To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Kruk Siwy - 31 Maj 2006, 11:10

No widzisz, a ja wręcz przeciwpołożnie. Zresztą - nie zarzekam się. Jak mi coś podpasuje - wstawię. Natomiast z całą pewnością nie lubię ciągłego zmieniania avatarów. Jeden na całe życie (forumowe) winien wystarczyć.
Pako - 31 Maj 2006, 11:30

Ja bardzo żadko zmieniam ;) Ale fakt.. żonglerki avkami też nie lubię, bo się gubię ;)
elam - 31 Maj 2006, 20:55

ja praktycznie pozostaje wierna gremlinkowi, i statusowi gremlinka - bo taki mam charakter w sumie... ale czasami trzeba chwilowo cos zmienic. jak to mowi moja mama, tylko krowy nie zmieniaja przyzwyczajen ;)
np teraz mam w awatarku moja obecna fascynacje... do piatku, bo w piatek - STARGATE !!!
a potem gremlinek powroci...
one zawsze wracaja...

Lu - 31 Maj 2006, 21:41

Pako
Cytat
Ale ja po prostu lubię awatarki, bo po nich ludzi poznaję (nie czytam ksywek ;) )

Masz jakieś trudności z czytaniem ? ;)

Pako - 31 Maj 2006, 21:47

Nie :P Całkiem dobrze literki skłądam, a płynne czytanie opanowałem w wieku sześciu lat, kiedy reszta uczyła się przeczytać sylabami słowo balon. :P
Ale awatarek jest większy.. a na mój mały mózg to, co łatwiej zobaczyć działa lepiej niż to, co zobaczyć cięzko. A więc awatarek => ksywka (jeśli nie poznaję avka ;) ).

elam - 31 Maj 2006, 21:57

a ja im wiecej sie patrze na mojego petera, tym bardziej mi sie podoba....

Pako - 31 Maj 2006, 22:02

I tam... ja mam ładniejszy awatarek :P I ja ładniejszy jestem i w ogóle... :P ;)
Ixolite - 31 Maj 2006, 23:29

elam - przez te meeeskie awatarki ciagle gubie twoje posty w tlumie :D
Czarny - 1 Czerwca 2006, 07:03

Po tym właśnie powinieneś wyłapywać, bo kto inny tu tak za chłopami przepada :mrgreen:
Pako - 1 Czerwca 2006, 08:29

Poze elam? No to jeszcze Lu, Miria, Dracena, Selithira chyba jeszcze aż tak nie... Wiedźma, joe_cool... jakie jeszcze kobiety mamy na forum :twisted: ?
Czarny - 1 Czerwca 2006, 08:44

Ja nie mówiłem o całej żeńskiej części, a o "wzdychaczce okrutnej" :mrgreen:

Ale offtopujemy, więc kończmy z tym.

Pako - 1 Czerwca 2006, 09:15

Nie offtop - o awatarki ciągle idzie. Kto wzdycha do monitora. No i tację muszę przyznać, wzdychaczka okrtuna (oddechus glebokus niespelnionus megawielkus) to elam chyba będzie. Jak tylko pomyśle o awatarku Ziuty czy Duka ;)
Duke - 1 Czerwca 2006, 09:37

To co? Co Ci się nie podoba w moim avatarze? I ciagle sie nad czymś zastanawiam. Ciekawe nad czym?
Pako - 1 Czerwca 2006, 09:43

Ja wiem, nad czym się zastanawiasz:
Cytat
Ciekawe nad czym?
;)
A co mi się nie podoba w twoim awatarku? Nic.. znaczy zazdroszę normalnie :P

Duke - 1 Czerwca 2006, 09:59

też sobie taki walnij. Nikt Ci nie broni.

Pako - 1 Czerwca 2006, 10:20

No to teraz czekam, aż kobiety zaczną mi bić pokłony ^_^
Kruk Siwy - 1 Czerwca 2006, 10:24

No ze mnie jest stara lesbijka i tylko kobiety lubię. Ale wrażenie wstrząsające!
Czarny - 1 Czerwca 2006, 10:27

Aleś się Pako napakował :mrgreen:
Pako - 1 Czerwca 2006, 10:37

A... cholera jasna.. dfaceci na mnie leca.. kobety miały być, Duke.. coś ty mi dał ;)
Duke - 1 Czerwca 2006, 11:49

Cierpliwości młodzieńcze! Poczekaj aż laski go zozobaczą i wtedy mi podziękujesz ;)
elam - 1 Czerwca 2006, 12:15

- wzdychaczka okrutna. :D no po prostu BRAVO !!!! :bravo
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pako, z tych dwoch awikow wolalabym pierwszego.. ee tam, i tak do ciebie wzdychac nie bede. najwyzej sie troche poukrutniam :)
Duke rulez. Baal jest najbardziej sexy na forum. chociaz... moj Peter tez piekny.
no coz, WZDYCHAC do dwoch na raz wolno :mrgreen:

gorat - 1 Czerwca 2006, 12:56

Post Duke'a nasunął mi pewien pomysł.
Zaproponujcie jakiegoś avata, który do mnie pasuje :mrgreen:

Rafał - 1 Czerwca 2006, 12:56

Elam, a co mu się stało w policzek? To Tyś go tak drapła :shock: :?: :shock:
Duke - 1 Czerwca 2006, 13:19

Po wpisaniu hasla GORAT do altavisty znalazło mi coś takiego:

gorat - 1 Czerwca 2006, 13:24

:shock:
:bravo
Niesamowite! :lol: Poproszę więcej! :bravo

Ixolite - 1 Czerwca 2006, 14:06

google says:

Chyba sie nie nada :lol:

Anonymous - 1 Czerwca 2006, 14:08

Widzę zmiany na lepsze! :mrgreen:
Iscariote - 1 Czerwca 2006, 15:21

O.. a ja mysle nad zmianą mojego avka. I chyba się skuszę.. tez na taki.. bajerancki :mrgreen:
Co wy na to?

Duke - 1 Czerwca 2006, 15:37

A Altavista na to:

Pako - 1 Czerwca 2006, 15:45

Duke.. wychodzi na to, że opdstępnie muszę shackować twoje konto i podmienić na awatarek Giertycha ;) wtedy mam dopiero szanse na wzdychanie kobiet ;)
Ja wrócę do mojego.. jak tylko się skończy akcja StarGate.
A właściwie, to kogo ja mam w awatarku i skad on? Bo aktor chyba grał w serialu Andromeda, co bodajże na tv5 lecial. Ale na pewno nie jest stamtąd ;)

Partner forum