To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Melodie przestrzeni [muzyka] - Nasze fantastyczne gusta muzyczne

hijo - 10 Lutego 2007, 15:05

Pako napisał/a
i dobaj Slipknot był jako support wtedy, kto¶ potwierdzi?
Był niestety, wolałbym jakby był Godsmack, jak pierwotnie zapowiadano, wtedy bym spod ziemi kasę na ten koncert wydobył, a tak jako¶ zabrakło motywacji.
Pako - 10 Lutego 2007, 16:26

Boh moj, Slipknot przecież fajnie gra :) Ostro, tępo, ale słucha się tego i skacze ¶wietnie :)
Czego chcieć więcej od supportu? :)

A Helloween - Rabid Don't come easy było ok, słuchało się przyjemnie. Reszty już nie tak bardzo.

Iscariote - 10 Lutego 2007, 16:37

A ja i Godsmacka lubię, i Slipknota też mogę posłuchać. A przy Helloween przypominaj± mi się stare, dobre czasy, jak to słuchało się Dragonforce, Amorphis, Edguy, czy innych tym podobnych. Teraz już mniej. Trzeba sobie jako¶ urozmaicać życie :)
lavojtek - 10 Lutego 2007, 17:21

Godsmack IMO jest cienki jak przyslowiowa tylna czesc weza :mrgreen:
Slipknota rzeczywiscie warto zobaczyc na zywo!
A co powiecie na Mastodona? To jest zespol przy ktorym wyskakuje sie z kapci :bravo

Lichtenstein - 10 Lutego 2007, 17:57

Muszę kiedy¶ opanować swój strach i wypróbować zespół "wyrzygani z macicy".

No co?

Pako - 10 Lutego 2007, 18:03

Polski punk jaki¶? :twisted: ? Nazwa zespołu brzmi... hmm... intryguj±co ;
lavojtek - 10 Lutego 2007, 19:26

Sprawdzilem i ... ubawilem sie po pachy! :lol:

http://www.wyrzygani.metal.pl/

gorat - 10 Lutego 2007, 20:11

Paskudztwo nie chodzi. Szczególnie pliki.
Hubert - 10 Lutego 2007, 20:42

lavojtek napisał/a
A co powiecie na Mastodona? To jest zespol przy ktorym wyskakuje sie z kapci :bravo

Nie wiem, jak z tym wyskakiwaniem z kapci, ale faktycznie, maj± sporo dobrych kawałków (przynajmniej na Blood Mountain, innych albumów nie słyszałem).

lavojtek - 10 Lutego 2007, 23:02

gorat napisał/a
Paskudztwo nie chodzi.

U mnie chodzi. Dlatego sie tak ubawilem.

Jezeli chodzi o Mastodona to 14 marca ide na koncert wiec podziele sie spostrzezeniami.

hrabek - 12 Lutego 2007, 11:06

30 seconds to Mars ostatnio. Ktos zna? Nazwa jak najbardziej fantastyczna. :mrgreen:
Lichtenstein - 12 Lutego 2007, 17:38

Hit the road Jack.

Tak, Raya Charlesa. Ale w wykonaniu The Residents.

Zrobili z tego kawałka co¶... Co¶...

Nie wiem, ale jest wspaniałe.

Dunadan - 12 Lutego 2007, 17:52

A ja ostatnio jadę na OST z BladeRunnera :D fajnie nastraja...
hrabek - 13 Lutego 2007, 08:21

Mam jakiegos pecha do tego watku. Cokolwiek nie napisze, jestem albo ignorowany, albo jechany. Jedyna frajde jaka mialem bylo pogadac sobie chwile z Adashim.

Ciekawe czy teraz dostane odpowiedz: jedzie ktos na koncert Pearl Jam i Linkin Park do Chorzowa w czerwcu? Dzisiaj powinienem miec bilety, wiec jak ktos jeszcze jedzie to chetnie sie pisze na jakies wspolne piwko przed koncertem :)

Szara opończa - 13 Lutego 2007, 09:24

a worce do tych Halogenow jeszcze.. helloweenow znaczy:)
moj ulubiony album to .. Chameleon.. naprawde! to jest kawal dobrego rockowego (nie metalowego) grania, swietnie zaspiewanego (jak to Kiske).
a z ekipy z Derisem to jakos Time of the Oath w miare regularnie odswiezam... bo reszta to niestety.... choc w katowicach wypadli naprawde niezle.. ktory to byl rok... 1998???

Adashi - 13 Lutego 2007, 12:42

count, ja nie wiem czy ten post sprawi Ci frajdę, bo nie dot. rzeczonego koncertu, ale... wła¶nie zapu¶ciłem U-96 - BEST OF 1991-2001 :D
hrabek - 13 Lutego 2007, 12:52

Adashi: to tak apropo filmow, ktore oglada Viking? :mrgreen:
Hehe, ja ostatnio sluchalem Andy Moora i Above and Beyond w nowych singlach i mi sie podobaly. Pobieznie przesluchalem tez nowa plyte Scootera, o ktorej pisales, ale jeszcze nie mam zdania, bo musze na spokojnie usiasc, a ciagle mi cos przeszkadza.

Adashi - 13 Lutego 2007, 13:21

Tak, post Vikinga mnie naprowadził i wygrzebałem z szafki płytkę U-96 :mrgreen: A Night To Remember wymiata po prostu.

A nowy Scooter - wypas. :D

Pako - 13 Lutego 2007, 13:41

Hmm... nie, na LP nie pojadę. Grali fajnie jeszcze parę lat temu (znaczy mi się ich wtedy fajnie słuchało :P ) dzi¶ już tylko tak z sentymentu raczej, mog± się schować przy Limp Bizkit na przykład. A Pearl Jamu w ogóle nie słucham, nie znam i w ogóle no to tym bardziej ;)
hrabek - 13 Lutego 2007, 13:44

a Moor, czy Above and Beyond? Juz nie twoje klimaty? ATB, Blank & Jones? Ewentualnie Armin van Buuren, chociaz on mi w zasadzie glownie w setach podchodzi, jego wlasnoreczne dokonania jakos mnie nie powalaja.
Adashi - 13 Lutego 2007, 14:06

Moor, Above and Beyond - :oops: niestety nie kojarzę; druga pozycja przywodzi mi na my¶l jedynie ¶wietny serial "Gwiezdna Eskadra" czyli "Space: Above and Beyond". ATB, Blank & Jones, jak najbardziej, dołożyłbym do tego jeszcze Cosmic Gate, Safri Duo, Dario G, Mauro Picotto, Gigi D'Agostino, Master Blaster, Vinyl Shakerz... :mrgreen: Armin van Buuren, jak±¶ piosenkę słyszałem, na bank.

Edit: Zapomniałem, jeszcze Tiesto.

hrabek - 13 Lutego 2007, 14:29

To Above and Beyond posluchaj, zdecydowanie klimaty Blank & Jonesa itp.
Sluchasz w ogole setow? Mistrzami setow sa dla mnie juz od ponad roku Aly & Fila, dwoch djow z... Egiptu. Kolesie graja bardzo melodyjny trans, moj ulubiony i w zasadzie kazdy ich set jest dla mnie mistrzowski.
Andy Moor wslawil sie dla mnie tym, ze rewelacyjnie zmiksowal utwor Above and Beyond "Air for life" (poszukaj, ja wymiekam za kazdym razem jak slysze ten utwor, miks w zasadzie dowolny, wszystkie sa rownie mocne), teraz probuje sil juz na wlasny rachunek i idzie mu niezle.

Master Blaster i Vinylshakerz to juz za kiczowate dla mnie. Cosmic Gate rzadzi, ale u nich z kolei dobrze wychodza wlasne kompozycje, a juz sety troche mniej. A Tiesto kiedys gral super, ale to co wyczynia ostatnio zdecydowanie mi nie pasi.

Lichtenstein - 13 Lutego 2007, 21:33

The Residents - Third Reich'n'Roll

Co¶ czuję, że do m±drzejszego słuchania ze wszystkimi smaczkami, muszę dobrze odrobić pracę domow± z muzyki lat '60...

Szara opończa - 16 Lutego 2007, 12:54

wlasne dostalem info ze wygralem wejsciowke na Pain of Salvation i spotkanie z kapela!!!!!!!!!!!!!!!!
hurrreeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Haletha - 16 Lutego 2007, 12:58

Nie wiem kto to, ale gratuluję:)
Szenute - 16 Lutego 2007, 13:02

Ja chciałem się wybrac na Theriona ale cena.... uffffff
lavojtek - 16 Lutego 2007, 13:29

Szara oponcza zartujesz :shock: :shock: :shock:
Napisz koniecznie jak bylo!!!

Ja tez Theriona bardzo chcialem zobaczyc ale w ten dzien co grali u mnie polecialem do Barcelony a w ten dzien co zagrali w Barcelonie ja wracalem do siebie :mrgreen:

Szara opończa - 16 Lutego 2007, 13:38

dam znac
z Painami widzialem sie juz raz po koncercie w krakowie, spedzilem ladna godzine gaworzac z bebniarzem.. ale *beep*, nie wzialem aparatu (pomny doswiadczen z innych koncertow), a tam okazalo sie ze mozna bylo foty pstrykac a jakze...
no ale teraz to dopeiro bedzie!

Iscariote - 16 Lutego 2007, 23:25

Gratuluję.
A powiedz jeszcze w jakim to konkursie wygrałe¶ :)

Szara opończa - 17 Lutego 2007, 12:29

u wydawcy .. w Insideout....

Partner forum