To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 15 Kwietnia 2010, 12:00

illianna, ale MY się nie skarżymy. To WY płaczecie.
Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:02

illianna, a czemu masz cicho siedzieć, przeciwnie, uroczystość uroczystością, ale ludzie muszą jakoś funkcjonować, pracować, żyć. Szkoda, że nikt o tym nie pomyślał wcześniej. Ale to znów jest norma. :(
illianna - 15 Kwietnia 2010, 12:02

Kruk Siwy, przynajmniej to szczere łzy, a nie wymuszone jak u wielu jeszcze wczorajszych przeciwników ;P:
Rafał - 15 Kwietnia 2010, 12:03

Popie@# w dup#@$ #54any windows. Albo moja głupota. Kilka godzin roboty poszło się #@%#@! Dureń pobrał (sam) jakąś aktualizację, wyczekał na chwile nieuwagi (musiałem na pół godziny odejść), po czym się zrestartował (sam) nie zapisując pracy w wordzie, nad którą siedziałem od rana :twisted: A na dodatek puściłem informatyka na urlop :twisted: O ja durny :twisted:
Kruk Siwy - 15 Kwietnia 2010, 12:04

illianna, que? Bo ja o korkach mówię tudzież o wybuchu wulkanu przebrzydłego.
robert70r. - 15 Kwietnia 2010, 12:04

No i proszę: jak taki, magiczny w sumie, wybuch wulkanu może namieszać na świecie...
Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:04

Rafał, A Word nie odzyskał sam dokumentu z autozapisu? Włącz go i sprawdź!

P.S, Jak można zamówić wybuch wulkanu na maj, żeby mi ten )*()*&() nie przyleciał dp Polski? :evil: :evil: :evil:

ketyow - 15 Kwietnia 2010, 12:05

Rafał, nie używasz wersji 2007? Włącz pokazywanie ukrytych plików w folderze, gdzie był zapisany oryginał, jest szansa że będzie tam kopia robocza, o nieco dziwnej nazwie.
illianna - 15 Kwietnia 2010, 12:06

Bob1970r, no a w Chinach umarło ponad 600 osób
Chiny
Do 617 wzrosła w czwartek liczba ofiar śmiertelnych silnego trzęsienia ziemi w prowincji Qinghai na Wyżynie Tybetańskiej w północno-zachodnich Chinach. Szacuje się, że pod gruzami pogrzebanych jest wciąż ponad 300 osób - informuje państwowa agencja Xinhua.

Ziemniak - 15 Kwietnia 2010, 12:07

Martva, Balice ogłosiły, że loty rozkładowe nie będą odwołane i lotnisko będzie funkcjonować normalnie. Jak tylko wulkan nie namiesza, wszystko będzie OK.
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 12:08

Kai napisał/a

Na Twoim miejscu nie mydliłabym oczu młodym, niedoświadczonym adeptom :twisted: Oficjalne informacje to czysty pijar, czamataja, nie daj się zwieść szarej stronie, do ciemnej jej daleko!

Ale ja tak bardzo chcę :twisted:

Kai napisał/a
Martva. obawiam się, że jeśli wystartują, to mogą lądować w Pyrzowicach. Ale wtedy zapewniają dowóz pasażerów.

Zapraszamy na Śląsk!!! Pyrzowice nie są takie złe. Kolorystyka przyjemna, a i obsługa miła:)

Rafał - 15 Kwietnia 2010, 12:08

Kai napisał/a
Rafał, A Word nie odzyskał sam dokumentu z autozapisu? Włącz go i sprawdź!
Nie odzyskał, taka jego mać :evil:

ketyow napisał/a
Rafał, nie używasz wersji 2007? Włącz pokazywanie ukrytych plików w folderze, gdzie był zapisany oryginał, jest szansa że będzie tam kopia robocza, o nieco dziwnej nazwie.
Spróbuję, chociaż już jakieś 75 % roboty odwaliłem na nowo :wink:

A w ogóle idzie gdzieś jakoś ustawić albo odhaczyć samowolne restartowanie?

robert70r. - 15 Kwietnia 2010, 12:09

Nostradamus, czy ty aby o czymś takim nie marudziłeś? - chciałoby się zapytać :| .
Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:10

Tak, ale tylko po błędzie. Ustawienia ->Panel Sterowania -> System -> Startup i Recovery (trzecia opcja od góry) -> odptaszkować Automatyczny Restart

I zmień ustawienie aktualizacji, tak, żebyś to Ty decydował, czy mają być instalowane.

Martva - 15 Kwietnia 2010, 12:12

Ziemniak, to mam nadzieję że mój ojciec ma złe informacje (nie zapytałam skąd je ma). Najbardziej mnie wkurza że jak znam życie, do ostatniej chwili nie będzie nic wiadomo na pewno.
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 12:12

Rafał, w panelu sterownia możesz wyłączyć aktualizacje automatyczne, a jeśli jest opcja tylko wyłączenia samoczynnego restartu, to pewnie też tam. Przynajmniej tam jest w XP. Ewentualnie jakieś centrum zabezpieczeń etc. Ja w ogóle takich rzeczy nie używam, 1/3 usług windowsowskich wyłączyłem.

A co do pliku, jeśli kontynuowałeś pracę na oryginale, to bardzo możliwe, że i kopia robocza przepadła przez nadpisanie. Ale sprawdzić można.

Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:14

Chyba prawie każda aktualizacja wymusza restart. Lepiej je odklikaj.
Rafał - 15 Kwietnia 2010, 12:22

Kai, Ketyow dzięki jak nie wiem co :D
Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:24

Rebel Scum of PCLab zawsze do usług :mrgreen:
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 12:24

You're welcome.
robert70r. - 15 Kwietnia 2010, 12:29

Kai, Zapomniałem w kamuszek: dźwiękówka działa - wtyczki tudzież. :bravo :D Thanks!
Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:31

Bob1970r napisał/a
Kai, Zapomniałem w kamuszek: dźwiękówka działa - wtyczki tudzież. :bravo :D Thanks!

A ja od wczoraj miałam zamiar zapytać i też zapomniałam. Cieszę się ogromnie :D

shenra - 15 Kwietnia 2010, 12:32

Brak wody. :evil:
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 12:33

shenra, ściągaj z torrentów ;P:
shenra - 15 Kwietnia 2010, 12:37

ketyow napisał/a
shenra, ściągaj z torrentów
Taa i zrobię sobie z niej kawę :evil:
robert70r. - 15 Kwietnia 2010, 12:39

shenra napisał/a
Brak wody. :evil:

Musi, rura gdzieś p@3$54kła...

Kai - 15 Kwietnia 2010, 12:40

Pewnym wyjściem (kawa!) jest zakup 5-litrowej, najtańszej wody mineralnej niegazowanej, jeśli to przedłużająca się awaria.

Jak ja nienawidzę braku wody! Zwłaszcza że moja osobista MONK-owica znacznie utrudnia mi wyjście do sklepu w stanie nieumytym.

robert70r. - 15 Kwietnia 2010, 12:45

A propos: u mnie jest tak: ktoś coś robi z kranem, rurkami itd. i zamiast zakręcić zawory w mieszkaniu, to sobie wesoło zakręca - na cały dzień zawory główne. Kurde balans! :evil: :evil: :evil:
shenra - 15 Kwietnia 2010, 12:46

Kai napisał/a
Zwłaszcza że moja osobista MONK-owica znacznie utrudnia mi wyjście do sklepu w stanie nieumytym.
o to to...
Kai - 15 Kwietnia 2010, 14:29

shenra, jak tam woda? Jakby tyle nie było, to już bym wyszła, a niech wąchają, no!

Grrrr czemu kolega nie może rozmawiać z Wawą przez telefon, tylko przez okno? Własnych myśli nie słyszę :evil:

Partner forum