Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Łupaszka - 18 Czerwca 2010, 13:49
| nureczka napisał/a | | Łupaszka napisał/a | | bo II turze lewicowy elektorat na bank w całość zagłosuje na Komorowskiego i ten wygra. |
Masz coś przeciwko lewicowemu elektoratowi? |
Mam
Nie lubię lewicy postkomunistycznej ani tej nowej z pod znaku Krytyki Politycznej.
NIe przeszkadza mi to kumplować sie z gościem z KP.
Kostucha Drang - 20 Czerwca 2010, 13:42
| Łupaszka napisał/a | | bo w II turze lewicowy elektorat na bank w całość zagłosuje na Komorowskiego i ten wygra |
To tylko dowodzi jakim bezsensem stały sie określenia "lewica" i "prawica". Kaczyński z lewicowymi poglądami na gospodarkę, obśliniający sobie mordę z wąsaczami z solidarności robi w Polsce za "prawicę". Smutne to i głupie - jak łatwo manipulowac wyborcami, tym "suwerenem".
Martva - 20 Czerwca 2010, 14:15
Mnie się marzy partia chociaż trochę liberalna, ale i gospodarczo, i światopoglądowo. PO to jednak w wiekszości konserwa jest.
dalambert - 20 Czerwca 2010, 14:16
| Kostucha Drang napisał/a | | obśliniający sobie mordę z wąsaczami z solidarnośc |
rozumiem ,że Ty obśliniasz sobie ryja i jad Ci kapie z pyska jak to piszesz
czyli może mniej chamstwa i epitetów jak piszemy o tych których podlądow nie popieramy, bo jak widac i samemu oberwać Kostucha Drang, można
dzejes - 20 Czerwca 2010, 15:33
| dalambert napisał/a | | czyli może mniej chamstwa i epitetów |
| dalambert napisał/a | | baranek, jezeli uwazasz około miliona byłych aparatczyków partyjnych, praowników MSW, emerytowną gieneralicje/ co to w bój LWP prowadziła w Poznaniu, Gdańsku, Elblągu, Gdyni czy Szczecinie/, a teraz równo głosuje na SLD za lewice, to i ja mam coś przeciwko takiemu lewicowemu elektoratowi |
Weź obetrzyj wąsa, bo ci jad kapie i głupio wyglądasz, gdy o kulturę apelujesz.
dalambert - 20 Czerwca 2010, 16:30
dzejes, a gdzież Ty nasz czujny orle, widzisz w mojej wypowiedzi o lewicy jad lub obraźliwe epitety chyba, że dla Ciebie prawda jest jadem, ale na to to już nic poradzić nie można
Agi - 20 Czerwca 2010, 16:35
| dalambert napisał/a | | dla Ciebie prawda jest jadem |
Są różne prawdy, w tym g...prawda.
NURS - 20 Czerwca 2010, 17:28
dalambert, judzisz nie gorzej od innych, a nawet lepiej. chcesz spokoju, sam go daj przeciwnikom.
Dla twojej wiadomości, dla nich to co nazywasz epitetami tez jest prawdą.
dalambert - 20 Czerwca 2010, 17:29
NURS, i nawzajem
ale mnie nie chodzi o spokój, tylko o takich co to "walili w kacze kupry" , "wyrzynali watahę"
" 'srali do PiSuaru" a jak im wrzuciłem "ssmański pysk pewnego polityka" to oburzenie, i gadanie o jadzie.
Sam byłeś uprzejmy imputować sp. Prezydentowi że zabił siebie i innych powtarzając podłe insynuacje GW bo Ci tak to bojowej retoryki pasowało, a jak się Wam odwinąć w Waszym stylu ;
To ajaj, giewałt i brak kultury
A jeżeli uważasz "obślinianie sobie mordy " za prawdę, to pozostaje mi tylko żałować, ze nie za objawioną
Matrim - 20 Czerwca 2010, 17:39
Panowie, ciszę wyborczą mamy, więc ciszajcie wyborczo Pokomentujecie się wieczorem
NURS - 20 Czerwca 2010, 18:15
| dalambert napisał/a | NURS, i nawzajem
ale mnie nie chodzi o spokój, tylko o takich co to walili w kacze kupry , wyrzynali watahę
'srali do PiSuaru a jak im wrzuciłem ssmański pysk pewnego polityka to oburzenie, i gadanie o jadzie.
Sam byłeś uprzejmy imputować sp. Prezydentowi że zabił siebie i innych powtarzając podłe insynuacje GW bo Ci tak to bojowej retoryki pasowało, a jak się Wam odwinąć w Waszym stylu ;
To ajaj, giewałt i brak kultury
A jeżeli uważasz obślinianie sobie mordy za prawdę, to pozostaje mi tylko żałować, ze nie za objawioną |
Jesli już, to GW powtarzała moje słowa a nie insynuacje. Ty tej prawdy nie chcesz widzieć, ale jak powiadają, oliwa zawsze sprawiedliwa. Poczekamy, zobaczymy. Przypomnę ci tylko, ze to ty żądasz aby przeciwnikom politycznym zakładać kneble, bo cie boli, że jada po PiSie, ale jak sam plwasz na przeciwnikow politycznych to jest głoszenie prawdy. A ta prawda dla róznych ludzi jest inna. I nie masz na nią monopol, jak ja nie mam ani kostucha czy ktokolwiek inny. Obslinianie to epitet, taki sam jak niemal każde określenie, jakim obdarzasz lewicowców (już samo słowo lewicowiec w twoim wykonaniub rzmi jak najgorsze przekleństwo Dlategoz wracamy ci uwage, nie bądź Kalim. plwasz, daj plwać innym.
dalambert - 20 Czerwca 2010, 18:35
NURS, az trzesliscie sie ze szcześcia jak małoletnia sędzina kazała JK przepraszać marszałka -pełniącego, a jak dorosły Sąd Apelacyjny wskazał, ze w wyroku są Naruszenia prawa i odesłał ten kit do ponownego rozpatrzenia , to cisza .
Sposób w jaki atakujecie PiS nie ma nic wspólnego z merytoryczną rozmowa a jest jedynie powtarzaniem epitetów .
Czyli | NURS napisał/a | | nie bądź Kalim | oj nie bądź.
a jak mam nazywać lewicę jak nie lewicą , co prawica inaczej, chyba Cię pogięło
Przejrzyj sobie wlaśne posty z zobacz jak chamsko wyrażasz się i o PiS i o braciach Kaczyńskich od 2007 zebrało się tego od cholery, a jak Ci na to w twoim stylu odpowiedzieć to o Kalim jęczysz.
Eh szkoda gadać.
ed.lit
Hubert - 20 Czerwca 2010, 19:07
dalambert, NURS, dobrana z Was para... dyskutantów
Anonymous - 20 Czerwca 2010, 19:43
A ja tylko powiem, nie chcąc łamać ciszy wyborczej, ze twitter to potęga. Tylko nie wiem, czy to, co znalazłem, jest prawdziwe. A że nie chcę dostać wielkiej grzywny - sami poszukajcie. I już się zamykam. :]
dalambert - 20 Czerwca 2010, 19:45
Żerań, jeszcze 11 minut i możemy zacząć się bawić
Anonymous - 20 Czerwca 2010, 19:47
A pewnie, pewnie. Ale często warto poszperać. Można znaleźć mnóstwo ciekawych danych... Jak obstawiacie wyniki?
Komorowski: 43
Kaczyński 32
Napieralski: 13
Korwin: 4-5
Olechowski: 2
Daję sobie jeden punkt na błąd statystyczny. :]
dalambert - 20 Czerwca 2010, 19:48
Żerań, Tys juz gdzieś cos wypatrzył więc masz dane
Anonymous - 20 Czerwca 2010, 19:49
Tyle że nie wiem, czy to, co wypatrzyłem było prawdziwe. Zakładam, że nie. Zatem można się bawić z wami. Nie marudź, obstawiaj wyniki:-)
E: była.
Agi - 20 Czerwca 2010, 20:02
Sondaże wskazują, że będzie druga tura.
Anonymous - 20 Czerwca 2010, 20:05
A SMG/KRC potwierdził to, co napisałem (prawie), chociaż trzeba przyznać, że drugi ośrodek badawczy mocno się różnił od tego, co zdołałem wyczaić w necie. Bardziej ufam SMG i Homo Homini. Idę oglądać.
Easy - 20 Czerwca 2010, 20:06
Tvn24:
Komorowski 45,7
Kaczyński 33,2
TVP:
Komorowski 40,7
Kaczyński 35,8
No, jednak oba sondaże różnią się od siebie istotnie, bo między 5% przewagi a 10% to lata świetlne są.
Za to już wiadomo, że Grześ się uratował. Kwachu, Cimoszewicz i Rysiek Kalisz pewnie chlipią teraz w kącie ; (
Piech - 20 Czerwca 2010, 20:10
To drugie to nie TVP, tylko OBOP exit poll.
Easy - 20 Czerwca 2010, 20:11
No ok, chodziło mi o to, że na TVP było podawane.
Anonymous - 20 Czerwca 2010, 20:14
Tak, ale tutaj masz wszystkie wyniki. I Homo Homini, i smg mają zbliżone wyniki. Nie wierzę, że obie firmy się pomyliły, więc raczej skłaniałbym się ku nim, niż do pro-pisowsko-sldowskiej TVP.;P
Easy - 20 Czerwca 2010, 20:17
Nieważne. I tak ciemno widzę drugą turę. Niestety wąsacz może zostać tym prezydentem...
ketyow - 20 Czerwca 2010, 20:18
http://fakty.interia.pl/r...na/wyniki,18606
Jaja, bo jeszcze przed paroma minutami była jakieś dwa sondaże a teraz został obop, homo i smg. Ciekawe natomiast są głosy internautów.
dalambert - 20 Czerwca 2010, 20:19
Easy, wysoce prawdopodobne, dostanie wsparcie od Napieralskiego , już się do niego w pierwszyms słowie umizgiwał.
NURS - 20 Czerwca 2010, 20:19
| dalambert napisał/a | | NURS napisał/a | | quot;]nie bądź Kalim | oj nie bądź.
a jak mam nazywać lewicę jak nie lewicą , co prawica inaczej, chyba Cię pogięło
Przejrzyj sobie wlaśne posty z zobacz jak chamsko wyrażasz się i o PiS i o braciach Kaczyńskich od 2007 zebrało się tego od cholery, a jak Ci na to w twoim stylu odpowiedzieć to o Kalim jęczysz.
Eh szkoda gadać.
ed.lit |
To nie ja byłem Ewą i nie ja płakałem, żeby inni nie pluli na twojego ulibieńca, prawda? Nie pitol, dalambercie, prosze. Ja mam świadomośc, ze plując na Kaczora muszę się zgodzić na to, ze ty bedziesz pluł na Komorowskiego.
ketyow - 20 Czerwca 2010, 20:22
NURS, miło by wszystkim było, jakby tego plucia nie było w ogóle. Nie rozumiem jaki to ma cel?
Matrim - 20 Czerwca 2010, 20:30
| dalambert napisał/a | | już się do niego w pierwszyms słowie umizgiwał. |
Nie on jeden
|
|
|