Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
dalambert - 22 Czerwca 2010, 23:23
jaskiniowiec, feministek nie było, ale musiałeś je za sobą, za włosy ciągać, czyli nie ma róży bez kolcow
Martva - 22 Czerwca 2010, 23:23
jaskiniowiec, cześć, mam nadzieję że nie będziesz się udzielał (tylko) w wątku politycznym, bo jeśli masz zamiar, to będę biła. O.
dalambert - 22 Czerwca 2010, 23:25
Martva, w świecie jaskiniowca nie ma polityki, są maczugi
jaskiniowiec - 22 Czerwca 2010, 23:47
Gdzie można poczytać shorty lub inne opowiadania ludzi z forum
Godzilla - 22 Czerwca 2010, 23:51
Ten dział:
http://www.science-fictio...wforum.php?f=40
jaskiniowiec - 23 Czerwca 2010, 00:09
Jaką fajna książkę ostatnio czytaliście?
Ja polecam "Drogę cienia" i "Na krawędzi cienia"
Witchma - 23 Czerwca 2010, 08:58
jaskiniowiec, witaj. Na początek poszukaj właściwych wątków do opowieści o lekturach
Kai - 23 Czerwca 2010, 15:39
jaskiniowiec, łup, pac i witaj.
mBiko - 23 Czerwca 2010, 19:26
jaskiniowiec, przynieś stek z nosorożca i będziemy kwita. Witaj.
Michał Drzewiecki - 23 Czerwca 2010, 22:46
Ja również witam.
rybieudka - 23 Czerwca 2010, 22:49
Witam Michale. Bęc!
dalambert - 23 Czerwca 2010, 22:52
Michał Drzewiecki, wreszcie ktoś z kina, to nie biję
Agrerodes - 23 Czerwca 2010, 22:53
Fajnie, człowiek spokojnie rejestruje się na forum, grzecznie pisze posty a tu każą mu iść do tematu, gdzie pierwsze słowo jakie widzi to "biją" Oo No ale w porządku... Więc ja tu mam się tylko przywitać tak? Nic o sobie, żadnej biografii zaczynającej sie od widoku światła przy porodzie itd?
Dobrze więc <stres>... Cześć.
PS: Huu, ciężko było...
Lynx - 23 Czerwca 2010, 23:25
Agrerodes, łap za pędzel i wymaluj mi te dwie ściany. A w swoim pokoju możesz na różowo. Nie chcesz? w porządku, to ja ciebie wymaluję na ten kolorek. Na olejno.
Witaj i baw się dobrze.
Pozostałym niewitanym buch, bach, ciach po łapkach i innych tam. Miło was powitać.
Agrerodes - 23 Czerwca 2010, 23:31
Lynx napisał/a | Agrerodes, łap za pędzel i wymaluj mi te dwie ściany. A w swoim pokoju możesz na różowo. Nie chcesz? w porządku, to ja ciebie wymaluję na ten kolorek. Na olejno.
Witaj i baw się dobrze.
Pozostałym niewitanym buch, bach, ciach po łapkach i innych tam. Miło was powitać. |
Oo
Naprawdę zaczynam się bać.
My się znamy? Oo Widzisz, akurat zobowiązałam się pomalować ściany pokoju kolegi (w sensie machnąć na nich coś pseudo-artystycznego). Coincidence?
Witchma - 24 Czerwca 2010, 08:47
Agrerodes, witaj
Kai - 24 Czerwca 2010, 09:54
Michał Drzewiecki, pac, chlast i miłego pobytu.
Agrerodes, rushoffy fajny kolorek i cool Dołożę zielone ciapki!
terebka - 24 Czerwca 2010, 14:13
jaskiniowiec napisał/a | Gdzie można poczytać shorty lub inne opowiadania ludzi z forum |
Fajne pytanie Masz za to luz do końca łaskawie nam panującej szortowej edycji
Wyżyję się na Michale Drzewieckim i Agrerodesie Chlast! Bęc! Jebudu!
Agrerodes - 24 Czerwca 2010, 16:02
Kai napisał/a | Agrerodes, rushoffy fajny kolorek i cool Dołożę zielone ciapki! |
Ach jaka jestem szczęśliwa... bedzie ślicznie.. -.-”
terebka napisał/a | jaskiniowiec napisał/a | Gdzie można poczytać shorty lub inne opowiadania ludzi z forum |
Fajne pytanie Masz za to luz do końca łaskawie nam panującej szortowej edycji
Wyżyję się na Michale Drzewieckim i Agrerodesie Chlast! Bęc! Jebudu! |
Och, ja też sobie nagle przypomniałam że baardzo mi zależało aby przeczytać shorty! :>
brajt - 24 Czerwca 2010, 16:56
To ja też was pogłaszczę swoją maczugą <łup> A szorty nie są tylko do czytania, ale również do pisania, więc pióra w dłoń, bo czas leci!
mBiko - 24 Czerwca 2010, 19:27
Michał Drzewiecki, Agrerodes, w przypływie nadzwyczaj dobrego humoru dziś Wam się upiecze. Czterdzieści pięć minut, w temperaturze dwustu dwudziestu stopni Celsjusza. Witajcie.
terebka - 24 Czerwca 2010, 19:43
terebka napisał/a | Agrerodesie |
Agrerodes napisał/a | Och, ja też sobie nagle przypomniałam że baardzo mi zależało aby przeczytać shorty! :> |
O kilka łup! Chlast! i tych trzecich za późno
Agrerodes - 24 Czerwca 2010, 19:48
terebka napisał/a | terebka napisał/a:
Agrerodesie |
No, ta odmiana mnie też trochę zdziwiła, ale jeśli uważasz ją za słuszną to oczywiście nie ma problemu Oo
mBiko napisał/a | Czterdzieści pięć minut, w temperaturze dwustu dwudziestu stopni Celsjusza. Witajcie. |
<zgłasza sie> A czemu 220? Tak pisze w przepisie? :>
Kai - 24 Czerwca 2010, 19:51
Agrerodes, jeśli ja mam nicka Kai Wren to się nie dziwię, że mnie biorą za faceta, dlatego, kiedy chcę być superkobieca i hiperżeńska piszę tylko Kai.
Agi - 24 Czerwca 2010, 20:02
Agrerodes, witaj na Forum.
Bić nie będę, bo dobrze się zapowiadasz. Pisz z sensem i we właściwych wątkach.
Agrerodes - 24 Czerwca 2010, 20:03
Agi napisał/a | Agrerodes, witaj na Forum.
Bić nie będę, bo dobrze się zapowiadasz. Pisz z sensem i we właściwych wątkach. |
To znaczy że już gdzieś naprawdę spamowałam? Ech, długo nie byłam na żadnym forum i chyba straciłam samokontrole...
Kai napisał/a | Agrerodes, jeśli ja mam nicka Kai Wren to się nie dziwię, że mnie biorą za faceta, dlatego, kiedy chcę być superkobieca i hiperżeńska piszę tylko Kai. |
Ooo, ja tez mam z tym problem. Niektórzy uważają że Agrerodes brzmi męsko... A po tym jak im tłumacze, że jest to zniekształcona nazwa pająka, mówią że jestem internetowym transwestytą, ale nieważne.
Jaki musiałabym mieć nick, żeby brzmiał kobieco? Agrerodeska? Asiunia? Słodka-Kotka? No bez jaj...
Matrim - 24 Czerwca 2010, 20:07
Agrerodes napisał/a | Agrerodeska? |
To brzmi jakoś tak rolniczo-wychodkowo
Agi - 24 Czerwca 2010, 20:10
Agrerodes napisał/a | Agi napisał/a:
Agrerodes, witaj na Forum.
Bić nie będę, bo dobrze się zapowiadasz. Pisz z sensem i we właściwych wątkach.
To znaczy że już gdzieś naprawdę spamowałam? Ech, długo nie byłam na żadnym forum i chyba straciłam samokontrole...
|
To nie było moderatorskie napomnienie, tylko rutynowa prośba na przyszłość.
Godzilla - 24 Czerwca 2010, 20:10
Agrerodes brzmi męsko, i już! A jaka jest właściwa i nie zniekształcona wersja? Tego pająka?
Agrerodes - 24 Czerwca 2010, 20:17
Matrim napisał/a | To brzmi jakoś tak rolniczo-wychodkowo |
<zły wzrok> dzięki... ><
Agi napisał/a | To nie było moderatorskie napomnienie, tylko rutynowa prośba na przyszłość. |
<gigantyczny uśmiech>
Godzilla napisał/a | Agrerodes brzmi męsko, i już! A jaka jest właściwa i nie zniekształcona wersja? Tego pająka? |
Wcale że nie! A oryginalna nazwa to Argyrodes
|
|
|