To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

shenra - 17 Maj 2010, 14:26

Ko-mar, pac, pac, a masz :!: ;P: Witaj
Witchma - 17 Maj 2010, 14:29

Gdzieś tu miałam rajd na owady latające. Aaaaaaa psik! :)
chochol - 17 Maj 2010, 14:32

A strzelę sobie! :wink: Ko-mar, bum!
Lynx - 17 Maj 2010, 14:58

Ko-mar bęc, bach, bum. Witaj i baw się dobrze.
GrzybiarzAnonim - 17 Maj 2010, 15:24

Dubel, bo to jest dopiero odpowiedni wątek (ponoć :wink: )

Witam

To ja:
Jan Sławiński (znany również jako Anonimowy Grzybiarz) - dobry rocznik, bo '92. Pochodzi z Grodu Kraka, gdzie aktualnie mieszka i uczęszcza do VII liceum. Niektórzy twierdzą, że jest nienormalny (czyt. psychol), i sam temu nie zaprzecza (gdyż twierdzi, że każdy wariat mówi, że jest normalny). Pisać zaczął wcześnie - już w trzeciej klasie podstawówki i od tamtego czasu nie przestał. Pierwszy kontakt z Tolkienem zaliczył w okresie prenatalnym (długa historia), co ukształtowało całe jego późniejsze życie. Mimo, że kocha fantastykę wszelaką (z naciskiem na rodzimą i Terry'ego Pratchetta), nie wzgardzi dobrym kryminałem. Kolekcjonuje i nałogowo czyta komiksy. Aktualnie większą część twórczej energii poświęca komiksowi "Gjallar" - komediowej historii fantasy tworzonej wraz z Markiem Rudowskim. Pracuje też nad pilotem serii "Immortal Suicide" opowiadającej o nieśmiertelnym muzyku uzależnionym od samobójstw. Publikuje w internecie oraz prowadzi bloga. Podobno opowiadają o nim legendy, sam jeszcze żadnej nie słyszał. Miał kiedyś kota, ale zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach.

Publikacje:

Hardkorporacja nr.3 (październik 2008) - komiks "Babcia Chrzestna" scen. Jan Sławiński, rys. Michał Makowski.

3xM - Pismo młodych radomian nr.2 (czerwiec 2009) - opowiadanie "Detektyw z Fajką".

"Przedświt" - antologia opowiadań fantastycznych (maj 2010) - opowiadania "Bałwany Atakują" i "Życzenie Wisielca".

Moje, w internecie:
http://www.portal-pisarsk...5&list=articles
http://anonimowygrzybiarz.digart.pl/

P.S. Nick - Grzybiarz Anonim, bo Anonimowy Grzybiarz się nie zmieścił :)

Chal-Chenet - 17 Maj 2010, 15:28

No, teraz odpowiedni. ;)
Bum. Zaglądaj i się udzielaj.

Witchma - 17 Maj 2010, 15:28

GrzybiarzAnonim, do trzech razy sztuka. Po trzykroć zatem winieneś być obity! :)
Martva - 17 Maj 2010, 15:31

GrzybiarzAnonim napisał/a
dobry rocznik, bo '92

Łaaa, nie może do mnie dotrzeć że to już umie pisać i jest dorosłe. Przepraszam! :) Ależ jestem stara, na wszelki wypadek nie biję, bo mię artretyzm powykręca ;)

GrzybiarzAnonim - 17 Maj 2010, 15:32

Skorom winien trzykrotnego obicia, niech i tak się stanie, wedle woli!

A, bo chyba zapomniałem dodać: Witam wszystkich! :mrgreen:

P.S. 1. Jak można dodać avatar?
2. Jest tu gdzieś temat, w którym można poddać swoje teksty brutalnej ocenie innych Użytkowników? :)

Witchma - 17 Maj 2010, 15:33

Pac! Pac! Pac! Ja nie wiem, czy ten rocznik jeszcze się nie łapie na jakieś programy zabraniające klapsów :D

Baw się dobrze!

Kai - 17 Maj 2010, 15:34

Ko-mar, pac!

GrzybiarzAnonim, łup i plask! Mam dzisiaj humor do prania :D

GrzybiarzAnonim - 17 Maj 2010, 15:34

Ał! Ał! Ał!

Mam nadzieję, że nie tylko będę się dobrze bawił, a i Wy nie będziecie narzekać na moje towarzystwo.

Chal-Chenet - 17 Maj 2010, 15:36

Jak można dodać avatar?

Jak dospamujesz do 25 postów, będzie można dodać.

czamataja - 17 Maj 2010, 16:03

GrzybiarzAnonim, witaj, witaj !
ketyow - 17 Maj 2010, 16:06

GrzybiarzAnonim, możesz założyć swój temat-blog i tam dawać teksty. I przygotuj się, że ich ocena naprawdę będzie brutalna ;) Witaj :)
Godzilla - 17 Maj 2010, 16:10

Witaj, PLASK :mrgreen:

Ocena tutaj to mały pikuś. Zamieść teksty na forum Fahrenheita, tam dopiero je przeczołgają, co do słówka i literki, nie to co my grzeczne misie :mrgreen:

Tak czy inaczej witaj i spamuj zdrowo.

dzejes - 17 Maj 2010, 16:41

z naciskiem na rodzimą i Terry'ego Pratchett'a

Gollumów bic juz mi się nie chce, ale błąd ortograficzny zawsze chętnie wytknę. A jeśli do tego komuś, kto chwali się dorobkiem pisarskim... :twisted:

GrzybiarzAnonim - 17 Maj 2010, 18:11

dzejes napisał/a
z naciskiem na rodzimą i Terry'ego Pratchett'a

Gollumów bic juz mi się nie chce, ale błąd ortograficzny zawsze chętnie wytknę. A jeśli do tego komuś, kto chwali się dorobkiem pisarskim... :twisted:

W znaczeniu, gdzie jest błąd?

Cytat
możesz założyć swój temat-blog i tam dawać teksty

http://www.science-fictio...p=584841#584841

Cytat
Jak dospamujesz do 25 postów, będzie można dodać.

Do jutra powinno się udać 8)

Kai - 17 Maj 2010, 18:17

Cytat
W znaczeniu, gdzie jest błąd?

Myślę, że chodzi o apostrof w "Pratchetta".

GrzybiarzAnonim - 17 Maj 2010, 18:18

Ok, dzięki!
robert70r. - 17 Maj 2010, 18:20

GrzybiarzAnonim, Witaj. BĘC :!:
GrzybiarzAnonim - 17 Maj 2010, 18:25

Uhoh! <wstaje z podłogi, na którą posłał go potężny cios i masuje policzek> Witaj!
mBiko - 17 Maj 2010, 20:26

Ko-mar, GrzybiarzAnonim, upiekło się Wam, bo dziś mi się bić nie chce.

Ale, ale, jak się tak o pieczeniu zgadało to włazić mi obaj do piekarnika. Na trzy zdrowaśki.

pempol - 17 Maj 2010, 22:00

witam wszystkich,
Lynx - 17 Maj 2010, 22:07

GrzybiarzAnonim, pempol, pac, bum i miłej zabawy. Znaczy - witajcie.
Kai - 18 Maj 2010, 07:37

pempol, łubudu i pac :)
Witchma - 18 Maj 2010, 08:44

pempol, witaj i baw się dobrze.
czamataja - 18 Maj 2010, 09:23

pempol, bum!
Chal-Chenet - 18 Maj 2010, 11:03

pempol, jebz.
wihajsterka - 18 Maj 2010, 11:41

Witajcie, jestem wihajsterka. Byłam tu, na forum już kiedyś, jako "nalli". Jednak, raptem - a może stopniowo, przez pewien czas utwierdzałam się w przekonaniu, że nie zamierzam wypowiadać się do świata przez internet, że to nie dla mnie. Obecnie zmieniłam zdanie, z pomocą literatury fantasycznej. Dzięki, autorzy. :)

A zatem - to moje drugie, nowe konto na tym forum. :)

Admini - czy dałoby się tak zrobić, żeby otworzyć moje stare konto, które wcześniej, na moją prośbę zamknęliście - ale, tak, żeby miało ono nazwę wihajsterka?

Ach, i mam pytanie, do starszyzny. Chciałabym postawić laurkę (post skierowany jednocześnie do paru autorów). Jest skromniutka i bardzo dla mnie ważna. Ktoś mi powie, gdzie mogę znaleźć taką półeczkę?

Partner forum