Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5
Jedenastka - 9 Stycznia 2010, 21:10
dalambercie, no i właśnie dlatego ja byłam pewna, że żartujemy...
Mąż nad męże przecież musi mieć białogłowę jak się patrzy za żonę...
Nie pieczcie Fidela !
dalambert - 9 Stycznia 2010, 21:14
Jedenastka, jak mu Martva ogonek podkuli to sam się spiecze
Martva - 9 Stycznia 2010, 21:18
Nie będę podkulać niczyjego ogonka, ja nie mam dziwnych zapędów
dalambert - 9 Stycznia 2010, 21:19
Martva, ejże a wyżej co obiecywałaś - podkulenie mu ogonka o ucieczkę przd słusznym gniewem Małżonki
Ellaine - 9 Stycznia 2010, 21:21
Dalambercie, tutaj raczej chodziło o te, które miały Fidela upiec, czy co mu tam chciały robić. Znaczy, one miały uciec z podwiniętymi ogonkami (sic!) przed słusznym gniewem fidelowej Małżonki.
Chyba, że czegoś nie zrozumiałam...
<zresztą, mnie tu wcale nie ma>
dalambert - 9 Stycznia 2010, 21:24
Ellaine, można i tak, można i tak - Maść na szczury
W wizja Martvej i ogonka jest zbyt blaskomiotna by ja pominąć
Martva - 9 Stycznia 2010, 21:26
Ellaine, zrozumiałaś perfekcyjnie.
dalambert, ja nie chcę żebys miał o mnie jakiekolwiek wizje.
dzejes - 9 Stycznia 2010, 21:59
Po pierwsze przypomnę wam regulamin:
4. Nie można zmieniać postów, które zostały zacytowane przez innych użytkowników. Zasada ta dotyczy także administratorów i moderatorów tego forum.
Po drugie dodam, że pisanie posta, a później zastępowanie jego zawartości przez nieistotne, ciach czy też ładna pogoda to zachowanie dziecinne i choć nie zabronione explicite w regulaminie, to na pewno nie ułatwia nam pracy.
A do rzeczy - od tej chwili usuwanie treści zacytowanego posta będzie karane ostrzeżeniem, podobnie jak usuwanie posta w sytuacji takiej, jak opisana powyżej w warunkach recydywy.
Agi - 9 Stycznia 2010, 22:01
Wniosek: prosimy myśleć co się pisze, a niekoniecznie natychmiast pisać to, co się pomyśli.
lucek - 9 Stycznia 2010, 22:10
Pierwszy raz w życiu mam taką niesamowitą sytuację. Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia. Podziwiam.
Dodam, że edycja nastąpiła od razu po napisaniu, a dodatkowo - nie było na mój post odpowiedzi. Ale to już jeden z tych nieistornych szczegółów, które Nieomylnemu mogą umknąć. Zdrowia życzę
dzejes - 9 Stycznia 2010, 22:12
lucek napisał/a | Pierwszy raz w życiu mam taką niesamowitą sytuację. Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia. Podziwiam.
|
Gdybym był nieomylny, wówczas wiedziałbym CO usunąłeś. Ponieważ nie jestem - upomniałem cię. I znów ci się emo rozlało. Ściereczkę?
Fidel-F2 - 9 Stycznia 2010, 22:14
Rozwaliliście mnie. Kika wizji do mnie przemówiło. Rzeźnia w końcu zasłużyła na swe miano. Szkoda, że pokasowaliście te posty bo chyba było weselej niż mogę to teraz zaobserwować.
Oświadczam, że na żadnym z owych zdjęć żony Fidela nie ma. Można sobie ją zobaczyć na zdjęciach z Zakopanego. dalambert, na zdjęciu z balu widnieje bardzo miła, ówcześnie studentka psychologii dugiego roku, koleżanka z którą drogi mi się jakoś rozeszły kilka miesięcy później.
Piech - 9 Stycznia 2010, 23:57
Fajnie tu było, a ja spóźniłem się z serkiem.
hardgirl123 - 10 Stycznia 2010, 11:01
Fidel-F2, w ońcu tytuł bloga zobowiązuje:>
a zdj. z Zakopanego są extra
Martva - 10 Stycznia 2010, 13:24
lucek napisał/a | Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia. |
Też jestem w lekkim szoku.
hardgirl123 - 10 Stycznia 2010, 13:26
Martva napisał/a | Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia. | o kurcze też to zauwżyłam :>
ciekawe gdzie jest Fidel
ihan - 10 Stycznia 2010, 13:32
A teraz co, wy będziecie dolewać oliwy do ognia?
Martva - 10 Stycznia 2010, 13:35
Nie wiem czy mi się chce, ale wkurza mnie sytuacja w której zwracam uwagę osobie A że napisała coś co może urazić osobę B, osoba C prosi mnie o edycję, a osoba D zachowuje się jakbym zrobiła jej na złość. dziwne to, i tyle.
Mam nadzieję że szybko wejdzie funkcja ignorowania, bo nie umiem ignorować czegoś co widzę
illianna - 10 Stycznia 2010, 13:37
Normalnie jakieś fidelowe szaleństwo, laski do oczu sobie skaczą, paru panów kibicuje , miłość kwitnie adekwatnie do imienia właściciela blogu
Fidelu najszczersze gratulacje, trzeba było tyłek już dawno pokazać, +5 do charyzmy normalnie, a nawet +10 chociaż mi osobiście podobasz się najbardziej w mundurze i konno
dzejes - 10 Stycznia 2010, 13:40
Martva napisał/a | Nie wiem czy mi się chce, ale wkurza mnie sytuacja w której zwracam uwagę osobie A że napisała coś co może urazić osobę B, osoba C prosi mnie o edycję, a osoba D zachowuje się jakbym zrobiła jej na złość. dziwne to, i tyle.
|
Może odegraj powyższą treść pantomimicznie. Będzie jeszcze mniej czytelnie.
Jeśli masz jakieś uwagi - formułuj je wprost.
ihan - 10 Stycznia 2010, 13:40
OK, wywołałam całość proszę wyżalać się na moją klatę, ciosy chętnie przyjmę, moderator wszechwiedzący nie jest, więc zareagował jak uznał za słuszne. Mój błąd, że przekraczałam swoje kompetencje, ale w zasadzie nikt winy nie poniósł, więc niech tak zostanie. Proszę więc o zażalenia do mnie jako osoby C, bo osoba D winy żadnej nie ponosi, z wyjątkiem tej, że nie ma jej 24h na forum.
EDIT: pogrubione: winy, powinno być: kary.
Rafał - 10 Stycznia 2010, 13:43
Normalnie jak dzieci
Nie żebym radził czy cóś , ale Fidel, rozważ opcję umieszczenia zdjęcia z gołą dupą z profilu, dopiero będzie jazda
ihan - 10 Stycznia 2010, 13:44
Rafał, illianna strzelacie kompletnie nie w tym kierunku w jakim wam się wydaje
Rafał - 10 Stycznia 2010, 13:47
ihan, no to niech będzie, że na wiwat strzelam, padnięty jestem, dwie godziny machania łopata, odzwyczaiłem się
illianna - 10 Stycznia 2010, 13:49
ihan, ja nie strzelam, ja analizuje treść powyższych kilku stron, które od wczoraj tu radośnie przybyły, wychodzi mi, że nie mżna za długo wprost gadać o tyłku Fidela, bo jeszcze by sobie ktoś coś pomyślał, to się gada zastępczo o innych rzeczach, np. jedzeniu, aż w końcu emocje tak nabrzmiewają ( o pardon), że się pyskówka zaczyna celem ich rozładowania
ihan - 10 Stycznia 2010, 13:52
Nie przesadzajcie z tą siłą sprawczą TF.
Jedenastka - 10 Stycznia 2010, 14:04
Właśnie. Mi się najbardziej podobają gwiazdki w oczach Fidela.
O, na przykład tu, na tym zdjęciu:
http://picasaweb.google.p...579824709248114
dalambert - 10 Stycznia 2010, 14:46
illianna napisał/a | Normalnie jakieś fidelowe szaleństwo, laski do oczu sobie skaczą, paru panów kibicuje , miłość kwitnie adekwatnie do imienia właściciela blogu |
Co Wy marudzicie - cudnie jest!
Nie ma polityki, nie ma religijnych pyskowań, nie ma moralniaków!!!
jest za to rozbudowana rozmowa o Maryni , o pardon Fidela ....
Ale jesteśmy zdolni
hardgirl123 - 10 Stycznia 2010, 17:34
Fidel jest uroczy :>
i faktycznie, ma ten błysk w oku :>
nie dziwię się że się boicie żony Fidela forumowiczki kochane :>
Fidel-F2 - 10 Stycznia 2010, 22:36
może bym się i udzielał ale przerastacie mnie
dalambert napisał/a | jest za to rozbudowana rozmowa o Maryni , o pardon Fidela .... | coby to w przysłowie nie poszło illianna napisał/a | chociaż mi osobiście podobasz się najbardziej w mundurze i konno | sobie też
|
|
|