na forum farenheita się spełni tylko że w drugą stronę
Ixolite - 19 Kwietnia 2007, 11:25
no lokjeeee nooooo
Azirafal - 19 Kwietnia 2007, 11:33
Żerań napisał/a | Ja chyba ze względu zdrowotnych będę musiał zrezygnować ze SKOFy. Kurde, od grudnia nie byłem na niej... |
Nie pitol Żerań tylko przyłaź Jak ja nawet wpadnę, to Ciebie ma zabraknąć? Nie ma
Rafal Kosik - 19 Kwietnia 2007, 12:05
Do listy możemy dopisać ze znakami zapytania Michała i Anię Studniarków (nicki operacyjne: Idril i Delia). Prawdopodobieńśtwo dotarcia ~50%.
P.S. Celowo najpierw mąż, potem żona. Wogóle nie rozumiem, po co przy przedstawianiu kogoś odwracać tę naturalną kolejność.
P.S. 2 O której w końcu zaczynamy? 18 czy 20?
Ixolite - 19 Kwietnia 2007, 12:08
Miria napisał/a | rezerwacja jest od 18. |
Czyli oficjalnie o 18 startujemy.
lokje - 19 Kwietnia 2007, 12:26
gorim1 napisał/a | lokje, ojjjjjjjj bo to napisałaś na forum farenheita się spełni tylko że w drugą stronę |
Napisałam o dużym facecie a takich jest więcej, niż sztuk jeden, khem, khem. Skoro dzejesa nie będzie, nie będzie też (mordo)bicia, szkoda tylko, że wieniec Eboli się zmarnuje
Rafał K.
Cytat | Celowo najpierw mąż, potem żona. Wogóle nie rozumiem, po co przy przedstawianiu kogoś odwracać tę naturalną kolejność. |
Seksista...
gorim1 - 19 Kwietnia 2007, 13:39
lokje, zajrzj na fareheita ew. wieniec się zrob ale dla mnie po tyk jak cię będę próbował zabić jak się nie zjawisz nie zrobisz mi tego...
Chyba???
Anonymous - 19 Kwietnia 2007, 15:14
Miria
Bernhard
Żerań
Azirafal
Lokje
Ixolite
Rafał Kosik
Kasia
Adanedhel
Khorne_S
Marcin Przybyłek
flamenco108
gorim1
Jacek L. Komuda
Agnieszka
Madzik
gorat
Albion
Ebola
Tomek
Wojtek
Idril
Delia
lokje napisał/a | Skoro dzejesa nie będzie |
A kto powiedział, że nie będzie?
Rezerwacja jest poczyniona na 18, a każdy przychodzi, kiedy może, rajt?
Rafal Kosik - 19 Kwietnia 2007, 15:22
lokje napisał/a |
Rafał K.
Cytat | Celowo najpierw mąż, potem żona. Wogóle nie rozumiem, po co przy przedstawianiu kogoś odwracać tę naturalną kolejność. |
Seksista... |
A jak Ty chcesz pierwszą żonę, a potem męża, to jak się będziesz nazywać? Seksistka?;)
Khorne_S - 19 Kwietnia 2007, 15:59
Nie seksistka tylko ... A może tego nie mówić ?? Jednak lubię lokije
lokje - 19 Kwietnia 2007, 16:27
Miria napisał/a | A kto powiedział, że nie będzie?
|
Eeee, lista?
Wieniec i tak się nie zmarnuje, w razie gdyby zabrakło części artystycznej, można zrobić z niego zagrychę. Właśnie na to wpadłam.
Rafał
Cytat | A jak Ty chcesz pierwszą żonę, a potem męża, to jak się będziesz nazywać? Seksistka?;) |
Nie postulowałam zamiany miejsc, psze pana. Fuj, pisarz a linearnie myśli...
Khorne_S, ostatnie zdanie bardzo mi się podoba...
Khorne_S - 19 Kwietnia 2007, 16:36
Tia tjoszkę mi się rymneło
Anonymous - 19 Kwietnia 2007, 17:03
Azirafal napisał/a | Nie pitol Żerań tylko przyłaź Jak ja nawet wpadnę, to Ciebie ma zabraknąć? Nie ma |
Maskotka, cicho siedź;P [dla niewtajemniczonych - takie tam, katedralne żarty;-) ]
Miria napisał/a | Żerań, szkoda. A to już przesądzone? |
Gardło mi siadło i praktycznie jestem niemową. Chyba, że chcecie żebym służył jako dekoracja, bo rozmawiać raczej nie będę. Pić tym bardziej. Zresztą zobaczymy. Na razie pogłoski o mojej śmierci są mocno przesadzone. Ale czy będę? A może nie będę? We'll see. Na razie raczej na nie jestem.
Khorne_S - 19 Kwietnia 2007, 17:13
askotki też się przydadzą Żerań.Wpadaj tzn zajdź świadomie bo alimenty ten teges
dzejes - 19 Kwietnia 2007, 21:07
lokje napisał/a | Miria napisał/a | A kto powiedział, że nie będzie?
|
Eeee, lista?
|
Lista kUamie!
A serio - sam jeszcze nie wiem, czy przyjadę. Wiem, piszę to o 21, SKOFA jest jutro... ale nie wiem. Dlatego nie wpisałem się na listę.
[quote="lokje"]
Wieniec i tak się nie zmarnuje, w razie gdyby zabrakło części artystycznej, można zrobić z niego zagrychę. Właśnie na to wpadłam.
Eee... Jeśli z wieńcem chodzi o to, co co ja myślę, że chodzi - to ja sobie wypraszam takie insurekcje!
gorat - 19 Kwietnia 2007, 21:11
Już przesądzone - zamiast imprezować będę się kurował
Azirafal - 19 Kwietnia 2007, 22:46
Żerań napisał/a | Maskotka, cicho siedź;P [dla niewtajemniczonych - takie tam, katedralne żarty;-) |
Pshaw! Maskotka Uważaj, bo Cię zaproszęna mecz piłki nożnej i dopiero pogadamy
Anonymous - 20 Kwietnia 2007, 09:55
Azirafal napisał/a | Pshaw! Maskotka Uważaj, bo Cię zaproszęna mecz piłki nożnej i dopiero pogadamy |
Eeee...pozwolisz, że nie skorzystam z zaproszenia
Azirafal - 20 Kwietnia 2007, 09:59
Jeszcze mnie upewnijcie, że w tym Paradox'ie jest telewizor i o 20 przełączą na mecz Legia - Korona, a na 100% będę
(inna sprawa, że tak czy inaczej będę, ale taka deklaracja ma zerowe możliwości sprawcze )
I wpadaj, Żerań, nie gadaj. na chore gardło nie ma jak lufeczka jedna z drugą Wiem co mówię - byłem przeziębiony od września do lutego
Ixolite - 20 Kwietnia 2007, 11:15
TV tam mają
Adanedhel - 20 Kwietnia 2007, 14:31
A po co komu telewizor? I tak nic ciekawego nie ma
Anonymous - 20 Kwietnia 2007, 14:34
Właśnie.
To do zobaczenia wieczorkiem, robaczki!
Khorne_S - 20 Kwietnia 2007, 14:43
Pa pa Miria i do zobaczenia
Ja pojawić mam zamiar już koło 18:20
Adanedhel - 20 Kwietnia 2007, 14:48
Twoja strata. Niektórzy to będą pili tak od 16