To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Adanedhel - 28 Marca 2011, 20:29

Byłaś na Bielanach? Mogłaś powiedzieć.
Jedenastka - 28 Marca 2011, 20:32

Adanedhel napisał/a
Byłaś na Bielanach? Mogłaś powiedzieć.
A nie mówiłam?

shenro, to jest taki lasek w Warszawie, do którego można dojechać metrem :mrgreen:

shenra - 28 Marca 2011, 20:34

Jedenastka, a jest na tyle obszerny, że można się w nim zgubić? :wink:
Adanedhel - 28 Marca 2011, 20:35

Jedenastko, coś kręcisz ;P:

Shenro, można się w nim zgubić i to jeszcze jak!

Witchma - 28 Marca 2011, 20:37

Adanedhel napisał/a
można się w nim zgubić i to jeszcze jak!

Nie można.

Jedenastka - 28 Marca 2011, 20:38

Adi, kręcę? Ja? A co? :mrgreen:

shenro, w lesie łatwo o zgubę (co mnie cieszy - gdyby były jakieś wątpliwości :D )

merula - 28 Marca 2011, 20:39

ja tam nie wiem, ale wydawało mi się, ze tam nie ma sposobu się zgubić...
shenra - 28 Marca 2011, 20:39

Jedenastka napisał/a
w lesie łatwo o zgubę (co mnie cieszy - gdyby były jakieś wątpliwości :D )
Lubisz ją znajdować, czy być ową? ;P:
Adanedhel - 28 Marca 2011, 20:41

Jedenastka napisał/a
Adi, kręcę? Ja? A co? :mrgreen:

No jeszcze nie wiem, ale na pewno się dowiem :D

Witchmo, merulo, nie znacie się.

Jedenastka - 28 Marca 2011, 20:43

shenro, mogłam być zgubiona ale jeszcze żyję i piszę na forum, że mnie to cieszy :mrgreen:
merula - 28 Marca 2011, 21:28

zgubić, to się można w odmęcie cyferek, a nie w lesie ;P:
ketyow - 28 Marca 2011, 21:42

Słabo się znam na Excelu, ale uwielbiam go, bo łamie dla mnie prawa matematyki, żebym tylko otrzymał wykres jakiego potrzebuję :D
merula - 28 Marca 2011, 21:44

słabo na Excelu to znam się ja ;P:
joe_cool - 28 Marca 2011, 22:37

Kolano powoli wraca do siebie, mogę zginać nogę w miarę bezboleśnie, a nawet się na niej delikatnie oprzeć :D
ketyow - 28 Marca 2011, 22:48

Łeb mi pęka, ale mniej więcej połowa sprawozdania za mną. Trochę posiedzę jutro, dopieszczę w między czasie i w weekend będzie wolne.
Ozzborn - 28 Marca 2011, 22:57

ketyow napisał/a
Słabo się znam na Excelu

merula napisał/a
słabo na Excelu to znam się ja ;P:

A nie bo ja najsłabsiej! ;P:

Kruk Siwy - 28 Marca 2011, 23:00

A co to jest Excelu?
ketyow - 28 Marca 2011, 23:01

No muszę powiedzieć, że dziś się takich rzeczy nauczyłem, że ho ho ;P: Wiem jak zamrozić komórkę, wiem jak zrobić wykres podwójnie logarytmiczny, wiem jak przenieść skalę wykresu z jednej strony na drugą (akurat to było anty userfriendly i nazwa nie miała nic wspólnego, nie mówiąc o tym, że "wykres wysoko" powoduje skalę z prawej, a "wykres obok" z lewej, hihi).
Chal-Chenet - 28 Marca 2011, 23:31

Wieczór. Był miły.
Witchma - 29 Marca 2011, 20:19

Skończyłam tłumaczenie. Jeszcze tylko trzeba to poprawić i sprawdzić, ale i tak jest nieźle, więc się cieszę :D
Zagubiony - 30 Marca 2011, 14:58

Przez wiele lat próbowałem odnaleźć jeden film, który widziałem szkrabem będąc. Pamiętałem z niego tylko główny motyw - kefir próbujący opanować świat, oraz jedną scenę jak jacyś ludzie uciekają przed pełznącym w ich stronę tymże kefirem.

Zbierałem się nawet by prosić o pomoc w "Filmowym pogotowiu", ale jak już napisałem posta i go przeczytałem, to stwierdziłem, że to jest tak ekstremalnie dziwne i idiotyczne, że jednak nie warto go wysyłać.

Od czasu do czasu też przeglądam wątki "Poster Quiz" i "Ostatnio oglądane filmy", szukając czegoś wartego obejrzenia.

I trafiłem! Zdobyłem i obejrzałem by się upewnić! Shenro, ogromne, ogromne dzięki Ci! "The Stuff" to był właśnie ten film :D .

dalambert - 30 Marca 2011, 15:03

Witchma, :bravo no widzisz, a tam się krygowałaś . Kicia jesteś wielka :D
Ozzborn - 30 Marca 2011, 16:12

Trochę zdobycznej maszynerii :D
Znajomi pozbyli się nieużywanych prezentów ślubnych w formie pożyczki bezterminowej. Zatem zostałem szczęśliwym użytkownikiem przelewowego ekspresu do kawy (<3 <3 <3) :P

Oraz nieprzetestowanej jeszcze maszynki do chleba i garnka parowego do ryżu :D

Martva - 30 Marca 2011, 17:09

O, maszynka do chleba jest cool.

Byłam w sklepie z artykułami fryzjerskimi i pani za ladą sie strasznie rozpłynęła nad moimi włosami. W sumie chyba szczerze, bo to nie leżało w jej interesie ;P: Może jeszcze przez jakiś czas unikną nożyczek w takim razie.

shenra - 30 Marca 2011, 17:35

Zagubiony napisał/a
Zdobyłem i obejrzałem by się upewnić! Szenro, ogromne, ogromne dzięki Ci!
Cała przyjemność po mojej stronie :mrgreen: (tylko odmieniaj mojego nicka jak Chomik przykazał :wink: )
Martva - 30 Marca 2011, 20:45

Miły pan z Pocztexu wręczył mi moje 5kg koralików :D Nie spodziewałam sie przed piątkiem :)
ketyow - 30 Marca 2011, 20:48

Do mnie od tygodnia idzie paczka z Gdańska, a wczoraj wysłana z Wrocławia doszła dziś przed południem :roll:
Martva - 30 Marca 2011, 20:52

Zamówiłam i zapłaciłam w poniedziałek późnym wieczorem, we wtorek dostałam info że a/czekają na przelew b/dostali przelew c/wysłali, ale spodziewałam się że listonosz mi łaskawie przyniesie awizo dziś/w piątek (i będę miała szczęście jeśli to nie będzie powtórne, za jeszcze kilka dni) i będę sobie mogła radośnie pobiec na pocztę i przytargać. A tu szok :)
Jedenastka - 31 Marca 2011, 09:40

Wybrałam się do Centrum Nauki KOPERNIK. Jakiś czas temu obiecałam Adamowi.
Dwa zdjęcia z teatru robotycznego:

Nauka i zabawa dla dzieci i dorosłych :D
http://www.kopernik.org.pl/wystawy/

Agi - 31 Marca 2011, 11:17

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków.
Tata jest już w domu.
Mówiłam, że twardy facet! :D

Partner forum