To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

mad - 14 Kwietnia 2009, 22:43

Cholera, postawiłem na zwycięstwo Liverpoolu. Mało brakowało.
Jutro odpadnie MU ;P:

Chal-Chenet - 14 Kwietnia 2009, 22:45

No oby nie. ;P: Jak zagrają od początku do końca swoje, to Porto nie ma szans.
Adanedhel - 15 Kwietnia 2009, 16:35

Chal-Chenet napisał/a
Ja się cieszę, byłem za Chelsea

Jak można kibicować nowobogackim? :evil:
mad napisał/a
Jutro odpadnie MU ;P:

A potem finał Arsenal-Chelsea i zwycięstwo Arsenalu ;P:

Chal-Chenet - 15 Kwietnia 2009, 16:38

Adanedhel napisał/a
Jak można kibicować nowobogackim? :evil:

Chelsea to nie jest mój ulubiony zespół, ale lubiłem ich już w czasach przed Abramowiczem. Głównie ze względu na Zolę. Wymiatał chłopak równo! To nie przez to ich lubię, że teraz są bogaci i na fali.
Adanedhel napisał/a
A potem finał Arsenal-Chelsea i zwycięstwo Arsenalu ;P:

Ja to widzę troszkę inaczej. W końcu czas, po raz pierwszy w historii, na obronę tytułu! :D

Adanedhel - 15 Kwietnia 2009, 17:06

Chal-Chenet napisał/a
To nie przez to ich lubię, że teraz są bogaci i na fali.

Wiem, że kibicujesz Manchesterowi i wcale nie posądzałem Cię o polubienie ich za bogactwo ;) Ale po prostu nie lubię Chelsea. Gdy jeszcze grał tam Zola, przed Ranierim, to była drużyna z jajami. Wtedy też ich nawet lubiłem. Ale potem stali się takim trochę zlepkiem.
A to, że mnóstwo osób kibicuje jakiejś drużynie jak akurat dobrze gra... Cóż... :roll:
Chal-Chenet napisał/a
W końcu czas, po raz pierwszy w historii, na obronę tytułu! :D

Nie obronią. A w każdym razie nie grając tak, jak teraz. Nawet, jeśli awansują - co do czego mam wątpliwości, Porto jednak może zaskoczyć - to w takiej formie rozbiją się o Arsenal. Który z kolei od początku roku gra naprawdę porządnie.

Chal-Chenet - 15 Kwietnia 2009, 17:15

No też się tego po cichu obawiam... Przede wszystkim Porto, bo chyba zwietrzyli szansę i w dzisiejszym meczu piłkarze MU będą musieli wznieść się na wyżyny swoich umiejętności. A jeśli przejdą dzisiaj, to myślę, że Arsenal powinni łyknąć. Gorzej będzie z Chelsea w finale..
mad - 15 Kwietnia 2009, 18:06

Dla mnie każdy może wygrać tegoroczną edycję LM, byle nie była to Barcelona :evil: Drażni mnie powszechne uwielbienie dla tego klubu.
Taselchof - 15 Kwietnia 2009, 18:09

Barca wygra :mrgreen:
mad - 15 Kwietnia 2009, 18:12

Nie!!! :twisted:
Adanedhel - 15 Kwietnia 2009, 18:25

Cytat
Drażni mnie powszechne uwielbienie dla tego klubu.

Nooo. I dla Realu. A najbardziej ta od czapy nazwa "Gran derbi Europa" :twisted:

mad - 15 Kwietnia 2009, 18:48

Ja tam wolę Real ;P:
Chal-Chenet - 15 Kwietnia 2009, 22:41

No i się udało. Pierwsza w historii wygrana angielskiej drużyny na terenie Porto i United w półfinale. Nie zagrali olśniewającego meczu, była to zupełnie inna gra niż wczorajsza porywająca potyczka Chelsea z Liverpoolem. Manchester zagrał bardzo "po włosku", praktycznie przez cały mecz umiejętnie się bronili. Spotkanie ustawiła szybka bramka, pięknej zresztą urody, autorstwa Cristiano Ronaldo. Nie lubię go, ale trzeba przyznać, że swoje robi doskonale. Cieszę się, "mój" Manchester jest o krok bliżej od obrony trofeum. Mecze z Arsenalem co prawda łatwe nie będą, ale jestem dobrej myśli.
hrabek - 16 Kwietnia 2009, 10:28

Ja się cieszę z awansu Arsenalu. Karny był z czapy, ale nawet i bez niego Villarreal nie był w stanie zagrozić bramce Kanonierów.
Szkoda, że Nasri niewidoczny przez cały mecz.

Chal-Chenet - 30 Kwietnia 2009, 21:22

1:1 z Dysko-Polo u siebie. No tak sobie, tym bardziej, że goście mieli ledwie jedną sytuację... :|
Awans wciąż realny, ale będzie ciężko...

gorat - 30 Kwietnia 2009, 21:26

:?:
Chal-Chenet - 30 Kwietnia 2009, 21:28

Lech zremisował u siebie z Polonią Warszawa 1:1, w pierwszym meczu półfinału Pucharu Polski. Kicha.
Lepiej?

gorat - 30 Kwietnia 2009, 21:56

Zdecydowanie :D :mrgreen: :lol: :bravo
Easy - 2 Maj 2009, 23:49

Podobno po niewiarygodnie wyrównanym spotkaniu Barcelona rzutem na taśmę pokonała Real.

No, chyba że mnie ojciec oszukał.

Chal-Chenet - 2 Maj 2009, 23:55

Nie wiem czy wynik 6:2 wskazuje na wyrównany mecz...
gorat - 3 Maj 2009, 13:35

:shock: Zmusiliście mnie do sprawdzenia.
Taselchof - 3 Maj 2009, 14:51

to był długi rzut albo taśma długa :P

najważniejsze jest dziś spotkanie polonia - cracovia właściwie dla jednych to ostatnia szans na puchary a dla drugich o walkę o pozostanie w lidze :(

Chal-Chenet - 5 Maj 2009, 22:37

Glory, glory Man United!!! 3:1 na Emirates i jest finał Ligi Mistrzów!!! Brawo, nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa.
Teraz zobaczymy z kim, Chelsea czy Barca?

dzejes - 6 Maj 2009, 22:44

Barca! :mrgreen:
Chal-Chenet - 6 Maj 2009, 23:03

Żal. :(
Chelsea grała bardzo ładnie, strasznie ich żałuję... :(

jewgienij - 6 Maj 2009, 23:18

Barca grała okropną słabiznę, ale cieszę się z jej wygranej. MU kontra Barca to spotkanie marzeń, dwie moje ulubione od dziecka ekipy.
Przy okazji wychodzi, że najlepszym piłkarzem na świecie - bez dwóch zdań - jest Christiano Ronaldo. Nie lubię gościa za gejowski image, ale piłkarsko/sportowo Messi niech mu buty nosi.

Edit. Edytor chce :evil: być mądrzejszy ode mnie i mi literki wstawia, zmieniając sens

mad - 6 Maj 2009, 23:59

Fajny finał będzie. Nie lubię Barcelony, ale cieszę się z 1-1, bo postawiłem remis.
Adanedhel - 7 Maj 2009, 13:09

Kurde, tak przekręconego meczu chyba nawet nasze Towarzystwo Wrocławskie by nie zrobiło.
Chal, za to teraz będę razem z Tobą Manchesterowi kibicował. Chcę, żeby zjechali tych piłkarskich gogusiów :twisted:
jewgienij napisał/a
Przy okazji wychodzi, że najlepszym piłkarzem na świecie - bez dwóch zdań - jest Christiano Ronaldo.

Jaaasne :roll: ;P:

hrabek - 7 Maj 2009, 13:19

Tak sobie myślę... przecież to nie ich wina, że sędzia drukował. Oni robili co mogli, żeby wygrać. Zadaniem sędziego jest wychwycać wszystkie nieprawidłowości.

Nie bronię Barcelony, też wolałem awans Chelsea, ale to przecież nie oni są winni, że sędzia miał zły dzień.

Adanedhel - 7 Maj 2009, 13:29

Sędzia to jedna sprawa. Świadomie czy nie, zrobił dokładnie to, czego chciał Platini - żeby nie było kolejnego angielskiego finału.

Barcelona to sprawa druga - denerwuje mnie nazywanie ich kompletną, najlepszą drużyną na świecie, albo, jak wczoraj Szpakowski kilkadziesiąt razy wyprodukował, "piłkarskimi bogami". Nie udowodnili tego i nie udowodnią. W Anglii są trzy, może nawet cztery drużyny na tym samym, jeśli nie lepszym poziomie. Co było widać wczoraj.

dzejes - 7 Maj 2009, 13:44

Adanedhel napisał/a
W Anglii są trzy, może nawet cztery drużyny na tym samym, jeśli nie lepszym poziomie. Co było widać wczoraj.

Co było widać wczoraj? Fartowną bramkę, murowanie swojej i kontrowanie. Gdyby nie padł gol w 9. minucie - gra wyglądałaby tak samo, bo Chelsea czekała na karne. Co się już setki razy w historii piłki mściło.

Partner forum