To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?

elam - 30 Października 2006, 22:33

witaj, wiedzmo, milo cie zobaczyc po dluzszej nieobecnosci.
juz zaczynalismy sie martwic... :)

Wiedźma - 30 Października 2006, 22:38

Naprawdę ktoś się :shock: stęsknił za Wiedźmą? :oops:
Tomcich - 30 Października 2006, 22:44

Wiedźma

Cytat
aprawdę ktoś się :shock: stęsknił za Wiedźmą?

No jak nie, jak tak. :mrgreen:

Agi - 30 Października 2006, 22:46

Wiedźmo, i owszem. Też się zastanawiałam gdzie się podziewasz. Miło, że jesteś :D
Wiedźma - 30 Października 2006, 22:50

Cytat
Agi55 napisał/a
Wiedźmo, i owszem. Też się zastanawiałam gdzie się podziewasz. Miło, że jesteś :D

Trochę mam spraw ponurych do poząłtwiania :( jak to Wiedźma :)

A Ty Agi masz sliczny avatar :)
W ogóle moim kochani mieszkańcy bardzo zmieniliście sie, jak widzę. :) Czy takie przemiany nastąpiły też w waszych osobowosciach? :) Chyba muszę sie nastawić na wielkie zmiany w moim wszechświecie :)

Agi - 30 Października 2006, 22:58

Dzięki Wiedźmo, załatwiaj czym prędzej te sprawy i wracaj do Nowego Wszechświata, gdzie nie ma słowa ponury :) A'propos avatarów - nowe stroje poprawiają samopoczucie, myślę że nie tylko dziewczynom :mrgreen: koledzy też się świetnie bawią
gorat - 31 Października 2006, 11:47

Wiedźmo, możesz poczytać wątek Avatary. Myślę, że da to choćby śladowy smak tego, co działo się parę dni temu. Może jakieś sshoty wkrótce wyrychtuję? :D
Pako - 31 Października 2006, 15:03

A czemu mielibyśmy nie czekać na twój powrót, Wiedźma? Czekaliśmy. Prawdziwe wiedźmy nigdy nie odchodzą :)
Dracena - 31 Października 2006, 20:26

A mój avatarek zrobiła dla mnie Wiedźma :) Wiedźma wszystko wie i wszystko umie :D
Dracena - 31 Października 2006, 21:12

Zdradzę Wam straszną tajemnicę o Wiedźmie :mrgreen:
Strzeżcie się, którzy jesteście w pobliżu :mrgreen:
Bo najpierw karmi i wszyscy jej jedzą z ręki :D A potem... a potem... ZJADA :twisted:

Po karmieniu :D

Karmienie 2 :D Karmienie

gorat - 1 Listopada 2006, 12:57

Wiedźma SP jest... wiecie... spójrzcie wyżej :mrgreen: :bravo :lol: :D
Selithira - 1 Listopada 2006, 17:47

Dracena napisał/a
A mój avatarek zrobiła dla mnie Wiedźma Wiedźma wszystko wie i wszystko umie

Śliczny :)

To ja też się pochwalę swoim - Selithira widziana oczami Wszystkowiedzącej Wiedźmy :mrgreen: Bo avek chyba bardziej mnie przypomina, niz odbicie w lustrze :mrgreen:

Wiedźma - 1 Listopada 2006, 22:50

A jak Waszym zdaniem powinna wyglądać wiedźma? Kto zrobi najładniejszą? :D Ogłaszamy konkurs plastyczny: Wiedźma - interpretacje dowolne :mrgreen:
gorat - 2 Listopada 2006, 11:44

Technika SP czy dowolna?
Wiedźma - 2 Listopada 2006, 13:13

SP i dowolna :)
Wiedźma - 2 Listopada 2006, 16:54

To plastyczna wersja Wiedźmy w wykonaniu Selithiry :D
Ja nie ja? :D

Dracena - 2 Listopada 2006, 20:17

To ja w przeciwieństwie do Selithiry, która wstawiła obrazek przedstawiający ładną wiedźmę, wstawię wizerunek typowo brzydkiej wiedźmy :D (Naprawdę podobną kobietę dwa razy widziałam na własne oczy. :D Tyle że karykatura nie jest w stanie oddać całego jej zachowania).

wiedźma

I jaką wiedźmę wolicie? ładną, miłą, delikatną? Czy też brzydszą, oschłą, ale może bardziej interesującą? :D

A w ogóle fajny ten programik :)

Ziuta - 2 Listopada 2006, 20:25

Kiedyś mówili na to "kult jednostki" :wink:
Dracena - 2 Listopada 2006, 20:28

Pytanie jest ogólne, bo ja jestem młoda wiedźma i nie wiem, jak ukształtować swój wizerunek? :D
gorat - 2 Listopada 2006, 20:43

Kult jednostki to ja ostatnio widuję chyba wszędzie :| Tylko nie pamiętam, kogo :roll: :oops:
Anonymous - 2 Listopada 2006, 21:34

Bardzo młoda wiedźma? Proszę bardzo:
http://onephoto.net/info.php3?id=174977

Wiedźma - 3 Listopada 2006, 00:31

:bravo :bravo :bravo dla Krisu :)
Dracena - 3 Listopada 2006, 14:38

Podpowiem , zę dziś Wiedźma, której imię też jest naprawdę wiedźmińskie, bo oznacza "lesną dziewczynę" ma imieninę. :D Kto nie złożył jeszcze życzeń osobiście, buziaczków, telefonicznie itp. ma szanse :D

Ode mnie pierwsze życzenia :) Prosto z serca :)

hjeniu - 3 Listopada 2006, 14:48

Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i niezawodnej miotły :D
gorat - 3 Listopada 2006, 14:52

Dracena, skoro pozwalasz tutaj na składanie życzeń, to co z tamtym tematem - zamknąć? :evil:
Dracena - 3 Listopada 2006, 15:02

Ja tam się nie znam na moderowaniu, przenieś w jedno miejsce, najlepiej w ogłoszeniach zostawić :) A tu tylko informacja :)
Kruk Siwy - 3 Listopada 2006, 15:18

gorat, nie bądź nadgorliwy. Wiedźma ma prawo dostać życzenia we wszytkich wątkach a nie tylko w dwóch... Chcesz się spierać? To pogadamy na SKOFie. Specjalnie dla Ciebie zapalę papierosa...
Agi - 3 Listopada 2006, 20:11

Wszystkiego najlepszego Sylwio. Żyj długo i szczęśliwie :D i żeby przyjaciół wokół nigdy nie zabrakło.
Kruk Siwy - 3 Listopada 2006, 20:56

O!
Selithira - 3 Listopada 2006, 23:17

Do północy jeszcze trochę czasu, zdążę z życzeniami :D
Wszystkiego najlepszego, Wiedźmo! :D

Partner forum