Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski
Navajero - 27 Sierpnia 2008, 09:44
Gratulacje Rafale
agnieszka_ask - 27 Sierpnia 2008, 09:46
RD napisał/a | mimo totalnego braku promocji i lekceważenia ze strony wydawcy, czytelnicy docenili powieść, |
bo jest naprawdę dobra, a promocja, no wiesz, czasem "jedna baba, drugiej babie..." lepiej działa niż plakat na ścianie
czekam na kolejne tak dobre książki
mBiko - 27 Sierpnia 2008, 22:46
Szczere, podwójne gratulacje Rafale, zasłużyłeś sobie na te nominacje.
RD - 28 Sierpnia 2008, 07:51
Dzięki serdeczne
agnieszka_ask napisał/a | czasem jedna baba, drugiej babie... lepiej działa niż plakat na ścianie |
Zapewne . Jednakowoż wydawnictwo od tego jest wydawnictwem i utrzymuje dział marketingu, żeby coś robić, a nie liczyć, że produkt sam się wybroni. Ilu ludzi kupiłoby Masłowską, gdyby nie totalna kampania reklamowa?
Cytat | czekam na kolejne tak dobre książki |
No i postawiłaś mnie pod ścianą... . Postaram się, obiecuję.
Adashi - 28 Sierpnia 2008, 18:32
Moje gratulacje
Taselchof - 28 Sierpnia 2008, 18:40
dobre fantastycznie książki
RD - 9 Września 2008, 13:38
Jak na razie, fantastycznie raczej nie. Zaczyna mi brakować ulubionego gatunku w dłuższej formie, ale w przewidywalnym okresie czasu za powieść nie zamierzam się chwytać.
We wrześniu ukaże się trzecia część kryminału pt. "Krzyże na rozstajach dróg", w październiku powieść sensacyjna "Słońce we krwi" (osadzona w realiach gry "Far Cry 2"), a w listopadzie Fabryka wydaje zbiór opowiadań "Serce teściowej". Będzie trochę do czytania .
Agi - 9 Września 2008, 13:42
RD, gratuluję tempa!
Przyjedziesz do Łodzi?
gorat - 9 Września 2008, 13:53
RD napisał/a | w październiku powieść sensacyjna Słońce we krwi (osadzona w realiach gry Far Cry 2) | Można więcej?
RD - 9 Września 2008, 13:54
Agi
Tempo jak tempo - po prostu trochę się tego zebrało - w tym roku oprócz Wilków i Orłów w zasadzie nic nie wydałem.
Do Łodzi przyjadę - wpadnę na NURS-con.
Gorat
Nowy far Cry dzieje się w Afryce, bez wątków fantastycznych, na zasadzie czystej strzelaniny. Osadziłem w podobnych realiach akcję powieści. Książka będzie sobie chodziła po rynku zarówno samodzielnie, jak i z grą. Tyle mogę rzec nie łamiąc różnych tam takich obowiązujących mnie tajemnic.
Edit: dopisek dla Gorata
Agi - 9 Września 2008, 13:57
RD napisał/a | Do Łodzi przyjadę - wpadnę na NURS-con. |
O to mi właśnie chodziło!
Czy mogę liczyć na autograf?
RD - 9 Września 2008, 14:01
Możesz liczyć na superautograf (objętościowy) - przywiozę dla Ciebie specjalny egzemplarz "Wilków i orłów".
gorat - 9 Września 2008, 14:01
Jak Rafał jeszcze będzie się trzymał na nogach
Edit: zostałem wyprzedzony
Agi - 9 Września 2008, 14:02
RD, lejesz mniód na serce me!
RD - 9 Września 2008, 14:12
Bardzo lubię lać miód. Osobliwie trójniaczek
mawete - 10 Września 2008, 16:20
Ja wolę spirytus... i też liczę na autograf w the Boat
RD - 10 Września 2008, 17:33
Spróbowałbym nie dać...
Adashi - 14 Września 2008, 08:27
Gratulacje z okazji zdobycia Nautilusa
mawete - 14 Września 2008, 09:11
Gratulacje i dzięki za dedykacje - zacząłem czytać sprezentowaną knigę - dobra jest
RD - 14 Września 2008, 10:35
Cóż mam powiedzieć... Jeszcze niezupełnie otrząsnąłem się z zaskoczenia. Drugi Nautilus pod rząd, w dodatku za książkę, która wcale nie jest taka łatwa w odbiorze...
DZIĘKUJĘ!!!! WSZYSTKIM GŁOSUJACYM I WSPIERAJACYM MNIE W CIĘŻKICH CHWILACH!!!
Pół nocy myślałem i doszedłem do wniosku, że w zaistniałej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak rzucić w kąt decyzję o rozstaniu się z powieścią fantastyczną. Tak - ci wszyscy, ktorzy mowili mi wczoraj, że nie mogę się odwrocić od czytelnikow, którzy na mnie głosują mimo wszysto i wbrew wszystkiemu, mają świętą rację . Zatem możecie się zacząć bać - w przyszłym roku na pewno ukaże się kolejna powieść. Tym razem kusi mnie stare, dobre SF.
Jeszcze raz: DZIĘKI SERDECZNE!
Kurde, chyba jestem szczęśliwy
Ps. Łyso mi, mBiko, oj łyso
mawete
Zdaje mi się, że Ty, jak mało kto, docenisz smaczki związane z pracami "służb" w tym kryminale . Momentami realia są nieco przegięte, w większości może trochę niedogięte, ale...
Chal-Chenet - 14 Września 2008, 11:08
RD, gratuluję! "Gwiazdozbiór" jest świetny i cieszę się, że to właśnie ta powieść wygrała.
dalambert - 14 Września 2008, 11:13
RD, huurraaaa i Twórz Pan dalej
Taselchof - 14 Września 2008, 11:14
wy wieszczyłem w wątku Nautilusa gratulować
Hubert - 14 Września 2008, 11:29
Rafale, gratuluję. Zasłużyłeś. Gwiazdozbiór też
Selithira - 14 Września 2008, 11:43
RD napisał/a | Drugi Nautilus pod rząd |
...i to się nazywa skuteczność Gratulacje!
Godzilla - 14 Września 2008, 11:48
Gratulacje!
Taselchof - 14 Września 2008, 11:53
Cytat | RD napisał/a:
Drugi Nautilus pod rząd |
Jeszcze jeden Jeszcze jeden
Robert MW - 14 Września 2008, 12:00
GRATULACJE!!!
RD - 14 Września 2008, 12:25
Dzięki, dzięki, dzięki
Gustaw G.Garuga - 14 Września 2008, 13:13
Gratulacje oczywiste