Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ivaine - 13 Kwietnia 2010, 22:58
hrabek, strasznie mi przykro, współczuję bardzo.
mBiko - 14 Kwietnia 2010, 01:10
hrabek, wyrazy współczucia. Nie potrafię powiedzieć nic więcej.
hardgirl123 - 14 Kwietnia 2010, 07:18
hrabek, bardzo mi przykro
Rafał - 14 Kwietnia 2010, 07:41
hrabek, wyrazy współczycia, nawet nie próbuję sobie wyobrażać co czujecie
Kai - 14 Kwietnia 2010, 08:07
hrabek, współczuję z całego serca. To okropny ból.
nureczka - 14 Kwietnia 2010, 11:24
Brak ogrzewania w hiszpańskim biurze. Zimno jak w psiarni, siedzimy w swetrach i kurtkach grzejąc w pokojach piecykami elektrycznymi. Połowa ludzi już jest chora lub przynajmniej zakatarzona.
Kai - 14 Kwietnia 2010, 12:04
U nas też kaloryfery wyłączyli bez ostrzeżenia. A wszyscy w krótkich rękawach, bo jeszcze wczoraj było ponad 22 C w pomieszczeniu.
Sandman - 14 Kwietnia 2010, 12:27
W natłoku informacyjnego szumu wokół katastrofy prym wiodą informację o parze prezydenckiej, co, jak, gdzie, dlaczego, od czasu do czasu pojawiają się drobne komentarze o pozostałych politykach i gościach honorowych na pokładzie. Wkurza mnie, że jak ognia serwisy informacyjne boją się podawać informacje o załodze samolotu. Nie można przecież przedstawić pilotów z dobrej strony skoro być może ta tragedia to ich wina. Nie znałem ich, ale tragedia ich rodzin wcale nie jest mniejsza od tragedii pozostałych, ba, wydaje mi się nawet, że większa, bo muszą się jeszcze zmagać z domysłami, podejrzeniami i śledztwem.
Coś o nich:
http://www.youtube.com/watch?v=f7KViY-3t-0
joe_cool - 14 Kwietnia 2010, 12:32
hrabek, wyrazy współczucia...
dalambert - 14 Kwietnia 2010, 12:41
Sandman, jaakie ty serwisy oglądasz , sam trafiłem na kupę informacji i o załodze samolotu i o BORowcach,
natłok informacji jest spory, fakt, ale np. mnie się zapamiętała sliczna dziewczyna stwardesa - miała / hobby/ ponad 300 skoków ze spadochronem i latała na szybowcach.
Sandman - 14 Kwietnia 2010, 12:44
Serwisy, te na które akurat trafię, o BOR-owcach nic nie widziałem akurat, choć staram się przynajmniej jeden wieczorny serwis obejrzeć.
Godzilla - 14 Kwietnia 2010, 12:46
Pełne życiorysy były w poniedziałkowej Wyborczej. Tu w tym filmie zostały uzupełnione przede wszystkim życiorysy stewardess. O pilotach chyba nic więcej tu nie ma.
Sandman, żebyś wiedział.
dalambert - 14 Kwietnia 2010, 12:51
Sandman, o BOR oca było wzruszające wspomnienie ich dowódcy o płk. Florczaku czy Florku / przepraszam lecę z pamięci/ którego wysłał w ten wyjazd zamiast siebie / sam miał do stanów lecieć/ zdjęcia wszystkich i inne ciepłesłowa TVPinfo.
tamże o załoc\dzesamolotu sporo było .
merula - 14 Kwietnia 2010, 12:52
| dalambert napisał/a | | mnie się zapamiętała sliczna dziewczyna stwardesa - miała / hobby/ ponad 300 skoków ze spadochronem i latała na szybowcach. |
bo o niej zrobiono materiał już w niedzielę, przed wszystkimi.
a jak ktoś nie ma fascynującego hobby to już nie jest interesujący jako ofiara? ja też mam wrażenie, że jak ktoś nie był politykiem, hierarchę, to juz mało ważny i można pominąć, chyba, że niesie za sobą jakąś ciekawostkę. dopiero, jak już ważni zostali przemieleni przez machinę mediów do cna i już się z tego wiele wydusić nie da, łaskawie przypomnino sobie, że jeszcze są inni, z których coś można wydusić, jako pożywkę dla medialnej załoby.
Godzilla - 14 Kwietnia 2010, 12:53
Ja TV nie oglądam. W gazetach były wypowiedzi na temat załogi, obok rozważań co, jak i dlaczego. Jakiś wywiad z szefem jednostki chyba. Chociaż niewiele, to fakt.
merula, prawda. Jeśli chodzi o nieznane mi osoby, po trzecim wielgachnym wspomnieniu w ogóle je omijam.
A wkurza mnie szara witryna prognozy pogody na new. meteo.pl. Mam wrażenie że mi się coś w oczy stało.
aniol - 14 Kwietnia 2010, 13:10
moze nie wkurzylo ile zniesmaczylo
od dwoch lat w firmie w ktorej pracuje jakiekolwiek pytania zalogi o podwyzki plac sa tlumione przez zarzad
przez ostatnie kilka miesiecy modny byl kryzys "bo to wicie rozumicie kryzys swiatowy, wiec sami wice jakie podwyzki"
dzisiaj okazalo sie ze podwyzki to nie bardzo bo zaloba jest....
wzorem Dalamberta zwomitowac mi sie zachciewa
Hrabek - serdecznie wspolczuje
Godzilla - 14 Kwietnia 2010, 13:12
aniol, dobre. Może na znak żałoby zarząd sobie jedno zero obetnie na wypłacie?
dalambert - 14 Kwietnia 2010, 13:13
Godzilla,
nureczka - 14 Kwietnia 2010, 13:15
| Cytat | | dzisiaj okazalo sie ze podwyzki to nie bardzo bo zaloba jest.... |
aniol - 14 Kwietnia 2010, 13:16
zamilczcie!
bo jak znam zycie to przy mojej moga obciac
i nie daj Boze sie okaze ze za np swoja prace w kwietniu bede musial im doplacic
Kai - 14 Kwietnia 2010, 13:16
Znaczy cieszyć się nie wypada? Obiecajcie, że je sowicie oblejecie... łzami. Może zmiękną.
Godzilla - 14 Kwietnia 2010, 13:19
Wyrazy współczucia.
robert70r. - 14 Kwietnia 2010, 16:28
| Godzilla napisał/a | | Może na znak żałoby zarząd sobie jedno zero obetnie na wypłacie? |
Już to widzę...
Lynx - 14 Kwietnia 2010, 16:33
Sąsiadka, która przyszła z pretensjami, że Junior o 21.30 jeszcze biegał i hałasował (krzyczał), i ona biedna spać nie mogła.
Kai - 14 Kwietnia 2010, 16:34
Kocham ludzi, którzy zaczynają sobie przypominać, że są w pracy, około 15.30
merula - 14 Kwietnia 2010, 16:35
Lynx, poleć stopery.
Lynx - 14 Kwietnia 2010, 16:39
Chyba kupię jej persen.
Wkurza mnie to tym bardziej, że jak jej ŚP mąż a później i ŚP syn alkoholik walił mi w drzwi po nocach to ja jakoś z pretensjami nie chodziłam. Tylko, że to było kilka i kilkanaście lat temu a i ona wtedy była młodsza. Trzeba będzie znowu wyciągać stare brudy? Nie chce mi się kłócić z durną babą.
Ellaine - 14 Kwietnia 2010, 16:39
Cóż... cisza nocna przecież jest od 22.00 do 6.00, więc o 21.30 jeszcze może być głośno. Z tego, co wiem to jedynie do 20.00 można używać głośnych sprzętów takich jak np. wiertarka.
Kai - 14 Kwietnia 2010, 16:42
| Lynx napisał/a | | Sąsiadka, która przyszła z pretensjami, że Junior o 21.30 jeszcze biegał i hałasował (krzyczał), i ona biedna spać nie mogła. |
Zignoruj. Na policję nie pójdzie, bo nie ma podstaw. A gadać sobie może... w końcu 21.30 to jeszcze przed ciszą nocną.
edit: opuściłam słowo.
Lynx - 14 Kwietnia 2010, 16:50
Ellaine, ale ona się kładzie już ok 19 stej. Pani ma coś z 70 lat.
|
|
|