To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Agi - 13 Kwietnia 2011, 14:43

shenra, znaczy możesz się brać za następne. ;P:
Gratuluję! :D

dalambert - 13 Kwietnia 2011, 14:45

shenra, :bravo i dogłębnych przemyśleń sztuk wtajemniczonych, życzy obserwator :wink:
Matrim - 13 Kwietnia 2011, 14:45

shenra napisał/a
Skończyłam :mrgreen:

Pokaż! ;)

Gratulacje i uznania wyrazy :)

Martva - 13 Kwietnia 2011, 15:11

Agi napisał/a
shenra, znaczy możesz się brać za następne. ;P:

+1 :D

A tak poza tym to :bravo Ruda, ale przecież wiesz :)

shenra - 13 Kwietnia 2011, 15:14

Matrim napisał/a
Pokaż!
Ha ha ha :mrgreen:

Dzięki wielkie wszystkim, szczególnie tym, którzy przez ten czas mieli do mnie cierpliwość ;P:

Martva napisał/a
Ruda, ale przecież wiesz
Wim

Pierwszy taki kawał dziwnego tekstu ;P: Jestem happy jak dawno.

Virgo C. - 13 Kwietnia 2011, 15:17

Agi napisał/a
znaczy możesz się brać za następne.

NIE! Znowu mi spać nie da :|

Ale i tak gratuluję (po raz nie wiem który) ;)

shenra - 13 Kwietnia 2011, 15:19

Virgo C. napisał/a
NIE! Znowu mi spać nie da
Ojtam ojtam, nie kazałam Ci nocy zarywać, sam chciałeś ;P:
illianna - 13 Kwietnia 2011, 16:32

shenra, :bravo no i publikować szybko ;P:
shenra - 13 Kwietnia 2011, 17:30

illianna napisał/a
no i publikować szybko
To już nie do końca ode mnie zależy :mrgreen:
Lynx - 13 Kwietnia 2011, 18:21

shenra, fajnie :)
Kasiek - 14 Kwietnia 2011, 08:39

shenra... tu nie ma błagających oczek, ale mam jak kotek ze shreka :>
Agi - 15 Kwietnia 2011, 21:02

Popracowałam parę godzin w ogrodzie, posiałam warzywa. Praca na świeżym powietrzu bardzo dobrze mi robi.
Witchma - 15 Kwietnia 2011, 21:30

Właśnie przepisałam poprawki na ostatni tekst, przez co ze spokojniejszym sumieniem mogę jutro zająć się innymi rozrywkami :D W ogóle perspektywa jutrzejszych spotkań mnie cieszy :)
illianna - 16 Kwietnia 2011, 09:19

słoneczko za oknem i ocieplenie nareszcie, hurrraaaa
Lynx - 16 Kwietnia 2011, 17:03

Posprzątałam wiosennie- okna umyte i takie tam :)
Kasiek - 16 Kwietnia 2011, 19:07

4 h w pracy - 3 odebrane rozmowy. Raz w życiu nasi klienci zajęli się czymś innym, niż zawracaniem nam głowy. Hurra :>
Rafał - 17 Kwietnia 2011, 00:00

No, pierwszy grill w tym roku zakończony :D
Zgaga - 18 Kwietnia 2011, 08:46

Bilet kupiony. Przyklepane. Po świętach jadę w Bieszczady :D
ketyow - 18 Kwietnia 2011, 12:40

Poszedłem na kolokwium do innej grupy, broniąc się (oczywiście zwykły wykręt), że godzinę wcześniej pisać nie mogłem, bo sraczka trzymała mnie na kiblu, a w efekcie trafiłem na dużo prostsze pytania niż miałbym w mojej i przypuszczam, że zaliczyłem. I chwała, bo poprawa ustnie i we wrześniu.
merula - 18 Kwietnia 2011, 20:32

pozbyłam się szafki z balkonu, pięknie przegniłej miejscowo, zrobiłam na nim porządek, wreszcie stoi tam stolik i krzesełka, wkopałam kawałek odgrodzenia trawnika od kwiatków i jestem miło zmęczona. jeszcze ze dwie sesje ogródkowe i będzie porządek. :D
ketyow - 18 Kwietnia 2011, 21:30

Wystarczyło wyciągnąć przed nawias! Jestem geniuszem!
ketyow - 19 Kwietnia 2011, 08:41

Dostałem zapomogę z AM. Niewiele, bo niewiele, ale zawsze to jakaś pomoc jest, no i sobie mogłem po promocji na imieniny sprawić dwie książki z empika, a co :) A UWM niech się goni.
Fidel-F2 - 19 Kwietnia 2011, 09:18

ketyow napisał/a
no i sobie mogłem po promocji na imieniny sprawić dwie książki z empika
a zamiast tego mógłyś mieć już odłożone 10% na czytnik
Kasiek - 19 Kwietnia 2011, 09:29

Wczoraj usłyszałam tyle komplementów, że chodziłam czerwona os palców u stóp po cebulki włosów. Fakt, że w domu usłyszałam: przypominasz jakąś postać z kreskówki, ale co tam. I już dziś po 23 zaczynam urlop :)
ketyow - 19 Kwietnia 2011, 09:56

Fidel-F2, wolę mieć w papierze i czytnik kupić jak już będę zmuszony do tego, niż teraz przepłacać. Pieniądz wydany na papierową książkę nigdy nie uważam za źle wydany.
Kasiek - 19 Kwietnia 2011, 10:06

ketyow napisał/a
Pieniądz wydany na papierową książkę nigdy nie uważam za źle wydany.

Mam tak samo, czytniki są bezduszne.

Virgo C. - 19 Kwietnia 2011, 10:09

I ciężko prosić o autograf na nim ;)
Fidel-F2 - 19 Kwietnia 2011, 10:16

ketyow napisał/a
Fidel-F2, wolę mieć w papierze i czytnik kupić jak już będę zmuszony do tego, niż teraz przepłacać.
przecież mówię, że priorytety
jasne ze nie masz obowiązku posiadać chęci posiadania ale nie chrzań że nie masz bo horrendalna cena, nie masz bo Ci za specjalnie nie zależy

ketyow - 19 Kwietnia 2011, 10:40

Fidel-F2, to czytaj co mówię i nie wciskaj mi w usta rzeczy, których nie powiedziałem.

Cytat
Iscariote, to boli. Ślepowidzenie chciałem wczoraj kupić. Chciałbym uzupełnić brakujące tomy Mrocznej. I w ogóle jeszcze kilka ciekawych książek brakuje. Ciekawe co się stanie jak na dobre rozpowszechnią się ebooki. Jakby tak diablo drogi nie był czytnik... Co jest zresztą absurdem absolutnym.

Rozmyślałem nad tym jak wpłynie czytnik na rynek książek, kiedy będzie bardziej powszechny, do czego przyczyniłaby się jego niższa cena, nigdzie nie mówiłem o swojej ogromnej chęci posiadania takowego. Nawet podkreśliłem potem, że gdy zacznę pływać, będę zmuszony do jego zakupu, co chyba odzwierciedla moją niechęć do elektronicznej formy czytania. Plus zwróciłem swoją uwagę, że cena jest strasznie duża jak na to, za co się płaci.

Fidel-F2 - 19 Kwietnia 2011, 10:43

ketyow napisał/a
że cena jest strasznie duża jak na to, za co się płaci.
nie kumam tego
jeśli to taka absurdalna cena to zacznij produkować czytniki po 49zł, w krótkim czasie będziesz krezusem

Partner forum