Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
joe_cool - 1 Października 2008, 21:52
a słyszeliście o tym? http://kupimyklub.pl ?
mawete - 1 Października 2008, 21:56
heh.. zarejestrowałem się - może być ciekawie
Chal-Chenet - 2 Października 2008, 17:35
Kurde, szkoda, że Wisła odpadła... Nie oglądałem całego meczu, ale w końcówkach pierwszej i drugiej połowy gra Wisły robiła wrażenie. Szkoda, że na tyle sytuacji, wykorzystali tylko jedną. Tym bardziej, że rywal jest obecnie w dołku, co było widać.
Teraz mam nadzieję, że awansuje KKS.
jewgienij - 2 Października 2008, 20:10
Brawo Lech
Teraz ich w dogrywce zmasakrować!
Agi - 2 Października 2008, 20:47
4:2
Lech! Lech! Kolejorz!!!!
andre - 2 Października 2008, 20:52
Lech!Lech!Kolejorz! wielki szacunek!
dzejes - 2 Października 2008, 21:00
Wow, oglądałem tylko dogrywkę - i żałuję
Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że nie wywalą nas z pucharów
Chal-Chenet - 2 Października 2008, 21:28
Oł Maj Gad!!! Co za emocje!!! Spaliłem całą paczkę podczas tego meczu. Najlepsi scenarzyści nie wymyśliliby czegoś podobnego...
Jestem pod wielkim wrażeniem zaangażowania Lechitów. Bardzo dobry, szybki mecz, bez kalkulowania. To jest piękno futbolu!!!
Szacun!
jewgienij - 2 Października 2008, 21:42
Po okrzyku ze 120 min mam zdarte do teraz gardło, kot uciekł i się gdzieś schował, a rodzina(nie moja), która przebywa akurat w gościnie, pomyślała, żem kompletny wariat.( w dodatku podczas meczu używałem podobno wulgaryzmów )
Tak czy siak, wydarłem się przez balkon na całe osiedle.
Brawo, pyry!
Agi - 2 Października 2008, 21:49
Brawo jewgienij,
Taselchof - 2 Października 2008, 22:59
no to teraz czekać aż ich wykluczą w poniedziałek
Chal-Chenet - 2 Października 2008, 23:07
Oj, byłaby porażka... Wolę nawet o tym nie myśleć...
mad - 3 Października 2008, 00:18
Byłem wkurzony po remisie Wisły. Cholercia, naprawdę była szansa pyknąć Tottenham
Jako kibic Lecha wreszcie przeżyłem szczęśliwą końcówkę. Zawsze to Lech tracił decydujące brami w końcówkach, teraz nastąpiła sytuacja odwrotna. Jesteśmy w rozgrywkach grupowych, jutro losowanie!
Taselchof - 3 Października 2008, 11:19
a nie 7 października ?
Chal-Chenet - 3 Października 2008, 11:25
Właśnie miałem to napisać. Losowanie jest we wtorek.
Grupa marzeń:
Hamburger
Heerenven
Slavia Praga
Dinamo Zagrzeb
Taselchof - 3 Października 2008, 11:30
fajnie jakby było Milan Heerenven Feyyenrod Lech i Aston villa
mad - 5 Października 2008, 20:50
Losowanie rzeczywiście dopiero we wtorek, zagalopowałem się. Ciekawe, czy Lech w tych rozgrywkach grupowych zagra.
Dzisiejszy mecz Lech - Legia chyba trochę rozczarował. Wiem, że Lechici byli zmęczeni, ale jednak spodziewałem się jakiegoś gola. Oczywiście wiadomo, w której bramce
Chal-Chenet - 5 Października 2008, 21:02
Fakt. Mecz bez historii. Dobrze tylko, że czołówka specjalnie nie odskoczyła. Rozumiem, że chłopaki mogli być zmęczeni. Zdziwiło mnie nieco, że poza Injacem, Smuda tak długo wstrzymywał się ze zmianami. Dobrze by było, gdyby Reiss zagrał nieco dłużej. Kiedy jak kiedy, ale z Legią Piotrek zasługuje na dłuższą grę. Bez względu na aktualną formę.
Chal-Chenet - 7 Października 2008, 13:09
Oj, ciężka grupa:
CSKA Moskwa
Feyenoord Rotterdam
Deportivo la Coruna
AS Nancy
Moim zdaniem wyjście z niej graniczy z cudem. Chociaż zależy też z kim będziemy grali u siebie i czy będziemy umieli ponownie wspiąć się na szczyty możliwości... Pierwsze wrażenie w każdym razie, że grupa jest cholernie trudna...
Adanedhel - 7 Października 2008, 13:37
Nie ma łatwych grup. Może w grupie E by coś ugrali, ale poza tym...
mad - 11 Października 2008, 23:04
POLSKA - CZECHY 2-1
Zagraliśmy naprawdę dobrze, to nie był fuks. Potrafiliśmy zrealizować założenia taktyczne, poprawnie zaprezentowała się obrona. Kuba rulez, Ebi też zagrał nie najgorzej. Długo utrzymywaliśmy się przy piłce - oto prosta recepta na sukces.
W środę powtórka?
Chal-Chenet - 11 Października 2008, 23:57
Faktycznie, z tego co jakiś czas szpykałem, graliśmy naprawdę nieźle. Bardzo ładna bramka Kuby, dobrze też, że Brożek się pokazał, może będzie dostawał więcej szans od teraz. Atak Brożek - Lewy byłby idealny.
dzejes - 12 Października 2008, 14:22
Zdecydowanie najlepszy mecz reprezentacji od dwóch lat. Brawo dla trenera i zespołu, a specjalne kudosy dla Błaszczykowskiego, który nie dość, że ziom spod Częstochowy, grać zaczynał w częstochowskim klubie, to jeszcze należy mu się kariera jak nikomu. Wiem, wiem, nie ma czegoś takiego jak "należy się", "zasłużył" - ale jemu się należy i koniec.
andre - 12 Października 2008, 14:26
niech Liverpool szykuje kasiorę...
dzejes - 15 Października 2008, 22:19
Ja pier dolę! Co to było!? Nie wierzę
Idę się powkurwiać gdzieś w ustronne miejsce.
Taselchof - 15 Października 2008, 22:22
Polsce gratulujemy obrony
mad - 15 Października 2008, 22:23
Frajerzy!
joe_cool - 15 Października 2008, 22:29
dobrze, że tego nie widziałam, bo bym chyba wyszła z siebie. tymczasem Niemcy męczyli się z Walią, męczyli, aż w końcu bramkę wymęczyli. a sędzia puścił takie babole, że Howard się chowa...
Chal-Chenet - 15 Października 2008, 23:36
Cóż, szkoda. Zdarza się niestety, ważne, żeby tak już więcej nie zagrać. Źle nie jest, drugie miejsce nasze...
Słowik - 16 Października 2008, 09:29
Ktoś już to podsumował.
Polska - Czechosłowacja 3:3.
|
|
|