Planeta wygnania - Ale za co?
mBiko - 11 Listopada 2009, 21:21
ihan, swojego pierwszego komentarza w sprawie nie kierowałem personalnie, a do moderacji jako zespołu. Najpierw odpowiedział mi dzejes, następnie Agi więc kolejne wypowiedzi kierowałem do nich właśnie. Nie są to ataki czy pretensje, a głos użytkownika z jakim, takim stażem na temat funkcjonowania naszego forum.
W pełni zgadzam się z wypowiedzią Adanedhela.
Agi, kwestię zgłoszenia muszę jeszcze przemyśleć, nie chcę podejmować decyzji emocjonalnie, szczególnie, że rozważam również inną formę wyrażenia mojego protestu.
Jeszcze raz podkreślę, że z mojej strony nie są to ataki na osoby moderatorów, a tylko dyskusja z ich decyzją.
dzejes - 11 Listopada 2009, 21:33
mBiko napisał/a | dzejes, w czasie teraźniejszym. Zobacz proszę na dzisiejsze wpisy w Kosmicznych jajach.
|
No. Zobaczyłem. I? Chyba nie rozumiem twojego punktu będącego.
mBiko - 11 Listopada 2009, 21:42
dzejesz, uważasz, że kawały Piecha, Adanedhela i illianny są lepszej próby i mniej obraźliwe niż Chala?
dalambert - 11 Listopada 2009, 21:43
10,11, godz.14/35 - Hrabek udziela ostrzeżenia za niewłaściwe nazwanie homoseksualistów / bez jakiegokolwiek zwracania się do modów przez kogoś/ sam z siebie. - wątek"Teczowa debata"
wątek "Kosmiczne jaja"
10.11.godz. 17/31 - Chal wrzuca wraz z innymi dowcipami radosne porównanie do "kanciarzy' + inne.
110.11godz.17.34 Ja - Rzucam uwagę, ze za podobne nabijanie się z homoseksualistów z mety krawat by dostał i pochwalam modów tolerancję.
10.11, godz.18/25 Agi - udziela ostrzeżenia Chalowi.
10.11. godz.18-51 - na zdumione uwagi "DLACZEGO?" zgłoszone przez forumowiczów wskazuje mnie jako tego co się urażony poczuł.
Otóż nie poczułem się urażony jeno wyraziłem zdziwienie, a nawet pochwaliłem forumową tolerancję, ale tyż piknie.
Mozecie prześledzić co i jak.
dzejes - 11 Listopada 2009, 22:05
mBiko napisał/a | dzejesz, uważasz, że kawały Piecha, Adanedhela i illianny są lepszej próby i mniej obraźliwe niż Chala? |
Wielogłowa hydra moderacyjna tak uznała. To chyba wyczerpuje temat.
dalambert napisał/a |
110.11godz.17.34 Ja - Rzucam uwagę, ze za podobne nabijanie się z homoseksualistów z mety krawat by dostał i pochwalam modów tolerancję. |
dalambert napisał/a |
Chal-Chenet, popatrz , a za podobnie wesolkowate numery z pederastów to już byś krawat dostał.
Jakże te nasze mody tolerancyjne są |
Idiotów z ludzi robisz?
dalambert - 11 Listopada 2009, 22:09
dzejes napisał/a | Idiotów z ludzi robisz? |
Nie Ludzie sami z siebie robią ....
Agi - 11 Listopada 2009, 22:18
dalambert, dziękuję i gratuluję.
dalambert - 11 Listopada 2009, 22:27
Agi, w mojej uwadze nie ma jakiejkolwiek myśli o Tobie.
Do uwagi o żarcikach Chala i modach sprowokował mnie Hrabek swą szybką i bezkompromisowa reakcją w "Tęczowej debacie" , z całkowitym pomijaniem tego co się wyprawiało w "Rozmowach religijnych" tym trwającym tam ciągłym nalotem na katolików ,wymyślaniem im od "katoli". określaniem KK jako "organizacji przestępczej" co trwa tam bez przerwy i pewnie jest przez niektórych uważane za wyrażanie "postępowych poglądów" . Dlatego zreszta wrzuciłem ten wątek do ignorowanych, niech się walec postępu toczy sam.
Fidel-F2 - 11 Listopada 2009, 22:46
no i moderację nam popierniczyło a dalamberta to już dokumentnie
dalambert - 11 Listopada 2009, 22:58
Fidel-F2 napisał/a | no i moderację nam popierniczyło a dalamberta to już dokumentnie |
Skoro tak uważasz to nie będę polemizował
mBiko - 11 Listopada 2009, 23:00
W zaistniałej sytuacji przestaję rozumieć cokolwiek, a najmniej już rozumiem ostrzeżenie dla Chala.
Z mojej strony koniec tematu, wprowadzam w życie akcję protestacyjną.
Agi - 12 Listopada 2009, 04:10
mBiko napisał/a | W zaistniałej sytuacji przestaję rozumieć cokolwiek, a najmniej już rozumiem ostrzeżenie dla Chala. |
Ja też.
Adashi - 12 Listopada 2009, 20:04
Ja pierniczę, jaka się tutaj stypa zrobiła Krawaty rozdają, jak na wiecu Samoobrony normalnie
Wybaczcie offtop, już zmykam
Sandman - 12 Listopada 2009, 23:02
W sumie nie wiedziałem który wątek wybrać, ten, czy Co nas cieszy. Bardziej chyba jednak ten.
za zrobienie porządku z pewnym uczestnikiem forum, osobiście miałem dość czytania wątków wybiórczo, zastanawiając się czy jest to część rozmowy z niereformowalnym Wszystkowiedzącym i czy jestem wystarczająco inteligentny, żeby te wywody czytać.
Kruk Siwy - 12 Listopada 2009, 23:05
Był troll i nie ma trolla. To już drugi. Sezon polowań trwa...
Fidel-F2 - 12 Listopada 2009, 23:06
strach głowę z nory wystawić
Kruk Siwy - 12 Listopada 2009, 23:07
Nie przesadzaj. Ty jesteś "nasz" troll, oswojony. Serka?
shenra - 12 Listopada 2009, 23:07
Fidel-F2, tyś przecież niczym Atlas...
Ziemniak - 12 Listopada 2009, 23:10
...albo insza encyklopedia Bywasz co prawda upierdliwy, ale też dużo wnosisz do forumowego życia. Ech żebyśmy tylko takie trolle mieli
Fidel-F2 - 12 Listopada 2009, 23:12
a dziękuję wszystkim
właśnie topiony z szynką wciągnąłem
Witchma - 12 Listopada 2009, 23:14
Bogowie... co Wy wypisujecie...? "Troll z Ciebie, ale taki pocieszny, cechujący się pewną fajnością".
Martva - 12 Listopada 2009, 23:14
Kruk Siwy napisał/a | Ty jesteś nasz troll, oswojony. |
I wcale nie mamy podziału na swoich i obcych.
shenra - 12 Listopada 2009, 23:15
Witchma, w końcu w fantastyce robimy
Kruk Siwy - 12 Listopada 2009, 23:15
A dlaczego mamy nie mieć?
Nazywamy Fidela trollem żartobliwie. Bo on czasami bywa, prawdziwe trolle nie są w stanie wyjść z trollowatości.
Witchma - 12 Listopada 2009, 23:16
Jak byśmy nie mieli, to skąd by było wiadomo od kogo nie brać cukierków...?
shenra - 12 Listopada 2009, 23:17
Dobra misie pysie, bo zaraz ochrzan z offtop i nam się dostanie
Fidel-F2 - 12 Listopada 2009, 23:19
shenra, nie bojaj, póki zielonych nie ma można pohulać, ważne coby do moderatorskich poleceń się zastosować jak już się pokażą
dalambert - 12 Listopada 2009, 23:22
Fidel-F2, topiony z szynką powiadasz ! tak na sucho?
Fidel-F2 - 12 Listopada 2009, 23:24
na suchym chlebie!
Chal-Chenet - 12 Listopada 2009, 23:25
Aż sobie bułkę zrobię.
|
|
|