To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

Adashi - 17 Kwietnia 2008, 18:41

Emotki możesz podlinkować, jak się uprzesz, no właśnie...

A wątek PiwoKonowy chcieli nam odebrać, ale za późno się obudzili, to dość represyjne forum :twisted:

Ziuta - 17 Kwietnia 2008, 19:12

Słowik napisał/a
Ziucie należą się słowa wsparcia, ja już mam to za sobą.

Oj tak, oj tak. Nawet więcej niż słowa wsparcia, bo mam strasznego pecha w tym roku. Męczę się z półprzwodnikami, bo Mistrzu dorobił nowe pytania do standartowej setki. I parę ponoć pozmieniał.

Słowik napisał/a
Ja powtarzałem rok

To się pokaż moje Mamie i udowodnij, że nie jesteś naćpanym degeneratem z edukacja i przyszłością w de ;P: Robie wszystko, żeby nie wylecieć, ani nie powtarzac niczego. Drugi rok UE to byłaby rzeźnia. Zwłaszcza, że Krajewski przeforsował swoje i od przyszłego roku każdy będzie miał dwa semestry.

gorbash napisał/a
Jak dla mnie z Waszych opowieści niezapomniany jest pan Kuta Stanisław

Kill'em all! :twisted:

Słowik - 17 Kwietnia 2008, 19:20

Spoko Ziuta, mogę przyjść nawet z indeksem :D

Co do Poplitu, ja jutro idę.

Homer - 17 Kwietnia 2008, 19:49

Ziuta napisał/a
Męczę się z półprzwodnikami, bo Mistrzu dorobił nowe pytania do standartowej setki. I parę ponoć pozmieniał.

Koper pozwala(ł) zdawać do września więc nie masz tak źle ;) .
Powodzenia :) . Pociesz się tym, że ja walczyłem z II rokiem mając dodatkowo Węglowską z pierwszego na plecach. I dałem radę. ;)

Ziuta - 17 Kwietnia 2008, 22:03

Pocieszyłeś mnie. W tej chwili walczę z Koprem i analem.

chyba tez idę na poplit. Chyba

Krasnola - 18 Kwietnia 2008, 08:58

A to dlatego mi coś nie grało, dzięki :)
A w ogóle jak się zapatrujecie na ten termin? Bo musiałabym wiedzieć, czy Wam to pasuje wcześniej. Bo jak nie będę sobie szukać innej imprezy w Krakowie :P

Martva - 18 Kwietnia 2008, 11:53

Ja nie mam planów. Chyba że jakaś Praca mnie Znajdzie :|
Słowik - 18 Kwietnia 2008, 18:58

Ech, już mnie leń zaatakował. Zjem coś i przemyślę jeszcze sprawę.
Martva - 19 Kwietnia 2008, 10:51

No to sądzę że Cię skutecznie zaatakował.
Cóż, spotkanie było duuużo lepsze od środowego, tłumy ludzi, najwięksi twardziele siedzieli na podłodze, a goście inteligentnie gnoili prowadzącego. Fajnie było ^^

ihan - 19 Kwietnia 2008, 11:12

Martva napisał/a
goście inteligentnie gnoili prowadzącego.

Brzmi dobrze. Jakieś szczegóły, nagrania, pikantne zdjęcia?

corpse bride - 21 Kwietnia 2008, 14:06

eh, rzygałam i nie mogłam przyjść. słyszałam potem relację. podobno dukaj niezbyt sympatyczny.

a 30-go ma być spotkanie promujące książkę Michała Gacka, wybieram się, więc się możemy z tej okazji spotkać na piwku. dukaj to może nie jest ;) ale przynajmniej sympatyczny :)

satx666 - 21 Kwietnia 2008, 19:05

Corpse mnie wyprzedziła z zaproszeniem oczywiście... :roll:

A teraz po kolei - spotkanie oficjalne promujące książkę ma się odbyć w weekend na konwencie, natomiast spotkanie w środę 30 kwietnia będzie okazją do przedpremierowego upicia się, znaczy zobaczenia (ewentualnie zakupienia) książeczki, no i pogadania z wydawcą i autorem (którzy wspólnie na pewno zrobią majątek na tym karkołomnym przedsięwzięciu ;P: )

Zapraszam wszystkich forumowiczów o godzinie 18 do stranger cafe (róg ulic dietla i wrzesińskiej, między starowiślną a halą targową). Po przedpremierze będzie grał jakiś zespół chyba czy coś, ale szczegółów nie znaju...

Będzie mi naprawdę miło jeśli zajrzycie w wolnej chwili... :) Postaram się nie zachowywać jak Dukaj (no bo też gdzie mi tam do niego :wink: )

Ziuta - 21 Kwietnia 2008, 23:03

Ja przyjdę. Mam wolne :D
corpse bride - 22 Kwietnia 2008, 00:12

ziuta, nie wierzę :wink:
Ziuta - 22 Kwietnia 2008, 10:02

Ale ja naprawdę mam wolne. Święto robotników i w ogóle.
Martva - 22 Kwietnia 2008, 10:53

Ja będę na Constarze, natomiast wcześniej raczej się nie zbiorę.
corpse bride - 22 Kwietnia 2008, 13:48

ah, ciągle zapominam, że 30 kwietnia jest przededniem majowego dla-kogo-jak-dla-kogo weekendu :)
satx666 - 22 Kwietnia 2008, 14:32

Martva - spoko, na Constarze też możemy zahaczyć o jakieś piwko :wink: W ogóle o tym konwencie dowiedziałem się od wydawcy jakieś kilka dni temu, więc nie wiem zupełnie czego się spodziewać i czy ktokolwiek się tam pojawi (poza Martvą oczywiście, co mi absolutnie wystarcza :wink: )

Ziuta - święto robotników, czy nie robotników - każdy pretekst dobry :)

corpse - nie mów, że pracujesz w majowy weekend? Jeśli tak to barbarzyństwo jakieś... :(

corpse bride - 22 Kwietnia 2008, 16:06

satx666, nie wszyscy pracują w szkołach czy innych expanderach, żeby mieć wolny piątek :( . ja mam za to wolny poniedziałek, 5go. anyways, pojawię się. a ten constar to gdzie i kiedy?

i czy constar to nie jakaś ubojnia drobiu?

Martva - 22 Kwietnia 2008, 16:09

http://constar.polter.pl/

Cóż, jeszcze w zeszłym roku sie pracowało 1 i 3 też, pamiętam. I jak miałam praktyki na 3 roku to też tak było...

Ziuta - 22 Kwietnia 2008, 22:35

1 i 3 są święta narodowe, o ile pamiętam.

Martvo, wiesz cos o programie Constaru? Bo chcę się wybrać, a strona organzatorów w tej materii milczy.

Martva - 22 Kwietnia 2008, 22:44

Ziuta napisał/a
1 i 3 są święta narodowe, o ile pamiętam.

No są, owszem. Ale centra ogrodnicze w których pracowałam były wtedy czynne. Dopiero od tego roku się coś zmienia w tej materii, o ile się nie mylę.

Ziuta - 22 Kwietnia 2008, 22:52

Nie będę się wykłócał. Wojsko, policja, huty, markety ogrodnicze – ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś.

ontopicznie:
idę na konwent! idę na konwent! idę na konwent! :mrgreen:

Agata - 25 Kwietnia 2008, 19:13

corpse bride, pocieszę Cię: moja korporacja-matka od kilku lat zamyka w ogóle swe podwoje na długi weekend i wypiernicza wszystkich na urlopy. Może Twoja też niedługo na to wpadnie.
corpse bride - 26 Kwietnia 2008, 14:43

mam nadzieję...
satx666 - 28 Kwietnia 2008, 19:23

Widzę, że wątek jakby umarł, ale zaproszenie na środowe spotkanie jest aktualne - będę wypatrywał Ziuty i Corpse, a jeśli ktoś jeszcze się dołączy to tylko będzie milej :wink:

tu jest link do strony knajpy - www.strangercafe.com

Miks towarzyski zapowiada się dość duży więc zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ziuta - 28 Kwietnia 2008, 20:27

Spoko – przyjdę, na Constar też.
corpse bride - 29 Kwietnia 2008, 01:57

ja też przyjdę, niestety, nie posiedzę zbyt długo. z przyczyn niezależnych. słyszałam też o innych ludziach, co się wybierali :)
satx666 - 2 Maj 2008, 11:10

Ziuta, Corpse - dzięki za przybycie na środowy imprez. Myślę, że wieczór wypadł naprawdę fajnie - na horror.comie powinny pojawić się niedługo zdjęcia z imprezy, więc jak tylko coś będzie to zapodam linka. :)
Martva - 5 Maj 2008, 12:56

A ja byłam w niedzielę i chciałam Twoją książkę kupić, a tu co?
Jak wyszło spotkanie?

Partner forum