To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kai - 16 Kwietnia 2010, 14:16

Rafał napisał/a
Kai napisał/a
Kurczę, widzę podwójnie
Whiskey odstaw na dzień, powinno się poprawić.

Cały problem w tym że odstawiłam w ogóle wszelkie % z dwa tygodnie temu :( bo doszłam do wniosku, że lato idzie, a to jednak kalorie, nawet mały drink.
Podejrzewam, że to raczej te 18 godzin przed monitorem :evil:

EDIT: codziennie przez ostatni miesiąc.

robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 15:18

Kai napisał/a
Podejrzewam, że to raczej te 18 godzin przed monitorem :evil:

EDIT: codziennie przez ostatni miesiąc.

Kai, To może być to. Ja mam w ogóle słaby wzrok, a jak posiedzę przy monitorze dłużej, to muszę aż krople wziąć - tak mnie patrzałki szczypią i w ogóle.
A co do % to mnie akurat służą - w rozsądnych ilościach. I to jest dopiero ciekawe. :)
A takie dolegliwości jak masz spowodowane są wpatrywaniem się przez dłuższy czas w jedno miejsce (ekran), po pewnym czasie mięśnie gałek ocznych dostaja małpiego rozumu - i stąd podwójne widzenie na przykład.

Z innej beczki http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html

Ech ten Eyjafjallajökull... :(

A to mnie normalnie dobija: http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html

Kai - 16 Kwietnia 2010, 15:48

Prawdę mówiąc serce pęka... przecież nikt jej nie odważy się powiedzieć, kto by to wziął na swoje sumienie.

Ale kiedyś trzeba będzie to zrobić - i co wtedy? Będzie miała żal, że nie mogła uczestniczyć w pogrzebie syna nawet za pośrednictwem telewizji. Tak mi się wydaje.

Bob1970r, mnie też % służą, aż za bardzo :twisted: ale musiałam przystopować raz ze względu na te puste kalorie, a dwa... złość to jak lubię odczuwać na trzeźwo. :evil:
No tak, a tłumaczenie metodą "wybieram między cyferkami bo nie lubię przepisywać cyferek" właśnie polega na intensywnym wpatrywaniu się... może i racja.

Jutro chyba pójdę sobie do parku na zielone popatrzeć.

robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 15:52

Na 100% racja. Właśnie te cyferki cię dobijają.
Ja nie wiem,czy byłbym w stanie znieść coś takiego - nie powiedzieć matce o śmierci brata/syna. Nie wyobrażam sobie tego. Choć podobno mam mocne nerwy...

Kai - 16 Kwietnia 2010, 16:05

Przede wszystkim nie wolno. Zawsze człowiek jakoś chce się ze zmarłym pożegnać. Brak tego pożegnania może przysporzyć więcej cierpienia niż sama wiadomość. Nie wiem, jak Jarosław to robi. Też bym nie mogła.

Wkurza mnie to co wcześniej. Że ludzie zaczynają pracować o 15.30. A już wyłączałam komputer... :evil:

robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 16:34

Kai napisał/a
Że ludzie zaczynają pracować o 15.30.

Chyba im się pomyliło ze stylem południowo-amerykańskim i słynnym: hasta mańana. :evil:

hardgirl123 - 16 Kwietnia 2010, 17:49

denerwuje mnie ten głupek o ktłórym wcześniej coraz bardziej, aż mnie skręca żeby coś napisać....i wcielić to w czyn
ketyow - 16 Kwietnia 2010, 20:11

Wkurza mnie, że jest cholernie zimno, i przez to lodowate powietrze i 2,5h na rowerze, bolą mnie płuca i chce mi się kaszleć. Mam nadzieję, że mnie nie przewiało, ostatnio już miałem dzień prawie bez słuchu na prawe ucho.
Fidel-F2 - 16 Kwietnia 2010, 23:38

Bob1970r napisał/a
Kurde, to jakieś fatum.
nie, to wulkan
Fidel-F2 - 17 Kwietnia 2010, 00:10

Jestem zażenowany. W chwili gdy wielu ludzi autentycznie odczuwa żal po śmierci prezydenta, PiS i środowisko kościelne, czyli w sumie najbliżsi mu, niemal z miejsca wykorzystują to tragiczne zdarzenie do wygrywania politycznych kart. Nie lubiłem ich wcześniej ale w tej chwili czuję wyjątkowe obrzydzenie.
hardgirl123 - 17 Kwietnia 2010, 08:30

wkurza mnie, ze niektóre osoby nie mogą dopuścić myśli do siebie że g... znaczą a mają się za najwazniejsze. Jest to obrzydliwe.
Fidel-F2 - 17 Kwietnia 2010, 09:02

to akurat mnie bawi
agnieszka_ask - 17 Kwietnia 2010, 09:03

trzy godziny na lotnisko, dwie na lotnisku, trzy z lotniska i nadal jestem w tym samym kraju. Jupiiii!!!
NURS - 17 Kwietnia 2010, 09:06

a ile lotu? kradwans? :twisted:
agnieszka_ask - 17 Kwietnia 2010, 09:09

właśnie o to chodzi, że zero lotu ;)
ketyow - 17 Kwietnia 2010, 20:35

Cytat
Wiecie kto sie najbardziej ucieszy ze smierci Kaczynskiego ?? Piłsudski... Bo zawsze chcial miec zimnego leszka pod reka... :P :P

Bez komentarza.

Fidel-F2 - 17 Kwietnia 2010, 21:41

ketyow, wyluzuj
ivaine - 17 Kwietnia 2010, 22:25

ketyow, słyszałam ten dowcip w lepszej wersji. :wink:
Martva - 18 Kwietnia 2010, 09:31

Cholerny wulkan.
Lynx - 18 Kwietnia 2010, 12:47

Mój komputer, internet i mój brak umiejętności w tym temacie. Szlag, szlag, szlag. :evil:
robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 12:48

heimskur Eyjafjallajökull... :evil: heimskur eldfjall... :evil:
(durny E., durny wulkan)

Kai - 18 Kwietnia 2010, 12:56

Lynx napisał/a
Mój komputer, internet i mój brak umiejętności w tym temacie. Szlag, szlag, szlag. :evil:

Jest tu parę osób, które mogą pomóc ;)

robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 12:58

Sam mogę zaświadczyć. :)
Kai - 18 Kwietnia 2010, 13:03

:)

A na temat: właśnie ostry strumień wody, który puściłam do płukania makaronu trafił na łyżkę w zlewie :roll:

robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 13:15

No nie! Sąsiad pięto niżej - napił się i teraz rozrabia. Przestawia meble, bo mu "przeszkadzają" Co za głupek. Pije się po humor, a nie po rozróbę. :evil: :evil:
Kai - 18 Kwietnia 2010, 13:21

Może potrzebował podsycić w sobie zapał twórczy do przemeblowania? :roll:
robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 13:26

Kai, Nie. Gość tak ma prawie codziennie. :roll: :(
O, znowu: perduuut!, trrach! wytrzymać nie idzie. Policja tylko macha ręką, bo płaci czynsz... Wrrrr.... :evil:

jewgienij - 18 Kwietnia 2010, 13:31

Na 29 kwietnia mam zabukowany bilet lotniczy z Berlina do Dublina, a wulkan wziął i zaczął wypluwać ten syf . Nie wiadomo, czy nie uaktywni się przy okazji Ketla. Powinni zabronić tych erupcji.
robert70r. - 18 Kwietnia 2010, 13:32

...heimskur eldfjall... :evil:
shenra - 18 Kwietnia 2010, 13:51

Wkur...mnie telewizor, który nadaje od tygodnia i bezkrytyczne podejście rodziny plus pianie peanów na cześć.... :evil: :evil:

Partner forum