Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
dalambert - 8 Kwietnia 2010, 12:07
| nureczka napisał/a | | Nawet spodni nie zdążyłam uprać! |
Do flamenco lepsza suknia
Kai - 8 Kwietnia 2010, 12:07
nureczka, ależ masz cuuuuudnie! Madryt, mniammmmm
Zgaga, na szybko uderzeniowa dawka wapna, rozejrzyj się za jakimiś kroplami. Polecam Nasobec, Flixonase, mnie uwolniły od alergii całkowicie.
A ontopicznie, to oferta mnie wkurza, nie chce mi się jej robić!
merula - 8 Kwietnia 2010, 15:01
jakiś nietaki ten dzień dziś.
administracja zapomniała poinformować o planowym wyłączeniu prądu, więc rano nie miałam jak śniadanka normalnego zjeść, nie mogłam wysłać kilku wżnych maili, ie mówiąc juz o rozrywkach.
jak normalnie mam raczej tendencje do zapominania o wyłączeniu świateł w samochodzie, tak dzisiaj akurat było odwrotnie i akurat musiałam trafić na kontrolę drogową.
i cała masa innych drobiazgów, które w masie mocno dokuczliwe są.
a, jeszcze egzamin szóstoklasistów mnie wk....ia. Żeby 2 klasy mogły przez godzinę popisać jakiś durny egzamin cała podstawówka ma wolne, nie działa świetlica i w zwiazku z tym, bierz człowieku wolne, bo ktoś się dziećmi zająć musi. I do tego organizowanie tego w tygodniu poświątecznym, kiedy wtorek dzieci mają wolne w czwartek to już kompletna aberracja. Chyba jakiś tuman, albo wyjątkowy złośliwiec tak to ustalał.
hardgirl123 - 8 Kwietnia 2010, 18:55
wk... mnie że pewien idiota mimo wielu upomnień i prikazu nie umie zamknąć mordy i przestac gadac o tym o czym nie powinien
wk... mnie pewna małpa ktłór anic nie robi tylko się zajmuje oglądaniem głupot w necie
wk... mnie to, że nie wiem co dalej
ilcattivo13 - 8 Kwietnia 2010, 22:46
Pentagram. Równo dobę walczyłem, żeby się podłączyć do netu. Co śmieszniejsze, mogłem zrobić wszystko - zmieniać ustawienia, zapisywać je, resetować do fabrycznych. Ale z Netią połączyć się nie mogłem...
Jeszcze jeden taki numer i dojrzeję do zmiany routera Chyba, że wzorem innych ludzi, wgram sobie firmware od "billiona"...
Lynx - 8 Kwietnia 2010, 23:19
Gardło mnie boli
Kai - 9 Kwietnia 2010, 00:51
Wszystko...
| ilcattivo13 napisał/a | Pentagram. Równo dobę walczyłem, żeby się podłączyć do netu. Co śmieszniejsze, mogłem zrobić wszystko - zmieniać ustawienia, zapisywać je, resetować do fabrycznych. Ale z Netią połączyć się nie mogłem...
Jeszcze jeden taki numer i dojrzeję do zmiany routera Chyba, że wzorem innych ludzi, wgram sobie firmware od billiona... |
W powitalnym przeczytałam, myślałam, że chodzi o zasilacz. Napisz coś więcej, podaj typ. Ja tak walczylam kiedyś z Asmaxem. Powód był całkiem bzdurny.
Gwynhwar - 9 Kwietnia 2010, 07:16
Spałam 4,5 h
Kai - 9 Kwietnia 2010, 07:48
Ani mi nie wspominaj.
Poprzedniego posta napisałam o tak nieludzkiej porze, bo ktoś postanowił do mnie zadzwonić i pozwierzać się. No istnieją pewne granice... wrrrr.
Też zatem spałam z przerwami. Nie cierpię tego.
I wkurza mnie że Młody ma jeden koncert dzisiaj o 8.30, drugi jutro o 10, a trzeci o 19. Kiedy on ma się uczyć?
Kai - 9 Kwietnia 2010, 11:15
ilcattivo13, jak się dobudziłam to sobie przypomniałam - zadzwoń do nich na infolinię. Kolega zmieniał router i musiał to z nimi telefonicznie uzgodnić. Coś tam przełączają, jeśli masz router inny niż ten, co Ci dali.
Zgaga - 9 Kwietnia 2010, 12:31
A mnie nic nie wkurza i nie irytuje Lalalala
Kai - 9 Kwietnia 2010, 12:34
To przez tego gada w avie... Muszę sobie sprawić coś w tym stylu.
Zgaga - 9 Kwietnia 2010, 13:12
O taaakkk Gadzina pomaga
ketyow - 9 Kwietnia 2010, 13:27
Pogoda... Ani na rower, ani w kosza pograć, ani na grilla. Nie mam ochoty siedzieć w domu
Kai - 9 Kwietnia 2010, 13:27
| Zgaga napisał/a | O taaakkk Gadzina pomaga |
To ja sobie może pytona kupię? Kiedyś odwiedzałam pytonicę, co za słodkie stworzenie!
Martva - 9 Kwietnia 2010, 13:29
Tylko karmienie trochę takie sobie...
Kai - 9 Kwietnia 2010, 13:31
| Martva napisał/a | | Tylko karmienie trochę takie sobie... |
No wiem dlatego jeszcze nie mam. Bo była przesłodka.
Każde stworzenie musi jeść przecież... tylko my nie zawsze sobie uświadamiamy, jak to się w naturze odbywa. Pamiętam, że koleżanka chciała swojej kici sprawić przyjemność na Gwiazdkę i kupiła jej jakąś rybkę w akwarium... Dla kici może to i było przyjemne, dla koleżanki zdecydowanie nie.
ketyow - 9 Kwietnia 2010, 13:50
*beep* mać *beep* banda *beep* *beep* zasranych złodziei. Żerują na tych studentach i żerują jak tylko mogą. Żegnaj grill przy piwie...
http://olsztyn.gazeta.pl/..._studentow.html
Kai - 9 Kwietnia 2010, 15:12
Ja chcę moje pesto z mniammniam!!!
Ozzborn - 9 Kwietnia 2010, 16:33
zatoki... niby niepotrzebne relikty ewolucji, ale potrafią człowiekowi obrzydzić życie jak talala
Martva - 9 Kwietnia 2010, 18:12
Głowa mnie boli i strasznie późno wróciłam z Tesco
feralny por. - 9 Kwietnia 2010, 18:14
Martva, łączę się z tobą w bólu, mnie już drugi dzień łupie czerep.
Ozzborn - 9 Kwietnia 2010, 19:03
Dziś znaczy się Dzień Łupania w Czerepie - na szczęscie 2 ibupromy zatoki całkiem nawet mi pomogły. Nie jest idealnie , ale da się funkcjonować. Polecam.
feralny por. - 9 Kwietnia 2010, 19:16
Walnąłem sobie 2 panadole extra, pomogło, ale czuję takie delikatne ćmienie, które dowodzi, że tak naprawdę to mnie łupie tylko to do mnie nie dociera.
joe_cool - 9 Kwietnia 2010, 20:38
Coś mi się wosk zapachowy słabo w kominku* topi :S
* takim małym, do wosków i olejków aromatycznych właśnie
Lynx - 9 Kwietnia 2010, 20:41
Głowa mnie boli, gardło i w ogóle marudna jestem. ble.
mBiko - 9 Kwietnia 2010, 22:13
Bezmyślność współpracowników.
Fidel-F2 - 9 Kwietnia 2010, 23:12
| Gwynhwar napisał/a | | Spałam 4,5 h | poza weekensami to mam tak prawie stale
ketyow - 10 Kwietnia 2010, 01:01
| Fidel-F2 napisał/a | | poza weekensami to mam tak prawie stale |
A co to weekensy, jakieś nowe batoniki?
Kai - 10 Kwietnia 2010, 01:16
| ketyow napisał/a | | Fidel-F2 napisał/a | | poza weekensami to mam tak prawie stale |
A co to weekensy, jakieś nowe batoniki? |
Mnie się raczej z jakimś wymyślnym zarostem kojarzą.
Mój żołądek. Dopiero teraz byłam w stanie coś wcisnąć w siebie. Od rana.
|
|
|