Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ketyow - 12 Kwietnia 2010, 21:01
gorim1, ale to jak najbardziej jest dobre! Masz forum, gdzie w pewnych oczywiście granicach, możesz się tę głupawką podzielić, pośmiać z innymi i nie czuć się zaszczutym Niemal każdy miewa takie chwile, a trzeba dodać, że to tworzy też pewien klimat na forum - gdyby się tego pozbyć z pewnością brakowałoby mi tego. Gdyby forum miało działać na zasadzie tylko poważnych dyskusji na znaczące tematy - raczej długo bym tu nie zabawił. Musimy sobie pozwolić na odrobinę luzu
Lynx - 12 Kwietnia 2010, 21:01
merula, mam nadzieję, że mleczaka
Duża zażyczyła sobie zakupu dzisiejszych wydań specjalnych Rzeczpospolitej, Wyborczej i miejscowego Dziennika Bałtyckiego. Podrzuciłam jej z własnych zbiorów specjalne wydanie Przekroju z 1990r. o Katyniu.
Wiesz, Kai, Junior na swoim profilu na obu kompach ma czarne tło. Wydaje mi się, że po prostu znużyła go jednostajność i to, że nie mógł oglądać swoich bajek. W koncu się poddałam.
merula - 12 Kwietnia 2010, 21:17
gorim, nie marudź, brakowało tu Ciebie. i dobrze, ze chociaż na chwilę jest Cię tu wiecej. O!
Kruk Siwy - 12 Kwietnia 2010, 21:19
gorima jest więcej? A miał chuść.
merula - 12 Kwietnia 2010, 21:20
metaforycznie przecież. ja mu nie bronię popełniać tego zbożnego dzieła
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2010, 21:26
dawno czegoś takiego nie miałem
posty Kai których wszędzie pełno, przyprawiają mnie o ciężkie zniechęcenie, gdy widzę kolejny, opatrzony tym nickiem robi mi się natychmiast przykro i włącza mi się atawistyczna potrzeba wyszczerzania kłów
Kruk Siwy - 12 Kwietnia 2010, 21:27
A wszakoż dlaczegoż?
feralny por. - 12 Kwietnia 2010, 21:29
Kruku Siwy, coś jest w tych postach, bo i mnie bierze. Jakaś taka aura, że mam ochotę zrobić coś okropnego.
Khorne_S - 12 Kwietnia 2010, 21:33
Ja też...
Tylko czy śmianie się jest dobrym pomysłem ?
Lubie niektórych i nie przeszkadza mi jak i co kto pisze.
Nie lubię niektórych i ich posty ignoruje....
A posty Kai mi w ogóle nie przeszkadzają.....
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2010, 21:37
być może dostanę za to ostrzeżenie ale skoro pytasz Kruku, poraża mnie bezdenna tępota i stroszy poczucie niebezpieczeństwa
Khorne_S - 12 Kwietnia 2010, 21:40
A mnie wkur..to :
http://www.gadu-gadu.pl/5...gla-byc-w-srode
Można kogoś nie lubić ale księża won od polityki
Godzilla - 12 Kwietnia 2010, 21:42
A jak znajdziesz nauczyciela kretyna i sadystę, będziesz krzyczał "nauczyciele won od dzieci"? Trafił się zacietrzewiony pieniacz, powiedział co wiedział... Żałosne, ale nie uogólniałabym.
Khorne_S - 12 Kwietnia 2010, 21:47
Po pierwsze: To Moje zdanie.
Po drugie: Co ma wspólnego msza z życzeniem śmierci komuś innemu ?
Po trzecie:Tak nie lubię księży i to też mój gust kogo nie lubię a kogo lubię.
Po czwarte i ostatnie: To mnie wkurza i irytuje. Kogoś przecież nie musi zgoda ? Jak ktoś ma kłopoty w pracy z szefem to tez mam drzeć się ot pieniacz który powiedział co wiedział bo mój szef jest ok ?
Wyluzuj Godzilla
Godzilla - 12 Kwietnia 2010, 21:49
"Szefowie won od podwładnych"? Wyluzuj, Khorne_S
Zresztą, ja się przeważnie nie drę. Spokojna kobieta jestem.
Chal-Chenet - 12 Kwietnia 2010, 21:52
| Godzilla napisał/a | | A jak znajdziesz nauczyciela kretyna i sadystę, będziesz krzyczał nauczyciele won od dzieci? Trafił się zacietrzewiony pieniacz, powiedział co wiedział... Żałosne, ale nie uogólniałabym. |
Ale nauczycieli "naturalne środowisko" jest wśród dzieci, księży wśród polityki nie.
Khorne_S - 12 Kwietnia 2010, 21:52
Jas też sie nie drę..za młody jestem by w szwach się rozpadać.
Ale mimo że bliżej mi satanizmu to jakoś nie chodzę i nie pale krzyży czy desekruje kościołów. Moja wiara moją jest i to że ksiądz w czasie mszy coś takiego napisał wkurzyło mnie.
Bo przypomina mi to z dekla historię na temat holocaustu żydowskiego po drugiej wojnie światowej i to co np amerykanie mówili.
ketyow - 12 Kwietnia 2010, 21:53
Khorne_S, Godzilla mówiąć o pieniaczu miała na myśli księdza, nie Ciebie. Tak przynajmniej ja to odebrałem.
Khorne_S - 12 Kwietnia 2010, 21:54
Ja tam nic nie wiem. Ja tu tylko chodzę i miauczę
Chal-Chenet - 12 Kwietnia 2010, 21:55
*beep* nowe gadu mnie wkurza. Od jakiegoś czasu "Trwa logowanie do gadu-gadu" widnieje. A aktualizowałem do tej wersji, bo mnie informowało, że moja stara wersja nie obsługuje rozmów z numerami powyżej iluś tam milionów. *beep*.
Kruk Siwy - 12 Kwietnia 2010, 21:58
| Fidel-F2 napisał/a | | i stroszy poczucie niebezpieczeństwa |
Metafizycznego?
Nie no serio, Kai ma parę przywar ale zaprawdę powiadam wam na forum są duchy bardziej potępione.
Ziemniak - 12 Kwietnia 2010, 21:59
Chal-Chenet, była jakaś awaria, ale u mnie już się połączyło
Godzilla - 12 Kwietnia 2010, 22:00
ketyow, dobrze odebrałeś. Zresztą nie wiem co jest w podanym linku, bo najpierw w jednym źródle wyczytałam rzeczywiście mocno absurdalne sformułowania z tego kazania, w innym jakieś całkiem inne fragmenty, brzmiące sensownie - choć można się z nimi nie zgadzać. Sam link nie działa mi. Po pierwszym mogłabym powiedzieć: "ksiądz X won od polityki". Po drugim niekoniecznie. Nie lubię oceniać długiej wypowiedzi po fragmentach. Za wiele manipulacji w życiu widziałam.
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2010, 22:00
Kruku, metafizycznego
i nie chodzi o jakieś czczególne ekstremum ale o specyficzny gatunek
Kruk Siwy - 12 Kwietnia 2010, 22:02
No dobra. Zrozumiałem. Jakby co egzorcyści są na sali.
Chal-Chenet - 12 Kwietnia 2010, 22:04
| Ziemniak napisał/a | | Chal-Chenet, była jakaś awaria, ale u mnie już się połączyło |
U mnie wiąż "loguje".
Martva - 12 Kwietnia 2010, 22:08
| Chal-Chenet napisał/a | U mnie wiąż loguje. |
Nie wiedziałam czy się wkurzać na kompa, czy program, teraz juz wiem. A bardzo nie chciałam tej nowej wersji, nijak sie przyzwyczaić nie mogę (do tego zepsuli emotki, np dołozyli jakąś głupią mordkę do ^^ )
ketyow - 12 Kwietnia 2010, 22:09
Chal-Chenet, ja używam konnekta (chwilowo awaryjnie kadu, bo komputer za długo się wyłączał to wyłączyłem listwę i plik konfiguracyjny szlag trafił) i jak ktoś ma numer powyżej iluś tam milionów, to może sobie do mnie pisać przez nk. Nie mam zamiaru używać śmierdzącego gadu, tylko dlatego, że jego twórcy wymyślają jakieś sposoby, żeby używać ich komunikatora a nie konkurencyjnego. Irytuje mnie to strasznie, bo konnekt nie jest już rozwijany, ale zmieniać go nie zamierzam.
EDIT
U mnie już zalogowane.
jewgienij - 12 Kwietnia 2010, 22:10
http://www.youtube.com/watch?v=tSdPojDhaYY
Ich jest więcej. Mają specjalny mandat zaufania, to nie pokój nauczycielski, tylko dla wielu Polaków wyrocznia.
Powinni brać odpowiedzialność za głupotę i prymitywizm proporcjonalną do ich pozycji. W sobotę też jakiś mądry ksiądz rzekł w tv, że droga, którą wskazał Jan Paweł II wymaga ofiar w ludziach. Niech się sam ofiaruje, prymityw jeden, jeśli wierzy w te brednie.
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2010, 22:40
jewgienij, głupków nie brak
dalambert - 12 Kwietnia 2010, 22:44
jewgienij, tekst jest zdaje się z maja 2008 - gratuluję czujności w odgrzewaniu kotletów.
Naszczęście watek "tęczowej debaty" został tu zamknięty - brakuje Ci draki ?
|
|
|