To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

dzejes - 15 Maj 2009, 18:15

Żeby następnym razem podłożyć odpowiednio spreparowaną listwę przy kompie?
Piech - 15 Maj 2009, 18:30

Dobre przeczyszczenie też nikomu krzywdy nie zrobiło. Polecam biszkopt nasączony ponczem fenoloftaleinowym.
Gustaw G.Garuga - 15 Maj 2009, 19:11

Pięścią w stół i nie dać się wyzywać od wariatek?
Kasiek - 15 Maj 2009, 21:00

Nie zorientuje się po zapachu :P Na 100%.

Jak Kuba Bogu...

Kasiek - 16 Maj 2009, 12:14

Dobra, a teraz powiedzcie co zrobić z grzywką. Jutro Komunia, mam wyglądać jak człowiek, a siostra-fryzjerka zrobiła mi z grzywki jesień średniowiecza. Wyglądam jakbym sama ją sobie obcięła, mając tępe nożyczki i zawiązane oczy. Wyglądam strasznie...
dalambert - 16 Maj 2009, 12:43

Kasiek napisał/a
. Wyglądam strasznie...
zaczesz na boczek i nie mirmiłuj, ostatecznie to nie Twoja komunia ;P:
Kasiek - 16 Maj 2009, 13:38

nie da się, wygląda strasznie w każdym uczesaniu No nie moja, ale wiesz, cała rodzina Marcina będzie :P
dalambert - 16 Maj 2009, 14:09

Kasiek, tiaaaa, apropos odżywki do wlosow i kremu do depilacji , znaczy siostrzyczka była pierwsza ?
Chyba Ci tylko śliwkowy jeżyk zostaje, albo pokornie przeczekac i nie dać się siostrze strzyc na przyszlosć :P

Kasiek - 16 Maj 2009, 20:06

A nie, to inna siostra, cioteczna, zaspana chyba była, bo na to ścinanie wyrwałam ją z łóżka i głębokiego snu. Ale już jest lepiej. Poprawiłam sobie i wyglądam i czuję się lepiej :D

Marcin zrobił mi gorącą kąpiel z pianą, z duuużą ilością piany i jest mi bosko. Nastrój dodatkowo mi poprawiła maseczka, manicure i w ogóle... :D

dalambert - 16 Maj 2009, 20:08

Kasiek napisał/a
i w ogóle...
Niech żyje w ogóle :wink:
Lynx - 17 Maj 2009, 01:03

Kasiek napisał/a
Lynx, na sznureczku? a w jakich kolorkach?

Kolorki? zZielenie, brązy, beże, drewno, czerń. Sznureczki jak nabrdziej, byle ładnie się układało. Nie za dużo, bo nie przepadam za przeładowaniem w ozdóbkach. Smak i szyk- może być z czymś na łapkę, ale ja mam drobniutkie nadgarstki... :mrgreen:

Kasiek - 17 Maj 2009, 06:29

dalambert napisał/a
Niech żyje w ogóle :wink:
czyli szarlotka od cioci :D Swoją drogą, u cioci się zważyłam. 5 kg w 2 tygodnie mniej :D Fajnie

Lynx napisał/a
Kolorki?

zobaczymy, postaramy się ;D

Kasiek - 17 Maj 2009, 18:35

Komunię przeżyłam. Uroczystość byłą bardzo ładna, przyjęcie bardzo sympatyczne, rodzina całkiem miła, dwór anna piękny, a ogrody przecudne. Siostra cioteczna Marcina stwierdziła, że chce już potańczyć na jego weselu, na co Marcin zwrócił się do mnie: słyszysz? Pospiesz się ze studiami! Tym samym chyba załatwił oświadczyny :P

edyta: stwierdziłam po tym, ze nie muszę kończyć studiów, żeby się wyrwać, a nawet zorganizować sobotniej całonocnej imprezy :P :D

Kasiek - 20 Maj 2009, 08:31

Eeee, kiedy sesja przyszła? Dopiero się -aia zaczęły, t niesprawiedliwe:P

Jestem wpisana na 19 na zaliczenie, jeśli w ogóle zaliczę rok,to będzie cud.

Kasiek - 22 Maj 2009, 12:23

www.garnek.pl/sihaja

I jak tym razem? ;)

Agi - 22 Maj 2009, 12:34

Nieźle. :bravo
Pomysłowe kompozycje, najbardziej podobają mi się te kolczyki, wisienka jest sympatycznie zabawna.

Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 11:41

Kasiek, brombo jedna! Pamiętasz o mnie? Bo mnie termina i gorim potwór pilą!
(hm, piłują?).

dalambert - 26 Maj 2009, 11:57

Kruk Siwy napisał/a
hm, piłują?).

Moze pilitolą????

Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 12:05

A ty znowu o seksie. Ja rozumiem, marzenia tetryków są gorące...

KASIEK! Bo będę gwałcił!!!
(Tak do końca to nie wiem, co ją wystraszy. Że tak czy że nie.)

dalambert - 26 Maj 2009, 12:08

Kruk Siwy napisał/a
KASIEK! Bo będę gwałcił!!!

Reklamiarz, obiecanki cacanki a Kaśkowi radość :mrgreen:

Kasiek - 26 Maj 2009, 14:26

Hmmm, no przeca wysłałam Ci maila, wczoraj raniuśko. Ale wysyłam raz jeszcze :D (tym razem z bonusem, zobacz moze Ci sie przyda), daj znać czy dotarło

Ojtam straszyć, a poprosić to już się nie da...

a relacja z posiedzenia parlamentu:

przewodniczacym zostal brat przewodniczacego Samorzadu Studentow,a ich kuzyn zostal Vice. Nie mam wiecej pytan, pan rektor przyklasnal, komisja panstwowa powiedziala ze w to sie nie bedzie wtracac i tyle... pozamiatane

Kasiek - 29 Maj 2009, 19:17

Idziemy do sklepu:

-Nie puszczaj mojej ręki, bo się zgubię i co będzie?
-To Cię poszukam i znajdę.
-Tak?
-Raz Cię znalazłem, to i drugi raz znajdę.
-To Ty mnie znalazłeś?
-A kto?
-Ja Ciebie!
-Nie!

i tak dalej... :P

Kruk Siwy - 30 Maj 2009, 04:11

A krasnoludki pomagały...
Kasiek - 1 Czerwca 2009, 08:45

Ta, niektóre krasnoludki miałam ochotę udusić za pomoc...

A w ogóle,dostałam pracę na wakacje! Może nic ambitnego, bo to Costa Coffee, ale płacą nieźle jak na Lublin i jak się sprawdzę,to będę też pracować w roku akademickim. Git :) No i lubię kawę i te napoje orzeźwiające mango... mhmmm Jedyny minus,że zanim zacznę muszę wydać prawie 130 zł na książeczkę,bo poprzedni pracodawca nie chciał mi zwrócić jak odchodziłam z pracy...

Lynx - 1 Czerwca 2009, 13:31

Kasiek, nie może nie chcieć. ma obowiązek. Podaj Go do PIPy
Kasiek - 1 Czerwca 2009, 15:26

E, cztery lata temu mi zabrał i trzy lata temu nie oddał. Nie będę robić afery. Dobre żarcie robi :P

Mam dwa kolejne zaliczenia:D Cieszem się. I uświadomiłam stanikowo dwie koleżanki :D

I chyba instynkt macierzyński się we mnie budzi. Marcin nie miał racji mówiąc, że za pięć lat zacznę chodzić po ścianach za dzieckiem. Powoli już zaczynam dreptać w kółeczku ;) Jak będzie,to będzie biedne :P

I widziałam prześliczny pierścionek zaręczynowy. Malutki, elegancki.I śliczne obrączki.. Ech :D I zakochałam się w sukience z Cymbeline. Chopin się nazywa i jest cudna.

Kasiek - 2 Czerwca 2009, 14:52

Sukienka odpada, kosztuje 7000 i jest z limitowanej kolekcji. *beep* blada.

Ale za to zaliczyłam warsztat wydawcy na 4.5 :D I w ogóle się cieszę, bo ze wszystkiego po kolei całkiem nieźle mi idzie. Tylko przed językowymi kompetencjami się trzęsę, bo nikt nie zaliczył odmiany nazwisk obcych i polskich. Jakieś dziwne to.

Martva - 2 Czerwca 2009, 14:57

Gratulacje :)
Kasiek - 2 Czerwca 2009, 15:17

Pogratulujesz mi za kilka dni, bo dziś wprowadzam plan z odżywką do włosów. Wzięli moją nową, maskę do włosów, bo dobra i droga. Myślałam, ze szlag mnie trafi...

edit: jak zniwelować ogórkowy zapach kremu do depilacji? :P

dalambert - 2 Czerwca 2009, 15:38

Kasiek, moze kropelka jakiejs perfumy ?
Jak borgia to Borgia :mrgreen:

Partner forum