To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

elam - 13 Maj 2006, 17:48

hehe no tak to z gremlinkami jest, ze zawsze chca wszystko wiedziec...
i czasami im sie to udaje :)

Pako - 13 Maj 2006, 18:59

Elam ma wywiad lepszy niż stany i Rosja razem wzięte ;) Wszystko wie, wszędzie swoich małych gremlinków napuszcza. Odkręćcie obudowę komputera! Co najmniej 5 gremlinów znajdziecie...
Zdrowie gremlinów, bo mnie lubią i komptera nie psują ostatnio :)

elam - 13 Maj 2006, 19:04

no widzisz, z gremlinkami trzeba dobrze zyc :) ja moje pase i grzecznie chca :)
i podaja sobie przez siec rozne ciekawe informacje :) tak, ze uwazaj- jak mi podpadniesz, to masz przechlapane... :)

Pako - 13 Maj 2006, 19:39

No.. dlatego nie odważyłem się powiedzieć - nie będzie rekordu. Tylko siedziałem, pisałem i czekałem, aż rekord będzie :)
elam - 13 Maj 2006, 19:49

:bravo grzeczny chlopiec. poprosze za to twoje gremlinki, zeby nie rozrabialy, tylko rowno motorkiem krecily. :)
Pako - 13 Maj 2006, 20:28

jakby tak mogły jeszcze trochę bardziej się powysilać ;) Nawet jeść im dam więcej i opdwyżkę! Byle tylko Fallout 3 ruszył ;)
elam - 13 Maj 2006, 20:31

aa, ale one tego nie lubia, tylko diablo... :)
wiesz, jak to jest z gremlinkami - zawsze beda robic to, co chca. zapytaj rodiona. on ma jednego bardzo paskudnego w modemie :) i nawet ja nie moge mu przemowic do rozsadku :)

Pako - 14 Maj 2006, 14:22

U... o modemowych gremlinkach wiele złego słyszałem.. dlatego kupiłem zaraz cały zestaw na rok, a teraz dopłaciłem im na kolejny jeszcze, bo im się u mnie spodobało :)
Ale wy tam we Francji macie jeszcze lepsze te gremlinki :P

gorat - 14 Maj 2006, 16:38

Chcesz swoim podpaść? :lol:
Pako - 14 Maj 2006, 16:44

Mioje nie modemowe. Moje modemowych nie lubią. moje to wyższa rasa :) W ogóle lepsze, leipej traktowane itp.
A takie modemowe to sie do zbyt wielu rzeczy nie nadają. ;)
Zdrowie moich goblinków!

Edit:
I za NURSa! Status Baltazar Gąbka jest piękny!

elam - 14 Maj 2006, 20:54

- ciekawe, kiedy smokiem wawelskim zostaniesz? zebys sie tylko nie spotkal z jakims szewczykiem dratewka... :twisted: :mrgreen:
Pako - 14 Maj 2006, 21:08

A to pewnie jak wawelskim zostane, to komuś innemu rzucą Dratewkę, żeby mnie ubił, co bym postów nie pisał ;)
Ale kurde polubiłem to forum i lubię tu pisać :) To chyba dobrze jest ;)
Ale ale! Widzę, żę ty elam dzielnie sie do roboty wziełaś, od kiedy amsz stałe :)
Tedy zdrowie ludzi, którzy odpracowują normę forum!

elam - 14 Maj 2006, 21:10

no ktos musi tworzyc chwale tego forum :)
ale ty, pako, niesamowity jestes. jesli pijesz tak, jak piszesz, to do knajpy z toba nie pojde... :) az strach

Pako - 14 Maj 2006, 21:37

Znaczy się że jak? że tak wolno? Tak chaotycznie? Tak pomieszanie?
A ja się z każdym postem bardziej ciebie boję ;) Jakaś taka... przerażająca się stajesz. ;)

Aga - 14 Maj 2006, 21:39

Poproszę coś dobrego na przejedzenie. Mam nadzieję, że barman skleci mi tu jakiś specyfik, bo zdycham...
elam - 14 Maj 2006, 21:47

no problem; specjalnie dla Agi - diabolo a la menthe :) czyli mietowy diabelek.
Aga - 14 Maj 2006, 21:59

Merci, Elam, merci. Już mi lepiej.
elam - 14 Maj 2006, 22:04

a to uczulenie na truskawki, to stale, czy tylko okazyjnie, z przedawkowania? :)
Aga - 14 Maj 2006, 22:13

Okazyjne. Wyłazi zawsze za pierwszym razem, jak w danym sezonie jem truskawki. Potem wszystko wraca do normy (na szczęście, bo truskawki uwielbiam i dałabym się za nie posiekać :wink: ).
elam - 14 Maj 2006, 22:15

no to cale szczescie :)
truskawki to smaczna rzecz :)

Pako - 14 Maj 2006, 22:23

Pyszna rzecz :)
Dajcie kilo truskawek i bitą śmietanę. :)

elam - 14 Maj 2006, 22:24

salatka owocowa z odrobina porto... :roll:
kurcze, jutro sobie zrobie... :)

Lu - 15 Maj 2006, 01:05

Nie dziwie sie ze Adze wyszło uczulenie od truskawek - o tej porze roku mają w sobie wiecej chemii niz truskawki :lol:

A ja portera odkrywam i jego odmiany

Barman!!! Dla mnie rżnięte raz! Byle zimne było bo gorąco i duchota piekielna....

elam - 15 Maj 2006, 01:58

- druga w nocy a ona w barze siedzi. no zero przyzwoitosci :mrgreen:
Lu - 15 Maj 2006, 02:03

Przyzwoitosć za grosz nie mam, to prawda :)
Duke - 15 Maj 2006, 08:13

Dla mnie dziś kefir taki normalny. Oj przysiadło sie w weekend przy Finlandii i się przesadziło. Starośc nie radość. Dziś popsuty zdziebko jestem ... ;)
Pako - 15 Maj 2006, 08:33

hahaha... Duke sie popsuł!! Impra, panie i panowie :) Zatkał mu się wylot miecza świetlnego! ;)
Dla nie piwko, dobre jakieś, ale nie mocne. Do jajecznicy na boczku jak znalazł będzie. :)

elam - 15 Maj 2006, 11:20

- jajecznica!!!
dzieki , Pako. od pol godziny glowie sie, co by tu zjesc...

Pako - 15 Maj 2006, 11:26

No :) Mój ojciec robi pycha jajecznicę an boczku. Niebo w gębie. Chociaż dziś lekko boczek za bardzo przypiekł ;) Ale tylko lekko :)
Smazcnego!

elam - 15 Maj 2006, 11:33

aj, nie mow, nie mam boczku.. ale nie szkodzi, i tak dla mnie podstawa to cebula :)

Partner forum