To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Jedenastka - 23 Czerwca 2011, 14:52

Iscariote napisał/a
Jedenastka, o widzisz, wyzwanie? ;P:

Że niby co widzę? Wyzwanie dla Ciebie? Zdecyduj czy wolisz śmigać, czy stać :mrgreen:

Iscariote - 23 Czerwca 2011, 17:28

Jedenastka napisał/a
Zdecyduj czy wolisz śmigać, czy stać
My Łodzianie nie stoimy w korkach. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/63697.html ;P:
Anonymous - 23 Czerwca 2011, 17:47

Iscariote napisał/a
woodstock

Czemu nie Łódźstock? Zdjęcie hondy genialne... :mrgreen:

fealoce - 23 Czerwca 2011, 18:37

Obrobiłam w końcu zdjęcia z lotniska Chopina :) Teraz ze spokojnym sumieniem mogę się zająć czym innym...
Jedenastka - 23 Czerwca 2011, 19:20

fealoce, ale tak całkiem czymś innym czy innymi zdjęciami? Ja zrobiłam trochę na zakończeniu roku szkolnego, przypomniałaś mi, że powinnam się nimi zająć.

Iscariote napisał/a
My Łodzianie nie stoimy w korkach.

Rozumiem! Wasze tramwaje stoją w korkach a wy śmigacie pieszo ;P:

fealoce - 23 Czerwca 2011, 19:26

Czytaniem :D Ze zdjęciami jestem chwilowo na bieżąco, ale jutro przypuszczalnie pójdę pod płot robić zdjęcia Dreamlinera więc znów będę mieć zaległości...
Kai - 23 Czerwca 2011, 19:42

Cieszę się, że wciąż jeszcze mam przyjaciół, którzy mi pomagają w najgorszych chwilach. Nikomu źle nie życzę, ale chciałabym, żeby wiedzieli, że i na mnie mogą liczyć zawsze i w 100%.
joe_cool - 23 Czerwca 2011, 19:48

Mimo upału - godzinę przed startem było 29 stopni - udało mi się ukończyć bieg na 10 km w całkiem znośnym czasie - 1:10:30 :D I nawet nie byłam ostatnia! :D Mam medal i w ogóle :D I kolano współpracowało :D
Godzilla - 23 Czerwca 2011, 21:14

Fealoce, fajne zdjęcia z lotniska. To w ramach pikniku lotniczego? Szkoda, że nie byłam - w ten weekend i tak by się nie dało.
ketyow - 23 Czerwca 2011, 23:25

Udało się załatwić praktycznie wszystko związane z wyjazdem do Pragi. Co prawda nie jest możliwe kupienie w Olsztynie mapy Pragi, a korony dostaliśmy po bardzo długich poszukiwaniach i sporej cenie ("korony?! trzy miesiące wcześniej się zamawia, nigdzie pan nie dostanie!"), ale są. Najmniej kłopotu sprawił zakup biletu do granicy w PKP, bo choć oczywiście najpierw pani w kasie powiedziała, że nie można takiego kupić, to gdy poprosiłem, żeby sprawdziła, szybko okazało się, że można. Tak czy owak, dojazd jest, jest gdzie spać (ostatni wolny pokój), połowa sukcesu :)
Fidel-F2 - 24 Czerwca 2011, 07:08

joe_cool, przestań biegać o za parę lat będziesz kaleką
Witchma - 24 Czerwca 2011, 09:03

joe_cool, gratulacje :)
fealoce - 24 Czerwca 2011, 09:16

Godzilla napisał/a
Fealoce, fajne zdjęcia z lotniska. To w ramach pikniku lotniczego? Szkoda, że nie byłam - w ten weekend i tak by się nie dało.

Dzięki :) Nie, to nie piknik lotniczy tylko impreza fotograficzna zorganizowana przez lotnisko i portal Moje Miasto Warszawa.

joe_cool - 24 Czerwca 2011, 12:31

Fidelu, patrząc na czerstwych, żwawych i ponad siedemdziesięcioletnich dziadków z klubu biegacza Piast, którzy mnie wyprzedzili w okolicy szóstego kilometra, jakoś się tym kalectwem nie martwię. Wiadomo, kontuzje zawsze się zdarzają, ale nie ograniczają się tylko do biegaczy - można je złapać nie uprawiając żadnego sportu. Bieganie robi mi dobrze na figurę, na serce i na psychikę, więc jednak będę biegać dalej ;P:

Witchma, dziękuję :D

EDIT: Właśnie zobaczyłam oficjalne wyniki i mam oficjalny czas o 4 sekundy lepszy, czyli 1:10:26! :D

ketyow - 24 Czerwca 2011, 13:49

Dzisiaj do roboty. Praca sama mnie znalazła w sumie, na dodatek taka jaka mi najbardziej odpowiada (bo na pracę w serwisie komputerowym potrzeba cudu). Na dodatek jestem jedynym przyjętym bez rozmowy kwalifikacyjnej, na której ponoć sporo ludzi odpadło (choć tego się nie obawiałem akurat). Dobrze, że mi oszczędzono szukania pracy.
mBiko - 24 Czerwca 2011, 22:11

joe_cool, gratuluję,
joe_cool - 24 Czerwca 2011, 23:39

Dziękuję, mBiko, dziękuję :D

A jutro idę na DFy i przyjeżdża Lu, i Marcin Przybyłek, i będzie Neksusu, i Ika, żona Neksusa ;) , i będzie jeszcze mnóstwo innych osób, i będzie fajnie :D

Żelazny - 25 Czerwca 2011, 19:03

Najbardziej to, że jest Ktoś o Kim zawsze myślę pozytywnie - nawet jak się wkurza i krzyczy :wink:
Kai - 25 Czerwca 2011, 20:54

Młodzi na randce oglądają Shreka :)
fealoce - 25 Czerwca 2011, 21:45

Jej, jaki fajny był dziś dzień... :D
SithLady - 25 Czerwca 2011, 23:07

Dzisiejszy dzień na DFach
czterdziescidwa - 26 Czerwca 2011, 22:23

Świetna pogoda na rower dzisiaj. Skorzystałem.
Zgaga - 27 Czerwca 2011, 11:10

Byłam dzisiaj w kiosku po SFFiH. Liczyłam na nr z maja, dostałam z czerwca.
A cieszy mnie króciutka rozmowa ze sprzedawczynią, panią na oko lat 55-60.
Pani: Oooo, to już nowy numer się pojawił.
Ja: To Pani fantastykę czyta.
Pani: Pewnie. Zwłaszcza fantazy. Ostatnio syn mi polską zaczął podrzucać: Grzędowicz, Kossakowska....

Agi - 27 Czerwca 2011, 22:29

Zgaga napisał/a
A cieszy mnie króciutka rozmowa ze sprzedawczynią, panią na oko lat 55-60.
Pani: Oooo, to już nowy numer się pojawił.
Ja: To Pani fantastykę czyta.
Pani: Pewnie. Zwłaszcza fantazy. Ostatnio syn mi polską zaczął podrzucać: Grzędowicz, Kossakowska....

To taki ewenement? ;P: :mrgreen:

Zgaga - 28 Czerwca 2011, 08:58

Wśród pań sprzedających w kiosku? Na Grochowie?
Kruk Siwy - 28 Czerwca 2011, 08:59

A ten kiosek, to gdzie? Na Wiatracznej aby?
dalambert - 28 Czerwca 2011, 09:02

Na Grochowie to musiałem wczoraj trzy kioski wokół ronda Wiatraczna oblecieć, by SFF&H dostać , a i to ostatni egzeplarz wykupiłem !
Sprzedało się w pół dnia :!: :D

Zgaga - 28 Czerwca 2011, 09:04

Owszem. Na Wiatracznej.
dalambert - 28 Czerwca 2011, 09:06

Kruk Siwy, to chyba się domyślamy o jaką Pania biega. Zacna osoba :)
Kruk Siwy - 28 Czerwca 2011, 09:07

No to znamy tę panią. Czyli rozmowa cieszyć może ale dziwić nie. Pani umna jest.

Edit. dalambert szybszy od esefu.

Partner forum