Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
ketyow - 11 Maj 2010, 20:48
Hola hola, ja jeszcze nie powiedziałem, co będziemy z Tobą w tej klatce robić
Agi - 11 Maj 2010, 20:50
czamataja, ketyow, przestańcie się awanturować.
Tu jest bijalnia, nie Karczma.
ketyow - 11 Maj 2010, 20:52
A właśnie miało przejść do rękoczynów
Okej, już spokojny będę, przepraszam. Idę po piwo, bo mnie dziś głupawka wzięła
Agi - 11 Maj 2010, 20:54
No! (że zacytuję Anioła z Alternatywy 4)
czamataja - 11 Maj 2010, 21:18
hmm ja też przepraszam
Ib - 11 Maj 2010, 23:52
Witam,
pozdrawiam wszystkich. Jestem nowa i może napiszę do was czasami:). chyba mam sie przedstawić ... Ib
Ib - 11 Maj 2010, 23:52
Witam,
pozdrawiam wszystkich. Jestem nowa i może napiszę do was czasami:). chyba mam sie przedstawić ... Ib
Kruk Siwy - 11 Maj 2010, 23:54
O matko dwoi mi się w oczach dwie Ib, ? Ale nic to pac macką i mac packą! Witaj na forum!
Chal-Chenet - 11 Maj 2010, 23:54
Ib, witaj. Dobry mam dzisiaj humor po liderze Lecha, bić nie będę. Baw się dobrze.
ketyow - 11 Maj 2010, 23:57
Ib, co czasami? Pisz codziennie I znów ten Kraków, stolica fantastyki czy jak?
Chal-Chenet - 11 Maj 2010, 23:59
Nie? Trochę przygnębiające. Gdzie są fantastyczne Pyry, ja się pytam...
ivaine - 12 Maj 2010, 00:01
Aerial-Sin, Ib, witajcie i bawcie się dobrze .
ketyow napisał/a | I znów ten Kraków, stolica fantastyki czy jak? |
Zazdrośnik .
ketyow - 12 Maj 2010, 00:12
ivaine, Ty też? No nie
Chal-Chenet - 12 Maj 2010, 00:13
Mogłeś się domyślić. "Ze snów". A przecież każdy śni, by leżeć kiedyś na Wawelu.
ivaine - 12 Maj 2010, 00:17
Chal-Chenet, pff, o Wawelu się nie śni, tylko w nim się śpi... na wieczność
ketyow - 12 Maj 2010, 00:17
Pff, na Wawelu? Ja tam chcę własną piramidę!
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 01:09
zostan konsultantka avonu!
Ozzborn - 12 Maj 2010, 02:45
Elo gollumki, dawnom nie bił to hurtem do miksera, jak w kawale z żabą - tylko tu szare - pstryk - czerwone... a może zielone? Co gollumy mają w środku wnętrza?
Onufry gratulacje wyspamowałeś 44 posty pierwszego dnia zapraszamy Cię do naszej loży spamerów
I dobra wiadomość - możesz już klepać gollumy
shenra - 12 Maj 2010, 06:20
Aerial-Sin, Ib no nie ociągać się, maszerować po tej desce. O a teraz grzecznie na "hop" skaczemy do wody. No raz, dwa, nie będę cały dzień parkować łajby w jednym miejscu. "Hop" i bawcie się dobrze.
czamataja - 12 Maj 2010, 08:31
Ib, witam, witam i o zdrowie pytam, bo... będzie Ci potrzebne
Kai - 12 Maj 2010, 08:42
Ib, pac macką na powitanie i zaglądaj
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 11:21
Ozzborn napisał/a |
Onufry gratulacje wyspamowałeś 44 posty pierwszego dnia zapraszamy Cię do naszej loży spamerów
I dobra wiadomość - możesz już klepać gollumy |
No no! Nie pierwszego dnia, tylko w ciagu 2 pierwszych, a poza tym zaden nie byl nabity bezmyslnie ;] Po prostu juz przed rejestracja czytywalem forum i bylo pare miejsc, gdzie chcialem swoj slad zostawic
Witam Ib ciosami obu foczych pletw, albowiem i ona przywitala sie podwojnie
ketyow - 12 Maj 2010, 11:30
Nielichy Onufry napisał/a | Ozzborn napisał/a |
I dobra wiadomość - możesz już klepać gollumy |
No no! Nie pierwszego dnia, tylko w ciagu 2 pierwszych, a poza tym zaden nie byl nabity bezmyslnie ;] Po prostu juz przed rejestracja czytywalem forum i bylo pare miejsc, gdzie chcialem swoj slad zostawic
Witam Ib ciosami obu foczych pletw, albowiem i ona przywitala sie podwojnie |
Powiedz mi o Wielki - jak taką zdolność osiągnąć?
Aha, ale oczywiście posty bez polskich znaków liczą się jako 1/3
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 11:33
Przed kazdym nabiciem posta myslec musisz, a planowana ilosc postow wkrotce osiagniesz!
Jak dlugo nie robie bledow, jest mi doskonale obojetne, czy korzystam z polskich znakow, czy nie. Tak jest po prostu dla mnie szybciej.
ketyow - 12 Maj 2010, 11:37
Nielichy Onufry, pytanie tylko czy nam jest obojętne coś takiego czytać?
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 11:46
ketyow, odpowiedz na nie tez jest mi doskonale obojetna
Nie offtopujmy juz: chcesz o tym porozmawiac, zapraszam na PW, tam chetnie napisze ci czemu nie uzywam polskich znakow i czemu nie interesuje mnie, czy komus to przeszkadza :>
Ozzborn - 12 Maj 2010, 11:48
no to teraz się zacznie
Fajnie, że nie robisz "bledow", jednakowoż to jest forum literackie, więc szacunek dla rozmówcy wymagałby raczej nierobienia "błędów".
ketyow - 12 Maj 2010, 11:53
Szacunek dla rozmówców wymaga się dostosować. Mnie zupełnie nie interesuje czemu nie używasz polskich znaków i czemu masz w poważaniu co inni o tym sądzą, ja tylko stwierdzam krótko: razi mnie to w oczy.
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 12:00
Na forum literackim powinna panowac swoboda wypowiedzi, zarowno w tresci jak i formie. Ograniczona winna byc jedynie regulaminem. Jesli mam ochote wyrazac swoje opinie bez pomocy przycisku Alt, to winno mi byc to zagwarantowane. Jesli zachowaniem tym naruszam regulamin forum, prosze moderatorow o usuniecie mojego konta, a w przeciwnym wypadku, moge tylko polecic ignorowanie moich postow osobom, ktore razi brak polskich znakow.
eot z mojej strony
Ozzborn - 12 Maj 2010, 12:04
doświadczam deżawi
|
|
|