Planeta małp - Co nas śmieszy?
ketyow - 16 Marca 2011, 07:47
Właśnie dlatego wróciłem do domu z niczym, wkurzony że ligę mistrzów przegapiłem. Choć ostatnie 10 minut to i tak była taka klatkówa, że może lepiej, że się nie męczyłem. Ja o tym Amwayu w ogóle nie słyszałem nigdy, dopiero wczoraj jak wróciłem do domu zobaczyłem co to naprawdę jest. Mam już nawet z ciekawości ten film, co go zabronili puszczać wyrokiem sądowym.
Kai - 16 Marca 2011, 08:18
Agi napisał/a | ketyow, nie podchodź na odległość kija. |
Nawet na odległość kontaktu wzrokowego. Afera na ten temat była jakieś... 15-18 lat temu?
merula - 16 Marca 2011, 08:48
co nie zmienia faktu, że jakość ich produktów jest całkiem niezła. byleby nie musieć być ich dystrybutorem.
Kai - 16 Marca 2011, 09:10
merula, nie znam ich zupełnie, ciekawi mnie, jak się ma jakość do ceny?
Agi - 16 Marca 2011, 09:12
Używam ich środka myjącego, jest rewelacyjny. Zmywa bez problemu nawet smar.
merula - 16 Marca 2011, 09:57
Nie są tanie, ale relacja ceny do jakości jest na korzyść jakości.
Kai - 17 Marca 2011, 17:26
Śmieszne tylko dlatego, że to przez czyjąś głupotę. Dzięki temu, że ktoś bezmyślnie kliknął "Reply all" zamiast się zastanowić, do kogo wysyła, dowiedzieliśmy się, co jeden z klientów myśli o naszej firmie. Jako że jest to kolejna wpadka czysto "bezmyślna", uchachałam się po uszy.
W sumie - kara za grzechy. Żelazną częścią każdej oferty jest "osoba kontaktowa". Nikt z tego NIGDY nie korzysta, odpowiedź jest zawsze przez "Reply" i trafia na indywidualne konta. Więc mają za swoje.
"Jej stan zdrowia nie zagraża niebezpieczeństwu życia". Te sądowe reality powinni zdjąć z anteny. Bue.
ketyow - 18 Marca 2011, 17:13
Madonna z zapaleniem gardła
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Kai - 19 Marca 2011, 20:17
"Rządza krwi" na 13th Street.
joe_cool - 22 Marca 2011, 10:40
Trochę niszowe, ale w kontekście moich planów na niedzielę prawie pasuje
Zgaga - 22 Marca 2011, 14:07
Trochę Ci to zajmie, ale dobiegniesz
shenra - 23 Marca 2011, 14:11
Zaaplikowałam sobie filmik z Jaćkonu
Witchma - 23 Marca 2011, 14:13
shenra, sama sobie krzywdę robisz
shenra - 23 Marca 2011, 14:26
Witchma, no przepona już płacze.
Ozzborn - 27 Marca 2011, 10:57
Ostatnie zdanie w notce biograficznej Pilipiuka w nowym numerze
ketyow - 27 Marca 2011, 11:33
Ozzborn - 27 Marca 2011, 11:48
se kup
Chal-Chenet - 27 Marca 2011, 15:20
ketyow, "Słynie z doskonałego kontaktu z fanami."
ketyow - 27 Marca 2011, 15:24
Mogłem się czegoś takiego spodziewać Ja niedawno natrafiłem na napis "kłódka" pod postacią "kutka". Zupełnie nie pasowało mi do kontekstu zdania, że ktoś chciał napisać "kurtka", ale teraz już wiem, że gdyby o kurtkę chodziło, to zapewne trafiłbym na wyraz "kórdka"
Matrim - 27 Marca 2011, 16:48
Chal-Chenet napisał/a | Słynie z doskonałego kontaktu z fanami. |
Ale wiecie, w porządku to jest - napisano "z fanami", a nie "z czytelnikami", czyż nie?
rysiull - 27 Marca 2011, 17:21
też mi się tak wydaje, ja zaliczam się do czytelników
Ozzborn - 27 Marca 2011, 17:31
oj tam semantyka... najpierw parsknąłem a dopiero potem dochodziłem do wniosków
Zgaga - 29 Marca 2011, 12:21
Mda...
http://partnerstwo.onet.p...ki,artykul.html
Nina Wum - 29 Marca 2011, 21:33
Ranyjulek. Zgaga, przygnębiłaś mnie:
Cytat | Niejeden mężczyzna przyzna niechętnie, że jego płeć – jakkolwiek absurdalne by to nie było, raczej unika mieszanki piękna i mądrości w jednym u płci przeciwnej. Wydawać by się mogło, że mężczyźni uznają te dwie cechy u kobiety za pakiet raczej niechodliwy, a nawet szkodliwy(...) |
Czarujące.
Swoją drogą, pod górkę ma w życiu facet, który przyjmuje bezkrytycznie te teoryjki o konstrukcji cepa.
Zamiast podejść i zagadać, siedzi taki bidul i analizuje:
"Włosy+nogi+uśmiech to już będzie co najmniej 6...A do tego błyskotliwa - eee, nie z mojej ligi."
ketyow - 29 Marca 2011, 21:58
Nina Wum napisał/a | Niejeden mężczyzna przyzna niechętnie, że jego płeć – jakkolwiek absurdalne by to nie było, raczej unika mieszanki piękna i mądrości w jednym u płci przeciwnej. |
Ja dopisałbym jeszcze "ale jeżeli szuka, to ma niemal gwarancję, że na taką nie trafi. A jak już jednak mimo wszystko na taką trafi, to nie będzie mógł jej nigdy zaufać."
merula - 29 Marca 2011, 22:07
Rozśmieszyło mnie wczorajsze wydarzenie. Jechałam z biura do lekarza i postanowiłam, niezbyt zgodnie z wytycznymi dietetycznymi, zahaczyć po drodze do McDonalda na lanczyk. Po zapakowaniu na tace zamówionego "jadła" udałam sie w kierunku stolików. Podeszłam do takiego "pojedynczo-zbiorczego" i pytam się kobiety, która siedziała, czy miejsce obok jest wolne. Usłyszałam, że tak i zbieram sie do siadania, a tu z następnego miejsca odzywa się znajomy głos: " no ładnie, własnego męża się nie zauważa". No i okazało się, że rzeczywiście, tak bardzo nie oglądam sie za facetami, że osobistego męża byłam gotowa przeoczyć
blazenada - 29 Marca 2011, 22:09
Moze nie koniecznie smieszy ale wywoluje pozadanie :D
A to moje ulubione :)
:)
Kruk Siwy - 29 Marca 2011, 22:12
Bardzo śmieszne.
Nic nie widać.
blazenada - 29 Marca 2011, 22:15
Uch, no ja widze :/
Czy z kwejka mozna kopiowac linki do obrazkow w takim razie? ;/
ketyow - 29 Marca 2011, 22:27
Jak ja wrzucałem, to też kłopoty były i trzeba było linki przerabiać po pewnym czasie. Ale tu mi się nic nie wyświetla w ogóle.
Co ciekawe, jak Cię zacytuję, to mam je w oknie odpowiedzi.
|
|
|