Summa Technologiae - przepraszam, kto mi powie...?
Iwan - 25 Października 2009, 19:40
no może, przynajmniej mam szanse jeszcze licytować
Witchma - 25 Października 2009, 19:45
Iwan, ja pamiętam, że mnie wstrasznie wq...., bo wylicytowałam tanio komplet biżuterii, a przez ten dodatkowy dzień cena poszła strasznie w górę.
Iwan - 25 Października 2009, 19:46
nie dziwie ci się, ten koleś który teoretycznie maił wygraną tą aukcję też pewnie szcześliwy nie jest
merula - 25 Października 2009, 20:52
Mam prośbę do Warszawiaków, albo osób wiedzących coś o sprawie.
Potrzebuję pomysłu gdzie szukać osób mogących poprowadzić terapię wzmacniającą, specjalistyczną dietę, czy inne wspierające terapię onkologiczną metody. O wiadomości proszę na PW. Z góry dzięki.
baranek - 1 Listopada 2009, 22:10
jeśli nawigacja to 'mio' czy 'lark'? nie chodzi o mapy, tylko o urządzenie.
Witchma - 1 Listopada 2009, 22:11
baranek, ja używam Garmina i jestem z niego zadowolona.
merula - 1 Listopada 2009, 22:23
ja Manty, też nie narzekam
REMOV - 1 Listopada 2009, 22:47
baranek napisał/a | jeśli nawigacja to 'mio' czy 'lark'? nie chodzi o mapy, tylko o urządzenie. | Pentagram.
lucek - 2 Listopada 2009, 02:46
Q: Wolicie kolor niebieski czy zielony?
A1: Żółty.
A2: Biały.
A3: Turkusowy.
zrotflowanym.
l.
Fidel-F2 - 2 Listopada 2009, 06:31
ale sens dostrzegłeś?
REMOV - 2 Listopada 2009, 10:47
lucek napisał/a | Q: Wolicie kolor niebieski czy zielony? | Samuraj
hrabek - 2 Listopada 2009, 10:55
baranek napisał/a | jeśli nawigacja to 'mio' czy 'lark'? nie chodzi o mapy, tylko o urządzenie. |
Kiedy urządzenie to sprawa całkowicie drugorzędna, byle sprawne było. Właśnie w mapach jest różnica. Na Polskę bezkonkurencyjna jest Automapa. Na Europę Tomtom.
gorat - 2 Listopada 2009, 15:28
Niedawno czytałem trochę marudzeń na Winampa: że przekombinowany, że z odtwarzacza multimediów się robi maszynka do nagrywania płyt, przeglądania sieci itp... Zapytam zatem: znacie jakieś dobre programy do odtwarzania plików ze ścieżką dźwiękową? Osobiście znam tylko WMP, ale pcha się na cały ekran i ma bardzo słabą organizację playlisty.
hrabek - 2 Listopada 2009, 15:39
Ale przeszkadza ci winamp, czy to, że na niego marudzą? Mi tam nie przeszkadza, co o nim mówią - muzyka gra, playlisty szybko i łatwo się wczytuje i zapisuje, a dodatkowe możliwości i tak mam w nosie - nie wyłażą na wierzch, to mi nie przeszkadzają. Od wielkiego dzwonu używam nagrywania na dysk i to wszystko.
gorat - 2 Listopada 2009, 16:45
Innymi słowy mówisz, że marudzą, bo na coś muszą? Zawsze dobrze byłoby się dowiedzieć, co może być lepsze, skoro niektórzy mają powód do marudzenia ;P
gorbash - 2 Listopada 2009, 17:28
Ja używam Foobara - lekkie toto i wystarcza mi absolutnie.
Virgo C. - 2 Listopada 2009, 19:05
Podobnie jak gorbash używam foobara, przesiadłem się na niego gdy z Winampa zaczeli robić kombajn multimedialny. I jak do tej pory nie mogę narzekać - działa dobrze, jest lekki i pozwala na samodzielne majstrowanie przy nim
ilcattivo13 - 2 Listopada 2009, 19:09
a foobar ma takie możliwości "podbijania" dźwięków jak winamp? Bo jeśli tak, to w razie co będę miał coś na zastępstwo dla winampa.
Virgo C. - 2 Listopada 2009, 19:15
Chyba nie wiem o co Ci chodzi, wyjaśnij dokładniej
gorat - 2 Listopada 2009, 19:26
Sprawdziłem foobara, nie pasuje pod postawione pytanie (w fubie jest tylko audio). Szukamy dalej alternatywy
ilcattivo13 - 2 Listopada 2009, 19:55
Virgo - chodzi mi o tzw. "equalizery". Te z winampa dobrze współpracują z SoundBlasterami i z kartami zintegrowanymi w płytach Gigabyte'a.
Virgo C. - 2 Listopada 2009, 21:35
A to nie wiem prawdę mówiąc, ale u mnie nieźle współpracuje z kartą muzyczną, oferuje ustawienie częstotliwości od 55 Hz do 20 kHz (zakres +-20 dB), a dodatkowo umożliwia zapisanie (i wczytanie) preferencji
Ixolite - 2 Listopada 2009, 23:52
gorat napisał/a | Sprawdziłem foobara, nie pasuje pod postawione pytanie (w fubie jest tylko audio). Szukamy dalej alternatywy |
Nie kumam o do czego potrzebujesz w takim razie?
Z kombajnów to mi tylko VLC jeszcze do głowy przychodzi.
gorat - 3 Listopada 2009, 20:16
gorat napisał/a | programy do odtwarzania plików ze ścieżką dźwiękową | Już w pierwszym poście sprecyzowałem. VLC pasuje do kryteriów, ale nie widzę wielu adoratorów... tak zły czy tak słabo wypromowany?
Witchma - 3 Listopada 2009, 20:17
Ja używam VLC, a o csssso chodzi?
gorat - 3 Listopada 2009, 21:04
Dobrze się sprawuje?
Tylko tyle, opinie są potrzebne
Witchma - 3 Listopada 2009, 21:05
Używam go w zasadzie tylko do odtwarzania filmów i jeszcze nigdy nie miałam żadnych problemów.
hrabek - 4 Listopada 2009, 09:28
A do odtwarzania filmów nie lepiej używać Best Playera, albo Sub-Edit Playera? I zostawić program muzyczny do muzyki?
Szara opończa - 4 Listopada 2009, 20:58
dostalem megawazny plik w odt a mam MS office
czy ms office i open office moga byc na raz zainstalowane i dzialac czy jeden wyklucza drugi?
Ziemniak - 4 Listopada 2009, 21:16
Szara opończa, ściągnij sobie plugin, który umożliwia otwieranie dokumentów oo w msoffice:
http://www.softpedia.com/...ft-Office.shtml
Nie wiem czy działa z Officem 2007, z pozostałymi powinien.
|
|
|