Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Adashi - 17 Kwietnia 2008, 18:41
Emotki możesz podlinkować, jak się uprzesz, no właśnie...
A wątek PiwoKonowy chcieli nam odebrać, ale za późno się obudzili, to dość represyjne forum
Ziuta - 17 Kwietnia 2008, 19:12
Słowik napisał/a | Ziucie należą się słowa wsparcia, ja już mam to za sobą. |
Oj tak, oj tak. Nawet więcej niż słowa wsparcia, bo mam strasznego pecha w tym roku. Męczę się z półprzwodnikami, bo Mistrzu dorobił nowe pytania do standartowej setki. I parę ponoć pozmieniał.
Słowik napisał/a | Ja powtarzałem rok |
To się pokaż moje Mamie i udowodnij, że nie jesteś naćpanym degeneratem z edukacja i przyszłością w de Robie wszystko, żeby nie wylecieć, ani nie powtarzac niczego. Drugi rok UE to byłaby rzeźnia. Zwłaszcza, że Krajewski przeforsował swoje i od przyszłego roku każdy będzie miał dwa semestry.
gorbash napisał/a | Jak dla mnie z Waszych opowieści niezapomniany jest pan Kuta Stanisław |
Kill'em all!
Słowik - 17 Kwietnia 2008, 19:20
Spoko Ziuta, mogę przyjść nawet z indeksem
Co do Poplitu, ja jutro idę.
Homer - 17 Kwietnia 2008, 19:49
Ziuta napisał/a | Męczę się z półprzwodnikami, bo Mistrzu dorobił nowe pytania do standartowej setki. I parę ponoć pozmieniał. |
Koper pozwala(ł) zdawać do września więc nie masz tak źle .
Powodzenia . Pociesz się tym, że ja walczyłem z II rokiem mając dodatkowo Węglowską z pierwszego na plecach. I dałem radę.
Ziuta - 17 Kwietnia 2008, 22:03
Pocieszyłeś mnie. W tej chwili walczę z Koprem i analem.
chyba tez idę na poplit. Chyba
Krasnola - 18 Kwietnia 2008, 08:58
A to dlatego mi coś nie grało, dzięki
A w ogóle jak się zapatrujecie na ten termin? Bo musiałabym wiedzieć, czy Wam to pasuje wcześniej. Bo jak nie będę sobie szukać innej imprezy w Krakowie
Martva - 18 Kwietnia 2008, 11:53
Ja nie mam planów. Chyba że jakaś Praca mnie Znajdzie
Słowik - 18 Kwietnia 2008, 18:58
Ech, już mnie leń zaatakował. Zjem coś i przemyślę jeszcze sprawę.
Martva - 19 Kwietnia 2008, 10:51
No to sądzę że Cię skutecznie zaatakował.
Cóż, spotkanie było duuużo lepsze od środowego, tłumy ludzi, najwięksi twardziele siedzieli na podłodze, a goście inteligentnie gnoili prowadzącego. Fajnie było ^^
ihan - 19 Kwietnia 2008, 11:12
Martva napisał/a | goście inteligentnie gnoili prowadzącego. |
Brzmi dobrze. Jakieś szczegóły, nagrania, pikantne zdjęcia?
corpse bride - 21 Kwietnia 2008, 14:06
eh, rzygałam i nie mogłam przyjść. słyszałam potem relację. podobno dukaj niezbyt sympatyczny.
a 30-go ma być spotkanie promujące książkę Michała Gacka, wybieram się, więc się możemy z tej okazji spotkać na piwku. dukaj to może nie jest ale przynajmniej sympatyczny
satx666 - 21 Kwietnia 2008, 19:05
Corpse mnie wyprzedziła z zaproszeniem oczywiście...
A teraz po kolei - spotkanie oficjalne promujące książkę ma się odbyć w weekend na konwencie, natomiast spotkanie w środę 30 kwietnia będzie okazją do przedpremierowego upicia się, znaczy zobaczenia (ewentualnie zakupienia) książeczki, no i pogadania z wydawcą i autorem (którzy wspólnie na pewno zrobią majątek na tym karkołomnym przedsięwzięciu )
Zapraszam wszystkich forumowiczów o godzinie 18 do stranger cafe (róg ulic dietla i wrzesińskiej, między starowiślną a halą targową). Po przedpremierze będzie grał jakiś zespół chyba czy coś, ale szczegółów nie znaju...
Będzie mi naprawdę miło jeśli zajrzycie w wolnej chwili... Postaram się nie zachowywać jak Dukaj (no bo też gdzie mi tam do niego )
Ziuta - 21 Kwietnia 2008, 23:03
Ja przyjdę. Mam wolne
corpse bride - 22 Kwietnia 2008, 00:12
ziuta, nie wierzę
Ziuta - 22 Kwietnia 2008, 10:02
Ale ja naprawdę mam wolne. Święto robotników i w ogóle.
Martva - 22 Kwietnia 2008, 10:53
Ja będę na Constarze, natomiast wcześniej raczej się nie zbiorę.
corpse bride - 22 Kwietnia 2008, 13:48
ah, ciągle zapominam, że 30 kwietnia jest przededniem majowego dla-kogo-jak-dla-kogo weekendu
satx666 - 22 Kwietnia 2008, 14:32
Martva - spoko, na Constarze też możemy zahaczyć o jakieś piwko W ogóle o tym konwencie dowiedziałem się od wydawcy jakieś kilka dni temu, więc nie wiem zupełnie czego się spodziewać i czy ktokolwiek się tam pojawi (poza Martvą oczywiście, co mi absolutnie wystarcza )
Ziuta - święto robotników, czy nie robotników - każdy pretekst dobry
corpse - nie mów, że pracujesz w majowy weekend? Jeśli tak to barbarzyństwo jakieś...
corpse bride - 22 Kwietnia 2008, 16:06
satx666, nie wszyscy pracują w szkołach czy innych expanderach, żeby mieć wolny piątek . ja mam za to wolny poniedziałek, 5go. anyways, pojawię się. a ten constar to gdzie i kiedy?
i czy constar to nie jakaś ubojnia drobiu?
Martva - 22 Kwietnia 2008, 16:09
http://constar.polter.pl/
Cóż, jeszcze w zeszłym roku sie pracowało 1 i 3 też, pamiętam. I jak miałam praktyki na 3 roku to też tak było...
Ziuta - 22 Kwietnia 2008, 22:35
1 i 3 są święta narodowe, o ile pamiętam.
Martvo, wiesz cos o programie Constaru? Bo chcę się wybrać, a strona organzatorów w tej materii milczy.
Martva - 22 Kwietnia 2008, 22:44
Ziuta napisał/a | 1 i 3 są święta narodowe, o ile pamiętam. |
No są, owszem. Ale centra ogrodnicze w których pracowałam były wtedy czynne. Dopiero od tego roku się coś zmienia w tej materii, o ile się nie mylę.
Ziuta - 22 Kwietnia 2008, 22:52
Nie będę się wykłócał. Wojsko, policja, huty, markety ogrodnicze – ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś.
ontopicznie:
idę na konwent! idę na konwent! idę na konwent!
Agata - 25 Kwietnia 2008, 19:13
corpse bride, pocieszę Cię: moja korporacja-matka od kilku lat zamyka w ogóle swe podwoje na długi weekend i wypiernicza wszystkich na urlopy. Może Twoja też niedługo na to wpadnie.
corpse bride - 26 Kwietnia 2008, 14:43
mam nadzieję...
satx666 - 28 Kwietnia 2008, 19:23
Widzę, że wątek jakby umarł, ale zaproszenie na środowe spotkanie jest aktualne - będę wypatrywał Ziuty i Corpse, a jeśli ktoś jeszcze się dołączy to tylko będzie milej
tu jest link do strony knajpy - www.strangercafe.com
Miks towarzyski zapowiada się dość duży więc zobaczymy co z tego wyjdzie
Ziuta - 28 Kwietnia 2008, 20:27
Spoko – przyjdę, na Constar też.
corpse bride - 29 Kwietnia 2008, 01:57
ja też przyjdę, niestety, nie posiedzę zbyt długo. z przyczyn niezależnych. słyszałam też o innych ludziach, co się wybierali
satx666 - 2 Maj 2008, 11:10
Ziuta, Corpse - dzięki za przybycie na środowy imprez. Myślę, że wieczór wypadł naprawdę fajnie - na horror.comie powinny pojawić się niedługo zdjęcia z imprezy, więc jak tylko coś będzie to zapodam linka.
Martva - 5 Maj 2008, 12:56
A ja byłam w niedzielę i chciałam Twoją książkę kupić, a tu co?
Jak wyszło spotkanie?
|
|
|