To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Pako - 4 Czerwca 2007, 18:25

w....wia mnie windows XP, a raczej płytka, na której jest nagrany... żeby nie było: full legal soft. Ale płytka chyba nie tego się nagrała, bo wywala błąd, że nie da sie zainstalować jednego ze składników . I *beep* blada...
Ziuta - 4 Czerwca 2007, 18:30

He he. Dzisiaj załatwialiśmy z Tatą i Dziadkiem darowiznę samochodu. Dziadek darował mnie, a Tata pomagał w papierkach. Wiecie, że można przechlać cały wspólny małżeński majątek, powynosić z domu każdy sprzęt, opylić brykę, lodówkę, wannę i narobić długów, że hej – ale przy darowiźnie trzeba zgody małżonki-współwłaścicielki wspólnego majątku. Wporzo.
hjeniu - 4 Czerwca 2007, 20:06

Pako, płytka jest nagrywana czy tłoczona? Bo jeśli tłoczona i nieporysowana a ciągle wywala ten błąd to może być wina dysku Samsunga :mrgreen: albo RAM-u.
Pako - 4 Czerwca 2007, 20:12

Narywana z msdn aa.
Instalowany najpierw windows testowy z płytyki tłoczonej śmignął bez najmniejszego problemu, tylko, żeby było full legal instaluję msdnowskiego windowsa i wtedy się sypie, znaczy pewnie wina płytki, skoro poprzedni śmigał.
A dysk mają Barracuda chyba, ram też jakiś niezgorszy, jak mnie pamiec nie myli...

mawete - 4 Czerwca 2007, 20:12

Pako napisał/a
w....wia mnie windows XP

dokładnie się zgadzam... dzisiaj szlag mnie trafił bo obsługuje tylko 20 połaczeń bezposrednich przez sieć do jednego kompa, a akutat był taki dzień że wszyscy korzystali z kompa kierownika projektu... musiał mi dane mailem przesyłać... też go szlag trafił :D

//edit: ort. :D

Pako - 4 Czerwca 2007, 20:13

;) trudno, takie zycie. Oólnie XP jest gites, nie narzekam, tylko czasami człowiek ostro zakur... tego no, ale nikt nie jest idealny, nawet ja ;)
hjeniu - 4 Czerwca 2007, 20:16

Ubuntu rządzi :mrgreen:
agnieszka_ask - 4 Czerwca 2007, 23:08

Ja jestem na fedorze i jakoś wasze problemy są mi obce :D
dzejes - 4 Czerwca 2007, 23:12

Ja was też terefere.
joe_cool - 4 Czerwca 2007, 23:25

a mnie wkurzają komentarze niemców na sueddeutsche pod artykułem o naszych nieszczęsnych lekturach szkolnych:
"czy chcemy takiego kraju w UE? nie, nie chcemy" - 3 użytkowników uważa ten komentarz za dobry.
"tja, polacy chcą być takimi lepszymi amerykanami" - 8 użytkowników uważa ten komentarz za dobry.
"tu nie chodzi o zakaz czytania książek, tylko o lektury szkolne. dajcie polakom samym decydować, co jest w ich kanonie (...)" - 4 użytkowników uważa ten komentarz za zły.

grrrr :evil: też mnie giertych wkurza, ale jeszcze bardziej mnie wkurzają takie uogólnienia i ograniczony punkt widzenia. :evil:

agnieszka_ask - 5 Czerwca 2007, 21:09

Byłam właśnie na stronie Fabryki Słów i tam nadal nie ma żadnych konkretnych informacji na temat drugiego tomu Pana Lodowego Ogrodu. I ja się pytam, gdzie do cholery jest kolejna cześć PLG! No gdzie! :evil:

ps. uf, jak się człowiek wykrzyczy, to mu od razu lepiej.

dzejes - 5 Czerwca 2007, 21:10

Prawdopodobnie październik tego roku.

Info od samego Autora, z piątku.

agnieszka_ask - 5 Czerwca 2007, 21:14

No jak info od autora, to oby nie puszczał słów na wiatr. W zeszłym roku byłam tak zdesperowana brakiem kontynuacji opowieści, że wysłałam maila do wydawnictwa. Odpisali mi, że będzie pod koniec roku - zeszłego :x
dzejes - 5 Czerwca 2007, 21:15

Autor stwierdził, że już już najwyżej dwa, trzy tygodnie i drugi tom będzie skończony.
A potem praca redakcyjna, kolejka do wydania. Znaczy jesień. Trzeci ma być latem 2008 r.

agnieszka_ask - 5 Czerwca 2007, 21:18

uf, dzięki za słowa pociechy
Agi - 5 Czerwca 2007, 21:50

Mój bolący ząb jest dziś moim największym wrogiem :evil:
agnieszka_ask - 5 Czerwca 2007, 23:35

biedactwo :( czas chyba przywitać się z dentystą brrrr
Dunadan - 5 Czerwca 2007, 23:37

Do jutra! fantastycznych snów!
Agi - 6 Czerwca 2007, 06:15

agnieszka_ask napisał/a

U dentysty byłam wczoraj po południu. Jest stan zapalny, na razie antybiotyk przez tydzień, później zobaczymy. Dzięki za współczucie.

mawete - 6 Czerwca 2007, 07:41

agnieszka_ask napisał/a

A potem będzie:
nikto napisał/a

- Zamierzamy zabić 14 milionów Muzułmanów i jednego dentystę.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Agi - 6 Czerwca 2007, 08:31

Mojego dentystę proszę zostawić w spokoju, nie dość, że zna się na tym co robi, to jest bardzo przystojny.
Kruk Siwy - 6 Czerwca 2007, 09:27

To tak jak moja pani dentystka. Znakomity środek znieczulający. Popatrzy człowiek i myśli zupełnie o czymi innym niż o wiertle...
Rafał - 6 Czerwca 2007, 09:30

A jak się nachyli nad człowiekiem... ech, musze pójść na przegląd uzębienia :lol:

Porobili teraz zamiast foteli łóżka dentystyczne, ułożą, ukołyszą i potem różne cuda z człowiekiem wyrabiają, ostatnio nawet zaczeli nagrywać zboczki jedne, też tak macie? Co jak co, ale siebie w objęciach (narzędzi) dentystki nie bardzo mam chęć oględać (przeżyj to jeszcze raz ;P: :mrgreen: )

Kruk Siwy - 6 Czerwca 2007, 09:33

No. A teraz ciepło jest. W piątek mam wizytę. Już się cieszę... (|Czy ja naprawdę to napisałem? Cieszę się z wizyty u zembologa? ) Co to z człowiekiem atawizmy robią.
Agi - 6 Czerwca 2007, 09:41

Rozmarzyliście się chłopaki :D
mawete - 6 Czerwca 2007, 10:15

Firma organizująca szkolenie w Poznaniu...
Agi - 6 Czerwca 2007, 10:16

Odwołali?
mawete - 6 Czerwca 2007, 10:17

jeszcze nie... ale maja mało osób... konkretnie 1 im brakuje...
Agi - 6 Czerwca 2007, 10:20

Zanjdź ochotnika
mawete - 6 Czerwca 2007, 10:26

nie bardzo mam skąd... :(

Partner forum