To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

Kruk Siwy - 6 Maj 2009, 10:53

Trupy paść mogą...
komunikaty z frontu proszę. I ktoś coś miał mi podesłać do przeczytania, tak mi się zdaje...

dalambert - 6 Maj 2009, 11:04

Kasiek napisał/a
Postanowiłam kandydować do Parlamentu Studentów KUL.

dawaj dane ilu kandydatów , ile miejsc / mandatów/ jaka kampania ???
I najważniejsze KTO LICZY GŁOSY ?
No i kiedy ta impreza :?:

Kasiek - 6 Maj 2009, 11:23

Kruku kiedy się wstydam, po tym co zrobili mi w korekcie ;( Niedługo się to ukaże to nawet wysłać Ci będę mogła ;)

Komunikaty z frontu będą :) Choć niezbyt długo, bo wybory pod koniec przyszłego tygodnia. Zastanawiam się właśnie, czy robić plakaty jakiekolwiek czy nie. Na razie na naszej klasie wezwałam studentów do głosowania w ogóle, bo to wyraz pustoty, nie zagłosować.

dalambert napisał/a
dawaj dane ilu kandydatów , ile miejsc / mandatów/ jaka kampania ???

Nic za bardzo nie wiadomo, bo do dziś mogły być zgłoszenia. Na mnie będzie mgła filologia polska głosować, albo cały wydział, to wiem.

dalambert napisał/a
I najważniejsze KTO LICZY GŁOSY ?

Tu ból, bo Ci, co wygrali ostatnio wybory takimi przekrętami, że niektórzy podnieśli ryk, w tym ja i oni mnie teraz nie lubią :P
Teraz robią sobie jeszcze lepsze jaja, bo zawsze było tak, że studenci wybierali Przewodniczącego, a teraz Parlament ma wybierać spośród siebie. Kurde, toż to uprawomocnienie kumoterstwa!!!!!!!

Polityka górą! :D

Ale będę miała potem CV Więcej organizacji niż stopni z ćwiczeń :P

Anonymous - 6 Maj 2009, 17:24

O, powodzenia!
Kasiek - 11 Maj 2009, 14:02

No to batalia wygrana :D Z polonistyki dostałyśmy się we trzy :D Gorzej, ze startuje także obecny Przewodniczący Samorządu Tomek "Korupczyk" Korulczyk. Nie toleruję gościa, takich tyłów narobił NZSowi i w ogóle...

No, to mówcie mi Pani Senator :P

A z drugiej strony, stanikowo: http://www.garnek.pl/teczowa/2406286 polecam całą galerię :D

A, zmieniłam kolor włosów. Już nie jestem ruda, tylko ciemnośliwkowa. Zobaczymy na jak długo mi to zostanie, ale chyba mi sie podoba. Zaczęłam się przyzwyczajać.

Poza tym mam doła wielkieeego i na którego się składa dużo rzeczy. Mam ochotę na czekoladę na gorąco z przyprawami. Bu.

Agi - 11 Maj 2009, 16:14

Kasiek, no to gratuluję Pani Senator :D
Nie daj się zajechać!

Martva - 11 Maj 2009, 16:22

Kasiek, gratulacje :)
http://www.garnek.pl/teczowa/5380053
Aua!
Normalnie wzorcowy antyprzykład na dobre dopasowanie, tak w kwestii mostka. 75B robi mi podobnie.

dalambert - 11 Maj 2009, 17:07

Kasiek, gratulacje, ciekawe ile wytrzymasz :?
Kasiek - 12 Maj 2009, 15:06

Dziękuję :) Nie wiem ile wytrzymam, zobaczymy.

Buuu, odmówiło mi wydawnictwo odbycia u nich praktyk. Jestem strasznie zdołowana,bo w sumie liczyłam na to, że jednak mi się uda. W sumie nie wiem teraz co robić,bo alternatywą jest religijne wydawnictwo lubelskie, aż mnie trzęsie na samą myśl...

dalambert - 12 Maj 2009, 15:12

Kasiek, zdolna dziewczynka jestes i religijne wydawnictwo lubelskie to coś w sam raz dla Ciebie na praktyki, Ty Słonko masz doświadczenia nabierać, a nie przyjemności szukać! :twisted:
Przyjemności to w domu i na łące :P

Kasiek - 12 Maj 2009, 15:17

To nie o to chodzi, no włąśnie doświadczenia, a tam, wg relacji tych co już odbyli,parzy się kawę i kseruje dokumenty. Niektórzy nawet na pracę "Panów Redaktorów" popatrzeć nie mogli :/ To po chorobę mi coś takiego?
dalambert - 12 Maj 2009, 15:31

Kasiek, a doświadczenie zyciowe to co dorsz? a i kawe parzyć się nauczysz - bardzo w życiu się przydaje :)
Ale , ale czy aby gwiazdeczko nie obiecywalaś się wystąpić na majowej SKOFie w białych zakolanówkach z kokardkami?
Jabyś nie zauważyła to SKOFa jest 23 maja w Paradoxie / jeszcze/ :lol:

Kruk Siwy - 12 Maj 2009, 15:33

Ale Kasiek będzie tylko w podkolanówkach? To ja nie idę na Skofę!
Kasiek - 12 Maj 2009, 15:37

Finansowo nie dam rady, komunię mam w rodzinie tydzień wcześniej. Przepraszam :( No chyba żeby się jakimś cudownym cudem udało...
W białych mogłabym być, ale na pewno nie tylko :P

dalambert:żarty żartami, ale mi naprawdę zależy na tym, żeby się czegoś nauczyć, a nie odbębnić... Dla mnie naprawdę nie ma sensu w robieniu czegoś byle jak,bo muszę zrobić cokolwiek. To strata czasu i strata doświadczenia właśnie.

dalambert - 12 Maj 2009, 15:53

Kruk Siwy, hipokryta / Nureczki się boi :shock: /
Kasiek, trzeba Cię jakoś odstresować , żeś pracowita i wiedzy szukająca wiem, a co za problem przystąp do tej komunii i jazda na SKOFę :D

Kruk Siwy - 12 Maj 2009, 15:58

nureczka sama by chętnie popatrzyła.
Ja tam się zawału boję.

Kasiek - 12 Maj 2009, 18:02

Ta, tylko ja spłukana jestem i nic nie wskazuje na to, żeby było inaczej. Zobaczymy, może uda się przyjechać na Targi Książki to i na SKOFĘ wstąpię, ale być może wtedy przyprowadzę trochę edytorów polonistów żądnych spotkania z ałtorami :D
dalambert - 13 Maj 2009, 08:56

Kasiek napisał/a
może uda się przyjechać na Targi Książki to i na SKOFĘ wstąpię, ale być może wtedy przyprowadzę trochę edytorów polonistów żądnych spotkania z ałtorami
NOOOooo przeca o to biegało gdy Adi SKOFę w trakcie Targów Książki zamawiał-
Ty się nie migaj jeno przybywaj :D

Kasiek - 13 Maj 2009, 14:15

Ale raczej nie wyrobię się finansowo :( Kupiłam 2 kg koralików w Łodzi, przerobiłam, ale jeszcze nie sprzedałąm, więc... No chyba że zacznie się wielka akcja "Pomóż Kasiek dojechać na SKOFĘ, kup kolczyki" :P dalambercie, chcesz jedną parę? :P Jkabym teraz sprzedałą z 10 par, to bym mogła pojechać, ale... ze względu na zajęcia wczoraj opuściłam targi rękodzieła studenckiego :( a zajęć nie było i jestem zła.
Martva - 13 Maj 2009, 14:18

Kasiek, weź pudełko na Skofę, w Paradoxie sporo dziewcząt bywa ;)
A 2 kilo zazdroszczę, sklep Jablonexu? Opłaca się to?

Anonymous - 13 Maj 2009, 14:23

Martva napisał/a
Kasiek, weź pudełko na Skofę, w Paradoxie sporo dziewcząt bywa ;)

Koniecznie! Rzec muszę, że na te kolorowe kolczyki od Ciebie mnóstwo osób zwraca uwagę. Mężczyzn głównie. 8) Inne pozostają niezauważone.

dalambert - 13 Maj 2009, 14:24

Kasiek, Martva, ma rację - na SKOFie aukcję urządzimy i atrakcja i kasa bedzie :D :!:
Kasiek - 13 Maj 2009, 14:35

Martva napisał/a
A 2 kilo zazdroszczę, sklep Jablonexu? Opłaca się to?

Nie Jablonexu, bo tam drogo (opłaca się jednak dużo bardziej allegro czy coś) a i obsługa pozostawia duuużo do życzenia.

Miria napisał/a
Rzec muszę, że na te kolorowe kolczyki od Ciebie mnóstwo osób zwraca uwagę.

Bardzo mnie to cieszy :)

Moze macie rację... Gorzej będzie jak pudełko zostanie pełne a ja będę wracać na piechotę :P

Godzilla - 13 Maj 2009, 14:37

Po co wracać, zostaniesz! :D
Martva - 13 Maj 2009, 14:38

E, nie zostanie puste, dalambert Cię zareklamuje ;)
Kasiek - 13 Maj 2009, 14:41

No dobra, chyba mnie przekonaliście :D Jakby coś zostało, dalambert zostanie ustrojony w to :D

Martva, a Twój status się tak ładnie zgrał z Twoim avikiem - to celowe?

Godzilla - ja bardzo chętnie, tylko co Marcin na to? Tak sam zostanie w Lublinie? Do kogo się będzie przytulał w nocy?

edit: ide se z zajęć, do zobaczenia jutro :D a wena mnie natchnie to może i zdjęcia przerobionym koralikom zrobię? ;)

Martva - 13 Maj 2009, 14:44

Kasiek napisał/a
Jakby coś zostało, dalambert zostanie ustrojony w to :D

Dalambert ma dar przekonywania, nie martv się ;)

Kasiek napisał/a
Martva, a Twój status się tak ładnie zgrał z Twoim avikiem - to celowe?

Jasne, będę straszyć Lokami póki mi się nie zmieni ;)

Kasiek napisał/a
Do kogo się będzie przytulał w nocy?

Kup mu termofor, fajna sprawa ;)

dalambert - 13 Maj 2009, 15:05

Kasiek napisał/a
Do kogo się będzie przytulał w nocy?
do podusi i zbierał siły :P
Kasiek napisał/a
zdjęcia przerobionym koralikom zrobię?

Jasne dawaj i wstawiamy w SKOFe,ogłosić atrakcję: szczególna, jedyna w tym Roku w Stolicy:
AUKCJA niepowtarzalnej kolekcji unikatowej Biżuterii mede in Kasiek Perła Lublina,
Kup biżuta wesprzesz rekruta- Kasiek musi za coś strzelać
:lol:

Martva - 13 Maj 2009, 15:07

dalambert napisał/a
Kup biżuta wesprzesz rekruta

:bravo
A nie mówiłam? ;)

dalambert - 13 Maj 2009, 15:23

No to Kasiek, melduj się na SKOFę do wlasciwego wątku, a zdjątka albo sama tam umieść, albo wyślij Adiemu, on to umie wstawiać to się odpowiednio opracuje - do SKOFy jeno 10 dni :!:
Martva, co z Tobą moża by podwójną wystawę i konkursik biżu zrobić, a przy ksiązki targach to i na SKOFie będzie sporo luda :D

Partner forum