Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Ziuta - 4 Lipca 2010, 18:29
Racja – to jest najprawdziwszy koalang. Czyli Zajdel w narodzie przetrwał.
mawete - 4 Lipca 2010, 18:44
Żona powiedziała, że idzie głosować na gościa którego bardzo nie lubię. Pójdę i ja, a miałem olać...
Anonymous - 4 Lipca 2010, 18:47
Ziuta, Zajdel nigdy nie zginął.
Kamerun znowu na prowadzeniu, podobno:-(
Matrim - 4 Lipca 2010, 18:51
Skąd wy macie takie wiadomości, skoro nawet w radiu nie ma transmisji?
Anonymous - 4 Lipca 2010, 18:53
Pomidor, i tak za dużo gadam. Trzeba wiedzieć, gdzie pod stadionem szukać informacji. Tylko nie wiem, czy te informacje są prawdziwe.
Kai - 4 Lipca 2010, 18:54
Koty miauczą.
nureczka - 4 Lipca 2010, 18:57
Matrim, najlepiej nawiązać kontakt emocjonalny ze sprzątaczką. One wiedzą wszystko. Znacznie wcześniej niż kapitan, zawodnicy i ZPN.
SithLady - 4 Lipca 2010, 18:58
Wróbelki ćwierkają (hint: przełożyć na angielski)
Chal-Chenet - 4 Lipca 2010, 19:11
| Żerań napisał/a | | Kota nie, ale kapitan kotów mógłby sobie darować. |
Bierze przykład z najlepszych, Mourinho też słynie z kontrowersyjnych pozaboiskowych wypowiedzi, a fachowcem jest mimo tego, doskonałym. To nie wstyd mieć takich idoli. | nureczka napisał/a | | Wczoraj w Madrycie padłam ofiarą tego zwycięstwa. Zaatakowało mnie stado pomarańczowych wuwuzeli. Do dziś mam kłopoty ze słuchem. | Na szczęście Hiszpania niedługo zakończy udział w tym turnieju.
Anonymous - 4 Lipca 2010, 19:46
No, kochani, ja idę przed TV. zobaczymy. plotka głosi, że TVP ogłosi zwycięstwo jednego zespołu, a dwie inne stacje drugiego. Wygląda na to, że stare przysłowie się sprawdzi. Nie jest ważne, kto głosuje, lecz kto liczy głosy. A więc trzeba będzie czekać na PKW.
SithLady - 4 Lipca 2010, 19:52
A ja idę do kościoła. Jak wrócę może już będzie jakiś zbliżony wynik meczu. A na oficjalne potwierdzenie i tak trzeba będzie poczekać do jutra
Agi - 4 Lipca 2010, 20:05
SMG - 51,09:48,91 dla Komorowskiego
OBOP - 53.1: 46.9 dla Komorowskiego
brajt - 4 Lipca 2010, 20:07
Komorowski - 53,1 proc., Kaczyński - 46,9 proc. - sondaż TNS OBOP dla TVP
Komorowski - 51,1 proc., Kaczyński - 48,9 proc. - sondaż SGM/KRC dla TVN
Komorowski - 51,1 proc., Kaczyński - 48,9 proc. - sondaż Homo Homini dla TV Polsat
Kai - 4 Lipca 2010, 20:09
Jednak
Ziuta - 4 Lipca 2010, 20:15
Żerań, ty jakoś nie lubisz TVP, n'cest pas?
Kai - 4 Lipca 2010, 20:17
n'est ce pas? - wszyscy wszystkich poprawiają, to ja też sobie pozwolę
Bartoszewski
Anonymous - 4 Lipca 2010, 20:18
Nie przepadam, bo nie lubię jak "media publiczne" robią sobie jaja z inteligentnych ludzi, vide pytania Lichockiej, ale tym razem cytowałem przecieki.:) No i trafiłem wynik meczu, ha! Miało być 51:49 i...w zasadzie jest:D Żeby nie było, jak w meczu Wałęsa-Kwaśniewski, że teraz wygrał Komorowski, a potem obudzimy się z Kaczką. Ale chyba drugi raz sondażownie nie zaliczą takiej wpadki, bo wszystkie sondaże są właściwie takie same.
Easy - 4 Lipca 2010, 20:19
Stypa.
Agi - 4 Lipca 2010, 20:20
Easy, nie desperuj, to nie jest koniec świata, tylko demokratyczny wybór.
Matrim - 4 Lipca 2010, 20:23
Ja bym nawet powiedział, że to PiSowi na rękę. Za rok, przy okazji kolejnych wyborów, mogą mieć (choć nie muszą) dodatkowe argumenty "przeciw" PO.
Ziuta - 4 Lipca 2010, 20:24
| Żerań napisał/a | | Nie przepadam, bo nie lubię jak media publiczne robią sobie jaja z inteligentnych ludzi, |
Pokazując kreatury pokroju Lisa i Pospieszalskiego jednocześnie, dopuszczając do debaty dziennikarzy konkurencji? Ja ją właśnie za to lubię. Żeby jeszcze zrobili Glinę 3...
Z drugiej strony PO ma wszystko. Prezydenta, premiera, sejm z senatem, CBA, ABW, wywiad i kontrwywiad wojskowy, wszystkich rzeczników i prezesów – jak teraz nie sypną reformami, to znaczy, że są zwykła hucpą.
Nitj'sefni - 4 Lipca 2010, 20:26
Jutro wszystko będzie jasne. Na razie to są sondaże, a one lubią się mylić. Choć mi pasują
bogow - 4 Lipca 2010, 20:36
W 2011 pójdziemy wszyscy do urn z radosnym przekonaniem, że były jakieś reformy. Królestwo ślepców.
Anonymous - 4 Lipca 2010, 20:41
| Matrim napisał/a | | Ja bym nawet powiedział, że to PiSowi na rękę. Za rok, przy okazji kolejnych wyborów, mogą mieć (choć nie muszą) dodatkowe argumenty przeciw PO. |
Ależ oczywiście i mogę się założyć (chociaż chcę przegrać), że Kaczyński nawet jeśli nie wygra ani samorządowych wyborów, ani parlamentarnych w 2011, to poprawi wynik partii, bo teraz ma doskonałą bazę do budowy nowej prawicy w Polsce. Otwartej na świat, konserwatywnej, młodej. I ludzie to kupią.
A co do TV - jednak Lis nawet jeśli popiera Komorowskiego, to w białych rękawiczkach; a w przypadku Pospieszalskiego to aż szkoda słów... Tak chamskiego uprawiania polityki, dziennikarze nie powinni uprawiać (vide film o Smoleńsku).
Matrim - 4 Lipca 2010, 20:47
Moim skromnym zdaniem, jedyne, czego udało się sztabowi Kaczyńskiego dokonać, to skasować ludziom pamięć sprzed 10 kwietnia. Bo teraz główną zasadą jest De mortuis aut bene, aut nihil.
Kai - 4 Lipca 2010, 20:51
Komu skasował, to skasował...
Matrim - 4 Lipca 2010, 20:53
Kai, prawie połowie wyborców skasował.
Kruk Siwy - 4 Lipca 2010, 20:53
uczestniczących w wyborach.
Kai - 4 Lipca 2010, 20:54
| Matrim napisał/a | | Kai, prawie połowie wyborców skasował. |
Oni już mieli skasowaną, albo co najmniej z bad sectorami.
Matrim - 4 Lipca 2010, 20:56
Kai,
Ale nie do końca. PiS jako partia miał poparcie rzędu 30%, Lech Kaczyński - 20% i spadało. Skądś im przyrosło...
|
|
|