To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

ketyow - 16 Marca 2011, 07:47

Właśnie dlatego wróciłem do domu z niczym, wkurzony że ligę mistrzów przegapiłem. Choć ostatnie 10 minut to i tak była taka klatkówa, że może lepiej, że się nie męczyłem. Ja o tym Amwayu w ogóle nie słyszałem nigdy, dopiero wczoraj jak wróciłem do domu zobaczyłem co to naprawdę jest. Mam już nawet z ciekawości ten film, co go zabronili puszczać wyrokiem sądowym.
Kai - 16 Marca 2011, 08:18

Agi napisał/a
ketyow, nie podchodź na odległość kija.

Nawet na odległość kontaktu wzrokowego. Afera na ten temat była jakieś... 15-18 lat temu?

merula - 16 Marca 2011, 08:48

co nie zmienia faktu, że jakość ich produktów jest całkiem niezła. byleby nie musieć być ich dystrybutorem.
Kai - 16 Marca 2011, 09:10

merula, nie znam ich zupełnie, ciekawi mnie, jak się ma jakość do ceny?
Agi - 16 Marca 2011, 09:12

Używam ich środka myjącego, jest rewelacyjny. Zmywa bez problemu nawet smar.
merula - 16 Marca 2011, 09:57

Nie są tanie, ale relacja ceny do jakości jest na korzyść jakości.
Kai - 17 Marca 2011, 17:26

Śmieszne tylko dlatego, że to przez czyjąś głupotę. Dzięki temu, że ktoś bezmyślnie kliknął "Reply all" zamiast się zastanowić, do kogo wysyła, dowiedzieliśmy się, co jeden z klientów myśli o naszej firmie. Jako że jest to kolejna wpadka czysto "bezmyślna", uchachałam się po uszy.

W sumie - kara za grzechy. Żelazną częścią każdej oferty jest "osoba kontaktowa". Nikt z tego NIGDY nie korzysta, odpowiedź jest zawsze przez "Reply" i trafia na indywidualne konta. Więc mają za swoje.

"Jej stan zdrowia nie zagraża niebezpieczeństwu życia". Te sądowe reality powinni zdjąć z anteny. Bue.

ketyow - 18 Marca 2011, 17:13

Madonna z zapaleniem gardła
http://www.youtube.com/wa...feature=related

Kai - 19 Marca 2011, 20:17

"Rządza krwi" na 13th Street.
joe_cool - 22 Marca 2011, 10:40

Trochę niszowe, ale w kontekście moich planów na niedzielę prawie pasuje ;)

Zgaga - 22 Marca 2011, 14:07

Trochę Ci to zajmie, ale dobiegniesz :D
:bravo

shenra - 23 Marca 2011, 14:11

Zaaplikowałam sobie filmik z Jaćkonu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witchma - 23 Marca 2011, 14:13

shenra, sama sobie krzywdę robisz ;P:
shenra - 23 Marca 2011, 14:26

Witchma, no przepona już płacze. :mrgreen:
Ozzborn - 27 Marca 2011, 10:57

Ostatnie zdanie w notce biograficznej Pilipiuka w nowym numerze :mrgreen:
ketyow - 27 Marca 2011, 11:33

Cytuj ;P:
Ozzborn - 27 Marca 2011, 11:48

se kup :mrgreen:
Chal-Chenet - 27 Marca 2011, 15:20

ketyow, "Słynie z doskonałego kontaktu z fanami." :mrgreen:
ketyow - 27 Marca 2011, 15:24

Mogłem się czegoś takiego spodziewać :mrgreen: Ja niedawno natrafiłem na napis "kłódka" pod postacią "kutka". Zupełnie nie pasowało mi do kontekstu zdania, że ktoś chciał napisać "kurtka", ale teraz już wiem, że gdyby o kurtkę chodziło, to zapewne trafiłbym na wyraz "kórdka" :mrgreen:
Matrim - 27 Marca 2011, 16:48

Chal-Chenet napisał/a
Słynie z doskonałego kontaktu z fanami.

Ale wiecie, w porządku to jest - napisano "z fanami", a nie "z czytelnikami", czyż nie?

rysiull - 27 Marca 2011, 17:21

też mi się tak wydaje, ja zaliczam się do czytelników :D
Ozzborn - 27 Marca 2011, 17:31

oj tam semantyka... najpierw parsknąłem a dopiero potem dochodziłem do wniosków ;)
Zgaga - 29 Marca 2011, 12:21

Mda...
http://partnerstwo.onet.p...ki,artykul.html

Nina Wum - 29 Marca 2011, 21:33

Ranyjulek. Zgaga, przygnębiłaś mnie:

Cytat
Niejeden mężczyzna przyzna niechętnie, że jego płeć – jakkolwiek absurdalne by to nie było, raczej unika mieszanki piękna i mądrości w jednym u płci przeciwnej. Wydawać by się mogło, że mężczyźni uznają te dwie cechy u kobiety za pakiet raczej niechodliwy, a nawet szkodliwy(...)

Czarujące.

Swoją drogą, pod górkę ma w życiu facet, który przyjmuje bezkrytycznie te teoryjki o konstrukcji cepa.
Zamiast podejść i zagadać, siedzi taki bidul i analizuje:
"Włosy+nogi+uśmiech to już będzie co najmniej 6...A do tego błyskotliwa - eee, nie z mojej ligi." :lol: :lol:

ketyow - 29 Marca 2011, 21:58

Nina Wum napisał/a
Niejeden mężczyzna przyzna niechętnie, że jego płeć – jakkolwiek absurdalne by to nie było, raczej unika mieszanki piękna i mądrości w jednym u płci przeciwnej.

Ja dopisałbym jeszcze "ale jeżeli szuka, to ma niemal gwarancję, że na taką nie trafi. A jak już jednak mimo wszystko na taką trafi, to nie będzie mógł jej nigdy zaufać."

:twisted: :twisted: :twisted:

merula - 29 Marca 2011, 22:07

Rozśmieszyło mnie wczorajsze wydarzenie. Jechałam z biura do lekarza i postanowiłam, niezbyt zgodnie z wytycznymi dietetycznymi, zahaczyć po drodze do McDonalda na lanczyk. Po zapakowaniu na tace zamówionego "jadła" udałam sie w kierunku stolików. Podeszłam do takiego "pojedynczo-zbiorczego" i pytam się kobiety, która siedziała, czy miejsce obok jest wolne. Usłyszałam, że tak i zbieram sie do siadania, a tu z następnego miejsca odzywa się znajomy głos: " no ładnie, własnego męża się nie zauważa". No i okazało się, że rzeczywiście, tak bardzo nie oglądam sie za facetami, że osobistego męża byłam gotowa przeoczyć :mrgreen:
blazenada - 29 Marca 2011, 22:09

Moze nie koniecznie smieszy ale wywoluje pozadanie :D

A to moje ulubione :)

:)

Kruk Siwy - 29 Marca 2011, 22:12

Bardzo śmieszne.
Nic nie widać.

blazenada - 29 Marca 2011, 22:15

Uch, no ja widze :/
Czy z kwejka mozna kopiowac linki do obrazkow w takim razie? ;/

ketyow - 29 Marca 2011, 22:27

Jak ja wrzucałem, to też kłopoty były i trzeba było linki przerabiać po pewnym czasie. Ale tu mi się nic nie wyświetla w ogóle.

Co ciekawe, jak Cię zacytuję, to mam je w oknie odpowiedzi.

Partner forum