To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

merula - 3 Sierpnia 2011, 21:38

a jakie to zabawki?

mam cudownie pretensjonalne urlopowe tatuaże :mrgreen:

mBiko - 3 Sierpnia 2011, 23:31

merula napisał/a
a jakie to zabawki?

You talking to me?

Jeżeli tak, to o jednej piszę tutaj, a druga to nowy telefon.

Lowenna - 4 Sierpnia 2011, 08:50

mBiko napisał/a
A ile nas musi być, żeby opłacało się je wyciągać?
Nie ilość a jakość się liczy. Dla Ciebie jestem w stanie nie tylko kieliszki wyciągnąć ale sprawdzić nawet czy piekarnik naprawdę się zepsuł czy tylko Aga nie potrafi go obsługiwać :wink:
mBiko - 4 Sierpnia 2011, 11:32

Nie kuś.
Rafał - 4 Sierpnia 2011, 12:05

A ja się pochwalę, zostałem wykładowcą, a co! Całą jedną ścianę w łazience wczoraj wyłożyłem płytkami, nawet równo wyszło, dzisiaj po pracy machnę drugą i może nawet zafuguję. :wink:
Kai - 4 Sierpnia 2011, 12:15

Jeszcze pianistą po tych fugach zostaniesz :D
Rafał - 4 Sierpnia 2011, 12:42

Pijanistą będę, ale dopiero w sobotę wieczorem ;P: :wink:
Martva - 4 Sierpnia 2011, 12:44

Cieszy mnie temperatura, i słońce, i nawet wiatr. Mrrrr.
Lowenna - 4 Sierpnia 2011, 12:50

mBiko, ja? :oops:

OT: Słoneczko wciąż grzeje i jest mi dopsze :D

Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 12:53

Lowenna, kuś.
Lowenna - 4 Sierpnia 2011, 13:35

Kruku Siwy, czy ja muszę jeszcze kusić? 8)

Ale tak poważnie. Gdybyście się zmobilizowali i postanowili przyjechać w najbliższym czasie, to jestem w stanie przenocować nawet do 10 osób. Od września to już max 3. Chyba, że będziemy się mocno przytulać :wink:
A w sobotę jest turniej rycerski :twisted:

Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 13:44

Love - con?
Kai - 4 Sierpnia 2011, 20:20

Byle nie zapeszyć...

OMFG! OMFG! OMFG!

Jeszcze tylko błagam o jedną dobrą wiadomość.

ketyow - 5 Sierpnia 2011, 00:28

Wygrałem coś w konkursie efantastyki. Nawet nie wiem co, ale miło i tak :)
Kai - 5 Sierpnia 2011, 09:41

Skończyłam katorżniczą dokumentację 70 stron w niecałe 3 dni. Teraz mogę posiedzieć i poczytać :)
Hobbit - 5 Sierpnia 2011, 12:05

Cieszy mnie, że moja książka pt,: "Tajemnica" jest już dostępna w Taniej Książce http://www.taniaksiazka.p...a-p-254038.html
i w Księgarni Internetowej Gandalf
http://www.gandalf.com.pl...tarczon-joanna/
:D

Kai - 5 Sierpnia 2011, 14:51

No to podpisałam na siebie wyrok do 15 września :)
Lis Rudy - 5 Sierpnia 2011, 16:47

Kai, a masz tu w nagrode linkę z woodstock. Może swojego młodego znajdziesz: http://kultura.gazeta.pl/...064939.html?i=0

:D

merula - 5 Sierpnia 2011, 18:30

Kai, a więcej szczegółów?
Kai - 5 Sierpnia 2011, 18:32

Lisie Rudy, to zwyczajny chłopak, bez inklinacji do walk w błocie czy ekstremalnych fryzur, kamera go nie zauważy, chyba, że kopnie kogoś na scenie i sam zacznie grać. Chwalić się nie będę :) ale już go raz złowili na grobie Ryśka Riedla. I gra chyba dobrze, skoro jego kapela będzie supportować Sabaton.

Ty się ciesz razem ze mną, że wracam w obieg :)

Ozzborn - 5 Sierpnia 2011, 18:37

mimo że nie kupiłem nic z tego co mi potrzebne, to jednak cieszy że chociaż fajowiaszczy płaszcz na zimę kupiłem. i planszówkę. I mama zaprosiła nas na wielki obiad do Pizza Hut, gdzie obsługiwała nas naprawdę super miła i ogarnięta kelnerka (aż z przyjemnością daliśmy sensowny napiwek). Ach, no i wreszcie sprawiliśmy mamie zaległy prezent urodzinowo/imieninowy. A konkretnie cycnik z profesjonalnym dopasowaniem. Mama i panie były zaskoczone moją wiedzą w temacie... co jeszcze podbiłem mówiąc "no wiesz mamo teraz są różne literki, możesz mieć np. F" i co? Pani wymierzyła... 70 F. Dobry jestem nie? :mrgreen: Oczywiście nie muszę mówić czyja to zasługa? :D
Także dzień mimo frustracji zakupowej bardzo fajny.

Lis Rudy - 5 Sierpnia 2011, 18:41

Kai, cieszę się :D i gratuluję.
Ja co prawda nie tłumaczę ale także bawie się w dokumentacje techniczne-i graficznie i tekstowo. Czasem z różnym skutkiem, ale staram się żeby po ich lekturze obsługujący urządzenie z moim dokiem w ręku nie mieli problemów :)

Nie spytałem o jakim obiegu mówisz?

Kai napisał/a
jego kapela będzie supportować Sabaton

tego też gratuluję, złożę w ofierze piwo dzisiaj wieczorem :wink:

Martva - 5 Sierpnia 2011, 18:47

Ozzborn napisał/a
Ach, no i wreszcie sprawiliśmy mamie zaległy prezent urodzinowo/imieninowy. A konkretnie cycnik z profesjonalnym dopasowaniem.

Cieszy mnie że młodzież ma naprawdę fajne pomysły na prezenty dla swoich mam. Bardzo bardzo mnie cieszy

Ozzborn - 5 Sierpnia 2011, 18:48

cieszy mnie, że jeszcze uchodzę za młodzież :mrgreen:
Kai - 5 Sierpnia 2011, 18:54

Lisie Rudy, jakie dokumentacje? Ja się specjalizuję w transformatorach, turbinach, silnikach i wszelkiego rodzaju układach sterowania, pomiarowych itp.
Lis Rudy - 5 Sierpnia 2011, 19:00

Kai, samochodowe systemy autoalarmowe, systemy śledzenia satelitarnego pojazdów, czasem wpadnie instrukcja do srzętu audio/video dom/auto. No i całkiem dużo dokumentacji technicznej dla instalatorów-schematy połączeń, procedury montażu. Przy okazji opracowanie graficzne i opisy schematów, rysowanie tychże, czasem foty....
Takie tam duperszmyty.

Kai - 5 Sierpnia 2011, 19:02

Uff, to choć sobie w drogę nie wchodzimy. Uwielbiam dużą energetykę :D No, jeszcze systemy sterowania tejże. Taki silniczek ma całkiem solidne oprogramowanie.

Do tego wszystkie dokumentacje przetargowe i umowy z nimi związane. Chyba niedługo zacznę sama takie pisać. :twisted:

Matrim - 5 Sierpnia 2011, 21:30

Ozzborn napisał/a
cieszy mnie, że jeszcze uchodzę za młodzież :mrgreen:

Bo gdybyś był dorosły, to mówiłbyś "biustonosz" a nie "cycnik" ;)

ketyow - 5 Sierpnia 2011, 21:35

A jak ja mówię cyckonosz to która kategoria?
Matrim - 5 Sierpnia 2011, 21:38

Młodzież aspirująca? ;)

Partner forum