Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
mawete - 10 Kwietnia 2006, 13:33
Oryginał... ale nie spełnia wymogów ustawy "O brooni i amunicji..." właśnie siedzę i czyszczę....
Duke - 10 Kwietnia 2006, 13:48
Pamiętam stare dobre czasy jak na bazarze siedzieli panowie ze wschodnim akcentem i sprzedawali różne takie rzeczy w ten sposób, że TTka była w częściach na 7 róznych stoistakch. Kto się znał ten wiedział czego szykać i zamek leżał spokojnie obok wyciskarki do czosnku. Na ostanim stoisku leżała zazwyczaj instrukcja obsługi i po zakupieniu jej i pokazaniu części miły "grażdanin" dawał magazynek i pudełko naboi Ech te cudowne lata 90te
mawete - 10 Kwietnia 2006, 13:55
Duke: a teraz to jest niby inaczej??
zaznaczam, że mówimy o przedmiotach przypominających broń ale nie spełniających wymogów ustawy "O broni..."
Rodion - 10 Kwietnia 2006, 14:06
mawete, fiu, fiu! Jeszcze powiedz ze to egzeplarz bez zebrowania na odejmie magazynka?
Rafał - 10 Kwietnia 2006, 14:24
Cytat | mawete: właśnie siedzę i czyszczę.... |
właśnie siędzę i coś mnie gryzie ... to chyba będzie zazdrość, bo pcheł jak dotąd nie miałem.
Duke - 10 Kwietnia 2006, 14:27
Cytat | Duke: a teraz to jest niby inaczej?? |
No w każdym razie w Poznaniu na bazarze już takich towarów (w ten sposób) się nie nabędzie.
Pako - 10 Kwietnia 2006, 15:47
Hehe.. na broni to ja się znam jak ślepy na kolorach nieprzymierzając. ale postrzelałbym se z takich zabawek z przyjemnością. Na razie miałem okazję tylko z wiatrówek i poczciwego kbks'a strzelać. Był kiedyś chyba jeszcze jakiś pistolet, ale nie pamiętam. Ale bym se postrzelał z chęcią...
Cholera, mawete, smaku mi narobiłeś
A i tak z broni palnej hakownica rox To dopiero jest strzał (bez kuli of coz) kiedy się alarmy w sklepach włączają, tak się szyby trzęsły. Pięknie jest na turniejach z bractw
Pako - 11 Kwietnia 2006, 21:03
Czy jest na sali lekarz?
Mam pytanie, op jakim czasie powinno powrócić czucie do palca, do którego wstrzyknięto miejscowe znieczulenie na czas zabiegi scinania paznokcia?
gorat - 12 Kwietnia 2006, 12:15
Zajrzałem do statystyk. elam jest jak rakieta - już mnie wyprzedziła
Pako - 12 Kwietnia 2006, 12:20
Bo z elam się zrobił spammer dużo spammmu naprodukowała
CZas chyba stworzyć, tak jak na innych forum, GTS - Grupę Trzymającą Spam
gorat - 12 Kwietnia 2006, 18:49
Chyba jakiś łańcuszek spamerów opanował pocztę. Od kilku dni dostaję regularnie (nawet po dwa dziennie!) maile o tytule "Twoja strona na czolowych pozycjach w wyszukiwarkach Google i Yahoo! - www.op.pl". n/c, bo mięsem w nich zacznę rzucać.
Edit: byłem właśnie świadkiem, jak forum odwiedzono 66666 razy :> Mam screena!
Anonymous - 12 Kwietnia 2006, 20:06
Ja dostaję ostatnio coraz więcej spamu. Filtry przestają działać:/ Denerwujące.
Pako - 13 Kwietnia 2006, 15:00
Ja dostaję w diabli spamu. z 10 dziennie. Filtr z Thunderbirda daje sobie z tym radę bez problemu. Polecam!
Iscariote - 13 Kwietnia 2006, 18:49
a ja sobie siedze na 10 miejscu i nikogo nie wyprzedzam. I jest mi z tym bardzo dobrze
Rodion - 13 Kwietnia 2006, 19:10
A tych 438 za Toba, to co?!
Iscariote - 13 Kwietnia 2006, 19:18
Ja im pisać nie bronię A żeby ich zachęcic do pisania to możemy zrobić konkurs, że ten kto wygryzie NURSA z pierwszego miejsca dostanie złoty sedes tudzież inne atrakcyjne nagrody
gorat - 13 Kwietnia 2006, 19:28
To ja już sobie wyobrażam, ile modzi mieliby roboty
Sandman w Konkursie wiedzy o fantastyce napisał/a | Raptem 300 lat i od razu daleko... |
Mamy usera z przyszłości. Fajnie.
Pako - 13 Kwietnia 2006, 19:31
A wygryź NURSa... pogratuluję ci osobiście. Raz byłem przed nim, na początku bytrności forum. Trwało to może ze dwa, trzy dni. Potem spadłem daleko za NURSa i Margot. Teraz o włos wyprzedzam Rodiona, który przycichł ostatnio
gorat - 13 Kwietnia 2006, 19:47
Pako: a któż to Blob zabójca?
BTW: zamiast doradzać Iscariotowi gonienie NURSa, sam spróbuj. Masz większe szanse
Rodion też nam się piękny zrobił - sługus Sarumana? Będę musiał Gandalfa przywrócić...
dzejes - 13 Kwietnia 2006, 19:52
Gorat: Blob
Iscariote - 13 Kwietnia 2006, 19:58
a ja jestem... wielkim, czarnym, złym... astamtykiem?
Pako - 13 Kwietnia 2006, 19:58
A NURSa wygryźć próbuję Bezskutecznie On to jest maszyna, nie człowiek, jak powszechnie wiadomo
IBlob fajny jest
Iscariote - 21 Kwietnia 2006, 23:03
i 1000 postów przeczytane..(tzn przeleciałem to co mnie interesowało)
No 3 - dniowa to naprawde sporo... współczuje tym, którzy wyjeżdzają gdzieś na dłużej..
(ja w wakacje na 2 miesiące bede wyłączony od forum.. jak wróce to ilosciom postów bede daleko w tyle.. i nie bede wiedział co sie dzieje...np tak jakby teraz Margot wróciła po długiej nieobecności)
gorat - 27 Kwietnia 2006, 14:11
Tak pędzimy, że wkrotce FNF będzie oglądać nasze plecy
A wtedy to hajda na Braci Warner, będziemy pierwsi!
Rafał - 28 Kwietnia 2006, 12:18
Pozwolicie, ze pokrzyczę?
Szlag, szlag i jasna cholera!
Zrobiłem PITa W tym roku nasze kochane państwo orżnęło mnie na 14.434,62 zł składek na ubezpieczenia społeczne, 5.377,10 zł na ubezpieczenia zdrowotne i 6.148 zł podatku. Razem zostałem orżnięty na 25.959,72 zł. Jak pomyślę, co mógłbym z tą kasą zrobić i jak ją trwonią różne ministerialne dupki to krew mnie zalewa.
Slag, szlag, jasna cholera i $%&^$##%$%^na mać!
A na służbę zdrowia i tak muszę prywatnie bulić, a do szpitala bez łapówki to nawet nie mam po co iść. Zgroza!!! Połowa MOICH pieniędzy idzie w błoto.
Duke - 28 Kwietnia 2006, 12:30
To się ciesz, że tylko połowa, bo ja mam wrażenie że w moim przypadku to to jest całe 100% kasy zabieranej mi z podatku
Czarny - 28 Kwietnia 2006, 12:32
Rafałowi chodziło o 100% zabranej, która stanowi około 50% zarobionej. Znaczy się państwo marnotrawi wszystko na czym łapę położy.
Duke - 28 Kwietnia 2006, 13:50
Oki, dziś mam spowolniony umysł. Proszę sie nie nabijać bo z plazmy przypalę! Też uważam że oddanie każdej złotówki temu krajowi oznacza zmarnowanie 1,5 zł . Ja swojego PITa oddałem w połowie lutego i na numerki nie patrzyłem - poco się denerwować bez sensu.
lavojtek - 1 Maj 2006, 18:41
Obserwowalem w sobote wplyniecie "tego czegos" do portu:
Robi wrazenie Najwiekszy na swiecie statek wycieczkowy!
Pako - 1 Maj 2006, 18:44
Rzucasz tymi fotami na lewo i prawo
A statek faktycznie gigant. A ja normalnie nie umiem pojąć jak takie coś sie na wodzie trzyma
Żeby się takim przejechać Za sterem of course
|
|
|