Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza
Kruk Siwy - 6 Maj 2009, 10:53
Trupy paść mogą...
komunikaty z frontu proszę. I ktoś coś miał mi podesłać do przeczytania, tak mi się zdaje...
dalambert - 6 Maj 2009, 11:04
Kasiek napisał/a | Postanowiłam kandydować do Parlamentu Studentów KUL. |
dawaj dane ilu kandydatów , ile miejsc / mandatów/ jaka kampania ???
I najważniejsze KTO LICZY GŁOSY ?
No i kiedy ta impreza
Kasiek - 6 Maj 2009, 11:23
Kruku kiedy się wstydam, po tym co zrobili mi w korekcie ;( Niedługo się to ukaże to nawet wysłać Ci będę mogła
Komunikaty z frontu będą Choć niezbyt długo, bo wybory pod koniec przyszłego tygodnia. Zastanawiam się właśnie, czy robić plakaty jakiekolwiek czy nie. Na razie na naszej klasie wezwałam studentów do głosowania w ogóle, bo to wyraz pustoty, nie zagłosować.
dalambert napisał/a | dawaj dane ilu kandydatów , ile miejsc / mandatów/ jaka kampania ??? |
Nic za bardzo nie wiadomo, bo do dziś mogły być zgłoszenia. Na mnie będzie mgła filologia polska głosować, albo cały wydział, to wiem.
dalambert napisał/a | I najważniejsze KTO LICZY GŁOSY ? |
Tu ból, bo Ci, co wygrali ostatnio wybory takimi przekrętami, że niektórzy podnieśli ryk, w tym ja i oni mnie teraz nie lubią
Teraz robią sobie jeszcze lepsze jaja, bo zawsze było tak, że studenci wybierali Przewodniczącego, a teraz Parlament ma wybierać spośród siebie. Kurde, toż to uprawomocnienie kumoterstwa!!!!!!!
Polityka górą!
Ale będę miała potem CV Więcej organizacji niż stopni z ćwiczeń
Anonymous - 6 Maj 2009, 17:24
O, powodzenia!
Kasiek - 11 Maj 2009, 14:02
No to batalia wygrana Z polonistyki dostałyśmy się we trzy Gorzej, ze startuje także obecny Przewodniczący Samorządu Tomek "Korupczyk" Korulczyk. Nie toleruję gościa, takich tyłów narobił NZSowi i w ogóle...
No, to mówcie mi Pani Senator
A z drugiej strony, stanikowo: http://www.garnek.pl/teczowa/2406286 polecam całą galerię
A, zmieniłam kolor włosów. Już nie jestem ruda, tylko ciemnośliwkowa. Zobaczymy na jak długo mi to zostanie, ale chyba mi sie podoba. Zaczęłam się przyzwyczajać.
Poza tym mam doła wielkieeego i na którego się składa dużo rzeczy. Mam ochotę na czekoladę na gorąco z przyprawami. Bu.
Agi - 11 Maj 2009, 16:14
Kasiek, no to gratuluję Pani Senator
Nie daj się zajechać!
Martva - 11 Maj 2009, 16:22
Kasiek, gratulacje
http://www.garnek.pl/teczowa/5380053
Aua!
Normalnie wzorcowy antyprzykład na dobre dopasowanie, tak w kwestii mostka. 75B robi mi podobnie.
dalambert - 11 Maj 2009, 17:07
Kasiek, gratulacje, ciekawe ile wytrzymasz
Kasiek - 12 Maj 2009, 15:06
Dziękuję Nie wiem ile wytrzymam, zobaczymy.
Buuu, odmówiło mi wydawnictwo odbycia u nich praktyk. Jestem strasznie zdołowana,bo w sumie liczyłam na to, że jednak mi się uda. W sumie nie wiem teraz co robić,bo alternatywą jest religijne wydawnictwo lubelskie, aż mnie trzęsie na samą myśl...
dalambert - 12 Maj 2009, 15:12
Kasiek, zdolna dziewczynka jestes i religijne wydawnictwo lubelskie to coś w sam raz dla Ciebie na praktyki, Ty Słonko masz doświadczenia nabierać, a nie przyjemności szukać!
Przyjemności to w domu i na łące
Kasiek - 12 Maj 2009, 15:17
To nie o to chodzi, no włąśnie doświadczenia, a tam, wg relacji tych co już odbyli,parzy się kawę i kseruje dokumenty. Niektórzy nawet na pracę "Panów Redaktorów" popatrzeć nie mogli :/ To po chorobę mi coś takiego?
dalambert - 12 Maj 2009, 15:31
Kasiek, a doświadczenie zyciowe to co dorsz? a i kawe parzyć się nauczysz - bardzo w życiu się przydaje
Ale , ale czy aby gwiazdeczko nie obiecywalaś się wystąpić na majowej SKOFie w białych zakolanówkach z kokardkami?
Jabyś nie zauważyła to SKOFa jest 23 maja w Paradoxie / jeszcze/
Kruk Siwy - 12 Maj 2009, 15:33
Ale Kasiek będzie tylko w podkolanówkach? To ja nie idę na Skofę!
Kasiek - 12 Maj 2009, 15:37
Finansowo nie dam rady, komunię mam w rodzinie tydzień wcześniej. Przepraszam No chyba żeby się jakimś cudownym cudem udało...
W białych mogłabym być, ale na pewno nie tylko
dalambert:żarty żartami, ale mi naprawdę zależy na tym, żeby się czegoś nauczyć, a nie odbębnić... Dla mnie naprawdę nie ma sensu w robieniu czegoś byle jak,bo muszę zrobić cokolwiek. To strata czasu i strata doświadczenia właśnie.
dalambert - 12 Maj 2009, 15:53
Kruk Siwy, hipokryta / Nureczki się boi /
Kasiek, trzeba Cię jakoś odstresować , żeś pracowita i wiedzy szukająca wiem, a co za problem przystąp do tej komunii i jazda na SKOFę
Kruk Siwy - 12 Maj 2009, 15:58
nureczka sama by chętnie popatrzyła.
Ja tam się zawału boję.
Kasiek - 12 Maj 2009, 18:02
Ta, tylko ja spłukana jestem i nic nie wskazuje na to, żeby było inaczej. Zobaczymy, może uda się przyjechać na Targi Książki to i na SKOFĘ wstąpię, ale być może wtedy przyprowadzę trochę edytorów polonistów żądnych spotkania z ałtorami
dalambert - 13 Maj 2009, 08:56
Kasiek napisał/a | może uda się przyjechać na Targi Książki to i na SKOFĘ wstąpię, ale być może wtedy przyprowadzę trochę edytorów polonistów żądnych spotkania z ałtorami | NOOOooo przeca o to biegało gdy Adi SKOFę w trakcie Targów Książki zamawiał-
Ty się nie migaj jeno przybywaj
Kasiek - 13 Maj 2009, 14:15
Ale raczej nie wyrobię się finansowo Kupiłam 2 kg koralików w Łodzi, przerobiłam, ale jeszcze nie sprzedałąm, więc... No chyba że zacznie się wielka akcja "Pomóż Kasiek dojechać na SKOFĘ, kup kolczyki" dalambercie, chcesz jedną parę? Jkabym teraz sprzedałą z 10 par, to bym mogła pojechać, ale... ze względu na zajęcia wczoraj opuściłam targi rękodzieła studenckiego a zajęć nie było i jestem zła.
Martva - 13 Maj 2009, 14:18
Kasiek, weź pudełko na Skofę, w Paradoxie sporo dziewcząt bywa
A 2 kilo zazdroszczę, sklep Jablonexu? Opłaca się to?
Anonymous - 13 Maj 2009, 14:23
Martva napisał/a | Kasiek, weź pudełko na Skofę, w Paradoxie sporo dziewcząt bywa |
Koniecznie! Rzec muszę, że na te kolorowe kolczyki od Ciebie mnóstwo osób zwraca uwagę. Mężczyzn głównie. Inne pozostają niezauważone.
dalambert - 13 Maj 2009, 14:24
Kasiek, Martva, ma rację - na SKOFie aukcję urządzimy i atrakcja i kasa bedzie
Kasiek - 13 Maj 2009, 14:35
Martva napisał/a | A 2 kilo zazdroszczę, sklep Jablonexu? Opłaca się to? |
Nie Jablonexu, bo tam drogo (opłaca się jednak dużo bardziej allegro czy coś) a i obsługa pozostawia duuużo do życzenia.
Miria napisał/a | Rzec muszę, że na te kolorowe kolczyki od Ciebie mnóstwo osób zwraca uwagę. |
Bardzo mnie to cieszy
Moze macie rację... Gorzej będzie jak pudełko zostanie pełne a ja będę wracać na piechotę
Godzilla - 13 Maj 2009, 14:37
Po co wracać, zostaniesz!
Martva - 13 Maj 2009, 14:38
E, nie zostanie puste, dalambert Cię zareklamuje
Kasiek - 13 Maj 2009, 14:41
No dobra, chyba mnie przekonaliście Jakby coś zostało, dalambert zostanie ustrojony w to
Martva, a Twój status się tak ładnie zgrał z Twoim avikiem - to celowe?
Godzilla - ja bardzo chętnie, tylko co Marcin na to? Tak sam zostanie w Lublinie? Do kogo się będzie przytulał w nocy?
edit: ide se z zajęć, do zobaczenia jutro a wena mnie natchnie to może i zdjęcia przerobionym koralikom zrobię?
Martva - 13 Maj 2009, 14:44
Kasiek napisał/a | Jakby coś zostało, dalambert zostanie ustrojony w to |
Dalambert ma dar przekonywania, nie martv się
Kasiek napisał/a | Martva, a Twój status się tak ładnie zgrał z Twoim avikiem - to celowe? |
Jasne, będę straszyć Lokami póki mi się nie zmieni
Kasiek napisał/a | Do kogo się będzie przytulał w nocy? |
Kup mu termofor, fajna sprawa
dalambert - 13 Maj 2009, 15:05
Kasiek napisał/a | Do kogo się będzie przytulał w nocy? | do podusi i zbierał siły
Kasiek napisał/a | zdjęcia przerobionym koralikom zrobię? |
Jasne dawaj i wstawiamy w SKOFe,ogłosić atrakcję: szczególna, jedyna w tym Roku w Stolicy:
AUKCJA niepowtarzalnej kolekcji unikatowej Biżuterii mede in Kasiek Perła Lublina,
Kup biżuta wesprzesz rekruta- Kasiek musi za coś strzelać
Martva - 13 Maj 2009, 15:07
dalambert napisał/a | Kup biżuta wesprzesz rekruta |
A nie mówiłam?
dalambert - 13 Maj 2009, 15:23
No to Kasiek, melduj się na SKOFę do wlasciwego wątku, a zdjątka albo sama tam umieść, albo wyślij Adiemu, on to umie wstawiać to się odpowiednio opracuje - do SKOFy jeno 10 dni
Martva, co z Tobą moża by podwójną wystawę i konkursik biżu zrobić, a przy ksiązki targach to i na SKOFie będzie sporo luda
|
|
|