Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)
Khorne_S - 22 Marca 2007, 17:09
Mleka mleka !! .... z miodem pitnym
Czarny - 22 Marca 2007, 18:00
A może by skończyć offtop, hę?
Khorne_S - 23 Marca 2007, 16:43
oki. Jestem za
Wieć kiedy następna SKOF-a będzie ??
gorim1 - 23 Marca 2007, 18:51
ja z góry mówię że z powodu spraw rodzinnych kolejna skofa będzie prawdopodobnie bez mnie
mam nadzieję i to wielką że jednak będę ale wiecie jak to jest
Anonymous - 24 Marca 2007, 18:09
W okolicy pałacu prezydenckiego widziano kaczora
Anonymous - 25 Marca 2007, 20:57
Pracujemy pilnie nad następną SKOFĄ, termin w trakcie ustalania, z przyczyn technicznych chwilowo nieznany. Ale już niedługo!
mawete - 26 Marca 2007, 09:26
Ja proponuję 16.04
dzejes - 26 Marca 2007, 10:11
Miria napisał/a | Pracujemy pilnie nad następną SKOFĄ, termin w trakcie ustalania, z przyczyn technicznych chwilowo nieznany. Ale już niedługo! |
Ledwie wróciłaś, a już za ogranizację imprez się bierzesz?
Anonymous - 26 Marca 2007, 10:29
A co, w Finlandii tez jedna zorganizowalam i zabawa byla przednia. Ty tam lepiej walizke zacznij pakowac
dzejes - 26 Marca 2007, 10:52
OT
Taaa... Po łódzkich doświadczeniach zaczynam o tym coraz poważniej myśleć, spakować walzkę i do Londynu :/
/OT
hrabek - 26 Marca 2007, 10:56
A po co do Londynu? Przeciez w Polsce coraz wiecej pracy jest.
dzejes - 26 Marca 2007, 11:00
Obawiam się, że jako "techniczny" masz inne spojrzenie na sprawę. Dla kogoś z mom wykształceniem i doświadczeniem wybór jest nieco uboższy, bo ani do pracy w urzędzie się nie palę, a do windykowania należności (choć kasa jest więcej niż dobra) mam za miękkie serce.
hrabek - 26 Marca 2007, 11:19
Ale serce nie potrzebne. Wystarczy, ze sie pokazesz, niech windykuja inni, ty bedziesz tylko stal z tylu. Nawet groznej miny nie bedziesz musial robic
Co do bycia technicznym, to niby prawda, ale moja kolezanka szuka pracy jako kadrowa i tez od jakiegos miesiaca dostaje po kilka telefonow tygodniowo, wiec chyba nie tylko na technicznych sie polski rynek otwiera.
dzejes - 26 Marca 2007, 11:38
Tak tylko mówię, ja raczej do wyjazdu się nie palę - pies, węże, rodzinka
Jak już ciągniemy ten offtop - po prostu szykują się rewolucyjne zmiany na rynku usług prawniczych. Po protu gigantyczne. Nie wiem, czy prawnicy będą biegali za karetkami, ale nie wykluczam i takiego rozwoju wypadków
Anonymous - 26 Marca 2007, 11:49
dzejes, polecam film "Czacha dymi". Dobry materiał szkoleniowy dla prawników.
Edit: właśnie sobie przypomniałem, że tam też adwokat gonił karetkę, więc może do tego filmu pijesz?
Adanedhel - 27 Marca 2007, 19:59
Z niecierpliwością oczekuję tego terminu. Mam nadzieję, że raczej bardzo niedługo będzie
gorim1 - 28 Marca 2007, 21:15
nie ważne jaki termin będzie mojej osoby nie będzie przyczyny rodzinne
Azirafal - 31 Marca 2007, 14:01
To ja się może zjawię, jak się mnie zaprasza? Termin - im bliższy, tym lepszy. Po co odkładać to, co nieuniknione?
Anonymous - 31 Marca 2007, 18:27
Jedyny termin, jaki udało mi się wywalczyć, to 20 kwietnia (piątek), od godziny 18. W pozostałe dni weekendowe w kwietniu Paradox zajęty. Do tego dochodzą rozliczne poboczne okoliczności utrudniające spotkanie... Ale bądźmy dobrej myśli. Proszę zgłaszać chęć udziału. Ewentualnie można do innej knajpy, jeśli ktoś ma ochotę się tym zająć.
Anonymous - 31 Marca 2007, 21:53
To ja się obiecuję stawić, jak 20 kwietnia. Dawno mnie nie było, trzeba zaległości nadrobić. .
Azirafal napisał/a | To ja się może zjawię, jak się mnie zaprasza? Termin - im bliższy, tym lepszy. Po co odkładać to, co nieuniknione? |
Oooo, Azirafal, zjawiaj się chłopie:) Katedralno-skofowe spotkanie nam się szykuje;-). fajnie.
Azirafal - 1 Kwietnia 2007, 01:15
Ha, tak mi się wydawało, że mi ksywą czy mordą (na zdjeciach z poprzednich SKOF) mignąłeś tutaj Jak chcesz katedralno-skofowe, to ściągaj Shadowa, on też z W-wy. A jegom jeszcze na oczy nie widział, mimo bliskości miejsca zamieszkania
Postaram się być. W piątki i tak na zajęcia nie chadzam, a pracuję do 15, więc spokojnie zdążę.
Anonymous - 1 Kwietnia 2007, 09:26
Zapisywać się proszę, bo jak będzie mało chętnych, to trzeba odwołać rezerwację - nie wiem, czy piątkowy termin się sprawdzi. (Już teraz wiem, że kilku osobom koliduje z czymś):?
Póki co:
Miria
Bernhard
Żerań
Azirafal
Lokje
Ixolite
Rafał Kosik
Kasia
Adanedhel
Khorne_S
Marcin Przybyłek
flamenco108
gorim1
lokje - 1 Kwietnia 2007, 09:44
Się zgłaszam
Kruk Siwy - 1 Kwietnia 2007, 09:45
Miria, a fe! "póki co?" taki rusycyzm u Pani Uczycielki?
Anonymous - 1 Kwietnia 2007, 10:05
Wy to po rusku zasuwacie aż miło, a mi nie wolno?
Lokje, mam prośbę - dasz cynk na forum Fahrenheita, jako tamtejsza i zaufania godna osoba.
dareko - 1 Kwietnia 2007, 10:52
Żerań napisał/a | Oooo, Azirafal, zjawiaj się chłopie:) Katedralno-skofowe spotkanie nam się szykuje;-). fajnie. |
Nie Katedralno SKOFOWe tylko ogolno forumowe!
Juz wam zazdroszcze, mnie niestety nie bedzie.
Z przyczyn osobistych, na jakis czas, pewnie dlugi czas, musze wycofac sie z organizacji i uczestnictwa w SKOFACH. Mam nadzieje, ze znajda sie chetni do pomocy Mirii, ktora teraz zostala prawie sama z cala SKOFA na glowie.
Rafal Kosik - 1 Kwietnia 2007, 14:30
Mnie i Kasię też bardzo proszę dopisać. Nie przepuścimy przecież okazji do napicia się piwka, tzn. ja się nie powstrzymam przed piwkiem, a Kasia nie powstrzyma się przed pilnowaniem, bym... nie wypił za dużo.
R.:)
Anonymous - 1 Kwietnia 2007, 15:07
Azirafal napisał/a | Jak chcesz katedralno-skofowe, to ściągaj Shadowa, on też z W-wy. A jegom jeszcze na oczy nie widział, mimo bliskości miejsca zamieszkania |
Mówisz, masz. Shadow zawiadomiony. Może będzie:)
lokje - 1 Kwietnia 2007, 19:03
Miria napisał/a |
Lokje, mam prośbę - dasz cynk na forum Fahrenheita |
Dam, ale może jutro bo dzisiaj to mi nie uwierzą
Cytat | jako zaufania godna osoba |
Dobre
Rafal Kosik - 1 Kwietnia 2007, 21:58
A jeśli z przyczyn kolizji będzie nas mało, to może być przecież mini-SKOFa. Nawet jak sam będę i jak będzie piwo, to już jest impreza;) No, ale tak źle to chyba nie będzie?
|
|
|