Ludzie z tamtej strony świata - Darek Domagalski
shenra - 8 Grudnia 2010, 21:56
Naturalnie. Właśnie rozpoczęłam sobie lekturkę Darka i pierwsza majowa burza zakryła horyzon. Zacne zjawisko, zaiste.
Last Viking - 8 Grudnia 2010, 22:05
Agi napisał/a | Nadal o literaturze dyskutujecie? |
Literatura być nudna, seks być fajny
A tak poważnie, na konwentach frekwencja na prelekcjach literackich jest mizerna, ale niech się pojawi w tytule słowo SEKS, to do sali walą tłumy.
Ja już pracuję nad dwiema nowymi prelekcjami na następny rok... jedna będzie multimedialna
shenra - 8 Grudnia 2010, 22:06
Last Viking napisał/a | Ja już pracuję nad dwiema nowymi prelekcjami na następny rok... jedna będzie multimedialna | Zaczynasz mnie przeraż...zachęcać
No, ale co racja to racja. Ludzie schodzą na pchły.
merula - 8 Grudnia 2010, 22:10
Last Viking napisał/a | A tak poważnie, na konwentach frekwencja na prelekcjach literackich jest mizerna, ale niech się pojawi w tytule słowo SEKS, to do sali walą tłumy.
Ja już pracuję nad dwiema nowymi prelekcjami na następny rok... jedna będzie multimedialna |
ta o seksie?
a nie lepiej interaktywna?
ontopcznie - powoli zmierzam do końca, właśnie jestem na polach Grunwaldu chwilę po dostawie z bronią.
shenra - 8 Grudnia 2010, 22:13
merula, te nie spojleruj
Last Viking - 8 Grudnia 2010, 22:26
merula napisał/a | a nie lepiej interaktywna? |
zaczynasz mnie przeraż... zachęcać
hmm... ale to nie jest zły pomysł.
Ogłoszę casting na pomoc naukową do prezentacji interaktywnej o seksie
merula - 8 Grudnia 2010, 22:31
shenra, a jak Ci powiem, że [...] tę wojnę, to co powiesz?
shenra - 8 Grudnia 2010, 22:36
Last Viking napisał/a | zaczynasz mnie przeraż... zachęcać | Te, panie Pisarz, co to za kradziejstwo? Hę?
merula napisał/a | a jak Ci powiem, że [...] tę wojnę, to co powiesz? | Cytat | Zaczynasz mnie przeraż...zachęcać |
Last Viking - 8 Grudnia 2010, 22:59
shenra napisał/a | Te, panie Pisarz, co to za kradziejstwo? Hę? |
Nie kradziejstwo, tylko zapożyczenie
Wiesz, 4 lata na rynku odcisnęły swoje piętno. Wypalony pisarz shenry... brzytwy się chwyta
shenra - 8 Grudnia 2010, 23:01
Last Viking napisał/a | Wypalony pisarz shenry... brzytwy się chwyta |
Na Wielkiego Chomika, to gdzie ta ściereczka zaginęła?
merula - 8 Grudnia 2010, 23:08
Kasiek monopolizuje
jakby ktoś chciał ilustracji dźwiękowej do tomu I to proszę:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Dabliu - 8 Grudnia 2010, 23:46
shenra napisał/a | merula, te nie spojleruj |
A co, boisz się, że Ci zdradzi kto wygra pod Grunwaldem?
lucek - 8 Grudnia 2010, 23:50
Dabliu napisał/a | A co, boisz się, że Ci zdradzi kto wygra pod Grunwaldem? |
Nieważne, kto wygra. Ważne, że nasz kahał zarobi na noclegach i napojach.
l.
Last Viking - 9 Grudnia 2010, 08:13
merula napisał/a | jakby ktoś chciał ilustracji dźwiękowej do tomu I |
No zobacz, a ja pierwszy tom pisałem przy Abraxasie, a następne Jordi Savall - Musica Sacra i Musica Profana ( )
Dabliu napisał/a | A co, boisz się, że Ci zdradzi kto wygra pod Grunwaldem? |
Przy współczesnej modzie na relatywizm historyczny wszystko jest możliwe
Bitwa pod Płowcami już teraz jest uznawana za remis ze wskazaniem na Krzyżaków.
lucek napisał/a | Nieważne, kto wygra. Ważne, że nasz kahał zarobi na noclegach i napojach. |
O miejscach parkingowych nie wspominając.
Weź mi nawet nie przypominaj tego traumatycznego wydarzenia jakim były obchody 600-lecia
Kasiek - 9 Grudnia 2010, 09:01
merula napisał/a | Kasiek monopolizuje |
Wypraszam sobie, już dawno oddałąm
Wy źli niedobrzy, tak się dobrze bawiliście, gdy ja musiałam się pakować do Warszawy.
Last Viking napisał/a | A tak poważnie, na konwentach frekwencja na prelekcjach literackich jest mizerna, ale niech się pojawi w tytule słowo SEKS, to do sali walą tłumy. |
Darek, jak ma być na spotkaniach o literaturze i autorskich, jak o wszystko co chcemy wiezieć, wypytamy autorów podczas picia? A to też kwestia prowadzących, słuchanie pytań w stylu: skąd czerpie pan pomysły - po raz 20-ty jest co najmniej nudne. Ja zamierzam zrobić prelekcję językową! To dopiero będzie...
Last Viking - 9 Grudnia 2010, 09:18
Kasiek napisał/a | Ja zamierzam zrobić prelekcję językową! |
W jakim sensie językową?
dalambert - 9 Grudnia 2010, 09:21
Last Viking, pewnie z języczkiem
Kasiek - 9 Grudnia 2010, 09:31
W sensie polonistycznym językową, a co myśleliście? O kreatywnym sposobie wykorzystywania pzrecinków w tekście
Last Viking - 9 Grudnia 2010, 09:32
Aha.
A ja myślałem, że o kreatywnym wykorzystaniu języka
shenra - 9 Grudnia 2010, 09:43
Last Viking napisał/a | A ja myślałem, że o kreatywnym wykorzystaniu języka | Źle z Tobą
Dabliu napisał/a | A co, boisz się, że Ci zdradzi kto wygra pod Grunwaldem? | O Boże, to pod Grunwaldem ktoś wygrał?
Kasiek napisał/a | Wypraszam sobie, już dawno oddałąm | Zaginęła w akcji.
Kasiek - 9 Grudnia 2010, 09:49
Last Viking napisał/a | A ja myślałem, że o kreatywnym wykorzystaniu języka |
Też. Tylko w trochę inny sposób (cos Pan Szanowny powinien jako pisarz o tym wiedzieć), bo na sali będą nieletni.
shenra napisał/a | Last Viking napisał/a:
A ja myślałem, że o kreatywnym wykorzystaniu języka
Źle z Tobą |
Ja nie wiem czemu pisarz w momencie kiedy pada słowo "języK" ma coś innego na myśli niz słowa. Naprawdę.
shenra - 9 Grudnia 2010, 09:52
Kasiek, może nie stuka palcami? Albo...albo nie pójdę tą drogą bo znów się to krzywo skończy
Last Viking - 9 Grudnia 2010, 10:00
Kasiek napisał/a | Ja nie wiem czemu pisarz w momencie kiedy pada słowo języK ma coś innego na myśli niz słowa. Naprawdę. |
Dlatego, że przede wszystkim jestem mężczyzną a dopiero potem pisarzem
shenra - 9 Grudnia 2010, 10:02
Last Viking napisał/a | Dlatego, że przede wszystkim jestem mężczyzną a dopiero potem pisarzem | Marne wytłumaczenie
Kasiek - 9 Grudnia 2010, 10:09
shenra napisał/a | Last Viking napisał/a:
Dlatego, że przede wszystkim jestem mężczyzną a dopiero potem pisarzem
Marne wytłumaczenie |
Chyba jedyne jakie mężczyźni posiadają. Nie umiesz? Nie, jestem w końcu facetem! Dlaczego to robisz? Bo jestem facetem!
baranek - 9 Grudnia 2010, 10:10
Kasiek, jest jeszcze jedno wytłumaczenie, ale nie zrozumiesz go, bo jesteś kobietą.
merula - 9 Grudnia 2010, 10:12
oj, oj, nieładnie baranku
Kasiek - 9 Grudnia 2010, 10:17
baranek napisał/a | Kasiek, jest jeszcze jedno wytłumaczenie, ale nie zrozumiesz go, bo jesteś kobietą. |
Przynajmniej kreatywnie
shenra - 10 Grudnia 2010, 12:30
Last Viking napisał/a | Ze zdumieniem stwierdziłem, że w moim wątku autorskim nic się wczoraj nie działo. Dziewczyny nie napisały żadnych postów o mnie i o seksie (prawda, że to do siebie pasuje ) i postanowiłem zbadać dlaczego? W egocentrycznej zazdrości przeszukałem wątki kolegów po piórze, ale tam też pusto. Co się stało? Przeszukuję forum i tak oto trafiłem na ten wątek. Wyborne |
Mój drogi, to co nie napisane, nie znaczy nie pomyślane. Poza tym wczoraj to Sam Wiesz Kto dokonał aktu anihilacji naszego spojrzenia na dotychczasowy świat, a nawet jego wyobrażenie. Także formouwanie jakichkolwiek myśli w kontekście Ciebie i sexu po tymże traumatycznym przeżyciu, mogłoby zaowocować czymś, czego byś nie przeżył Ba! Czego ja bym nie przeżyła
Poza tym wiesz, kolega tak ładnie się podkładała, przeca nie można przejść, aż tak obojętnie wobec okazji, kiedy sama się rzuca pod nogi i prosi jeszcze
Last Viking - 10 Grudnia 2010, 12:41
Masz rację shenra mongolskie disco może zniszczyć każde libido, a już teledysk Azisa odbiera chęci nawet na myślenie o seksie.
Co do guru recenzenckiego - cóż, po prostu facet chciał podbudować sobie poczucie własnego wartości, a wy go sprowadziliście do poziomu piwnicy. Gość zrozumiał swój błąd, rakiem wycofywał się próbując zachować resztki twarzy, a wy za nim leziecie i go jeszcze dobijacie Zaczyna mi być go żal To może na skutek ćwiczenia empatii?
Odpuście już mu.
|
|
|