To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 14:05

shenra napisał/a
Wkur...mnie telewizor

Wyłącz durnia, ja tak zrobiłem, a wiedzę czerpię z neta.

shenra - 18 Kwietnia 2010, 14:08

Bob1970r wyłączyli chwalić Boga i poszli na Błonia.
Nutzz - 18 Kwietnia 2010, 14:08

Fidel-F2 napisał/a
Jestem zażenowany. W chwili gdy wielu ludzi autentycznie odczuwa żal po śmierci prezydenta, PiS i środowisko kościelne, czyli w sumie najbliżsi mu, niemal z miejsca wykorzystują to tragiczne zdarzenie do wygrywania politycznych kart. Nie lubiłem ich wcześniej ale w tej chwili czuję wyjątkowe obrzydzenie.

A hipokryzja środowiska 'antykościelnego' i PO Cię nie obrzydzają?
To, że osoby które by niegdyś 'najchętniej wystrzelały kaczki, tylko że akurat sezon się skończył' obecnie wyrażają swoje 'najszczersze ubolewanie i podziw dla prezydenta Kaczyńskiego'?
Nie rozbrajaj mnie :)
Osobiście to właśnie z nich chce mi się śmiać, gdyż taki właśnie postępowaniem strzelają sobie w moich oczach samobója. Szkoda tylko że niewiele osób zwróci w przyszłości uwagę i będzie pamiętało o ich dwulicowości.

Adanedhel - 18 Kwietnia 2010, 14:12

Jedni i drudzy są śmieszni.
robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 14:15

Nutzz, Nie denerwuj sie tak. Ja już dawno wziąłem na luz. My się wku.....amy, ale nie się nie zmienia... :evil:
Nutzz - 18 Kwietnia 2010, 14:29

Ja się nie denerwuję, bo nie mam czym. W politykę się nie angażuję ani życiowo, ani też uczuciowo. Po prostu... olewam to.
Jedno jest jednak pewne - na hipokrytów nie zagłosuję. Może masa społeczna tak, ale ja będę pamiętał ;)

PS: Adi, zdejmij tego psychola z Ava :wink:

@ Down: Dokładnie :mrgreen:
@ Adi: Haha :D

ketyow - 18 Kwietnia 2010, 15:21

Wk...rwia mnie manga i anime. :twisted:
Nutzz - 18 Kwietnia 2010, 15:22

Wk*a mnie, że manga i anime moga kogoś wk*ać :twisted:
Ozzborn - 18 Kwietnia 2010, 15:25

Manga i anime ssią! :twisted:
Agi - 18 Kwietnia 2010, 15:30

Posprzątałam tu trochę.
Wkurza mnie pisanie nie na temat.

ketyow - 18 Kwietnia 2010, 15:42

A teraz to się naprawdę zezłościłem. Czas na obiad, a tu nawet pieczywa nie ma. Mam 5 sklepów dość sporych na osiedlu i co? Dwa z niewiadomych mi przyczyn nieczynne (czemu karteczki wywieszają dzień wcześniej dopiero przy zamykaniu sklepu?), w biedronce i jeszcze jednym nie przyjmują karty, a gotówki nie mam, a w ostatnim płacić kartą mogę od 20 zł, a tyle nie mam na koncie i na pewno też nie zamierzam tyle wydawać. Wybiorę się zaraz kawałek dalej, jak nie będą mieć pieczywa to do reala będę musiał poginać :|
robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 15:54

ketyow, Miałem dziś dokładnie to samo...
Gwynhwar - 18 Kwietnia 2010, 15:58

Nutzz napisał/a
To, że osoby które by niegdyś 'najchętniej wystrzelały kaczki, tylko że akurat sezon się skończył' obecnie wyrażają swoje 'najszczersze ubolewanie i podziw dla prezydenta Kaczyńskiego'?

Tak też nie możesz mówić, bo niby co mają robić? Jechać na niego? O zmarłych mówimy dobrze, albo wcale. Moim prezydentem Kaczyński nie był, a jasno wyrażam swoje najszczersze ubolewanie, bo niezależnie od opcji politycznej to była tragedia.

Kai - 18 Kwietnia 2010, 16:07

ketyow, szczęśliwcze, u nas wszystko zamknięte na głucho. Dobrze, że zaraz drożdże się rozmrożą i będzie można upiec chleb.

W sumie ubolewanie jak najbardziej na miejscu, z podziwem mogliby sobie darować, jeśli wcześniej nie byli jego zwolennikami. Można wyrazić szacunek i żal dla zmarłego, nie robiąc z siebie dwulicowca.

ivaine - 18 Kwietnia 2010, 16:16

Hmm, a nie można zakupów dzień wcześniej zrobić? ;P:
Easy - 18 Kwietnia 2010, 16:22

ivaine napisał/a

Można, ale tego typu zachowanie jest niezgodne z polską tradycją.

feralny por. - 18 Kwietnia 2010, 16:32

Easy, masz rację, tak się robi, tak się nie robi.
ketyow - 18 Kwietnia 2010, 16:33

ivaine, ja mógłbym, gdybym wiedział o tym, że dziś sklepy pozamykają. Na szczęście dorwałem chleb, bułki i kawę kawałek dalej - przetrwanie umożliwione.
Gwynhwar - 18 Kwietnia 2010, 16:34

ketyow, ale zasadniczo to było do przewidzenia, że pozamykają :wink:
shenra - 18 Kwietnia 2010, 16:39

Zdaje się, że nawet wspominali, że pozamykają.
Ziuta - 18 Kwietnia 2010, 16:40

Tak od tygodnia mniej więcej.
Gwynhwar - 18 Kwietnia 2010, 16:43

Biedny ketyow :)
ketyow - 18 Kwietnia 2010, 17:01

Ale to ja kupiłem żarcie i właśnie jem ;P: Aha, i moje miasto jest zupełnie przejezdne ;P:
Kai - 18 Kwietnia 2010, 17:08

ivaine napisał/a

U nas zwykle w niedzielę można dostać świeże, chrupiące pieczywo, więc po co jeść z poprzedniego dnia?

Ale gdyby faktycznie mi czegoś zabrakło dzisiaj w domu to... :roll:
Faktem jest, że wczoraj też miały być sklepy pozamykane, targowisko też, Urząd Miasta tak sobie wymyślił, ale sprzedawcy podnieśli straszny raban i musiał się z tego wycofać.

Ellaine - 18 Kwietnia 2010, 18:18

Niemożność, która mnie wzięła i dopadła. Lubię historię, momentami nawet bardzo, ale nienawidzę pisania referatów na tematy, które średnio mnie pociągają.
Ozzborn - 18 Kwietnia 2010, 18:26

Jutro turbokolos z arabskiego - przeraża mnie ogrom słówek których nie pamiętam, a powinienem. :roll:
Godzilla - 18 Kwietnia 2010, 18:27

Ciekawe, czy jeszcze załapałabym się na tróję na szynach :wink:
Ozzborn - 18 Kwietnia 2010, 18:30

zapraszamy - może Kass nie będzie miał nic przeciwko ;P:
Godzilla - 18 Kwietnia 2010, 18:33

Z ortografii bym poległa na bank :mrgreen:
robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 18:40

Ozzborn, Powodzenia. (nie)życzę. :P

Partner forum