To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

mawete - 22 Maj 2006, 12:18

Tam leży tak na oko ze 50 000 zł. albo lepiej...
gorat - 22 Maj 2006, 16:34

Poprzednio pisałeś chyba o 100000? :P
I co tak ostatnio mało piszesz? :|

mawete - 22 Maj 2006, 21:30

ale potem dokładniej policzyłem :D

//edit: i dziecko mam w szpitalu, nie ma czasu na pisanie :cry:

Godzilla - 22 Maj 2006, 23:23

Oj, a co się stało? Jakieś gorsze przeziębienie, czy inne paskudztwo? Trzymam palce, żeby szybko przeszło.
mawete - 24 Maj 2006, 14:59

mononukleoza... sprawdź sobie w googlach bo dużo pisania...
Godzilla - 24 Maj 2006, 15:13

Ojej, podobno paskudztwo. Na szczęście nie testowałam na rodzinie, tylko czytałam i to dawno. Ale współczuję. Zdrowiejcie szybko.
gorat - 24 Maj 2006, 16:04

Zauważyłem właśnie, że tu (czyli tam, skąd piszę) działa adres http://go/ I jeszcze trochę innych w tym typie. Ciekawa opcja 8)

I jeszcze ktoś położył koło spacji pinezkę w kolorze blatu. Pewnie by się szybciej pisało...

Pako - 24 Maj 2006, 16:12

A co to za adres jest? Bo mi nei działa 8) Chyba, ze na operze siedzisz i do googli odsyła ;)
A pinazka... no no... sadyści :)

gorat - 24 Maj 2006, 16:14

A wcale nie - raczej "prywatny" alias w lokalnym DNSie :D
"Grzybka" na razie odłożyłem. Mam nadzieję, że już nie spotkam :roll: :mrgreen:

GAndrel - 25 Maj 2006, 08:58

Armia sobie o mnie przypomniała. Dostanę przydział mobilizacyjny. Nie wiem czy mam się cieszyć czy wręcz przeciwnie. :?
gorat - 25 Maj 2006, 09:19

Współczujemy :(
GAndrel - 25 Maj 2006, 09:25

A najciekwasze jest to, że jakby co to na moją głowę w pierwszej kolejnosci spadną bomby. :( Taka specyfika jednostek radiotechnicznych.
Duke - 25 Maj 2006, 09:42

Nie bój wilka. Przydział to taka karteczka plus aktualizacja danych. Martwic sie bedziesz jak sie dowiesz że zostałeś zakwalifikowany na 3 miesięczne szkolenie oficerskie (jak ja). Wtedy to już kanał.
Ja mam specjlaność ŻW, albo Sąd Garnizonowy. Znaczy sie jakby co bede rozstrzeliwywał dezerterów w trybie doraźnym :twisted:

GAndrel - 25 Maj 2006, 09:46

To raczej odpada. Bo zdaje się, że oficerem to ja już jestem.
Chyba, że będą chcieli odświerzć moją wiedzę na temat dowodzenia plutonem.

Lu - 25 Maj 2006, 10:37

A co z biblioteka ? Zostawisz ją ?
GAndrel - 25 Maj 2006, 10:49

Służba Państwu przede wszystkim. ;)

A na serio to zostawienie biblioteki mi nie grozi niestety. Tak jak napisał Duke przydział mobilizacyjny to czysta formalność. Armia chce żebym wiedział, gdzie na wypadek mobilizacji mam się stawić. Ponad 4 lata zajęło im zorientowanie się, że o tym nie wiem. ;)

Zdaje się tylko, że teraz będą mi groziły szkolenia rezerwy, czy jak tam to się zwie.

Duke - 25 Maj 2006, 11:06

GAndrel,
Cytat
To raczej odpada

Oj żebyś jak ja się nie zdziwił. Przy wręczniu mi przydziału dowiedziałem się że mam dwie specjalności przeznaczenia i teraz czeka mnie szkolenie specjalistyczne. Co kolwiek ma to znaczyć. A szkolenia to faktycznie mocno upierdliwy element. W końcu ile można wódę chlać?

Rodion - 25 Maj 2006, 11:09

To trenuj wątrobe! :mrgreen:
Dzieki wszystki bogom ja mam to juz za soba. Obecny przydzial na wypadek "W" to cywilna ofiara konfliktu! :evil:

Kruk Siwy - 25 Maj 2006, 11:16

A ja batalion drogowo-mostowy. Rodzinna tradycja zobowiązuje!
GAndrel - 25 Maj 2006, 11:28

Duke napisał/a
Oj żebyś jak ja się nie zdziwił. Przy wręczniu mi przydziału dowiedziałem się że mam dwie specjalności przeznaczenia i teraz czeka mnie szkolenie specjalistyczne. Co kolwiek ma to znaczyć. A szkolenia to faktycznie mocno upierdliwy element. W końcu ile można wódę chlać?

Zwłaszcza wtedy gdy się jej nie lubi, więc się jej nie pije.
Musieli akurat teraz sobie o mnie przypominać? Jeszcze parę lat i nie podlegałbym obowiązkowi mobilizacyjnemu.

elam - 25 Maj 2006, 11:33

... tam z ofermy na gieroja
na kowboja
zmienia cie :)

GAndrel - 25 Maj 2006, 11:37

Gieroja... czyli wyślą do Afganistanu?
Kowboja... do Iraku?

"Zaciągnij się. Zwiedź świat. Poznaj ciekawych ludzi. I zabij ich." ;)

Duke - 25 Maj 2006, 15:23

A pomysleć że w moim przypadku poprzednio uznali mnie za takiego ktoremu nie powinno się dawać do reki karabinu bo mam zbyt lekki palec spustowy czy jakos tak, a teraz chcą mnie szkolić specjalistycznie. Kurde chyba woja bedzie - najedziemy Iran :twisted:
Iscariote - 25 Maj 2006, 15:27

Według mnie Polska cche podbić Ameryke, Rosję, Anglie i Niemcy naraz... i do tego kraje Afgańskie i Azjatyckie... tego jeszcze nikt nie próbował :mrgreen: Giertych opanuje świat
mawete - 25 Maj 2006, 15:28

heh... a ja będę szuja i nie powiem :mrgreen:
elam - 25 Maj 2006, 15:32

najedziemy bialorus i zmusimy do unii ukraine. a potem zaaneksujemy czechy i slowacje.
fajnie, piwo potanieje :)

Godzilla - 25 Maj 2006, 15:37

To ja proponuję dojść do Morza Czarnego. Od morza do morza, a co! Parę winnic też się nam przyda! :mrgreen:
Iscariote - 25 Maj 2006, 15:39

Pare winnic.. Staniemy się największym producentem tokaju w Europie :mrgreen:
Godzilla - 25 Maj 2006, 15:41

Konsumentem pewnie też :mrgreen:
GAndrel - 25 Maj 2006, 17:40

I wszystko to dzięki specjaliście Dukowi? :shock:

Na mnie jeszcze nie liczcie. Planów armii co do mnie jeszcze znie znam, ale w czasie praktyki dowódczej plecy mi bolały od leżenia na pryczy, więc mam jakieś takie wątpliowości co do mojej wartosci bojowej. ;)

Partner forum