Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
mad - 18 Grudnia 2008, 15:18
dalambert - 19 Grudnia 2008, 14:30
KOLEJORZ
Klocek
Chal-Chenet - 19 Lutego 2009, 19:15
*beep* mać. 0:2 w dupę u siebie. Ja *beep*. To koniec z przygodą w Pucharze UEFA.
Chal-Chenet - 19 Lutego 2009, 19:40
1:2. I tak kupa, ale walczymy!
Chal-Chenet - 19 Lutego 2009, 19:42
2:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit. Edyta nie jest moją przyjaciółką.
Agi - 19 Lutego 2009, 19:58
Brawo Lech!!!
Chal-Chenet, zostaje Ci odpuszczone
Chal-Chenet - 19 Lutego 2009, 20:00
Dzięki.
Wbrew mojemu pierwszemu postowi na tej stronie, to jeszcze nie jest koniec z PUEFA. We Włoszech będzie ciężko, ale idzie powalczyć i nawet jeśli odpadniemy, to na pewno z podniesionym czołem!!!
Szacunek!!!
Agata - 20 Lutego 2009, 15:57
Trzeba tylko było poczekac aż Włosi zmarzną
mad - 20 Lutego 2009, 17:39
Jeszcze wierzę, że Lech przejdzie. Rzuciłem okiem na dane statystyczne i doszedłem do wniosku, że Udinese nie są na własnym boisku monolitem. W poprzednim sezonie wygrali na wyjeździe 2-0 z B. Dortmund, by potem tyle samo u siebie przegrać. Liczę więc na skromne zwycięstwo Lecha albo na remis 3-3!
mad - 27 Lutego 2009, 01:35
Wtopa! Fatalna druga połowa, słaba gra Lewandowskiego i Murawskiego
banshee - 27 Lutego 2009, 01:46
mi prąd wyłączyli pod koniec meczu. ino sąsiada słyszałam jak krzyczał "Kikut, ty #$%@!"
Chal-Chenet - 27 Lutego 2009, 01:46
Szkoda. Ale za całokształt przygody w PUEFA ode mnie jest wielki szacunek.
Chal-Chenet - 1 Marca 2009, 23:30
No i jest samodzielny lider po kolejnym meczu-horrorze. Szkoda, że nie oglądałem, dzisiaj akurat się nie dało.
Teraz tylko utrzymać taką formę jak najdłużej, i majster jest w zasięgu ręki.
mad - 2 Marca 2009, 01:35
Rzeczywiście był horror. Że też nie można wygrać 1-0 po nudnym meczu. Czasami mi tego brakuje
Chal-Chenet - 8 Marca 2009, 19:21
1:0 z Jagą. Skromnie, ale dobrze. Cieszę się. Lider wciąż jest.
Chal-Chenet - 15 Marca 2009, 16:46
Szczęśliwy remis w Zabrzu. Uff, mimo tego, że nie wygraliśmy, to jestem zadowolony, bo patrząc na grę, powinniśmy przegrać.
mad - 20 Marca 2009, 00:11
W "Przeglądzie Sportowym" informacja, że w przypadku zdobycia przez Lecha mistrzostwa nie będzie latem rozsprzedawania zawodników. Ta, tylko do mistrzostwa jeszcze daleka droga. Ostatnie mecze nie wyglądały najlepiej.
Adanedhel - 20 Marca 2009, 10:23
mad, jako były pracownik tej cudownej gazety gwarantuję Ci, że mogłaby ona równie dobrze napisać, iż w razie zdobycia przez zespół X mistrzostwa przylecą zielone ludziki i porwą piłkarzy.
Fearfol - 28 Marca 2009, 20:17
...............
Biedny Boruc,
Biedny Leo,
Biedna Polska,
Jeszcze ten głupi redaktor do Żewławkowa: "Dlaczego przegraliśmy ten mecz", ten prawie płacze a tu takie pytania.
mad - 28 Marca 2009, 21:44
Cóż, niczego sensownego, co nie byłoby miażdżącą krytyką, nie da się powiedzieć...
Oglądam właśnie mecz Słowenia - Czechy. Do przerwy 0-0. Jeśli będzie remis, rywale nie uciekną nam za bardzo. Wygramy wszystkie pozostałe mecze i możemy awansować z pierwszego miejsca.
Nie przekonałem Was?
Toudisław - 28 Marca 2009, 21:51
mad napisał/a | Nie przekonałem Was? |
A w finale MŚ pokonamy Brazylię 25-0
No przynajmniej to Polacy strzelili 3 bramki a Ci z Irlandii tylko 2
Nutzz - 28 Marca 2009, 22:16
Buraki kopać
dzejes - 28 Marca 2009, 22:20
To dziś był jakiś mecz? Chyba coś się wam pomyliło.
Nutzz - 28 Marca 2009, 22:26
Racja, ciężko nazwać to meczem.
mad - 28 Marca 2009, 22:59
Nie przypominam sobie gorszego meczu w wykonaniu reprezentacji. Oczywiscie przegrywali wyżej, ale dzięki dobrej grze rywali, ale tutaj praktycznie sami sobie strzeliliśmy wszystkie bramki - Irlandia Pn grała również bardzo słabo.
Na tle beznadziejnego rywala zagraliśmy jak... nie wiem, nie mam wyobraźni, by to nazwać.
Stargazer - 29 Marca 2009, 01:05
tak żenującej i żałosnej gry reprezentacji nie pamietam absolutnie w zadnym meczu. ani za apostela, ani za strejlaua, ani za wojcika, engela, bońka, stachurskiego czy piechniczka, a obejrzalem wiekszosc z tych spotkan. czas wypieprzyc stamtąd wiekszosc tych, ktorzy dzisiaj "grali", zostawic rogera, blaszczykowskiego i jelenia, bo z nich moze jeszcze co bedzie i zbierac mlodziez na euro 2012. wlasciwie nic wiecej nie chce o tym meczu pisac, bo musialbym zaczac bardzo mocno przeklinac...
Chal-Chenet - 29 Marca 2009, 01:07
Boruc Mistrz!
jewgienij - 29 Marca 2009, 13:19
Słynny "mecz na wodzie" we Frankfurcie 1974 stał technicznie na wyższym poziomie. Komedia pomyłek, jakby grali politycy z dziennikarzami TVN. Boruc padł ofiarą własnego kozakowania, bo chciał pokazać, że gwizdy ma gdzieś i się nonszalancko zachował kopiąc z pierwszej piłki, zamiast przyjąć. Krzynówek już po ostatnich mistrzostwach powinien odejść. Obrońcy stwarzali większe zagrożenie przed naszą bramką niż Irlandczycy. Jedynie Mariusz Lewandowski coś grał, no i Jeleń zrobił swoje. Do żałosnego meczu żałosny jak zwykle komentarz Szpaka, który nawet nie wie, jaka jest sytuacja w grupie i pochował żyjącego jeszcze( choć ledwo, ledwo) pacjenta.
W sumie traumy nie ma, bo ci ludzie na mistrzostwach mogą przynieść tylko wstyd, lepiej, żeby nie awansowali i nie chwalili się przed światem swoimi umiejętnościami. Trzeba zacząć budować kadrę na ME 2012, ale z innym trenerem, bo ten zawinił bardziej niż Boruc.
dalambert - 29 Marca 2009, 16:05
Ech ch...ch...ch...ch..ch... SZKODA SŁÓW
jewgienij - 29 Marca 2009, 20:15
dalambert napisał/a | Ech ch...ch...ch...ch..ch... SZKODA SŁÓW |
Boję się, że miałeś na myśli "cholercia, cholercia, cholercia...."
Albo "Chała, chała, chała".
Też się wnerwiłem, ale takich słów bym jednak nie użył
|
|
|