To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Nitj'sefni - 4 Lipca 2010, 11:47

Poszedłem. Zagłosowałem. Czekam.
SithLady - 4 Lipca 2010, 13:37

Głos oddany. Miau! Poszłam chyba później niż 2 tygodnie temu, a na liście jakby mniej podpisów
Chal-Chenet - 4 Lipca 2010, 13:41

Się okazało, że nie ma mnie na liście, więc *beep* blada. Się przy okazji wkurwiłem i niedługo załatwię sobie meldunek tam gdzie obecnie mieszkam, coby się w przyszłości nie zdarzyło po raz kolejny, że kandydat-patriota nie otrzyma kolejnego głosu. :twisted:

Poza tym zgubiłem dowód. :evil:

Piech - 4 Lipca 2010, 14:22

Szkoda.

A ja jestem mężem zaufania. Siedzę sobie grzecznie i patrzę jak ludzie grzecznie głosują. Wchodzę i wychodzę, kiedy chcę. Po 20.00 będzie ciekawiej.

Romek P. - 4 Lipca 2010, 14:23

Nie chciałbym, aby fragment dyskusji poświęconej Dzejesowi przekształcił się w sąd nad nim, zatem proponuję remis i zejście z niego:)

Niemniej, płynie z tego taka refleksja ogólna, także dla Dzejesa: nie warto podpierać się obowiązującym prawem, chyba że można przytoczyć konkretny paragraf. W innym przypadku proponuję jednak mieć zdanie. Własne :D

Easy - 4 Lipca 2010, 14:40

Chal-Chenet napisał/a
Się okazało, że nie ma mnie na liście, więc *beep* blada. Się przy okazji wkurwiłem i niedługo załatwię sobie meldunek tam gdzie obecnie mieszkam, coby się w przyszłości nie zdarzyło po raz kolejny, że kandydat-patriota nie otrzyma kolejnego głosu. :twisted:

Nie martw się. Polska zapamięta twoje dobre chęci.

Kai - 4 Lipca 2010, 15:17

SithLady napisał/a
Głos oddany. Miau!

Miau! u mnie też :P ale Kocie nie pozwoliłam głosować... nie wiadomo, czy nie słyszała tego hasła :D

Anonymous - 4 Lipca 2010, 15:33

Ziaba i ja zagłosowaliśmy, niestety podobno w meczu Komory vs. Kamerun wygrywają koty 54:46. I tyle mogę powiedzieć nie łamiąc ciszy wyborczej.
Kai - 4 Lipca 2010, 15:48

To choć dobrze, że sobie sfotografowałam swoją kartę. Na pamiątkę.
Nutzz - 4 Lipca 2010, 15:51

Głos oddany. Patrząc po liście, póki co marna frekwencja.
Anonymous - 4 Lipca 2010, 15:56

Wyższa niż w pierwszej turze, tak mówią agenci FIFA w szatniach zespołów. Podobno więcej kibiców ma Kamerun, cały Wschód Afryki pojechał. Ale Komory się nie poddają...
Nutzz - 4 Lipca 2010, 16:12

Heh, może pobawimy się w procentowe obstawianie, tak jak przy MŚ?
52:48 dla Kamerunu, choć pewnie na moim wschodzie będzie o wiele więcej. ;P

Edyta: bo gdyż ponieważ bo. Ew, bo gdyż jak.

Anonymous - 4 Lipca 2010, 16:16

Ja obstawiam 51 dla Komorów i 49 dla Kamerunu. Kamerun zawsze lepszy w pierwszej połowie, bo starsi zawodnicy, wzmocnieni siłą duchową, wychodzą ze świątyń. Młodych jest niewielu, jeśli zaciąg pomorski nie nawali, Komory powinny wygrać.

E: była.

Romek P. - 4 Lipca 2010, 16:28

Kamerun wygra 51,5 do 48,5. Komory mają za dobrą pogodę...
Anonymous - 4 Lipca 2010, 16:30

Wzięto prawie milion zaświadczeń upoważniających do gry na wyjeździe. Tylko dlatego jestem optymistą.
Gustaw G.Garuga - 4 Lipca 2010, 16:31

Powiem szczerze, że się denerwuję. Na szczęście mam się czym zająć...
Ziuta - 4 Lipca 2010, 16:36

Właśnie patrzyłem na forum KS Elektronika a tam sporo młodych technicznych zawodników kibicuje Kamerunowi. Twierdza, że Komory to stare dziady pezeteenowskie i z dwojga złego wolą Afrykę.
Anonymous - 4 Lipca 2010, 16:38

Zostałem starym dziadem;P

P.S Przeciek z szatni Kamerunu tchnął we mnie trochę wiary w zwycięstwo Komorów.

Kai - 4 Lipca 2010, 16:41

Ja też, ciekawa teoria... zawsze chciałam być facetem, ciekawe, czy kapitan Kamerunu też :P
Martva - 4 Lipca 2010, 16:51

Byłam, skreśliłam, panie i pan w komisji wyborczej byli tak znudzeni, że niemal zasypiali. Aj, niedobrze.
Ziuta - 4 Lipca 2010, 17:11

Ja tylko relacjonuję :mrgreen:
W szatni Elektronika Kraków wrzenie. Sporo psioczy na stawki u bukmacherów sprzed dwóch tygodni. Nazywają je skandalicznymi. Kilku działaczy żąda krwi. Przez wiele lat śmiano się z nich, a tu ich ulubiony klub zajął 4 miejsce w lidze, prześcigając takie przereklamowane gwiazdy jak Wąsy Olechów i Wójta Wierchosławice. W tym momencie atmosfera robi się jak na Onecie. Leci mięcho. Już bez ogródek ludzie mówią, co myślą o Gazecie Sportowej, czy czy Telewizji Nożnej 24. Niezależnie od wyniku największym przegranym okazuje się wiceprezes Elektronika, który zasiada na trybunie honorowej Komorów, podczas gdy 3/4 kadry bije w tam-tamy.

Marcin Robert - 4 Lipca 2010, 17:16

Poszedłem i zagłosowałem.
nureczka - 4 Lipca 2010, 17:23

Wiecie może, czy mecz skończy się o czasie, czy może sędzia doliczy dodatkowy czas żeby zrekompensować nieplanowane przerwy w rozgrywce?
Anonymous - 4 Lipca 2010, 17:24

Moja mama niedawno głosowała i podobno niektórzy kibice wbiegają na boisko, ale sędzia raczej meczu nie przedłuży, już by o tym poinformował. IMO.
Chal-Chenet - 4 Lipca 2010, 17:25

Normalnie nie kibicuję drużynom afrykańskim, tym razem jednak sądzę, że wygra Kamerun. Dwiema bramkami, 51:49.
Ziuta - 4 Lipca 2010, 17:28

Chal-Chenet, myślę że dzisiaj wielu wczorajszych rasistów śpiewa Murzynka Bombo jak hymn narodowy.
Kai - 4 Lipca 2010, 17:40

A kota z boiska wypraszać nie trzeba?

Ziuta, bo u nas zmiana skóry jest szybsza niż u przeciętnego węża.

Anonymous - 4 Lipca 2010, 17:47

Kota nie, ale kapitan kotów mógłby sobie darować. Komentarze podstadionowe zachęcające, ale walka jak nie przymierzając w niedawnym meczu Paragwaju;/ Tam Hiszpania wygrała, ale czy teraz zrobią to Komory?

E: Drugi komentator potwierdził pierwszego!

nureczka - 4 Lipca 2010, 17:50

Żerań napisał/a
Tam Hiszpania wygrała

OFFTOP Wczoraj w Madrycie padłam ofiarą tego zwycięstwa. Zaatakowało mnie stado pomarańczowych wuwuzeli. Do dziś mam kłopoty ze słuchem.
KONIEC OFFTOPA

SithLady - 4 Lipca 2010, 18:13

Ziuta napisał/a
Właśnie patrzyłem na forum KS Elektronika a tam sporo młodych technicznych zawodników kibicuje Kamerunowi. Twierdza, że Komory to stare dziady pezeteenowskie i z dwojga złego wolą Afrykę.

To mi się podoba ;)
Lepsze niż żużel. Niech żyje koalang.
Dziś przekazałam znajomej taką informację - wróbelki ćwierkają że koty mogą się cieszyć ;)

Partner forum