Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ketyow - 14 Kwietnia 2010, 23:27
Youtube przestał mi działać - "go upgrade". I zainstalowałem nowego flasha i... "go upgrade". Sucks!
hardgirl123 - 15 Kwietnia 2010, 07:37
czytałam sobie własnie artykuł w GK i uznałam, że w niedzielę o opuszczeniu mieszkania moge zapomnieć :/
Kai - 15 Kwietnia 2010, 08:08
| ketyow napisał/a | | Youtube przestał mi działać - go upgrade. I zainstalowałem nowego flasha i... go upgrade. Sucks! |
Anomalocaris miał ostatnio to samo. Win 7 czy Vista?
Spytam, czy już sobie z tym poradził i jak.
A wku... mnie wiszący naokoło dyskutanci polityczni rozprawiający o aktualnej sytuacji. Ciekawe, czy nie mają nic do roboty czy im się nie chce?
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 09:32
Win XP... Zaraz poszukam na necie, co i jak...
Mam tak tylko pod Operą, podobno na Seamonkey jest tak samo. Co ciekawe nie aktualizowałem Opery i samo się tak zrobiło, dodatkowo po tym jak zmienili szatę YT jeszcze działał.
Trudno, leję na youtube'a, nie chce mi się już grzebać. Ludzie to zrzucają na programy blokujące flash, ale ja nie używam niczego do blokowania reklam etc. Wczoraj oglądałem filmik i kliknąłem na oglądanie kolejnego i już tak było. Po odświeżeniu to samo stało się z tym załadowanym.
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 09:47
Denerwują mnie pękające kubki, wtedy kiedy pękają, gdy to JA nalewam do nich wody, i wtedy, kiedy to nie JA jestem właścicielką!
dalambert - 15 Kwietnia 2010, 09:48
| czamataja napisał/a | | gdy to JA nalewam do nich wody |
ciesz się, ze to nie ukrop
Kai - 15 Kwietnia 2010, 09:59
| ketyow napisał/a | Win XP... Zaraz poszukam na necie, co i jak...
Po odświeżeniu to samo stało się z tym załadowanym. |
Oczywiście zacząłeś od ciasteczek, jak rozumiem
Albo dostaniesz rozwiązanie na tacy, albo przeproś się z FF.
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 09:59
dalambert, wolałabym odnieść jakieś poważne rany Zakryłoby to wyrzuty sumienia!
Kai - 15 Kwietnia 2010, 10:10
| czamataja napisał/a | dalambert, wolałabym odnieść jakieś poważne rany Zakryłoby to wyrzuty sumienia! |
Zwykle wystarczy włożyć łyżeczkę i po niej lać. Sprawdzone na szklankach
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 10:22
Kai, oczywiście czyściłem. Będę musiał na lisie odpalać YT, przeżyję. Tylko to te pacany z YT musiały coś grzebać, że nagle poprzestawało działać, a teraz będę musiał czekać, aż to ludzie z Opery pozbędą się problemu, miejmy nadzieję z nową łatką.
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 10:32
| Kai napisał/a | | czamataja napisał/a | dalambert, wolałabym odnieść jakieś poważne rany Zakryłoby to wyrzuty sumienia! |
Zwykle wystarczy włożyć łyżeczkę i po niej lać. Sprawdzone na szklankach |
Niestety problem jest bardziej złożony kubek przewrócił się w zlewie w czasie jego mycia i myślę, że to było pierwotną przyczyną jego pęknięcia uff
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 10:37
| czamataja napisał/a | ...przyczyną jego pęknięcia uff |
U nas takimi sprawami zajmuje się kot. Może czas zainwestować w zwierzaka?
EDIT
Wkurzył mnie pclab. Od czasu do czasu tam zajrzę. Durny topic o nazwie "15 najwybitniejszych Polaków wg Ciebie" czy coś w ten deseń. Pierwszy raz wtrąciłem się jak zobaczyłem tam Pudziana - czyli chyba przy drugim czy 3 poście... Ale jak przeczytałem "Zygmunt Chajzer" to już nie wytrzymałem, napisałem, żeby przestali prześcigać się w robieniu z siebie idiotów, a moderacja zajęła się spamem i zaczęła wlepiać warny. Jaki to sposób znaleziono na rozwiązanie problemu? Ano, usunięto mojego posta. Już z jednego forum to znam - jak głośno nie mówimy o problemie, to znaczy że go nie ma. Tam zostałem trzykrotnie zbanowany czasowo, a teraz jestem dożywotnio - za mówienie prawdy i wyrażanie swoich myśli.
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 10:58
| ketyow napisał/a |
U nas takimi sprawami zajmuje się kot. Może czas zainwestować w zwierzaka? |
Kot by u mnie nie przeżył. Niestety, roztacza się wokół mnie dziwna aura. Teraz jeszcze 3 lampki wykończyłam. Jakoś tak się zepsuły .
Wobec czego... wkurza mnie to, że jestem pogrążona, może nie w ciemnościach, ale w lekkim mroku!
Kai - 15 Kwietnia 2010, 11:11
| ketyow napisał/a |
Wkurzył mnie pclab. Od czasu do czasu tam zajrzę. Durny topic o nazwie 15 najwybitniejszych Polaków wg Ciebie czy coś w ten deseń. Pierwszy raz wtrąciłem się jak zobaczyłem tam Pudziana - czyli chyba przy drugim czy 3 poście... Ale jak przeczytałem Zygmunt Chajzer to już nie wytrzymałem, napisałem, żeby przestali prześcigać się w robieniu z siebie idiotów, a moderacja zajęła się spamem i zaczęła wlepiać warny. Jaki to sposób znaleziono na rozwiązanie problemu? Ano, usunięto mojego posta. Już z jednego forum to znam - jak głośno nie mówimy o problemie, to znaczy że go nie ma. Tam zostałem trzykrotnie zbanowany czasowo, a teraz jestem dożywotnio - za mówienie prawdy i wyrażanie swoich myśli. |
Widziałam i bardzo szybko stamtąd wyszłam. I pewnie nie zajrzę przez najbliższe parę dni. Wkurza mnie indolencja i głupota niektórych moderatorów, brak pewnych części ciała u administracji i tak dalej...
Dlatego też jedynym babskim forum, na jakim się jeszcze utrzymuję jest to, gdzie jestem adminką. Z reszty wyleciałam z mniejszym lub większym hukiem
A co do Opery, jestem prawie pewna, że Damian coś przy tym dłubał.
| czamataja napisał/a | Kot by u mnie nie przeżył. Niestety, roztacza się wokół mnie dziwna aura. Teraz jeszcze 3 lampki wykończyłam. Jakoś tak się zepsuły . |
Masz magiczny dotyk ale nie przejmuj się, kot odczynia takie problemy
robert70r. - 15 Kwietnia 2010, 11:13
czamataja, Ciemna strona mocy upomina o ciebie się. Hmmm. Zrobić z tym musisz coś.
Kai - 15 Kwietnia 2010, 11:14
No kota przygarnąć przecież...
Kruk Siwy - 15 Kwietnia 2010, 11:15
| czamataja napisał/a | | Kot by u mnie nie przeżył | i dzięki takiemu przygarnięciu ilość szkodników by spadła...
Kai - 15 Kwietnia 2010, 11:24
ketyow, "Cofnąłem interfejs do starej wersji" cokolwiek to znaczy bo do Opery się zraziłam dawno temu i nie pamiętam.
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 11:26
| Kruk Siwy napisał/a | | czamataja napisał/a | | Kot by u mnie nie przeżył | i dzięki takiemu przygarnięciu ilość szkodników by spadła... |
co Ty mówisz? Jeszcze Kai zobaczy i będzie jej przykro
Bob1970r napisał
| Cytat | czamataja, Ciemna strona mocy upomina o ciebie się. Hmmm. Zrobić z tym musisz coś. |
...chyba nie będę się opierać Do zobaczenia po drugiej stronie
Kruk Siwy - 15 Kwietnia 2010, 11:28
czamataja, muszę podtrzymywać swą złą, kocią sławę. Ot, co. U nas po ciemnej stronie okładamy sobie nerki kocimi skórkami. Sama zobaczysz - to działa!
czamataja - 15 Kwietnia 2010, 11:39
Kruku Siwy, a co robicie z kocimi kłaczkami? To co w kotach mnie denerwuje, to właśnie to!
Gdy kot ma wybrać kafelki czy środek dywanu, co wybierze? Na pewno nie kafelki
Edit: Kruk Siwy napisał:
| Cytat | | Sama zobaczysz- to działa |
Prowadź
Kruk Siwy - 15 Kwietnia 2010, 11:43
To jest ciekaw pytanie.
Oficjalnie po ciemnej stronie kłaczki nie istnieją. Sprawdzę prywatnymi kanałami. No i dzięki za kolejny argument przeciw Kociemu Złu. Nie można tolerować konkurencji.
No i chyba tyle na razie. Bo zieloni ludkowie nas "wyprostują".
Przewodnik do ciemnej strony:
1. Musisz mieć dużo dobrych chęci.
2. Musisz znaleźć powody dla których ich nie realizujesz.
(Będziesz wtedy już w półcieniu a ja tam będę czekał i podam ci co robić lub nie - dalej...)
illianna - 15 Kwietnia 2010, 11:44
no i niech mi ktoś teraz powie że nie będzie paraliżu komunikacyjnego. ha, ha, ha
Kraków zamknięty na głucho
Kruk Siwy - 15 Kwietnia 2010, 11:46
illianna, okropnie nad tym płaczecie krakusy miłe. My to mamy na co dzień. I jakoś z tym żyjemy. Festina lente!
Martva - 15 Kwietnia 2010, 11:52
W niedzielę przestrzeń nad Krakowem będzie zamknięta, to raz, dwa na Islandii wybuchł wulkan, co sparaliżowało ruch lotniczy w Anglii - nie wiem jak moja mama wróci do domu, a 24 mieli jechać do Grecji na 40lecie ślubu
illianna - 15 Kwietnia 2010, 11:53
Kruk Siwy, ależ to zaszczyt kochany, w końcu kto Wam każe w stolycy mieszkać, myśmy się na stolyce nie pisali
Kai - 15 Kwietnia 2010, 11:54
| Kruk Siwy napisał/a | | czamataja, muszę podtrzymywać swą złą, kocią sławę. Ot, co. U nas po ciemnej stronie okładamy sobie nerki kocimi skórkami. Sama zobaczysz - to działa! |
To Wy macie nerki?
Na Twoim miejscu nie mydliłabym oczu młodym, niedoświadczonym adeptom Oficjalne informacje to czysty pijar, czamataja, nie daj się zwieść szarej stronie, do ciemnej jej daleko!
illianna, współczuję, ale to było nie tyle do przewidzenia, co wręcz oczywiste.
Martva. obawiam się, że jeśli wystartują, to mogą lądować w Pyrzowicach. Ale wtedy zapewniają dowóz pasażerów.
ketyow - 15 Kwietnia 2010, 11:57
| Kruk Siwy napisał/a |
Przewodnik do ciemnej strony:
1. Musisz mieć dużo dobrych chęci.
2. Musisz znaleźć powody dla których ich nie realizujesz.
(Będziesz wtedy już w półcieniu a ja tam będę czekał i podam ci co robić lub nie - dalej...) |
Kai, dzięki. W takim wypadku wolę zrezygnować z YT, stary interfejs nie wchodzi w grę.
illianna - 15 Kwietnia 2010, 11:58
Kai, oczywiście, ze do przewidzenie, dobrze że jeszcze nie każą mi samochodu przeparkowywać, bo parkuję na Brzozowej, a nie na Dietla, ale boje, się czy mąż znajdzie jeszcze miejsce wracając w piątek wieczorem z pracy, może być ciężko, ja rozumiem, ze to chwilowe, ale ponieważ nie akceptuje całej tej akcji, więc dlaczego mam niby siedzieć cicho
illianna - 15 Kwietnia 2010, 11:59
| Kai napisał/a | | Martva. obawiam się, że jeśli wystartują, to mogą lądować w Pyrzowicach. Ale wtedy zapewniają dowóz pasażerów. | pytanie czy wystartują
WULKAN WYBUCHŁ
sorry, że tak jedno pod drugim
|
|
|