To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

Blue Adept - 3 Grudnia 2012, 15:29

Zgaga - Sympatyczne zdjęcia. Czy na październikowej Skofie dalambert połknął Coś? :wink:

fealoce - Fajne foty. Tylko czy nie wyszedłem zbyt grubo? :lol: :wink:

dalambert - 3 Grudnia 2012, 15:31

Blue Adept, ja zawsze coś połykam ;P:
Agi - 3 Grudnia 2012, 16:13

fealoce napisał/a
Ach, więc to tak wyglądała ta kinder niespodzianka... :mrgreen:

edit: skofa grudniowa

Zdjęcia, jak zwykle super, ale ten program coś nie teges, nie ma opcji pokazu slajdów, lub oglądania po kolei. Za każdym zdjęciem trzeba wracać do strony głównej. Chyba, że to u mnie coś nie działa.

Lis Rudy - 3 Grudnia 2012, 16:39

Agi napisał/a
ten program coś nie teges, nie ma opcji pokazu slajdów, lub oglądania po kolei. Za każdym zdjęciem trzeba wracać do strony głównej. Chyba, że to u mnie coś nie działa

Agi, wszystko gra, tzn. nie gra. Faktycznie nie sladuje zdjęć ten program, czyli u Ciebie wszystko gra. Teraz jeszcze fotki od tego przerośniętego Każeła powinny się pojawić. Jarek siedział po drugiej stronie stołu i "paparazził" drugą część ekipy.

baranek - 3 Grudnia 2012, 17:46

Cytat
Tylko czy nie wyszedłem zbyt grubo?

Wyszedłeś.

fealoce - 3 Grudnia 2012, 18:28

Lis Rudy napisał/a
Agi napisał/a
ten program coś nie teges, nie ma opcji pokazu slajdów, lub oglądania po kolei. Za każdym zdjęciem trzeba wracać do strony głównej. Chyba, że to u mnie coś nie działa

Agi, wszystko gra, tzn. nie gra. Faktycznie nie sladuje zdjęć ten program, czyli u Ciebie wszystko gra. Teraz jeszcze fotki od tego przerośniętego Każeła powinny się pojawić. Jarek siedział po drugiej stronie stołu i paparazził drugą część ekipy.

No i został dłużej, więc miał szansę na więcej zdjęć :mrgreen:
A program faktycznie nie sladuje zdjęć. Z tym, że u mnie każde zdjęcie otwiera się w nowej karcie więc nie trzeba wracać do początku.
Podoba mi się w nim, że nigdzie nie ma ani słowa o limicie zdjęć no i nie trzeba się logować więc odpada konieczność zapamiętywania kolejnego hasła.

Blue Adept - 4 Grudnia 2012, 08:04

baranek napisał/a
Wyszedłeś.

fealoce napisał/a
No i został dłużej, więc miał szansę na więcej zdjęć :mrgreen:

Przyszedłem zbyt gruby, to i wyszedłem za grubo... ;P: No i zostałem dłużej, ale choć jestem tak wdzięcznym obiektem, to więcej fotek nie mam... :cry: ;P: :wink:

P.s. A Skofa była całkiem, całkiem...

baranek - 4 Grudnia 2012, 08:16

Blue Adept, jak chcesz szczupło wychodzić na zdjęciach, to następnym razem siadaj obok mnie, a nie obok feralnego.
Blue Adept - 4 Grudnia 2012, 08:22

baranek - Nie omieszkam... :wink:
fealoce - 4 Grudnia 2012, 09:33

Co prawda to prawda - w porównaniu z feralnym każdy wygląda grubo :mrgreen:
baranek - 4 Grudnia 2012, 09:40

fealoce, prawie każdy :)
fealoce - 4 Grudnia 2012, 09:58

No ale nie jest to takie proste ;-) Na szczęście przestałam już z tego powodu wpadać w kompleksy.
merula - 9 Stycznia 2013, 22:33

może by tak pod koniec stycznie jakąś Skofę zapodać?
Lis Rudy - 10 Stycznia 2013, 13:26

merula, można by...
nie wiem tylko do kogo kierować sugestie coby Paradoxalną Anię zbajerował z rezerwacją.
Dalcio?

merula, dziwny ten Twój baławanek z avika :)

dalambert - 10 Stycznia 2013, 14:32

No kochani 25 stycznie w starym BUW Agi odbiera ciężko wypracowany dyplom podyplomówk,i tam trzeba być / kto tylko może i chce/. Agi daj dokładniejszy głos co, kiedy i jak ?
Wiem, że 25 to piątek, a nie wygodniejsza sobota, ale przy TAKIEJ okazji warto kwestię spotkania poważnie przemyśleć / możliwa pigwówka :wink: / :!:

Agi - 10 Stycznia 2013, 14:58

dalambert, pigwówka zawsze jest możliwa. :wink:
Nie wiem czy ewentualne spotkanie 25 stycznia nazywać SKOFĄ?
Przyjadę do Warszawy rano, bo impreza zaczyna się od 10-tej, zakończenie planowane jest na 14-tą. Jeśli ktoś miałby ochotę zobaczyć się ze mną, to możemy się umówić w Paradoxie (w nowym jeszcze nie byłam i nie wiem gdzie to jest) o jakieś 17-tej, czy 18-tej.

merula - 10 Stycznia 2013, 22:02

pewnie, że możemy.

ja co prawda mogę dołączyć dopiero po 20, ale mam nadzieję, że wytrzymasz tak długo.

Agi - 10 Stycznia 2013, 22:05

merula napisał/a
ja co prawda mogę dołączyć dopiero po 20, ale mam nadzieję, że wytrzymasz tak długo.

Wszystko będzie zależało od sytuacji, czy zdecyduję się na nocleg w Warszawie, czy też będę wracać wieczorem do domu.

merula - 10 Stycznia 2013, 22:08

się zdecyduj na nocleg.

jakby co, mam wygodną kanapę. Chomik świadkiem :twisted:

Kruk Siwy - 10 Stycznia 2013, 22:26

Bleh! Kanapek ci u nas dostatek!
Zgaga - 11 Stycznia 2013, 22:11

Ale spotykamy się w nowym czy starym PX.
dalambert - 11 Stycznia 2013, 22:28

Zadyndam jutro do Paradoxalnej Ani i się zorientuję jak tam postępy w nowym miejscu.
Kruk Siwy - 11 Stycznia 2013, 23:37

Ja bym jednak nie nazywał tego spotkania Skofą. Toż to AgiCon, bywały już takie zloty drzewiej. Ale to tylko moja uwaga.
Niezależnie od nazwy postaram się stawić.

dalambert - 11 Stycznia 2013, 23:57

Kruk Siwy, jakoś tak się nam zaczęło tu pogadywać niewątpliwie jednak jest to AgiCon :D
Godzilla - 12 Stycznia 2013, 09:47

To co, zakładacie osobny wątek? :P
Każeł Rzelazny - 13 Lutego 2013, 17:02

:cry: Wątek się założył i złożył, a Skofy jak nie było, tak nie ma... :(
Nocturn - 17 Lutego 2013, 21:44

A Paradox to jest jeszcze w tym samym miejscu? Czy spotykacie się w innym miejscu?

A wogóle to wpadł bym pogadał, fajeczkę wypalił.
o właśnie muszę nową fajkę kupić

dalambert - 17 Lutego 2013, 22:32

Nocturn, zapraszam na najbliższy czwartek do starego Paradoxu /P3/ jiezierskiego 5A, działają tam do wakacji, mając jednocześnie drugi lokal na Anielewicza 2 /P4/, ale tak palić można jeno na zimnie.
Nocturn - 17 Lutego 2013, 22:38

Czwartkowo ?

Hmm...

Się zobaczy jak to będzie w ten czwartek.

merula - 18 Lutego 2013, 09:08

a ontopicznie - co powiecie na Skofę 16 marca?

Partner forum