To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 12 Marca 2010, 18:22

dalambert, okres masz? :mrgreen:

a poważnie, będzie dobrze i jakoś świat wypięknieje.

a ontopicznie, przestawiłam chyba coś sobie w plecach i bolą mnie już drugi tydzień.

Fidel-F2 - 13 Marca 2010, 06:11

dziura mi się kieszeni zrobiła
PD - 13 Marca 2010, 09:26

Znowu snieg spadł :(
mBiko - 13 Marca 2010, 17:59

Nie ma szans wkręcić się do Imaxa na "Alicję".
Witchma - 13 Marca 2010, 18:01

mBiko, dlatego ja czatuję na repertuar na następny tydzień i jak tylko się pojawi, zarezerwuję bilety na następną niedzielę ;)
dzejes - 13 Marca 2010, 18:04

mBiko napisał/a
Nie ma szans wkręcić się do Imaxa na Alicję.

A ja miałem rezerwację na dobre miejsca, ale odpuściłem. Cezary Pazura jako Kapelusznik? Nie, dziękuję.

W imaxie leci tylko Alicja zdubingowana.

xan4 - 13 Marca 2010, 18:06

Tak offtopicznie - a jaka jest różnica pomiędzy 3D w normalnym kinie a Imaxie?
dzejes - 13 Marca 2010, 18:08

Niewielka. Róźnicą dla mnie jest ekram - w imaxie ogromniasty. Oglądałem na nim Mrocznego Rycerza i początek (gdy Batman lata między wieżowcami) przyprawił mnie o lekki atak lęku wysokości ;)
mBiko - 13 Marca 2010, 18:34

Witchma, nie bardzo możemy sobie pozwolić na tak odległe planowani. Próbowaliśmy wczoraj, ale już tylko obrzeża zostały.

dzejes, w Łodzi jeden seans dziennie jest z napisami.

Lynx - 13 Marca 2010, 22:08

Junior. Jestem dzisiaj zmęczona. :(
Agi - 13 Marca 2010, 22:31

Lynx, przytulam.
Ozzborn - 13 Marca 2010, 23:29

Przez Chala rozpaczam za utraconymi kudłami (taakie mialem długie - do łokcia...)
A na siebie jestem zły, że znowu zamiast się uczyć cały dzień siedzę przed kompem :/
Chociaż nie... do 17 udało mi się go nie włączyć, szkoda że nie uczylem się wtedy :roll:

mBiko - 13 Marca 2010, 23:34

Ozzborn, posiadanie długich włosów jest znacznie przereklamowane, gdyby nie wrodzone lenistwo goliłbym łeb do skóry.
Ozzborn - 14 Marca 2010, 00:05

Nie wiem, ja tam lubiłem... nawet bardzo... chyba nigdy nie odżałuję, że takie felerne geny mi się trafiły. oczywiście, że na łysola jest o niebo wygodniej... ale jak wiadomo "chodzi o to żeby plusy nie przesłoniły nam minusów".
mBiko - 14 Marca 2010, 00:09

Ozzborn, ja po prostu któregoś dnia stwierdziłem, że noszenie włosów za ramiona i brody do piersi już mnie nie bawi.
Ozzborn - 14 Marca 2010, 00:17

No to tylko pozazdrościć, bo ja nieco przeciwnie - musiałem w końcu stwierdzić, że fajnie mieć heracze do łokcia, ale nie pasują do nich te błyszczące prześwity ;] A mogłem jeszcze chwilę potrzymać... no cóż spróbuję zapuścić sobie taki pseudo chiński warkoczyk (z resztą po drugim ścięciu nosilem taki przez 2 tygodnie - ale chyba nie mam fotek) - zobaczymy czy mi starczy cierpliwości ;)
rybieudka - 14 Marca 2010, 01:21

Panowie, błagam... bo mi tak obrzydzicie to ścinanie, ze będę miał na głowie włosów 16, ale za to długich... innymi słowy problem jest trochę Ozzbobrnowy :wink: Niedawno jeszcze byłem całkiem zdecydowany, ale polazłem na jakiś koncert (chyba Grave, Krisiun i Nile) i mi całkiem ścinanie włosów przeszło. Na chwilę obecną aktualna jest przerabiana już wcześniej opcja"ścinam po Slayerze"... a nie mogli by tak kolejnego koncertu zapowiedzieć od razu? :wink:

Ed. jedno słowo mi wcięło

Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 10:42

Ścinaj, w krótkich jest super. :D
Ozzborn, nie rozpaczaj, uświadom sobie wygodę. Mocnej muzy można słuchać i nawet łbem machać w każdej fryzurze. :mrgreen:

terebka - 14 Marca 2010, 11:20

Kiedym się budził, jeszcze go nie było. A teraz jest. Sypie, dziad jeden, biały, gęsty, niewzruszony. :twisted:
ihan - 14 Marca 2010, 15:55

Chal-Chenet napisał/a
Ścinaj, w krótkich jest super. :D
Ozzborn, nie rozpaczaj, uświadom sobie wygodę. Mocnej muzy można słuchać i nawet łbem machać w każdej fryzurze. :mrgreen:

Nie, najfajniejsze jest to, że nawet zimą można wyjść z domu 20 minut po obudzeniu z wliczonym w to wzięciem prysznica i umyciem łba. Po umyciu zawija się w ręcznik, myje zęby, a po tym czasie zdejmuje ręcznik i łeb suchy. Rewelacyjna sprawa.

shenra - 14 Marca 2010, 15:59

ihan napisał/a
Po umyciu zawija się w ręcznik, myje zęby, a po tym czasie zdejmuje ręcznik i łeb suchy. Rewelacyjna sprawa
Racja. A ja się nie mogę zdecydować. Z jednej strony trza by coś zrobić z kudłami, a z drugiej, jak sobie pomyślę, że moja fryzjerka znów będzie chciała mi zrobić wolną amerykankę na głowie, to mi słabo :mrgreen: (nie, żeby nie robiła tego genialnie!) Jakoś kolejne pół roku z dyndającymi po twarzy kosmyczkami, doprowadzi mnie chyba do szału :twisted:
Ellaine - 14 Marca 2010, 19:54

A ja w życiu nie zetnę włosów na krótko, raz miałam i wystarczy. Włosy myję przed snem, więc rano nie mam problemów, chociaż jak splotę za mocny warkocz to zdarza się, że rano są jeszcze wilgotne.

A w temacie:
Nie mam nic do Bułgarii i NRD, ale jeszcze trochę a ich historię serdecznie znienawidzę.

Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 19:55

Sędzia ch*j.
merula - 14 Marca 2010, 22:23

poziom nauczania matematyki w szkole i pracy nauczycieli.

mój mąż nieopatrznie zobowiązał się pomóc córce sąsiadki przygotować sie do egzaminu gimnazjalnego i dzięki temu drugi tydzień nie mam życia wieczorami...
bosz... to dziecko nie umie wykonać prawidłowo podstawowych działań matematycznych i jakoś dobrnęła do końca gimnazjum. JAK???
a dodam, że niegłupia dziewczyna w sumie.

shenra - 15 Marca 2010, 05:56

Muszę wezwać na dywanik tego mitycznego kolesia od spania, bo sobie kurrrr....de balans w KULKI leci :!: :!: :!: :!: :evil: Spać parę dni pod rząd po 3 godziny to jeszcze jakoś zrozumiem, ale nie zasnąć w ogóle to już przegięcie pały :evil:

Aaa zapomniałam dodać. Zima za oknami :|

rybieudka - 15 Marca 2010, 07:56

To p*&%$#^@ne białe g*$%o za oknem :evil:
dalambert - 15 Marca 2010, 08:14

rybieudka, biega Ci o tę cudowną scenerię i bajkowy krajobraz w koło :P :?:
Anonymous - 15 Marca 2010, 10:24

merula napisał/a
to dziecko nie umie wykonać prawidłowo podstawowych działań matematycznych i jakoś dobrnęła do końca gimnazjum. JAK???

Bo żeby nie zdać, to trzeba się naprawdę starać.

shenra - 15 Marca 2010, 14:35

Kur... normalnie nie wiem, jak się nazywam :evil:
ilcattivo13 - 15 Marca 2010, 14:39

w naszym dostawczym KIA 2500 jakiś beep beep beep beep w dupę "yeah bunny" zrobił dziurę w baku :evil: Nowy zbiornik 750 pln + wymiana, a i prawie 50 litrów "salarki" poszło się chlastać... Urwał nać. Znowu fajnie się łykend zaczyna.

Partner forum