Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
merula - 12 Marca 2010, 18:22
dalambert, okres masz?
a poważnie, będzie dobrze i jakoś świat wypięknieje.
a ontopicznie, przestawiłam chyba coś sobie w plecach i bolą mnie już drugi tydzień.
Fidel-F2 - 13 Marca 2010, 06:11
dziura mi się kieszeni zrobiła
PD - 13 Marca 2010, 09:26
Znowu snieg spadł
mBiko - 13 Marca 2010, 17:59
Nie ma szans wkręcić się do Imaxa na "Alicję".
Witchma - 13 Marca 2010, 18:01
mBiko, dlatego ja czatuję na repertuar na następny tydzień i jak tylko się pojawi, zarezerwuję bilety na następną niedzielę
dzejes - 13 Marca 2010, 18:04
| mBiko napisał/a | | Nie ma szans wkręcić się do Imaxa na Alicję. |
A ja miałem rezerwację na dobre miejsca, ale odpuściłem. Cezary Pazura jako Kapelusznik? Nie, dziękuję.
W imaxie leci tylko Alicja zdubingowana.
xan4 - 13 Marca 2010, 18:06
Tak offtopicznie - a jaka jest różnica pomiędzy 3D w normalnym kinie a Imaxie?
dzejes - 13 Marca 2010, 18:08
Niewielka. Róźnicą dla mnie jest ekram - w imaxie ogromniasty. Oglądałem na nim Mrocznego Rycerza i początek (gdy Batman lata między wieżowcami) przyprawił mnie o lekki atak lęku wysokości
mBiko - 13 Marca 2010, 18:34
Witchma, nie bardzo możemy sobie pozwolić na tak odległe planowani. Próbowaliśmy wczoraj, ale już tylko obrzeża zostały.
dzejes, w Łodzi jeden seans dziennie jest z napisami.
Lynx - 13 Marca 2010, 22:08
Junior. Jestem dzisiaj zmęczona.
Agi - 13 Marca 2010, 22:31
Lynx, przytulam.
Ozzborn - 13 Marca 2010, 23:29
Przez Chala rozpaczam za utraconymi kudłami (taakie mialem długie - do łokcia...)
A na siebie jestem zły, że znowu zamiast się uczyć cały dzień siedzę przed kompem :/
Chociaż nie... do 17 udało mi się go nie włączyć, szkoda że nie uczylem się wtedy
mBiko - 13 Marca 2010, 23:34
Ozzborn, posiadanie długich włosów jest znacznie przereklamowane, gdyby nie wrodzone lenistwo goliłbym łeb do skóry.
Ozzborn - 14 Marca 2010, 00:05
Nie wiem, ja tam lubiłem... nawet bardzo... chyba nigdy nie odżałuję, że takie felerne geny mi się trafiły. oczywiście, że na łysola jest o niebo wygodniej... ale jak wiadomo "chodzi o to żeby plusy nie przesłoniły nam minusów".
mBiko - 14 Marca 2010, 00:09
Ozzborn, ja po prostu któregoś dnia stwierdziłem, że noszenie włosów za ramiona i brody do piersi już mnie nie bawi.
Ozzborn - 14 Marca 2010, 00:17
No to tylko pozazdrościć, bo ja nieco przeciwnie - musiałem w końcu stwierdzić, że fajnie mieć heracze do łokcia, ale nie pasują do nich te błyszczące prześwity ;] A mogłem jeszcze chwilę potrzymać... no cóż spróbuję zapuścić sobie taki pseudo chiński warkoczyk (z resztą po drugim ścięciu nosilem taki przez 2 tygodnie - ale chyba nie mam fotek) - zobaczymy czy mi starczy cierpliwości
rybieudka - 14 Marca 2010, 01:21
Panowie, błagam... bo mi tak obrzydzicie to ścinanie, ze będę miał na głowie włosów 16, ale za to długich... innymi słowy problem jest trochę Ozzbobrnowy Niedawno jeszcze byłem całkiem zdecydowany, ale polazłem na jakiś koncert (chyba Grave, Krisiun i Nile) i mi całkiem ścinanie włosów przeszło. Na chwilę obecną aktualna jest przerabiana już wcześniej opcja"ścinam po Slayerze"... a nie mogli by tak kolejnego koncertu zapowiedzieć od razu?
Ed. jedno słowo mi wcięło
Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 10:42
Ścinaj, w krótkich jest super.
Ozzborn, nie rozpaczaj, uświadom sobie wygodę. Mocnej muzy można słuchać i nawet łbem machać w każdej fryzurze.
terebka - 14 Marca 2010, 11:20
Kiedym się budził, jeszcze go nie było. A teraz jest. Sypie, dziad jeden, biały, gęsty, niewzruszony.
ihan - 14 Marca 2010, 15:55
| Chal-Chenet napisał/a | Ścinaj, w krótkich jest super.
Ozzborn, nie rozpaczaj, uświadom sobie wygodę. Mocnej muzy można słuchać i nawet łbem machać w każdej fryzurze. |
Nie, najfajniejsze jest to, że nawet zimą można wyjść z domu 20 minut po obudzeniu z wliczonym w to wzięciem prysznica i umyciem łba. Po umyciu zawija się w ręcznik, myje zęby, a po tym czasie zdejmuje ręcznik i łeb suchy. Rewelacyjna sprawa.
shenra - 14 Marca 2010, 15:59
| ihan napisał/a | | Po umyciu zawija się w ręcznik, myje zęby, a po tym czasie zdejmuje ręcznik i łeb suchy. Rewelacyjna sprawa | Racja. A ja się nie mogę zdecydować. Z jednej strony trza by coś zrobić z kudłami, a z drugiej, jak sobie pomyślę, że moja fryzjerka znów będzie chciała mi zrobić wolną amerykankę na głowie, to mi słabo (nie, żeby nie robiła tego genialnie!) Jakoś kolejne pół roku z dyndającymi po twarzy kosmyczkami, doprowadzi mnie chyba do szału
Ellaine - 14 Marca 2010, 19:54
A ja w życiu nie zetnę włosów na krótko, raz miałam i wystarczy. Włosy myję przed snem, więc rano nie mam problemów, chociaż jak splotę za mocny warkocz to zdarza się, że rano są jeszcze wilgotne.
A w temacie:
Nie mam nic do Bułgarii i NRD, ale jeszcze trochę a ich historię serdecznie znienawidzę.
Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 19:55
Sędzia ch*j.
merula - 14 Marca 2010, 22:23
poziom nauczania matematyki w szkole i pracy nauczycieli.
mój mąż nieopatrznie zobowiązał się pomóc córce sąsiadki przygotować sie do egzaminu gimnazjalnego i dzięki temu drugi tydzień nie mam życia wieczorami...
bosz... to dziecko nie umie wykonać prawidłowo podstawowych działań matematycznych i jakoś dobrnęła do końca gimnazjum. JAK???
a dodam, że niegłupia dziewczyna w sumie.
shenra - 15 Marca 2010, 05:56
Muszę wezwać na dywanik tego mitycznego kolesia od spania, bo sobie kurrrr....de balans w KULKI leci Spać parę dni pod rząd po 3 godziny to jeszcze jakoś zrozumiem, ale nie zasnąć w ogóle to już przegięcie pały
Aaa zapomniałam dodać. Zima za oknami
rybieudka - 15 Marca 2010, 07:56
To p*&%$#^@ne białe g*$%o za oknem
dalambert - 15 Marca 2010, 08:14
rybieudka, biega Ci o tę cudowną scenerię i bajkowy krajobraz w koło
Anonymous - 15 Marca 2010, 10:24
| merula napisał/a | | to dziecko nie umie wykonać prawidłowo podstawowych działań matematycznych i jakoś dobrnęła do końca gimnazjum. JAK??? |
Bo żeby nie zdać, to trzeba się naprawdę starać.
shenra - 15 Marca 2010, 14:35
Kur... normalnie nie wiem, jak się nazywam
ilcattivo13 - 15 Marca 2010, 14:39
w naszym dostawczym KIA 2500 jakiś beep beep beep beep w dupę "yeah bunny" zrobił dziurę w baku Nowy zbiornik 750 pln + wymiana, a i prawie 50 litrów "salarki" poszło się chlastać... Urwał nać. Znowu fajnie się łykend zaczyna.
|
|
|