To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Martva - 3 Kwietnia 2010, 22:34

Ludzie o poziomie empatii starego kalosza.
ilcattivo13 - 3 Kwietnia 2010, 22:47

sąsiad za ścianą robi dyskotekę i wykańcza strych. Właśnie w tej chwili :evil: Jutro, jak go spotkam, to będzie ciekawie...
shenra - 3 Kwietnia 2010, 22:51

Martva napisał/a
Ludzie o poziomie empatii starego kalosza.
Zgadzam się. Kuźwa padam na ryj. :evil:
Chal-Chenet - 3 Kwietnia 2010, 23:01

ilcattivo13 napisał/a
sąsiad za ścianą robi dyskotekę i wykańcza strych. Właśnie w tej chwili Jutro, jak go spotkam, to będzie ciekawie...

Wiara naprawdę nie myśli... Współczuję. :|

Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2010, 23:33

nie żebym się wkurzał ale ręce opuszcza mi do podłogi stopień nadęcia i brak dystansu tych i owych
shenra - 3 Kwietnia 2010, 23:40

Forumowych? Jeśli tak to ciekawe do czego ten dystans by mieli mieć...
Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2010, 23:52

do siebie naturalnie
shenra - 3 Kwietnia 2010, 23:53

Zastanowiłbyś się czasem co piszesz, o ile jest to w granicach Twoich możliwości. Czasami, to nie boli.
Fidel-F2 - 4 Kwietnia 2010, 00:10

shenra, na miłość wszystkich bogów lasku podmiejskiego, jak można poważnie potraktować takie teksty:

Cytat
myśłałaś o eutanazji?
czy
Cytat
masz raka
:shock: :shock: :?: :?: :?: Rzeczywiście chyba jestem ograniczony bo nie kumam.

Cytat
A ty masz Fidel guza mózgu
i tyle na ten temat

jedna illianna po sokratejsku wypierająca sie poczucia humoru i to wszystko na całym forum
i dalambert, zapomniałbym

shenra - 4 Kwietnia 2010, 00:16

Fidel-F2 napisał/a
Rzeczywiście chyba jestem ograniczony bo nie kumam.
Celnie. EOT.
ilcattivo13 - 4 Kwietnia 2010, 00:46

a u sąsiada dalej chodzi młockarnia. Coś czuję, że będzie ciężko z wyjazdem o 7:00 na wieś...
shenra - 4 Kwietnia 2010, 00:57

ilcattivo13, prund mu odetnij :mrgreen:
Rafał - 4 Kwietnia 2010, 01:01

Miałem kiedyś sąsiada recydywę co napierdalał po nocach. 148. Ano trzeba było pójśc i pogadać, dało się wytłumaczyć i był spokój. ilcattivo13, może źle tłumaczysz?
mBiko - 4 Kwietnia 2010, 09:58

Po prostu musisz zabrać ze sobą większego bejsbola jak będziesz następnym razem z nim rozmawiał, illcattivo.
Kai - 4 Kwietnia 2010, 10:21

ilcattivo13, przecież to jest niezgodne z prawem. Jeden telefon i masz z głowy.
Wiem, że ta rada za późno, wczoraj o właściwej porze wojowalam o swój byt.

Wkurzają mnie ludzie, którzy myślą, że do czarnego humoru nie trzeba kultury i taktu...

terebka - 4 Kwietnia 2010, 19:03

ilcattivo13, takie sytuacje potrafią się ciągnąć w nieskończoność przy braku reakcji.
ihan - 4 Kwietnia 2010, 19:27

Wkurzają mnie ludzie, którzy zamiast pisać wprost rzucają insynuacjami.
Hubert - 4 Kwietnia 2010, 19:41

W wyniku awarii nowszego komputera straciłem Savy z FO 2, te, po ukończeniu historii. Chciałem sobie jeszcze mapę poeksplorować, a tu *beep*. :evil: z drugiej strony - po maturze będę miał motywację, żeby przejść FO 2 z Restoration Project
Martva - 4 Kwietnia 2010, 19:59

Wiewiórki, bo się rozmazują i wyskakują z kadru. Parszywe małe gryzonie, pfff.
mBiko - 4 Kwietnia 2010, 21:03

Martva, spróbuj przylepić je do gałęzi taśmą klejącą.
ilcattivo13 - 4 Kwietnia 2010, 22:50

Martva - albo przybić gwoździami :mrgreen:

Kai, terebka - nie wydoliłem i o 1:45 sam poszedłem ich uspokoić. Tyle, że oni siedzieli na strychu (3 piętro), przy drzwiach wejściowych nie mają dzwonka, a techno leciało na tyle głośno, że mojego kopania w drzwi nie było na górze słychać...
Co do Policji, to Policja w takim wypadku jedynie by spisała moje dane i ew. na mój wniosek, po uprzednim złożeniu zeznań w KMP, założyła sprawę w sądzie grodzkim, z art. 48 (bodajże "b", nie chce mi się szukać) znowelizowanego kodeksu wykroczeń. Ale jak cały czas się będę rozmijał z nowymi sąsiadami, a oni dalej będą tak głośno słuchać techno, to pewnie w końcu trzeba będzie uruchomić kolegę dzielnicowego.

Enyłej, dziś w dzień ich nie dorwałem, bo pojechałem rano do rodziny na wieś i nie było mnie cały dzień...

A teraz... znowu za ścianą pracuje "szerokomłotka" :evil:

ketyow - 5 Kwietnia 2010, 00:49

U brata na starym gracie z GeForce FX 5200 zapitala Homeworld 2, a u mnie na nowoczesnym sprzęcie nawet się nie odpala. Szlag! Co mam teraz począć? Przecież nie kupię dodatkowego komputera dla jednej gry -_-'
ilcattivo13 - 5 Kwietnia 2010, 01:10

Ty patrz, jakbym widział samego siebie piszącego o pewnej grze, której nazwy nie będę wymawiał, bo jest zrodzona z plugawego nasienia Szatana :twisted:
ketyow - 5 Kwietnia 2010, 01:15

Brzmi zachęcająco :twisted:
Kai - 5 Kwietnia 2010, 07:49

ilcattivo13, akurat na techno jestem raczej uczulona, więc pewnie nie bezstronna, ale obawiam się, że to się będzie powtarzać i tak czy tak będziesz musiał jakieś działania podjąć.

Wkurza mnie perspektywa pracy dzisiaj...

Martva - 5 Kwietnia 2010, 10:15

Albo się zaczęłam tak totalnie, totalnie sypać albo mam nerwicę. Właśnie mój osobisty domowy lekarz zasugerował mi hipochondrię, ale spróbuję się nie przejmować, bo jest daleki od trzeźwości. Co mnie skądinąd irytuje.
ihan - 5 Kwietnia 2010, 10:17

Spokojnie, hipochondria to też choroba :mrgreen:
Poza tym chyba jesteś niemal zdiagnozowana, nie?

Martva - 5 Kwietnia 2010, 10:23

Niemal to jest bardzo dobre słowo ;) a wczorajszo-dzisiejszy nowy objaw jest zupełnie, zupełnie niezwiązany z pozostałymi. Chyba.
Kai - 5 Kwietnia 2010, 15:47

Martva, jaki nowy objaw? Jak Cię czytam, to czasem się cieszę ze swojej hodowli pawi... a wydawało mi się, że z tym ciężko żyć.
Martva - 5 Kwietnia 2010, 16:02

Coś w rodzaju bólu pod mostkiem i uczucie duszności przy przełykaniu jedzenia/picia. Od wczoraj.

Rok z hakiem temu byłam jeszcze całkiem zdrowa, serio serio :/

Partner forum