To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

fealoce - 31 Maj 2011, 21:34

nimfa bagienna napisał/a
Na początek na skofę.

Hmm, ta sylwestrowa ma zbyt duży dekolt jak na SKOFę... ta kobieca też jest trochę zbyt kobieca :wink: Ewentualnie zostaje sukienka numer trzy, ale ona też jest w sumie taka bardziej randkowa.

nimfa bagienna - 31 Maj 2011, 21:44

Sukienki są po to, żeby w nich chodzić!!!
(I to mówi osoba, która ma 27 spódnic różnej długości i parę fajnych sukienek, a bez przerwy popyla w dżinsach.) :mrgreen:

Jedenastka - 31 Maj 2011, 21:45

Zróbmy SKOFĘ sukienkową :wink:
fealoce - 31 Maj 2011, 21:46

Taaaak, ja też mam pół szafy spódnic...co z tego, skoro spodnie wygodniejsze? :D No ale latem w spodniach robi się już troszkę zbyt ciepło, nawet jak na takiego zmarzlaka jak ja.

edyta: Jedenastko, ale to by dotyczyło też panów? :lol: w takim razie żaden nie przyjdzie.

Witchma - 31 Maj 2011, 21:48

Jedenastka napisał/a
Zróbmy SKOFĘ sukienkową :wink:

Zdecydowanie 11 czerwca i jeszcze bardziej zdecydowanie panów też to obowiązuje :mrgreen:

Jedenastka - 31 Maj 2011, 21:48

Tylko my, czyli panie, w sukienkach.
Panowie w czarnych, fantastycznych koszulkach :wink:

fealoce - 31 Maj 2011, 21:51

I w kiltach! :lol:
merula - 31 Maj 2011, 23:57

to umówmy się, że na tę okoliczność jestem panem :twisted:
Jedenastka - 1 Czerwca 2011, 06:34

Ja będę panią w białej bluzce. Sukienka nie tym razem. To nie Gamedecon :mrgreen:
fealoce - 1 Czerwca 2011, 06:48

No dobra, to ja też nie będę świrować z sukienką. Chyba :mrgreen:

Z okazji dnia dziecka dostałam taki fajny przyrząd do ćwiczenia mięśni brzucha...to teraz nie mam już żadnych wymówek; muszę ćwiczyć :wink:

Rafał - 1 Czerwca 2011, 08:46

Miałem coś zabawnego napisać o przyrządzie do ćwiczeń mięśni brzucha, ale przywołany w kontekście dzień dziecka mnie powstrzymał :wink:

A mnie niesamowicie cieszy, że naliczyłem ZUSowi już ponad 500 zł odsetek ustawowych :lol:

Jedenastka - 1 Czerwca 2011, 08:51

Rafał napisał/a
A mnie niesamowicie cieszy, że naliczyłem ZUSowi już ponad 500 zł odsetek ustawowych :lol:
:bravo

Kolejną sprawę w sądzie mam 26 października 2011.
Później przyjdzie pora na odsetki :D

Anonymous - 1 Czerwca 2011, 16:48

Pierwszy dzień w pracy. Na razie na miesiąc, zobaczymy, czy przedłużą praktyki. Atmosfera generalnie super, warunki komfortowe. Własne biurko, własny komputer i tony własnych dokumentów do przeczytania.

Witchma napisał/a
Zdecydowanie 11 czerwca i jeszcze bardziej zdecydowanie panów też to obowiązuje :mrgreen:

Sukienka? Ja? To nie moje klimaty;) Ale szkocki kilt, jakbym miał, to bym założył. :mrgreen:

Kai - 1 Czerwca 2011, 18:58

Chal-Chenet napisał/a
Kai, na Sonisphere znaczy? Niedawno była promocja, że jak kupisz w kasie, tudzież przez neta, dostaniesz z automatu bilet na Cavalera Conspiracy. Wybrałaś tę opcję? ;)

A po co mi to? Jakby na Scorpions, to czemu nie?

Osiadłam na tyłku z całkiem niezłą książką, dla mnie to powód do radości, bo zwykle nie ma czasu :D

ketyow - 1 Czerwca 2011, 19:21

Zaczynam wierzyć, że jutrzejsze kolokwium da się zaliczyć. Byłoby rewelacyjnie, gdyby się udało.
Chal-Chenet - 1 Czerwca 2011, 19:32

Kai napisał/a
A po co mi to?

Bo to Max. ;)

Kai - 1 Czerwca 2011, 19:34

Chal-Chenet, przeżyję. Odstałam swoje w kolejce, o opcjach nie myślałam :D

Cieszę się, bo Młody jedzie z dziewczyną, a ja może wreszcie poznam paru ludzi stąd i z mojego Pubu.

Godzilla - 1 Czerwca 2011, 20:32

Dzień Dziecka jeszcze się nie skończył. Dzieciarnia wyszalała się, dostała prezenty, a ja narobiłam. Trzy pary załatanych spodni, gumka w spódniczce Potwora Młodszego, i jeszcze jedne spodnie przerobione na krótkie. Bardzo się przydadzą. Choć to oczywiście nie cała sterta do poprawki. Bez maszyny wolno to idzie.
Iscariote - 2 Czerwca 2011, 11:08

TAAAAAAAAAAKA duża czekolada mleczna :D
Rafał - 2 Czerwca 2011, 11:16

Wczoraj na dzień dziecka przyszedł tłumik do iżyka i całość wygląda tak:

Kilkanaście dni temu gadaliśmy sobie chyba w tym wątku o tej wiatrówce i muszę przyznać, że to jest rzeczywiście niezła zabawka. Butelki po piwie tłucze bez problemu, podobnie, za każdym razem zdmuchuje cele z najwyższych nawet dachów, skupienie z 20 m do tarczy to cały magazynek w czarnym polu, można śmiało polecić. Dam ją jeszcze rusznikarzowi do liftingu bebechów i będzie cacy. Jakby ktoś się zastanawiał nad podobna zabawką to niech bierze iż 61 śmiało pod uwagę.

Witchma - 2 Czerwca 2011, 12:23

Iscariote, czujemy się zaproszeni ;)
dalambert - 2 Czerwca 2011, 12:35

Z pomocą dobrego człowieka nawaliłem Królową Kikimor w Wiesku 1 i brnę dalej.
:) Ta walka to był dla mnie koszmar - czysty "wyscig małpy z komputerem" :evil:

Lynx - 2 Czerwca 2011, 14:15

Praca, co prawda tylko na sezon, ale zawsze i do tego niezła gaża :)
Godzilla - 2 Czerwca 2011, 18:23

Lynx, cieszę się!
hrabek - 3 Czerwca 2011, 13:59

Zaskajpowałem wczoraj do taty, żeby powiedzieć mu o nowowyczytanej właściwości Kindle'a, jednocześnie poprosić go o zakup, bo cena zrobiła się całkiem przystępna.
Wspaniały ojciec powiedział, że kupi i da mi w prezencie. Jak nieśmiało zaprotestowałem, że mogę sam zapłacić, powiedział, że przez to będzie miał pretekst, żeby sobie też taki kupić :)

gorbash - 3 Czerwca 2011, 14:02

hrabek napisał/a
nowowyczytanej właściwości Kindle'a

A jaka to właściwość? Jakiś upgrade softu będzie czy wogóle nowy Kindle?

Godzilla - 3 Czerwca 2011, 14:04

Już u kogoś widziałam coś takiego. Cały słownik ang-pol na jednej niewielkiej tabliczce. Wygodna sprawa, zamiast targać opasłe tomiszcze na wykład wybrać się z czymś takim. Ale akurat dla mnie ten gadżet na razie nie jest priorytetem.

Tak czy owak, Hrabek, fajnie ci! :D

Ozzborn - 3 Czerwca 2011, 17:32

Ok dobrze się zaczyna. Ozi vs. sesja 1:0. Po znajomości 4- od Marcina z gramatyki. Biorąc pod uwagę, że moje przygotowanie polegało na przejrzeniu książki w 2h i obejrzeniu pół sezonu Przyjaciół to całkiem nieźle :mrgreen:
merula - 3 Czerwca 2011, 18:46

się tak nie chwal, bo jeszcze kiedyś nieodpowiedni ktoś przeczyta, co tu piszesz :twisted:
fealoce - 3 Czerwca 2011, 19:59

Dokładnie - ostrożności nigdy za wiele :wink: Mówię to ja, która jestem na iluś tam forach i na fb :lol:

Ontopic: Pierwsze w tym roku czereśnie. Uwielbiam czereśnie! :D

Partner forum