To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

ketyow - 11 Maj 2010, 20:48

Hola hola, ja jeszcze nie powiedziałem, co będziemy z Tobą w tej klatce robić :twisted:
Agi - 11 Maj 2010, 20:50

czamataja, ketyow, przestańcie się awanturować.
Tu jest bijalnia, nie Karczma.

ketyow - 11 Maj 2010, 20:52

A właśnie miało przejść do rękoczynów :mrgreen:

Okej, już spokojny będę, przepraszam. Idę po piwo, bo mnie dziś głupawka wzięła ;P:

Agi - 11 Maj 2010, 20:54

No! (że zacytuję Anioła z Alternatywy 4)
czamataja - 11 Maj 2010, 21:18

hmm ja też przepraszam :oops:
Ib - 11 Maj 2010, 23:52

Witam,
pozdrawiam wszystkich. Jestem nowa i może napiszę do was czasami:). chyba mam sie przedstawić ... Ib :D

Ib - 11 Maj 2010, 23:52

Witam,
pozdrawiam wszystkich. Jestem nowa i może napiszę do was czasami:). chyba mam sie przedstawić ... Ib :D

Kruk Siwy - 11 Maj 2010, 23:54

O matko dwoi mi się w oczach dwie Ib, ? Ale nic to pac macką i mac packą! Witaj na forum!
Chal-Chenet - 11 Maj 2010, 23:54

Ib, witaj. Dobry mam dzisiaj humor po liderze Lecha, bić nie będę. Baw się dobrze. :D
ketyow - 11 Maj 2010, 23:57

Ib, co czasami? Pisz codziennie ;P: I znów ten Kraków, stolica fantastyki czy jak? ;P:
Chal-Chenet - 11 Maj 2010, 23:59

Nie? Trochę przygnębiające. Gdzie są fantastyczne Pyry, ja się pytam...
ivaine - 12 Maj 2010, 00:01

Aerial-Sin, Ib, witajcie i bawcie się dobrze :) .

ketyow napisał/a
I znów ten Kraków, stolica fantastyki czy jak? ;P:

Zazdrośnik ;P: .

ketyow - 12 Maj 2010, 00:12

ivaine, Ty też? No nie ;P:
Chal-Chenet - 12 Maj 2010, 00:13

Mogłeś się domyślić. "Ze snów". A przecież każdy śni, by leżeć kiedyś na Wawelu. :twisted:
ivaine - 12 Maj 2010, 00:17

Chal-Chenet, pff, o Wawelu się nie śni, tylko w nim się śpi... na wieczność ;P:
ketyow - 12 Maj 2010, 00:17

Pff, na Wawelu? Ja tam chcę własną piramidę!
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 01:09

zostan konsultantka avonu! ;P:
Ozzborn - 12 Maj 2010, 02:45

Elo gollumki, dawnom nie bił to hurtem do miksera, jak w kawale z żabą - tylko tu szare - pstryk - czerwone... a może zielone? Co gollumy mają w środku wnętrza?

Onufry gratulacje wyspamowałeś 44 posty pierwszego dnia :bravo zapraszamy Cię do naszej loży spamerów :mrgreen:
I dobra wiadomość - możesz już klepać gollumy :twisted:

shenra - 12 Maj 2010, 06:20

Aerial-Sin, Ib no nie ociągać się, maszerować po tej desce. :twisted: O a teraz grzecznie na "hop" skaczemy do wody. No raz, dwa, nie będę cały dzień parkować łajby w jednym miejscu. "Hop" i bawcie się dobrze. :D
czamataja - 12 Maj 2010, 08:31

Ib, witam, witam i o zdrowie pytam, bo... będzie Ci potrzebne :twisted:
Kai - 12 Maj 2010, 08:42

Ib, pac macką na powitanie i zaglądaj :)
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 11:21

Ozzborn napisał/a

Onufry gratulacje wyspamowałeś 44 posty pierwszego dnia :bravo zapraszamy Cię do naszej loży spamerów :mrgreen:

No no! Nie pierwszego dnia, tylko w ciagu 2 pierwszych, a poza tym zaden nie byl nabity bezmyslnie ;] Po prostu juz przed rejestracja czytywalem forum i bylo pare miejsc, gdzie chcialem swoj slad zostawic :wink:

Witam Ib ciosami obu foczych pletw, albowiem i ona przywitala sie podwojnie :twisted:

ketyow - 12 Maj 2010, 11:30

Nielichy Onufry napisał/a
Ozzborn napisał/a

No no! Nie pierwszego dnia, tylko w ciagu 2 pierwszych, a poza tym zaden nie byl nabity bezmyslnie ;] Po prostu juz przed rejestracja czytywalem forum i bylo pare miejsc, gdzie chcialem swoj slad zostawic :wink:

Witam Ib ciosami obu foczych pletw, albowiem i ona przywitala sie podwojnie :twisted:

Powiedz mi o Wielki - jak taką zdolność osiągnąć?
:mrgreen:

Aha, ale oczywiście posty bez polskich znaków liczą się jako 1/3 :twisted:

Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 11:33

Przed kazdym nabiciem posta myslec musisz, a planowana ilosc postow wkrotce osiagniesz!

Jak dlugo nie robie bledow, jest mi doskonale obojetne, czy korzystam z polskich znakow, czy nie. Tak jest po prostu dla mnie szybciej. :roll:

ketyow - 12 Maj 2010, 11:37

Nielichy Onufry, pytanie tylko czy nam jest obojętne coś takiego czytać? :twisted:
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 11:46

ketyow, odpowiedz na nie tez jest mi doskonale obojetna :)

Nie offtopujmy juz: chcesz o tym porozmawiac, zapraszam na PW, tam chetnie napisze ci czemu nie uzywam polskich znakow i czemu nie interesuje mnie, czy komus to przeszkadza :>

Ozzborn - 12 Maj 2010, 11:48

no to teraz się zacznie :twisted:

Fajnie, że nie robisz "bledow", jednakowoż to jest forum literackie, więc szacunek dla rozmówcy wymagałby raczej nierobienia "błędów".

ketyow - 12 Maj 2010, 11:53

Szacunek dla rozmówców wymaga się dostosować. Mnie zupełnie nie interesuje czemu nie używasz polskich znaków i czemu masz w poważaniu co inni o tym sądzą, ja tylko stwierdzam krótko: razi mnie to w oczy.
Nielichy Onufry - 12 Maj 2010, 12:00

Na forum literackim powinna panowac swoboda wypowiedzi, zarowno w tresci jak i formie. Ograniczona winna byc jedynie regulaminem. Jesli mam ochote wyrazac swoje opinie bez pomocy przycisku Alt, to winno mi byc to zagwarantowane. Jesli zachowaniem tym naruszam regulamin forum, prosze moderatorow o usuniecie mojego konta, a w przeciwnym wypadku, moge tylko polecic ignorowanie moich postow osobom, ktore razi brak polskich znakow.

eot z mojej strony :wink:

Ozzborn - 12 Maj 2010, 12:04

doświadczam deżawi

Partner forum