To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5

Jedenastka - 9 Stycznia 2010, 21:10

dalambercie, no i właśnie dlatego ja byłam pewna, że żartujemy...
Mąż nad męże przecież musi mieć białogłowę jak się patrzy za żonę...

Nie pieczcie Fidela !

dalambert - 9 Stycznia 2010, 21:14

Jedenastka, jak mu Martva ogonek podkuli to sam się spiecze :mrgreen:
Martva - 9 Stycznia 2010, 21:18

Nie będę podkulać niczyjego ogonka, ja nie mam dziwnych zapędów :roll:
dalambert - 9 Stycznia 2010, 21:19

Martva, ejże a wyżej co obiecywałaś - podkulenie mu ogonka o ucieczkę przd słusznym gniewem Małżonki :P
Ellaine - 9 Stycznia 2010, 21:21

Dalambercie, tutaj raczej chodziło o te, które miały Fidela upiec, czy co mu tam chciały robić. Znaczy, one miały uciec z podwiniętymi ogonkami (sic!) przed słusznym gniewem fidelowej Małżonki.
Chyba, że czegoś nie zrozumiałam...
<zresztą, mnie tu wcale nie ma>

dalambert - 9 Stycznia 2010, 21:24

Ellaine, można i tak, można i tak - Maść na szczury :mrgreen:
W wizja Martvej i ogonka jest zbyt blaskomiotna by ja pominąć :D

Martva - 9 Stycznia 2010, 21:26

Ellaine, zrozumiałaś perfekcyjnie.
dalambert, ja nie chcę żebys miał o mnie jakiekolwiek wizje.

dzejes - 9 Stycznia 2010, 21:59

Po pierwsze przypomnę wam regulamin:
4. Nie można zmieniać postów, które zostały zacytowane przez innych użytkowników. Zasada ta dotyczy także administratorów i moderatorów tego forum.
Po drugie dodam, że pisanie posta, a później zastępowanie jego zawartości przez nieistotne, ciach czy też ładna pogoda to zachowanie dziecinne i choć nie zabronione explicite w regulaminie, to na pewno nie ułatwia nam pracy.

A do rzeczy - od tej chwili usuwanie treści zacytowanego posta będzie karane ostrzeżeniem, podobnie jak usuwanie posta w sytuacji takiej, jak opisana powyżej w warunkach recydywy.

Agi - 9 Stycznia 2010, 22:01

Wniosek: prosimy myśleć co się pisze, a niekoniecznie natychmiast pisać to, co się pomyśli.
lucek - 9 Stycznia 2010, 22:10

Pierwszy raz w życiu mam taką niesamowitą sytuację. Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia. Podziwiam.

Dodam, że edycja nastąpiła od razu po napisaniu, a dodatkowo - nie było na mój post odpowiedzi. Ale to już jeden z tych nieistornych szczegółów, które Nieomylnemu mogą umknąć. Zdrowia życzę :-)

dzejes - 9 Stycznia 2010, 22:12

lucek napisał/a
Pierwszy raz w życiu mam taką niesamowitą sytuację. Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia. Podziwiam.

Gdybym był nieomylny, wówczas wiedziałbym CO usunąłeś. Ponieważ nie jestem - upomniałem cię. I znów ci się emo rozlało. Ściereczkę?

Fidel-F2 - 9 Stycznia 2010, 22:14

Rozwaliliście mnie. Kika wizji do mnie przemówiło. Rzeźnia w końcu zasłużyła na swe miano. Szkoda, że pokasowaliście te posty bo chyba było weselej niż mogę to teraz zaobserwować.

Oświadczam, że na żadnym z owych zdjęć żony Fidela nie ma. Można sobie ją zobaczyć na zdjęciach z Zakopanego. dalambert, na zdjęciu z balu widnieje bardzo miła, ówcześnie studentka psychologii dugiego roku, koleżanka z którą drogi mi się jakoś rozeszły kilka miesięcy później.

Piech - 9 Stycznia 2010, 23:57

Fajnie tu było, a ja spóźniłem się z serkiem.
hardgirl123 - 10 Stycznia 2010, 11:01

Fidel-F2, w ońcu tytuł bloga zobowiązuje:>
a zdj. z Zakopanego są extra

Martva - 10 Stycznia 2010, 13:24

lucek napisał/a
Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia.

Też jestem w lekkim szoku.

hardgirl123 - 10 Stycznia 2010, 13:26

Martva napisał/a
Nieomylny Moderator upomina mnie za to, że zedytowałem posta, żeby nie dolewać oliwy do ognia.
o kurcze też to zauwżyłam :>
ciekawe gdzie jest Fidel :mrgreen:

ihan - 10 Stycznia 2010, 13:32

A teraz co, wy będziecie dolewać oliwy do ognia? :bravo
Martva - 10 Stycznia 2010, 13:35

Nie wiem czy mi się chce, ale wkurza mnie sytuacja w której zwracam uwagę osobie A że napisała coś co może urazić osobę B, osoba C prosi mnie o edycję, a osoba D zachowuje się jakbym zrobiła jej na złość. dziwne to, i tyle.

Mam nadzieję że szybko wejdzie funkcja ignorowania, bo nie umiem ignorować czegoś co widzę :|

illianna - 10 Stycznia 2010, 13:37

Normalnie jakieś fidelowe szaleństwo, laski do oczu sobie skaczą, paru panów kibicuje :mrgreen: , miłość kwitnie adekwatnie do imienia właściciela blogu :D
Fidelu najszczersze gratulacje, trzeba było tyłek już dawno pokazać, +5 do charyzmy normalnie, a nawet +10 :twisted: chociaż mi osobiście podobasz się najbardziej w mundurze i konno :D

dzejes - 10 Stycznia 2010, 13:40

Martva napisał/a
Nie wiem czy mi się chce, ale wkurza mnie sytuacja w której zwracam uwagę osobie A że napisała coś co może urazić osobę B, osoba C prosi mnie o edycję, a osoba D zachowuje się jakbym zrobiła jej na złość. dziwne to, i tyle.

Może odegraj powyższą treść pantomimicznie. Będzie jeszcze mniej czytelnie.
Jeśli masz jakieś uwagi - formułuj je wprost.

ihan - 10 Stycznia 2010, 13:40

OK, wywołałam całość proszę wyżalać się na moją klatę, ciosy chętnie przyjmę, moderator wszechwiedzący nie jest, więc zareagował jak uznał za słuszne. Mój błąd, że przekraczałam swoje kompetencje, ale w zasadzie nikt winy nie poniósł, więc niech tak zostanie. Proszę więc o zażalenia do mnie jako osoby C, bo osoba D winy żadnej nie ponosi, z wyjątkiem tej, że nie ma jej 24h na forum. :wink:

EDIT: pogrubione: winy, powinno być: kary.

Rafał - 10 Stycznia 2010, 13:43

Normalnie jak dzieci :D

Nie żebym radził czy cóś :wink: , ale Fidel, rozważ opcję umieszczenia zdjęcia z gołą dupą z profilu, dopiero będzie jazda :mrgreen:

ihan - 10 Stycznia 2010, 13:44

Rafał, illianna strzelacie kompletnie nie w tym kierunku w jakim wam się wydaje ;)
Rafał - 10 Stycznia 2010, 13:47

ihan, no to niech będzie, że na wiwat strzelam, padnięty jestem, dwie godziny machania łopata, odzwyczaiłem się :wink:
illianna - 10 Stycznia 2010, 13:49

ihan, ja nie strzelam, ja analizuje treść powyższych kilku stron, które od wczoraj tu radośnie przybyły, wychodzi mi, że nie mżna za długo wprost gadać o tyłku Fidela, bo jeszcze by sobie ktoś coś pomyślał, to się gada zastępczo o innych rzeczach, np. jedzeniu, aż w końcu emocje tak nabrzmiewają ( o pardon), że się pyskówka zaczyna celem ich rozładowania :mrgreen:
ihan - 10 Stycznia 2010, 13:52

Nie przesadzajcie z tą siłą sprawczą TF.
Jedenastka - 10 Stycznia 2010, 14:04

Właśnie. Mi się najbardziej podobają gwiazdki w oczach Fidela.
O, na przykład tu, na tym zdjęciu:
http://picasaweb.google.p...579824709248114

dalambert - 10 Stycznia 2010, 14:46

illianna napisał/a
Normalnie jakieś fidelowe szaleństwo, laski do oczu sobie skaczą, paru panów kibicuje :mrgreen: , miłość kwitnie adekwatnie do imienia właściciela blogu :D

Co Wy marudzicie - cudnie jest!
Nie ma polityki, nie ma religijnych pyskowań, nie ma moralniaków!!!
jest za to rozbudowana rozmowa o Maryni , o pardon Fidela ....
Ale jesteśmy zdolni :mrgreen:

hardgirl123 - 10 Stycznia 2010, 17:34

Fidel jest uroczy :>
i faktycznie, ma ten błysk w oku :>
nie dziwię się że się boicie żony Fidela forumowiczki kochane :>

Fidel-F2 - 10 Stycznia 2010, 22:36

może bym się i udzielał ale przerastacie mnie

dalambert napisał/a
jest za to rozbudowana rozmowa o Maryni , o pardon Fidela ....
coby to w przysłowie nie poszło ;P:
illianna napisał/a
chociaż mi osobiście podobasz się najbardziej w mundurze i konno
sobie też

Partner forum