Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)
Blue Adept - 3 Grudnia 2012, 15:29
Zgaga - Sympatyczne zdjęcia. Czy na październikowej Skofie dalambert połknął Coś?
fealoce - Fajne foty. Tylko czy nie wyszedłem zbyt grubo?
dalambert - 3 Grudnia 2012, 15:31
Blue Adept, ja zawsze coś połykam
Agi - 3 Grudnia 2012, 16:13
fealoce napisał/a | Ach, więc to tak wyglądała ta kinder niespodzianka...
edit: skofa grudniowa |
Zdjęcia, jak zwykle super, ale ten program coś nie teges, nie ma opcji pokazu slajdów, lub oglądania po kolei. Za każdym zdjęciem trzeba wracać do strony głównej. Chyba, że to u mnie coś nie działa.
Lis Rudy - 3 Grudnia 2012, 16:39
Agi napisał/a | ten program coś nie teges, nie ma opcji pokazu slajdów, lub oglądania po kolei. Za każdym zdjęciem trzeba wracać do strony głównej. Chyba, że to u mnie coś nie działa |
Agi, wszystko gra, tzn. nie gra. Faktycznie nie sladuje zdjęć ten program, czyli u Ciebie wszystko gra. Teraz jeszcze fotki od tego przerośniętego Każeła powinny się pojawić. Jarek siedział po drugiej stronie stołu i "paparazził" drugą część ekipy.
baranek - 3 Grudnia 2012, 17:46
Cytat | Tylko czy nie wyszedłem zbyt grubo? |
Wyszedłeś.
fealoce - 3 Grudnia 2012, 18:28
Lis Rudy napisał/a | Agi napisał/a | ten program coś nie teges, nie ma opcji pokazu slajdów, lub oglądania po kolei. Za każdym zdjęciem trzeba wracać do strony głównej. Chyba, że to u mnie coś nie działa |
Agi, wszystko gra, tzn. nie gra. Faktycznie nie sladuje zdjęć ten program, czyli u Ciebie wszystko gra. Teraz jeszcze fotki od tego przerośniętego Każeła powinny się pojawić. Jarek siedział po drugiej stronie stołu i paparazził drugą część ekipy. |
No i został dłużej, więc miał szansę na więcej zdjęć
A program faktycznie nie sladuje zdjęć. Z tym, że u mnie każde zdjęcie otwiera się w nowej karcie więc nie trzeba wracać do początku.
Podoba mi się w nim, że nigdzie nie ma ani słowa o limicie zdjęć no i nie trzeba się logować więc odpada konieczność zapamiętywania kolejnego hasła.
Blue Adept - 4 Grudnia 2012, 08:04
baranek napisał/a | Wyszedłeś. |
fealoce napisał/a | No i został dłużej, więc miał szansę na więcej zdjęć |
Przyszedłem zbyt gruby, to i wyszedłem za grubo... No i zostałem dłużej, ale choć jestem tak wdzięcznym obiektem, to więcej fotek nie mam...
P.s. A Skofa była całkiem, całkiem...
baranek - 4 Grudnia 2012, 08:16
Blue Adept, jak chcesz szczupło wychodzić na zdjęciach, to następnym razem siadaj obok mnie, a nie obok feralnego.
Blue Adept - 4 Grudnia 2012, 08:22
baranek - Nie omieszkam...
fealoce - 4 Grudnia 2012, 09:33
Co prawda to prawda - w porównaniu z feralnym każdy wygląda grubo
baranek - 4 Grudnia 2012, 09:40
fealoce, prawie każdy
fealoce - 4 Grudnia 2012, 09:58
No ale nie jest to takie proste Na szczęście przestałam już z tego powodu wpadać w kompleksy.
merula - 9 Stycznia 2013, 22:33
może by tak pod koniec stycznie jakąś Skofę zapodać?
Lis Rudy - 10 Stycznia 2013, 13:26
merula, można by...
nie wiem tylko do kogo kierować sugestie coby Paradoxalną Anię zbajerował z rezerwacją.
Dalcio?
merula, dziwny ten Twój baławanek z avika
dalambert - 10 Stycznia 2013, 14:32
No kochani 25 stycznie w starym BUW Agi odbiera ciężko wypracowany dyplom podyplomówk,i tam trzeba być / kto tylko może i chce/. Agi daj dokładniejszy głos co, kiedy i jak ?
Wiem, że 25 to piątek, a nie wygodniejsza sobota, ale przy TAKIEJ okazji warto kwestię spotkania poważnie przemyśleć / możliwa pigwówka /
Agi - 10 Stycznia 2013, 14:58
dalambert, pigwówka zawsze jest możliwa.
Nie wiem czy ewentualne spotkanie 25 stycznia nazywać SKOFĄ?
Przyjadę do Warszawy rano, bo impreza zaczyna się od 10-tej, zakończenie planowane jest na 14-tą. Jeśli ktoś miałby ochotę zobaczyć się ze mną, to możemy się umówić w Paradoxie (w nowym jeszcze nie byłam i nie wiem gdzie to jest) o jakieś 17-tej, czy 18-tej.
merula - 10 Stycznia 2013, 22:02
pewnie, że możemy.
ja co prawda mogę dołączyć dopiero po 20, ale mam nadzieję, że wytrzymasz tak długo.
Agi - 10 Stycznia 2013, 22:05
merula napisał/a | ja co prawda mogę dołączyć dopiero po 20, ale mam nadzieję, że wytrzymasz tak długo. |
Wszystko będzie zależało od sytuacji, czy zdecyduję się na nocleg w Warszawie, czy też będę wracać wieczorem do domu.
merula - 10 Stycznia 2013, 22:08
się zdecyduj na nocleg.
jakby co, mam wygodną kanapę. Chomik świadkiem
Kruk Siwy - 10 Stycznia 2013, 22:26
Bleh! Kanapek ci u nas dostatek!
Zgaga - 11 Stycznia 2013, 22:11
Ale spotykamy się w nowym czy starym PX.
dalambert - 11 Stycznia 2013, 22:28
Zadyndam jutro do Paradoxalnej Ani i się zorientuję jak tam postępy w nowym miejscu.
Kruk Siwy - 11 Stycznia 2013, 23:37
Ja bym jednak nie nazywał tego spotkania Skofą. Toż to AgiCon, bywały już takie zloty drzewiej. Ale to tylko moja uwaga.
Niezależnie od nazwy postaram się stawić.
dalambert - 11 Stycznia 2013, 23:57
Kruk Siwy, jakoś tak się nam zaczęło tu pogadywać niewątpliwie jednak jest to AgiCon
Godzilla - 12 Stycznia 2013, 09:47
To co, zakładacie osobny wątek?
Każeł Rzelazny - 13 Lutego 2013, 17:02
Wątek się założył i złożył, a Skofy jak nie było, tak nie ma...
Nocturn - 17 Lutego 2013, 21:44
A Paradox to jest jeszcze w tym samym miejscu? Czy spotykacie się w innym miejscu?
A wogóle to wpadł bym pogadał, fajeczkę wypalił.
o właśnie muszę nową fajkę kupić
dalambert - 17 Lutego 2013, 22:32
Nocturn, zapraszam na najbliższy czwartek do starego Paradoxu /P3/ jiezierskiego 5A, działają tam do wakacji, mając jednocześnie drugi lokal na Anielewicza 2 /P4/, ale tak palić można jeno na zimnie.
Nocturn - 17 Lutego 2013, 22:38
Czwartkowo ?
Hmm...
Się zobaczy jak to będzie w ten czwartek.
merula - 18 Lutego 2013, 09:08
a ontopicznie - co powiecie na Skofę 16 marca?
|
|
|