Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza
Kasiek - 14 Maj 2009, 09:29
No to będę, tym bardziej że dostałam się w 2 miejsca na praktyki i zapewne obaj moi "przełożeni" będą i podpiszą mi dzienniczki
dalambert, boski jesteś Kasiek musi za coś strzelać... przydałoby się jeszcze mieć z czego Konkursu raczej nie będzie, bo jednak Martva jest o wiele bardziej zaawansowaną biżuteryjką ode mnie i by walkowerem wygrała. Zaraz się zamelduję a i zdjęcia na www.garnek.pl/sihaja wstawię za chwilę
edit: zdjęcia będą wieczorem...na tym biurowym kompie nie mam cierpliwości....poza tym zabieram się do sprawdzania tekstu na praktyki.
dalambert - 14 Maj 2009, 15:15
Kasiek napisał/a | przydałoby się jeszcze mieć z czego |
jak Cię będzie stać na amunicję to i giwera się znajdzie, bezamunicyjni pożyczą
Kasiek - 15 Maj 2009, 06:50
Wiecie co...zaczynam mieć dziwne podejrzenia co do bytowania w moim pokoju amby... Jak w wojsku.. amba fatima, było a ni ma. 12 szklanych ślicznych koralików szklanych z Łodzi, największych... ni ma. Nowy krem do twarzy,nawet razu nie użyty i w opakowaniu... ni ma. Cienie do oczu... ni ma. W dodatku chyba amba zamieszkała z jakimś wrednych skrzatem-psujem, bo albo komputer jest zalany czymś słodkim, albo listwa przestaje działać. Kurde no...
Agi - 15 Maj 2009, 08:43
Nie da się zakluczać pokoju na czas nieobecności?
Martva - 15 Maj 2009, 09:06
Kasiek, weź Ty jej zrób awanturę, bo to jednak lekkie przegięcie - wydajesz swoje pieniądze na rzeczy które ona ot tak sobie zabiera? Albo też tak zacznij, widać ona uważa że to w porządku, albo zrób jej pułapkę typu krem do depilacji w opakowaniu po odżywce do włosów, może się nauczy że cudzego się nie bierze bez pozwolenia... Bardziej lajtowe byłoby zostawianie wszędzie karteczek do niej adresowanych, może się zawstydzi, chociaż wątpię...
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 09:12
Kasiek, następnym razem zrób śliczną kanapeczkę a pod wędlinkę włóż trochę sody kaustycznej i wyjdź
Martva - 15 Maj 2009, 09:16
Fidel-F2, nie wiem czy jedzenie jest równie atrakcyjne co ciuchy i kosmetyki ale jeśli jest, to raczej czekoladki nadziewane olejkiem rycynowym?
Przerażam sama siebie
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 09:24
soda kaustyczna zapadnie lepiej w pamięć
Agi - 15 Maj 2009, 09:31
Fidel-F2, nie podsuwaj publicznie takich pomysłów
Piech - 15 Maj 2009, 09:37
Martva napisał/a | krem do depilacji w opakowaniu po odżywce do włosów |
Mi się ten pomysł najbardziej podoba.
Kasiek - 15 Maj 2009, 12:14
Pokoju zamknąć się nie da, a awantura nic nie dała. Okazało się, że jestem głupią wariatką, która zmyśla, a w dodatku opowiada to obcym ludziom (np Marcinowi). Odżywka tu nie zadziała, ma inną, ale krem zawsze może wmówić, że sama kupiła, albo ma takie same cienie do oczu nie? Wszystkiego nie mogę zabierać ze sobą jak wychodzę...
A awanturę zaczęła ona, kiedy wróciwszy do domu o 22 zauważyła, że podczas jej nieobecności wzięłam jej listwę od kompa(skoro moja nie działa a muszę zrobić coś na praktyki to jak inaczej) i jakim prawem? Ona musi pracę napisać! Po czym poszła spać...
Ech...
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 12:15
a ma faceta?
Kasiek - 15 Maj 2009, 12:20
Nie ma. A co? Miałabym jej przed nim obciachu narobić?
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 12:27
jak nie ma to pomysł upadł, można by obiecać jej mały wpi...ol jemu
hrabek - 15 Maj 2009, 12:32
Myślałem, że chcesz zasugerować seks na odstresowanie siostry i wyluzowanie wrotów. No i wyszło, że ja tylko o jednym
dalambert - 15 Maj 2009, 12:36
Kasiek, coż kasyczny syndrom Alinki i Balladynki - idź z nią na maliny
Kasiek - 15 Maj 2009, 13:14
Ja z nią nie chcę gdziekolwiek iść... :/ Niech się trzyma z daleka ode mnie. Pomysł Martvej mi się najbardziej podoba. Tym bardziej, że mam siostrę cioteczną praktykującą w salonie fryzjerskim i mogę dostać jakieś pudełko po ekskluzywnej odżywce do włosów. Podły krem do depilacji i wloski jej się spalą.
Martva - 15 Maj 2009, 13:45
O widzisz. Tylko żeby miała napisane że się ją długo trzyma, albo jakiś błyskawiczny krem.
Przeraża mnie że Ci coś takiego radzę, z drugiej strony nikomu się realna krzywda nie stanie, w przeciwieństwie do propozycji Fidela, a może się oduczy grzebania w cudzych rzeczach...
dalambert - 15 Maj 2009, 14:05
Martva, SIOSTRA oduczy ? nie licz na to
Martva - 15 Maj 2009, 14:18
Mnie by to chyba oduczyło. Że najpierw bym zrobiła rozróbę to insza inszość, ale przecież jej nikt do kradzenia nie zmusza, sama sobie bierze...
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 14:22
ale jesli laska jest łebska i pójdzie z tym do sądu to Kasiek, dostanie grzywnę
hrabek - 15 Maj 2009, 14:26
Chyba w USA, nie sądzę, żeby w Polsce też mógł zapaść tak absurdalny wyrok.
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 14:31
w Polsce też, gdzieś, kiedyś czytałem o gościu który wkładał na noc na fotel kierowcy w samochodzie matę z chaczykami typu wędkarskiego, zlodziej wsiadł i się nabił, właściciel samochodu zostal ukarany
hrabek - 15 Maj 2009, 14:35
Zawsze Kasiek może oskarżyć siostrę w rewanżu o kradzież. A to już jest ścigane z oskarżenia publicznego i może się skończyć wyrokiem więzienia.
Skoro już tak sobie dywagujemy...
PS. Haczyki, Fidel, haczyki.
Agi - 15 Maj 2009, 14:36
Fidel-F2, a ty sodę kaustyczną doradzałeś
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 16:49
hrabek napisał/a | PS. Haczyki, Fidel, haczyki. | dzięki, hrabek, dzięki
Lynx - 15 Maj 2009, 16:53
Kasiek, no to dla mnie, jesli zrobisz, to cosik na szyję- może być długachne, niekoniecznie bogatokoralikowe. pliiiiiss
Kasiek - 15 Maj 2009, 17:39
Fidel: zawsze może być tak, że przelałam taki krem do pustej butelki, bo właściwa mi pękła, a tę miałam pod ręką, bo mi się odżywka skończyła. A że siostra wzięła bez pytania...
Martva: "odżywka" minuta dwie na włosach krzywdy jej nie zrobi... raz. Znaczy nie wyłysi jej. Ale nakładana przez 3-4 razy w tygodniu... Mocno włoski przerzedzi
Lynx, na sznureczku? a w jakich kolorkach?
Anonymous - 15 Maj 2009, 17:42
Kasiek napisał/a | Martva: odżywka minuta dwie na włosach krzywdy jej nie zrobi... raz. Znaczy nie wyłysi jej. Ale nakładana przez 3-4 razy w tygodniu... Mocno włoski przerzedzi |
Po zapachu szybko się zorientuje, jak sądzę.
Martva - 15 Maj 2009, 17:47
Pewnie tak, ale może to ją czegoś nauczy?
|
|
|