To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Ziuta - 4 Lipca 2010, 18:29

Racja – to jest najprawdziwszy koalang. Czyli Zajdel w narodzie przetrwał. :D
mawete - 4 Lipca 2010, 18:44

Żona powiedziała, że idzie głosować na gościa którego bardzo nie lubię. Pójdę i ja, a miałem olać... :mrgreen:
Anonymous - 4 Lipca 2010, 18:47

Ziuta, Zajdel nigdy nie zginął.

Kamerun znowu na prowadzeniu, podobno:-(

Matrim - 4 Lipca 2010, 18:51

Skąd wy macie takie wiadomości, skoro nawet w radiu nie ma transmisji? :)
Anonymous - 4 Lipca 2010, 18:53

Pomidor, i tak za dużo gadam. Trzeba wiedzieć, gdzie pod stadionem szukać informacji. Tylko nie wiem, czy te informacje są prawdziwe. :)
Kai - 4 Lipca 2010, 18:54

Koty miauczą.
nureczka - 4 Lipca 2010, 18:57

Matrim, najlepiej nawiązać kontakt emocjonalny ze sprzątaczką. One wiedzą wszystko. Znacznie wcześniej niż kapitan, zawodnicy i ZPN.
SithLady - 4 Lipca 2010, 18:58

Wróbelki ćwierkają (hint: przełożyć na angielski)
Chal-Chenet - 4 Lipca 2010, 19:11

Żerań napisał/a
Kota nie, ale kapitan kotów mógłby sobie darować.

Bierze przykład z najlepszych, Mourinho też słynie z kontrowersyjnych pozaboiskowych wypowiedzi, a fachowcem jest mimo tego, doskonałym. To nie wstyd mieć takich idoli.
nureczka napisał/a
Wczoraj w Madrycie padłam ofiarą tego zwycięstwa. Zaatakowało mnie stado pomarańczowych wuwuzeli. Do dziś mam kłopoty ze słuchem.
Na szczęście Hiszpania niedługo zakończy udział w tym turnieju.
Anonymous - 4 Lipca 2010, 19:46

No, kochani, ja idę przed TV. zobaczymy. plotka głosi, że TVP ogłosi zwycięstwo jednego zespołu, a dwie inne stacje drugiego. Wygląda na to, że stare przysłowie się sprawdzi. Nie jest ważne, kto głosuje, lecz kto liczy głosy. A więc trzeba będzie czekać na PKW. :(
SithLady - 4 Lipca 2010, 19:52

A ja idę do kościoła. Jak wrócę może już będzie jakiś zbliżony wynik meczu. A na oficjalne potwierdzenie i tak trzeba będzie poczekać do jutra
Agi - 4 Lipca 2010, 20:05

SMG - 51,09:48,91 dla Komorowskiego
OBOP - 53.1: 46.9 dla Komorowskiego

brajt - 4 Lipca 2010, 20:07

Komorowski - 53,1 proc., Kaczyński - 46,9 proc. - sondaż TNS OBOP dla TVP
Komorowski - 51,1 proc., Kaczyński - 48,9 proc. - sondaż SGM/KRC dla TVN
Komorowski - 51,1 proc., Kaczyński - 48,9 proc. - sondaż Homo Homini dla TV Polsat

Kai - 4 Lipca 2010, 20:09

Jednak :)
Ziuta - 4 Lipca 2010, 20:15

Żerań, ty jakoś nie lubisz TVP, n'cest pas? ;P:
Kai - 4 Lipca 2010, 20:17

n'est ce pas? - wszyscy wszystkich poprawiają, to ja też sobie pozwolę :)

Bartoszewski :)

Anonymous - 4 Lipca 2010, 20:18

Nie przepadam, bo nie lubię jak "media publiczne" robią sobie jaja z inteligentnych ludzi, vide pytania Lichockiej, ale tym razem cytowałem przecieki.:) No i trafiłem wynik meczu, ha! Miało być 51:49 i...w zasadzie jest:D Żeby nie było, jak w meczu Wałęsa-Kwaśniewski, że teraz wygrał Komorowski, a potem obudzimy się z Kaczką. Ale chyba drugi raz sondażownie nie zaliczą takiej wpadki, bo wszystkie sondaże są właściwie takie same. :)
Easy - 4 Lipca 2010, 20:19

Stypa.
Agi - 4 Lipca 2010, 20:20

Easy, nie desperuj, to nie jest koniec świata, tylko demokratyczny wybór.
Matrim - 4 Lipca 2010, 20:23

Ja bym nawet powiedział, że to PiSowi na rękę. Za rok, przy okazji kolejnych wyborów, mogą mieć (choć nie muszą) dodatkowe argumenty "przeciw" PO.
Ziuta - 4 Lipca 2010, 20:24

Żerań napisał/a
Nie przepadam, bo nie lubię jak media publiczne robią sobie jaja z inteligentnych ludzi,

Pokazując kreatury pokroju Lisa i Pospieszalskiego jednocześnie, dopuszczając do debaty dziennikarzy konkurencji? Ja ją właśnie za to lubię. Żeby jeszcze zrobili Glinę 3...

Cytat
Stypa.

Z drugiej strony PO ma wszystko. Prezydenta, premiera, sejm z senatem, CBA, ABW, wywiad i kontrwywiad wojskowy, wszystkich rzeczników i prezesów – jak teraz nie sypną reformami, to znaczy, że są zwykła hucpą.

Nitj'sefni - 4 Lipca 2010, 20:26

Jutro wszystko będzie jasne. Na razie to są sondaże, a one lubią się mylić. Choć mi pasują :wink:
bogow - 4 Lipca 2010, 20:36

W 2011 pójdziemy wszyscy do urn z radosnym przekonaniem, że były jakieś reformy. Królestwo ślepców.
Anonymous - 4 Lipca 2010, 20:41

Matrim napisał/a
Ja bym nawet powiedział, że to PiSowi na rękę. Za rok, przy okazji kolejnych wyborów, mogą mieć (choć nie muszą) dodatkowe argumenty przeciw PO.

Ależ oczywiście i mogę się założyć (chociaż chcę przegrać), że Kaczyński nawet jeśli nie wygra ani samorządowych wyborów, ani parlamentarnych w 2011, to poprawi wynik partii, bo teraz ma doskonałą bazę do budowy nowej prawicy w Polsce. Otwartej na świat, konserwatywnej, młodej. I ludzie to kupią.

A co do TV - jednak Lis nawet jeśli popiera Komorowskiego, to w białych rękawiczkach; a w przypadku Pospieszalskiego to aż szkoda słów... Tak chamskiego uprawiania polityki, dziennikarze nie powinni uprawiać (vide film o Smoleńsku).

Matrim - 4 Lipca 2010, 20:47

Moim skromnym zdaniem, jedyne, czego udało się sztabowi Kaczyńskiego dokonać, to skasować ludziom pamięć sprzed 10 kwietnia. Bo teraz główną zasadą jest De mortuis aut bene, aut nihil.
Kai - 4 Lipca 2010, 20:51

Komu skasował, to skasował...
Matrim - 4 Lipca 2010, 20:53

Kai, prawie połowie wyborców skasował.
Kruk Siwy - 4 Lipca 2010, 20:53

uczestniczących w wyborach.
Kai - 4 Lipca 2010, 20:54

Matrim napisał/a
Kai, prawie połowie wyborców skasował.

Oni już mieli skasowaną, albo co najmniej z bad sectorami.

Matrim - 4 Lipca 2010, 20:56

Kai, :)

Ale nie do końca. PiS jako partia miał poparcie rzędu 30%, Lech Kaczyński - 20% i spadało. Skądś im przyrosło...

Partner forum