To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

mawete - 18 Kwietnia 2007, 15:02

Ja też... :D za złośliwość :D
Anonymous - 18 Kwietnia 2007, 18:45

Ja chyba ze względu zdrowotnych będę musiał zrezygnować ze SKOFy. :cry: Kurde, od grudnia nie byłem na niej... :cry: :cry:
gorat - 18 Kwietnia 2007, 21:00

O której to ma się zacząć? I tak raczej pewne, że będę przed oficjalnym rozpoczęciem i zmyję się trochę po nim...
Anonymous - 18 Kwietnia 2007, 23:40

Żerań, szkoda. A to już przesądzone?
gorat, rezerwacja jest od 18.

lokje - 19 Kwietnia 2007, 10:55

U mnie też piątek zaczyna dziwnie wyglądać, mogę nie dotrzeć :?
gorim1 - 19 Kwietnia 2007, 11:17

lokje, ojjjjjjjj bo to napisałaś na forum farenheita się spełni tylko że w drugą stronę
Ixolite - 19 Kwietnia 2007, 11:25

no lokjeeee nooooo
Azirafal - 19 Kwietnia 2007, 11:33

Żerań napisał/a
Ja chyba ze względu zdrowotnych będę musiał zrezygnować ze SKOFy. :cry: Kurde, od grudnia nie byłem na niej... :cry: :cry:

Nie pitol Żerań tylko przyłaź :) Jak ja nawet wpadnę, to Ciebie ma zabraknąć? Nie ma ;)

Rafal Kosik - 19 Kwietnia 2007, 12:05

Do listy możemy dopisać ze znakami zapytania Michała i Anię Studniarków (nicki operacyjne: Idril i Delia). Prawdopodobieńśtwo dotarcia ~50%.

P.S. Celowo najpierw mąż, potem żona. Wogóle nie rozumiem, po co przy przedstawianiu kogoś odwracać tę naturalną kolejność.

P.S. 2 O której w końcu zaczynamy? 18 czy 20?

Ixolite - 19 Kwietnia 2007, 12:08

Miria napisał/a
rezerwacja jest od 18.

Czyli oficjalnie o 18 startujemy.

lokje - 19 Kwietnia 2007, 12:26

gorim1 napisał/a
lokje, ojjjjjjjj bo to napisałaś na forum farenheita się spełni tylko że w drugą stronę

Napisałam o dużym facecie a takich jest więcej, niż sztuk jeden, khem, khem. Skoro dzejesa nie będzie, nie będzie też (mordo)bicia, szkoda tylko, że wieniec Eboli się zmarnuje :mrgreen:
Rafał K.
Cytat
Celowo najpierw mąż, potem żona. Wogóle nie rozumiem, po co przy przedstawianiu kogoś odwracać tę naturalną kolejność.

Seksista...

gorim1 - 19 Kwietnia 2007, 13:39

lokje, zajrzj na fareheita ew. wieniec się zrob ale dla mnie po tyk jak cię będę próbował zabić jak się nie zjawisz nie zrobisz mi tego...
Chyba??? :mrgreen:

Anonymous - 19 Kwietnia 2007, 15:14

Miria
Bernhard
Żerań :?:
Azirafal
Lokje :?:
Ixolite
Rafał Kosik
Kasia
Adanedhel
Khorne_S
Marcin Przybyłek :?:
flamenco108
gorim1
Jacek L. Komuda
Agnieszka
Madzik :?:
gorat
Albion
Ebola
Tomek
Wojtek
Idril :?:
Delia :?:

lokje napisał/a
Skoro dzejesa nie będzie

A kto powiedział, że nie będzie? :twisted:

Rezerwacja jest poczyniona na 18, a każdy przychodzi, kiedy może, rajt?

Rafal Kosik - 19 Kwietnia 2007, 15:22

lokje napisał/a

Rafał K.
Cytat
Celowo najpierw mąż, potem żona. Wogóle nie rozumiem, po co przy przedstawianiu kogoś odwracać tę naturalną kolejność.

Seksista...

A jak Ty chcesz pierwszą żonę, a potem męża, to jak się będziesz nazywać? Seksistka?;)

Khorne_S - 19 Kwietnia 2007, 15:59

Nie seksistka tylko ... A może tego nie mówić ?? Jednak lubię lokije :mrgreen:
lokje - 19 Kwietnia 2007, 16:27

Miria napisał/a

Eeee, lista?
Wieniec i tak się nie zmarnuje, w razie gdyby zabrakło części artystycznej, można zrobić z niego zagrychę. Właśnie na to wpadłam.
Rafał
Cytat
A jak Ty chcesz pierwszą żonę, a potem męża, to jak się będziesz nazywać? Seksistka?;)

Nie postulowałam zamiany miejsc, psze pana. Fuj, pisarz a linearnie myśli... :mrgreen:
Khorne_S, ostatnie zdanie bardzo mi się podoba...

Khorne_S - 19 Kwietnia 2007, 16:36

Tia tjoszkę mi się rymneło ;P:
Anonymous - 19 Kwietnia 2007, 17:03

Azirafal napisał/a
Nie pitol Żerań tylko przyłaź :) Jak ja nawet wpadnę, to Ciebie ma zabraknąć? Nie ma ;)

Maskotka, cicho siedź;P [dla niewtajemniczonych - takie tam, katedralne żarty;-) ]

Miria napisał/a
Żerań, szkoda. A to już przesądzone?

Gardło mi siadło i praktycznie jestem niemową. Chyba, że chcecie żebym służył jako dekoracja, bo rozmawiać raczej nie będę. Pić tym bardziej. Zresztą zobaczymy. Na razie pogłoski o mojej śmierci są mocno przesadzone. Ale czy będę? A może nie będę? We'll see. Na razie raczej na nie jestem.

Khorne_S - 19 Kwietnia 2007, 17:13

askotki też się przydadzą Żerań.Wpadaj ;P: tzn zajdź świadomie bo alimenty ten teges :mrgreen:
dzejes - 19 Kwietnia 2007, 21:07

lokje napisał/a
Miria napisał/a

Eeee, lista?

Lista kUamie!

A serio - sam jeszcze nie wiem, czy przyjadę. Wiem, piszę to o 21, SKOFA jest jutro... ale nie wiem. Dlatego nie wpisałem się na listę.

[quote="lokje"]
Wieniec i tak się nie zmarnuje, w razie gdyby zabrakło części artystycznej, można zrobić z niego zagrychę. Właśnie na to wpadłam.

Eee... Jeśli z wieńcem chodzi o to, co co ja myślę, że chodzi - to ja sobie wypraszam takie insurekcje! :twisted:

gorat - 19 Kwietnia 2007, 21:11

Już przesądzone - zamiast imprezować będę się kurował
Azirafal - 19 Kwietnia 2007, 22:46

Żerań napisał/a
Maskotka, cicho siedź;P [dla niewtajemniczonych - takie tam, katedralne żarty;-)

Pshaw! Maskotka :D Uważaj, bo Cię zaproszęna mecz piłki nożnej i dopiero pogadamy :mrgreen:

Anonymous - 20 Kwietnia 2007, 09:55

Azirafal napisał/a
Pshaw! Maskotka :D Uważaj, bo Cię zaproszęna mecz piłki nożnej i dopiero pogadamy :mrgreen:

Eeee...pozwolisz, że nie skorzystam z zaproszenia :mrgreen:

Azirafal - 20 Kwietnia 2007, 09:59

Jeszcze mnie upewnijcie, że w tym Paradox'ie jest telewizor i o 20 przełączą na mecz Legia - Korona, a na 100% będę ;)

(inna sprawa, że tak czy inaczej będę, ale taka deklaracja ma zerowe możliwości sprawcze :D )

I wpadaj, Żerań, nie gadaj. na chore gardło nie ma jak lufeczka jedna z drugą :) Wiem co mówię - byłem przeziębiony od września do lutego :D :D :D

Ixolite - 20 Kwietnia 2007, 11:15

TV tam mają :roll:
Adanedhel - 20 Kwietnia 2007, 14:31

A po co komu telewizor? I tak nic ciekawego nie ma :mrgreen:
Anonymous - 20 Kwietnia 2007, 14:34

Właśnie. :mrgreen:

To do zobaczenia wieczorkiem, robaczki!

Khorne_S - 20 Kwietnia 2007, 14:43

Pa pa Miria i do zobaczenia :D
Ja pojawić mam zamiar już koło 18:20

Adanedhel - 20 Kwietnia 2007, 14:48

Twoja strata. Niektórzy to będą pili tak od 16 :D