To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

Anonymous - 23 Lutego 2008, 01:46

Od pewnego czasu już w domku, cieszę się, że udało sie wpaść i zobaczyć kilka znajomych i nieznajomych twarzy.:)
Rafal Kosik - 23 Lutego 2008, 04:41

Fajnie, fajnie, ale byłem ciut zdezelowany koniecznością wstania przed południem ;) i przeprawą przez korki na Zakopiance. Pogadać to się ze mną chyba za bardzo nie dało z powodu głośnej muzyki i barbarzyńskiego drinka, który sączyłem jak zwierzę...

No, ale w końcu poznałem Corps Bride, a od Martvej udało mi się kupić fajną torebkę plastikową z megazapięciem. W dodatku, co już zauważyłem w domu, wewnątrz był sympatyczny gratis - fajne kolczyki. Dałem je Kasi, se wepnie, ale torebka jest moja! Moja! Moja!

P.S. Zagadka: wstałem już, czy jeszcze się nie położyłem?

satx666 - 23 Lutego 2008, 09:01

Było bardzo fajnie :) Zmyłem się jakoś jak corpse,agi i martva wszczęły dyskusję o stanikach, ale tylko dlatego, że zaczynał się meczyk :D . Miło było poznać moda i orbita&co. :twisted:
Martva - 23 Lutego 2008, 09:58

Od rana się uśmiecham jak pomyślę o wczoraj, a teraz Rafał mnie rozwalił i chichoczę jak głupia :D
corpse, też nie mam weny, i w ogóle to nie umiem pisać ;)
Strasznie strasznie fajnie było.

corpse bride - 13 Marca 2008, 15:46

marzec...
corpse bride - 21 Marca 2008, 14:47

jesteście źli i tyle...

marzec, nie chcecie się spotkać jakoś po świętach??

Martva - 21 Marca 2008, 16:00

Chcemy :)
Ziuta - 21 Marca 2008, 18:58

Tyż chcę. Aż się zalogowałem.
Worek-środa by pasowały, bo biedni studenci mają wolne. Piątek też (ale to już tylko ja).

Martva - 21 Marca 2008, 19:12

Ja tradycyjnie bez ograniczeń. We wtorek byłam wstępnie umówiona z kobietą mojego życia, ale najwyżej przyjdę później :)
Ziemniak - 21 Marca 2008, 23:36

A może z początkiem kwietnia. Na przykład pierwszego :D
Orbitoski - 22 Marca 2008, 07:30

Pierwszego nie dam rady. Matrva, stało się nieszczęście, będę mieszkał na Woli.
agrafek - 22 Marca 2008, 07:44

Uuuu to rzeczywiście niedobrze...
Ludzie, mała prośba, dajcie spokój umawianiu się w środku tygodnia, co? :D

Ziuta - 22 Marca 2008, 11:28

Orbitoski napisał/a
Pierwszego nie dam rady. Matrva, stało się nieszczęście, będę mieszkał na Woli.

Jak na Duchackiej, to nie jest źle. Kumpel sobie chwali.
No i co zrobisz z koszulkami 'Natural Born Podgórzanin'? ;P:

Orbitoski - 22 Marca 2008, 12:22

Justowskiej, w Willi Decjusza. Stypę dostałem :-)
A natural born to jestem Kazimierz.

Ziuta - 22 Marca 2008, 12:28

Wiem, ale patriotyzm lokalny to podstawa. Niejeden mój krewniak po dwu latach w Massachusetts czuł się bardziej hamerykański niż Cola w McDonaldzie.

Gratulacje! Pamiętam, że jak czytałem o tym stypendium, to się zastanawiałem: Masłowska jest z Wejherowa, Dersz ze Lwowa; okej, ale jak ktoś będzie z Kraka, to co? Codziennie autobusem, czy urlopik od rodziny?
I wszystko już jasne :mrgreen:

corpse bride - 22 Marca 2008, 15:45

a czy umawianie się w środku nie wynikało z założenia, że w weekendy robimy inne rzeczy i nie mamy czasu?
mi tam wsio rawno, byle bym wiedziała 1,5 tyg. wcześniej. wtedy po prostu wpisuję do kalendarza i potem muszę się ewentualnie martwić jak rozplanować inne rzeczy. 3-4 kwietnia mogę nie móc, ale nie jestem jeszcze pewna.

Martva - 22 Marca 2008, 17:17

Orbitoski napisał/a
Justowskiej, w Willi Decjusza. Stypę dostałem

O jaaaa :)

Słowik - 25 Marca 2008, 11:59

Orbitoski, a z kim będziesz tam mieszkał i może powiesz coś więcej o projekcie?
jewgienij - 27 Marca 2008, 17:06

Umawiacie się na to spotkanie jak żuraw z czaplą :wink:
Ziuta, podobno jesteś szefem tych imprez, weź i pokieruj towarzystwem :D , bo brakuje charyzmatycznego przywódcy, który podejmie decyzję. Kto nie może - trudno, przyjdzie na następne. Nigdy nie będzie tak, że wszystkim przypasuje.
Ja na razie nie dam rady, ale w przyszłości nie odpuszczę. Wypijcie moje zdrowie.

corpse bride - 27 Marca 2008, 22:05

no właśnie, ziuta!!! gdzie jesteś i dlaczego nie tu?

jeśli chodzi o mnie, to nie będzie mnie w krk w dniach 3-6 kwietnia (wyjazd integracyjny z nowej pracy), poza tymi dniami jestem. weekendy wolałabym sobie zostawić na inne cele, a w tygodniu jestem dostępna. czekam na KONKRETNE propozycje.

:)

Ziuta - 28 Marca 2008, 10:48

Okej. Zadecyduję coś. Najpewniej 6-7 kwietnia. Corpse, 7 by odpowiadał? Piątek to nie weekend, tylko preludium do weekendu. :)
jewgienij - 28 Marca 2008, 12:10

W Willi Decjusza trzeba teraz imprezy robić :wink:
Na Woli matka mojego kolegi ma dom i fajne latem ogniska paliliśmy. Nawet wiem, gdzie sklepik z piwem jest, jakby zabrakło

Martva - 28 Marca 2008, 12:33

Ba, nawet całodobowy był, ale nie wiem czy jest dalej ;)
corpse bride - 28 Marca 2008, 15:13

7 kwietnia to poniedziałek. w tym momencie pod tą datą w moim terminarzu jest pusto :)
Ziuta - 28 Marca 2008, 15:51

fukk, właśnie się dowiedziałem, że u mnie nie (thx to magnificent dr J.) :(
corpse bride - 28 Marca 2008, 16:04

8 kwietnia jest jeszcze lepszy
Martva - 28 Marca 2008, 16:12

Tylko niektórych by trzeba było wyciągnąć z Willi Decjusza, a nie wiem czy to możliwe ;)
Orbitoski - 7 Kwietnia 2008, 11:09

to co ze spotkaniem?
corpse bride - 7 Kwietnia 2008, 14:03

no właśnie?
Urien - 7 Kwietnia 2008, 20:51

Ja się zjawię, powiedzcie tylko o której godzinie i gdzie.

Partner forum