Planeta małp - Co nas cieszy
merula - 3 Sierpnia 2011, 21:38
a jakie to zabawki?
mam cudownie pretensjonalne urlopowe tatuaże
mBiko - 3 Sierpnia 2011, 23:31
| merula napisał/a | | a jakie to zabawki? |
You talking to me?
Jeżeli tak, to o jednej piszę tutaj, a druga to nowy telefon.
Lowenna - 4 Sierpnia 2011, 08:50
| mBiko napisał/a | | A ile nas musi być, żeby opłacało się je wyciągać? | Nie ilość a jakość się liczy. Dla Ciebie jestem w stanie nie tylko kieliszki wyciągnąć ale sprawdzić nawet czy piekarnik naprawdę się zepsuł czy tylko Aga nie potrafi go obsługiwać
mBiko - 4 Sierpnia 2011, 11:32
Nie kuś.
Rafał - 4 Sierpnia 2011, 12:05
A ja się pochwalę, zostałem wykładowcą, a co! Całą jedną ścianę w łazience wczoraj wyłożyłem płytkami, nawet równo wyszło, dzisiaj po pracy machnę drugą i może nawet zafuguję.
Kai - 4 Sierpnia 2011, 12:15
Jeszcze pianistą po tych fugach zostaniesz
Rafał - 4 Sierpnia 2011, 12:42
Pijanistą będę, ale dopiero w sobotę wieczorem
Martva - 4 Sierpnia 2011, 12:44
Cieszy mnie temperatura, i słońce, i nawet wiatr. Mrrrr.
Lowenna - 4 Sierpnia 2011, 12:50
mBiko, ja?
OT: Słoneczko wciąż grzeje i jest mi dopsze
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 12:53
Lowenna, kuś.
Lowenna - 4 Sierpnia 2011, 13:35
Kruku Siwy, czy ja muszę jeszcze kusić?
Ale tak poważnie. Gdybyście się zmobilizowali i postanowili przyjechać w najbliższym czasie, to jestem w stanie przenocować nawet do 10 osób. Od września to już max 3. Chyba, że będziemy się mocno przytulać
A w sobotę jest turniej rycerski
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2011, 13:44
Love - con?
Kai - 4 Sierpnia 2011, 20:20
Byle nie zapeszyć...
OMFG! OMFG! OMFG!
Jeszcze tylko błagam o jedną dobrą wiadomość.
ketyow - 5 Sierpnia 2011, 00:28
Wygrałem coś w konkursie efantastyki. Nawet nie wiem co, ale miło i tak
Kai - 5 Sierpnia 2011, 09:41
Skończyłam katorżniczą dokumentację 70 stron w niecałe 3 dni. Teraz mogę posiedzieć i poczytać
Hobbit - 5 Sierpnia 2011, 12:05
Cieszy mnie, że moja książka pt,: "Tajemnica" jest już dostępna w Taniej Książce http://www.taniaksiazka.p...a-p-254038.html
i w Księgarni Internetowej Gandalf
http://www.gandalf.com.pl...tarczon-joanna/
Kai - 5 Sierpnia 2011, 14:51
No to podpisałam na siebie wyrok do 15 września
Lis Rudy - 5 Sierpnia 2011, 16:47
Kai, a masz tu w nagrode linkę z woodstock. Może swojego młodego znajdziesz: http://kultura.gazeta.pl/...064939.html?i=0
merula - 5 Sierpnia 2011, 18:30
Kai, a więcej szczegółów?
Kai - 5 Sierpnia 2011, 18:32
Lisie Rudy, to zwyczajny chłopak, bez inklinacji do walk w błocie czy ekstremalnych fryzur, kamera go nie zauważy, chyba, że kopnie kogoś na scenie i sam zacznie grać. Chwalić się nie będę ale już go raz złowili na grobie Ryśka Riedla. I gra chyba dobrze, skoro jego kapela będzie supportować Sabaton.
Ty się ciesz razem ze mną, że wracam w obieg
Ozzborn - 5 Sierpnia 2011, 18:37
mimo że nie kupiłem nic z tego co mi potrzebne, to jednak cieszy że chociaż fajowiaszczy płaszcz na zimę kupiłem. i planszówkę. I mama zaprosiła nas na wielki obiad do Pizza Hut, gdzie obsługiwała nas naprawdę super miła i ogarnięta kelnerka (aż z przyjemnością daliśmy sensowny napiwek). Ach, no i wreszcie sprawiliśmy mamie zaległy prezent urodzinowo/imieninowy. A konkretnie cycnik z profesjonalnym dopasowaniem. Mama i panie były zaskoczone moją wiedzą w temacie... co jeszcze podbiłem mówiąc "no wiesz mamo teraz są różne literki, możesz mieć np. F" i co? Pani wymierzyła... 70 F. Dobry jestem nie? Oczywiście nie muszę mówić czyja to zasługa?
Także dzień mimo frustracji zakupowej bardzo fajny.
Lis Rudy - 5 Sierpnia 2011, 18:41
Kai, cieszę się i gratuluję.
Ja co prawda nie tłumaczę ale także bawie się w dokumentacje techniczne-i graficznie i tekstowo. Czasem z różnym skutkiem, ale staram się żeby po ich lekturze obsługujący urządzenie z moim dokiem w ręku nie mieli problemów
Nie spytałem o jakim obiegu mówisz?
| Kai napisał/a | | jego kapela będzie supportować Sabaton |
tego też gratuluję, złożę w ofierze piwo dzisiaj wieczorem
Martva - 5 Sierpnia 2011, 18:47
| Ozzborn napisał/a | | Ach, no i wreszcie sprawiliśmy mamie zaległy prezent urodzinowo/imieninowy. A konkretnie cycnik z profesjonalnym dopasowaniem. |
Cieszy mnie że młodzież ma naprawdę fajne pomysły na prezenty dla swoich mam. Bardzo bardzo mnie cieszy
Ozzborn - 5 Sierpnia 2011, 18:48
cieszy mnie, że jeszcze uchodzę za młodzież
Kai - 5 Sierpnia 2011, 18:54
Lisie Rudy, jakie dokumentacje? Ja się specjalizuję w transformatorach, turbinach, silnikach i wszelkiego rodzaju układach sterowania, pomiarowych itp.
Lis Rudy - 5 Sierpnia 2011, 19:00
Kai, samochodowe systemy autoalarmowe, systemy śledzenia satelitarnego pojazdów, czasem wpadnie instrukcja do srzętu audio/video dom/auto. No i całkiem dużo dokumentacji technicznej dla instalatorów-schematy połączeń, procedury montażu. Przy okazji opracowanie graficzne i opisy schematów, rysowanie tychże, czasem foty....
Takie tam duperszmyty.
Kai - 5 Sierpnia 2011, 19:02
Uff, to choć sobie w drogę nie wchodzimy. Uwielbiam dużą energetykę No, jeszcze systemy sterowania tejże. Taki silniczek ma całkiem solidne oprogramowanie.
Do tego wszystkie dokumentacje przetargowe i umowy z nimi związane. Chyba niedługo zacznę sama takie pisać.
Matrim - 5 Sierpnia 2011, 21:30
| Ozzborn napisał/a | cieszy mnie, że jeszcze uchodzę za młodzież |
Bo gdybyś był dorosły, to mówiłbyś "biustonosz" a nie "cycnik"
ketyow - 5 Sierpnia 2011, 21:35
A jak ja mówię cyckonosz to która kategoria?
Matrim - 5 Sierpnia 2011, 21:38
Młodzież aspirująca?
|
|
|