Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
Sheila - 26 Marca 2008, 19:41
Zgubiłam gdzieś tę paskudną kartę od aparatu. Już kilka dni jej szukam i jak kamień w wodę. Zaraz zacznę wrzeszczeć... A gdzie są fotki Melfki?
Gwynhwar - 27 Marca 2008, 17:56
Aloha Piwokonowcy!
Przypominam, że kolejna odsłona Piwokonu odbędzie się podczas Pyrkonu 2008. Impreza rozpocznie się o godzinie 18.00 w sobotę pod siedzibą konwentu, skąd odmaszerujemy poznawać uroki Poznania, z wcale niemałą ekipą (mam nadzieję).
Kto się pisze?
Kasiek - 28 Marca 2008, 05:34
Kasiek i pewnie jej ekipa. Niegrzecznie byłoby nie wpaść na PiwoKon tylko czy 18 to nie za wczesnie? jeszcze duzo prelekcji jest ciekawych, IMHO 20.00 bylaby lepsza, no ale jak sobie zyczycie, najwyzej sie spoznimy Tylko rozwiescie przy wyjsciu namiary
Gwynhwar - 28 Marca 2008, 08:20
Sugestia przyjęta pozytywnie
banshee - 28 Marca 2008, 14:58
nie ma jeszcze zdjęć? och co za pech
Chal-Chenet - 28 Marca 2008, 15:00
Spoko, spoko, Sheila niedługo znajdzie kabelek czy czego tam szukała i będą
banshee - 28 Marca 2008, 15:04
a tymczasem jest dobrze
cooger - 30 Marca 2008, 21:34
Ha teraz mnie co poniektórzy będą gnębić o fotki :>
Agi - 30 Marca 2008, 22:13
Fotki! Fotki!
Adashi - 30 Marca 2008, 22:16
No właśnie panie paparazzi! Foty!!!
Chal-Chenet - 31 Marca 2008, 14:48
Nareszcie to nie ja jestem opieprzany, że nie wrzucam na czas fotek
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 11:14
Yo Chal-Chenet!
Bylem chwile na Pyrkonie, pierwszy raz
Chal-Chenet - 1 Kwietnia 2008, 11:27
bebobabibuby, heloł Śledź ten wątek i pojawiaj się na Piwokonach Każdy bywalec tego wątku Ci to powie
Gwynhwar - 1 Kwietnia 2008, 11:35
bebobabibuby, kto TY? o.o Mam prawo Cię nie kojarzyć? :>
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 11:37
Jestem tu powiewem świeżości..
Przedstawialem sie niedawno w odpowiednim miejscu :]
RODACY :*
Adashi - 1 Kwietnia 2008, 11:54
bebobabibuby, wbijaj się na PiwoKon. Zapraszamy
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 12:02
Dzieki, milo mi, zgadamy sie jakoś
http://bobnia.blogspot.com - rzućcie okiem na nową notke, zamiescilem w niej fragment tekstu, ktory mnie zaintrygowal..
Krasnola - 1 Kwietnia 2008, 18:22
To chyba nie jest dobre miejsce do wrzucania takich linków, choć odwołanie do "O sztuce miłości" Fromma mnie zastanawia. Bardzo dobry traktat psychologiczno - filozoficzny, bo nei wiem jak inaczej to nazwać.
A co do Piwokonów - gdzie te obiecane fotki?
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 18:40
Pewnie, ale nie bede tu pisal ciagle "piwo, poznań, pyrkon"
Fromm ma dużo racji, ale tworzy model niewykonalny dla człowieka, każdy jest troche egoistą i każdego można troche obsłużyć automatycznie opierając sie na znawstwie innych osobników, to nie jest smutne, po prostu tak jest. Fromm chce zrobic z nas i naszych relacji anioły.. (tylko wywnioskowalem z ksiazki "O sztuce miłości")
Gwynhwar - 1 Kwietnia 2008, 18:48
bebobabibuby napisał/a | Pewnie, ale nie bede tu pisal ciagle piwo, poznań, pyrkon |
Jasne, ale pisz na temat A jak nie, to poczekaj, aż będziesz mógł napisać coś na temat.
Kochani, jakieś propozycje co do kolejnego spotkania? Może weekend? Ja was nie miałam ostatnio za dużo, muszę nadrobić
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 19:15
Jak ktoś bedzie chcial cos powiedziec na temat to wszystko wroci na odpowiednie tory
Agi - 1 Kwietnia 2008, 19:18
bebobabibuby napisał/a | Jak ktoś bedzie chcial cos powiedziec na temat to wszystko wroci na odpowiednie tory |
Dyskusję na temat filozofii lepiej prowadzić tu.
W wątku Piwokonowym umawiamy się na spotkania, a później chwalimy się fotkami i dzielimy wrażeniami.
Piotrek Rogoża - 1 Kwietnia 2008, 23:04
Ten weekend to może niekoniecznie, nie będzie mnie w mieście... A "czy Erich Fromm wiedział, jak żyć" (c) by Rojek i to jest, cholera, b. dobre pytanie .
Gdzie te foty?
cooger - 1 Kwietnia 2008, 23:32
"A każda jednaka myśl marna
Każdy polityk to świnia czarna,
Kolonia karna, osobowość autorytarna,
Erich Fromm "Ucieczka od wolności", won!
A psychoanaliza to do ciebie mnie nie zbliża
Tee, ja się mogę z kim chcę lizać!"
A foty są na karcie CF a ja w notku czytnika CF nie mam (bo CF to bydle wielkie nieprzystające do mobilnych sprzętów ), mam w stacjonarce, a do stacjonarki będzie ze 5 a może nawet 7m :>
Adashi - 1 Kwietnia 2008, 23:39
za występ, a teraz foty, paparazzi!!! Foty, foty!
bebobabibuby - 2 Kwietnia 2008, 00:00
Taka mysl autorytarna Fromma i Kazika jednaka, tylko, że ta druga sie rymuje. Lubie Kazika, ale nie machaj mi jego tekstami przed nosem jak Czerwoną Książeczką, to nie jest wyrocznia.
Chyba, że żartowałes :}
Chodze jakiś wzburzony "jak przestwór oceanu"
cooger - 2 Kwietnia 2008, 21:41
A Ty taki drażliwy jakbyś miał zespół...
P.S. Mnie można kochać albo nienawidzić
cooger - 2 Kwietnia 2008, 22:36
Nie ma tego zbyt wiele...
Piter z 'wykładu':
i Piwokon:
Fanki Pitera:
Reszta bandyterki:
bebobabibuby - 2 Kwietnia 2008, 23:26
Kocham Cie, wymienimy sie zdjeciami? A za Fromma dostaniesz po partnersku
Gwynhwar - 3 Kwietnia 2008, 10:01
bebobabibuby, czy jesteś absolutnie pewien, że chcesz mu to powiedzieć? Może najpierw zdjęcia co?
|
|
|